User Tag List

Sayfa 37/58 İlkİlk ... 27353637383947 ... SonSon
1093 sonuçtan 685 ile 703 arası

Konu: Ekonomik kriz

doncarlo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hdp adlı yıkık parti az biraz samimi olsa çoktan dağdaki köpeklerini geri çağırmıştı.Barış çığırtkanlığı yaptığı halde silah bırakmayan tonla it var çünkü hala koz olarak görülüyolar.Mecliste şuan aponun sözcüsü,ve türkçe bilmeyen millet vekilleri var.Çok geç olmadan umarım herkes farkına varır yapılanın.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AKP MHP koalisyonu bence yakında acıklanır. MHP elini güçlendirmek ve bazı konularda üzerine gelinmemesi için bulaşmam ben dedi ama ilerleyen süreçte bunu hep birlikte göreceğiz. Umarım milletimiz için hayırlısı olur.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Batinin verdigi vergilerle doguda biseyler yapiliyor diyorsunuz , anladim da peki batidan odenen vergiyi odeyen vatandaslarin hepsi batili mi? Sahsen ben doguluyum ama batida dogdum buyudum babamda dedemde buralarda calismis . Ee demekki yine batidan doguya cikan vergiye dogulunun da destegi var demekki benim gozumde batinin sayesinde dogu ayakta gorusu yanlis , tabi farkli anlatmak da istemis olabilirsiniz saygi duyarim .
    Kesinlike doğru bir tespit batıdan gelen vergi de doğulu vatandaşların ( Ki bu ayrım çok saçma) da payı var.

Aynı şekilde karadenizli - akdenizli vatandaşların da payı var.

Belki istanbulda sinoptan daha çok sinoplu vardır (önerme sadece) ama kalkıp ta sinopun özerklik vs gibi talepler ile ortaya çıkması normal mi ?

Demek istediğim bu ülke üzerinde yaşayan tüm yurttaşlara yetecek artacak kadar bonkör topraklara sahip. Bunu siyasi kaygılar ile heba etmek çok saçma.

Sorun cehalet, sorun birilerinin sözüne ayet muamelesi yapıp biat etmekte. Sorun yetersiz eğitimde.

Biraz daha eğitimli toplum olabilsek zaten insan gibi kavga etmeden yaşamayı başaracağız, yatırımlar yapılacak o illere de.

Bu sefer halk sahip çıkacak yapılanlara ve terörü reddedecek vs...

Ama eline alıp molotofu çıkarsan sokağa kusura bakma ama haklı da olsan haksız duruma düşersin.

Konu çok derin forum sayfalarına sığmayacak kadar.

Ama farklı fikirleri paylaşmak güzel, belki eksiğimiz vardır tamamlarız bu sayede.

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakOzdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önceki postlarımda var erken seçim akpye 3 puan kaybettirir mhp 3 puan artar kimse chpye hdpye vermez. erken seçim akpye kaybettirir. eğer çözüm sürecinin filmini çekerse hdp akdoğan öyle diyor. o zaman akp mhp koalisyon olabilir ama o mide kimde var ki ? mhpli olarak bende yok valla...
    şunu diyorum abi bunlar a.cık ağızlı biliyosun koalisyon olursa herşeyi mhp ile yaptık diye konuşurlar birçok şeyi lafla bile mhp'ye ihale edebilirler bundan dolayı çekinceliyim.
    21 tane bakanlık var bunlardan 10 tanesi versinler mhpye.
    yamuk yaparsanız ananızı belleriz der mhp olay çözülür.
    neden akp-mhp diyorum çünkü akp'dekiler koalisyonu mhp ile istiyorlar ve akp seçmeni milliyetçilikte tavan yaptı seçmenide istiyor.
    ama ben mhpli olarak çekincelere sahibim oda devlet beyin tutumuyla inşallah netlik kazanır çözülür diye bekliyorum... anladın beni

ÇALIŞKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    osman pamukoglu'nun açıklamalarını merakla bekliyorum

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Türkiyede seçimden sonra ekonomik krizden medet ummaya çalışan kesim kısaca..

Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ve devamı geldi anında. kahve basmışlar.
    yalçın doğanın açıklamasından belliydi herşey.
    çözüm süreci bitmiştir!
    karıştıracaklar ortalığı.

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Annemin kürt olması halinde söylüyorum bunu

Cidden kürtlerin bu topraklarda işi yok. Çok azıttılar. Saçmalamaya başladılar... İyice nefret etmeye başladım doğudakilerden.
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

ÇALIŞKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HDP'li kadın milletvekili korucuları tehdit etti ve "Bu memleketten defolup gideceksiniz. Bize uzattığınız o keleşi size çevirmesini biz çok iyi biliyoruz" dedi.

HDP'li kadın milletvekili korucuları tehdit etti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mesele 3 ortaklı hükümet olması.2 parti + tayyip, sorun bence burada çıkıyor.
    Kendileri hiçbir sart altında kenara çekilmez, mhp nin sartı cözüm surecine son, baskanlık sistemi yok, yargilanmasi gerekenler yargiya .
    Erken secim olursa mhp den akp ye oy kayar bence, koalisyon ve ekonomik kriz korkusu secmende kaymaya sebep olur

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Cidden kürtlerin bu topraklarda işi yok. Çok azıttılar. Saçmalamaya başladılar... İyice nefret etmeye başladım doğudakilerden.
    Kürt değilim Dadaşım.Doğunun her bölgesinde aylarca iş dolayısıyla kaldım memleketim hariç.Daha önce 1-2 defa daha buna benzer ifadeler kullandın benimle alakası olmamasına rağmen zoruma gitti.Bişeyler yazma ihtiyacı duydum. Sen hayatında kaç kere doğuya gittin gittiysen kaç gün kaldın ? Ben 14 yaşımdan beri ülkü ocaklarında çeşitli görevler aldım.( Okul başkanlığı , Okullar başkanlığı , Ortaöğretim kurumlar başkanlığı , Eğitim masası başkanlığı , ilçe ocak yönetimi , İstanbul il Ocaktaki toplantılarda ilçe ocak temsilciliği. ) Bunları şunun için yazdım. Gittiğim yerlerde insanlar bunların hepsini biliyorlardı. Mesela Van'da 2 ay kaldım. Ercişte türkçeyi tam konuşamayan insanların evinde 1 ay kaldım. Emin ol oranın insanları nefret edilecek insanlar değil. Nereye gidersem misafirler geldi diye kuzu yatırıp kestiler sanki ailelerinden biri gelmiş gibi ağırladılar. Hatta anlaşmak için 13 yaşında bir kardeş verdiler yanıma. Dillerini anlayamıyorum yabancılık çekmeyeyim diye bana konuşulanları anlatıyordu.Gittiğimin ikinci haftası hdp mitingi vardı. Kalabalık dağıldı insanlar kahveye geldi , kahvede ellerinde hdp bayrakları olan adamlarla oturduk saatlerce konuştuk. Benim bu saydığım şeyleri yaptıklarımı biliyorlardı söyledim onlara ve hiç biri benden nefret etmedi.2-3 saat konuştuktan sonra yine kuzu getirip kestiler yedik. 2 gün sonra beni alıp zilan deresine çıkardılar. Neden hdp ye destek verdiklerini anlatmak için oranın hikayelerini anlattılar. Benden eksilen birşey olmadı. Ben yine ocaklarda çeşitli görevler alıyorum. Onlardan da eksilen birşey olmadı.Karşılıklı birbirimizi anlamaya çalıştık. Beni her ay ararlar bende onları ararım. Biz birbirimizden nefret etmedik. Bu tarz sana onlarca hikaye anlatabilirim. Ağrı , Van , Bitlis , Muş , Hakkari hakkında.
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    erken seçim olucaksa şimdiden hdp nin oyunu düşürmek için bu tip şeyler yapmaya başlamış olabilirler mi acaba ???
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mitingde patlayan bomba bugun ise aytaç baranın ölümü sizce de bu işte birşeyler yok mu arkadaşlar kürdü kürde kırdıp vurduruyolar bu ne ydg nede hüda parın işi..

face guruplarında bile provokasyonlar var kaos yaratmak istiyorlar.. oyunlara gelmiyelim lütfen facebookta bunların bi çoğu yazıyor zaten oyuna gelmemek lazım.
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nasıl Hdp Mitinginde masum insanımız katledilmişse, bugün de yine masum Peygamber Sevdalısı Aytaç Baran ve 3 kişi katledildi.Bizi birbirimize düşüremeyeceksiniz.
    Rabbim bu kirli oyununuzu bozacaktır. O ne güzel Vekildir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Birader sen kimsin ? Türkiye Cumhuriyetindeki yetkin sıfatın ne de böyle konuşuyorsun ? Edepli yaz mevzuyu farklı yerlere çekme çok rahatsız olursun , hayırdır ya kürtlerin işi yokmuş da doğudakilerden nefret ediyormuş da bıdı bıdı bıdı ... Sen cebindeki T.C Nüfüs cüzdanıyla ne kadar hak hukuk sahibiysen Doğu'da yaşayanlarda aynı şekilde sahibidir . Kendi kendine devlet kurup amacı farklı olan kürtleri ayrı tutuyorum gözümde 5 kuruş etmez ama seninde şu ifadeyle farkın kalmadı . Izmir doğuda olsaydı da sen orada doğsaydın aynı ifadeyi kullanabilicekmiydin ? Kimse bu vatan üzerinde doğacağı , yaşayacağı yeri tercih etmiyor ama sonrasında yaşadığı bölge ne olursa olsun Edirne - Hakkari farketmez bu ülkeye ve yine bu ülkeden almış olduğu nüfüs cüzdanına sadık kalıp ülke değerlerini ezdirmiyor bayrağa , marşa saygısı varsa sen kimseyi burada istemiyorum diye konuşamazsın senin izmirdeki yerin ne ise diyarbakırda istiklal marşı okuyan vatandaş aynıdır . Sevmiyor olabilirsin bende şu yazdığından sonra seni sevmiyorum bu da açık ve nettir . Ama sen bu ülkede neresinde olursa olsun ırkı soyu sopu nereye dayanırsa dayansın TÜRKİYE adını ezdirmeden yüreğinde saygıyla taşıyan herkese saygılı olacaksın .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Senin gibi faşist insan ziyanları yüzünden bu ülke böyle oluyor anlıyor muusn??? ne konuştuğunu bil bu yazıkların yüzündende canın sonra çok yanar söyliyim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen yazık ki o kürt annenin oğlusun böyle dengesizce konuşabiliyorsun!

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    babam rize , annem antep doğumlu ama van erciş li

olayın türk kürt mevzusu olmadığı net ortada boşuna tartışıyorsunuz

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mhp temsilcisi olarak size şunu söyleyebilirim ki, akp ileri gelenleri partimize bir teklifte bulundu. Mhp de bazı şartlar sundu.
    Bunlar;
    en kritik bakanlıkları kendilerinin görevlendirmesini,
    yapılan tüm yolsuzlukların ve bunlara karışanları yüce divanda yargılamayı,
    Pkk ile mücadeleden taviz verilmemesi gerektiğini,
    Eğer Ahmet Davutoğlu tüm bunları kabul ederse koalisyon % 90 gerçekleşecek.
    İl başkanlığına gelen bilgi bu yönde.
    Seçim akşamı gerçekleştirmiş olduğu basın açıklaması bir duruşu ifade ediyor. Biraz siyasetle alakası olan insanların çözümleyebileceği bir şey.
    Gördüm ki, Devlet Bahçeli hakkında en ufak bilgiye sahip olmayan insanlar eleştirmiş. Evet bence de Devlet bey bu kirli siyasete layık biri değil. Bu memlekette elinde kuran sallayarak oy toplayan, ceplerini dolduranları gördükçe bende istemiyorum kendisini. o değilde ne çok mhpli varmış beee. Sandıkta nerdesiniz arkadaş.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)