Yhaa bari şu konuya siyaseti alet etmeyin yhaa lütfen rica ediyorum sizden .s.s.s
"Türkiye'de 15 yılda bir Türkiye'yi üç Türkiye yaptık" diyen Başbakan Binali Yıldırım ise "Dünyada kriz günden güne derinleşirken Türkiye art arda büyük projelere ya başlıyor ya da hizmete alıyor" ifadelerini kullandı.
imzasız..
Milletin gözünün içine baka baka hergün tv lere çıkıp taş.. geçiyorlar olan durumun tam tersini anlatıyorlar ve işin garibi insanlarda sevilmeye doymuyor daha fazlasını istiyor şaşkınlıkla takip ediyoruz![]()
Bankacılar için piyasa kapandı. Haftasonuna altın ağırlıklı pozisyon aldım. TL oranını %20'ye çıkardım. Fitch konusunda tahminleriniz nedir? Piyasanın çoğu not düşüşü bekliyor ama beklentiler alınır, gerçekler satılır realitesi nedeniyle ilk defa kararsız kalmış durumdayım. Sanki, notu sabit tutup oldukça karamsar açıklama yapacak. Referandumu da bir nevi erken seçim olarak algıladılarsa da bu noktanın altını çizip referandum sonrasında karara bağlayacak gibi.
Ben olsam türkiyenin bitmiş olarak nitelendiririm
Ben şimdi ne oldum faiz lobisi mi![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
İş biteli tren kaçalı çok oldu. Özelleştirirken, Kuzey Irak'ı inşa ederken, tahvil alım sürecinde her şey yapay olarak güzeldi. Sadece Cengiz, Limak, Ağaoğlu'na parayı katlayarak yönlendirerek işler yürümez. Özelleştirme konusunda Bist'i de satma peşindeyiz. Gene yapay geçici iyileştirme. Hala reform yapmak için yazı bekliyoruz. Ocak-Nisan ayları arası enflasyon ve işsizlik oranları muhtemelen çok can yakacak. Ekonomi konusunda elle tutulur tek durum Mehmet Şimşek'in varlığı, kamu durumu, bankacılık(onu da bir iki seneye kalmadan kaybedebiliriz). Hedef olarak Malezya iken sırasıyla Hindistan, Güney Afrika, Brezilya'nın altına düştük. Sadece kur bazında değil göstergeler bakımından da. Ekonomi olarak koltuk rehaveti sebebiyle de yanlış yönetildik. Ülkemize yazık. Babacan ve Derviş zamanı sayesinde ayaktayız. Özellikle de bankacılık konusunda.
S&P not durumu durağan
Ama görüşü negatif
Fitch de açıklasada bşr baksak şu kura![]()
Dr.ECU
Dr.ECU
Fak ye.....
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Dr.ECU
Pazartesi 4 olur mu![]()
Beklenen Fitch kararı acıklandı - Ekonomi Haberleri
ABO TRADING
STR
3.90 ı geçer sanırım![]()
Dr.ECU
3.80 ile 4.20 arası bir grafik gördüm
Valla gidişat berbat![]()
Dr.ECU
beyler borsayla alakalı değil.
tamamen ev araba bireysel kredilerden bahsediyorum. örneğin 60 bin tl ev krediniz var 0.69 la aldığınız. ama bu yıl diyelimki faizler tavan yaptı örneğin ev kredileri v.s uçtu gitti 2-3 katı faiz oldu diyelim.
bankaların kredi geri çağarma kalan borcu komple kapat yada yeniden yeni faizle yapılandıralım demek gibi bir hakları var mı? böyle bir piçlik yapabilirler mi? geçmişte yapıldı çünkü.
eğer böyle bir ihtimal var ise bi bmw alma ihtimalim vardı almaktan vazgeçip paramı saklıcam bu yıl için ne olur ne olmaz diye.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Ben dolardan çok çok ümitli değilim. Mutlaka pazartesi tepki olarak yükselecek, ancak piyasada puan düşeceğini bilmeyen yoktu zaten. Esas çok ilersi iöin yükselmeme tahminimse dokarın dünyada değer kaybına uğraması. Belki 3.95 ler görülür ama merkez bankası piskolojik sınırı aşırtmayacak hamle yapacaktır.
Diğer yandan hükümet thy güçlensin istiyor çok fazla olumlu haber yayınlandı haftasonu. 5.35-5.40 Aralığından almayı becerebilirseniz pazartesi ciddi yükseliş bekliyorum.
Ytd
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)