User Tag List

Sayfa 32/42 İlkİlk ... 223031323334 ... SonSon
785 sonuçtan 590 ile 608 arası

Konu: VW ve AUDİ'ye 18milyar dolar ceza kapıda

_AS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buradaki durum araçlar farklı bir teste alındığında görülen sonuçlar. Normalde uygulanan test prosedürü NEDC ve burada sıkıntısız geçen araçlar farklı bir test prosedüründe daha yüksek sonuçlar çıkarmış. İllegal bir durum yok yani.
    Tamam ama vw de ki sknti amerikada ki bir universitenin arastirmasinda ki cikan farkli sonuclardan sonra tekrar incelenmesiyle cikmadi mi?
    Bu da bir idda degil mi vw deki gibi incelenmesi gerekmiyor mu onu tam anlayamadim.

ulas79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _AS_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    guardianın haberine göre ülkemizde satılan 1,6 1,5 dizel katagorisinde ford ve opel en az sapma yaşayan ünitelere sahip ki buda olabilecek cezalandırmada en az hasar görecek firmalar olduklarını gösteriyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dizel saticaz diye dunyanin m. Koymus tum firmalar

FaruKsvs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada yazanlara göre, VW satış yasaklarına ve alacağı cezalara rağmen, eğer eleman alımı falan yapıyorsa, fabrikalarda küçülmeye gitmiyorsa o zaman tamamen gerçek verileri ortaya koyarak çok fazla araç satmayı, bu sayede de piyasada ki VW hakimiyetini sürdürmeyi düşünüyor olabilir. Bu da VW'in araçlarında indirime gitmesinin, hatta hisse olarak ta yükselişe geçeceğinin göstergesidir benim anladığım.
    VW satışlarının engellenmesi (en azından engelleyen ülkenin kestiği cezayı ödeyene kadar) bütün Avrupa ülkelerinde devam eder. Etmeli de zaten. Türkiye'de yeterince sarsıntı yapmamış olsa bile Avrupa da insanlar ülkelerinin buna bir tepki koymasını isteyecektir. Buna bağlı olarak hükümetlerde satış yasaklama, nakit ceza kesme, araç sahiplerine tazminat ödenmesi, araçların geri çağırılması gibi cezaları koyacaklardır. Ülkemizde ne yazık ki böyle bir tepki beklemiyorum. Çünkü VW'e kesilecek ceza, VW'in TR'de sattığı araçlardan devletin kazandığı verginin yanında devede kulak kalabilir. Ama küresel güçlerden gelecek bir ceza veya satış yasağı "tavsiyesi" olursa Türkiye muhtemelen bu karara uyacaktır

Benim aklıma takılanlar:
    1- VW gizlenme ihtimali çok zor olan böyle saçma bir dolandırıcılığa neden bulaştı?
    2- Bu olayın ortaya çıkmasını nasıl örtbas edemedi, veya neden etmedi?
    3- Mercedes bu işin neresinde?

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim memleketteki 2009+ vw sahipleri Nasıl bir yol izlicek bende bunu merak ediyorum, doğuş grubu arabaları geri almak istemez bence, kıçı kırık kronik sorunları bile 2 ay bekletiyor parça değişimi için. 2014 demişler ama 2014 kullandıkları motor ile 2015'deki motor çoğu aynı teknik veriler olarak 2015 Tdi araçlarda bu sorunun olmadığı ne *****. Servis kapısına dayanmadan önce ne tarz bi yol izlemek lazım acaba.

ali_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kutluhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim memleketteki 2009+ vw sahipleri Nasıl bir yol izlicek bende bunu merak ediyorum, doğuş grubu arabaları geri almak istemez bence, kıçı kırık kronik sorunları bile 2 ay bekletiyor parça değişimi için. 2014 demişler ama 2014 kullandıkları motor ile 2015'deki motor çoğu aynı teknik veriler olarak 2015 Tdi araçlarda bu sorunun olmadığı ne *****. Servis kapısına dayanmadan önce ne tarz bi yol izlemek lazım acaba.
    2011 model araç için dava açma hazırlığı yapan avukat bir arkadaşım var suan.hazirliklar bitip dava açıldığında konu açıp bilgilendirme yapacağım.
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmeti ben 3 boy geçiyorum ahmet aliye 2 boy geçiliyor ali veliyi 5 boy geçtiğine göre benim evo 8 im var

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakında cep telefonlarına mesaj yağar, vw dizelleriniz tazminat almak için 1 i tuşlayın diye..
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DR. OWL

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende seni etiketlicektim buna hahaha
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahahh bluemotıon

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı FaruKsvs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burada yazanlara göre, VW satış yasaklarına ve alacağı cezalara rağmen, eğer eleman alımı falan yapıyorsa, fabrikalarda küçülmeye gitmiyorsa o zaman tamamen gerçek verileri ortaya koyarak çok fazla araç satmayı, bu sayede de piyasada ki VW hakimiyetini sürdürmeyi düşünüyor olabilir. Bu da VW'in araçlarında indirime gitmesinin, hatta hisse olarak ta yükselişe geçeceğinin göstergesidir benim anladığım.
    VW satışlarının engellenmesi (en azından engelleyen ülkenin kestiği cezayı ödeyene kadar) bütün Avrupa ülkelerinde devam eder. Etmeli de zaten. Türkiye'de yeterince sarsıntı yapmamış olsa bile Avrupa da insanlar ülkelerinin buna bir tepki koymasını isteyecektir. Buna bağlı olarak hükümetlerde satış yasaklama, nakit ceza kesme, araç sahiplerine tazminat ödenmesi, araçların geri çağırılması gibi cezaları koyacaklardır. Ülkemizde ne yazık ki böyle bir tepki beklemiyorum. Çünkü VW'e kesilecek ceza, VW'in TR'de sattığı araçlardan devletin kazandığı verginin yanında devede kulak kalabilir. Ama küresel güçlerden gelecek bir ceza veya satış yasağı "tavsiyesi" olursa Türkiye muhtemelen bu karara uyacaktır

Benim aklıma takılanlar:
    1- VW gizlenme ihtimali çok zor olan böyle saçma bir dolandırıcılığa neden bulaştı?
    2- Bu olayın ortaya çıkmasını nasıl örtbas edemedi, veya neden etmedi?
    3- Mercedes bu işin neresinde?
    Dün yazdıklarımızı okursan ve daha öncekileri mercedes bu işin içinde değil. Hatta hiç bir alman firması yok.

Yahudi menşeili firmaların olduğunu düşünüyorum ben. Hatta Berkanla konuşurken bak falan dedim Roschild ailesi Amerikada Ford ve Toyota sahibi bunlardan çıkmış olabilir. Ayrıca yaptıkları durumu daha önce ecu üreten bosch uyarmış ve içerden personellerde uyarmış.

Bence Almanyanın ekonomik gücü düşünülürse biraz zayıflatmak için yapılmış bir hamle gibi duruyor.

FaruKsvs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahudi menşeili firmaların olduğunu düşünüyorum ben. Hatta Berkanla konuşurken bak falan dedim Roschild ailesi Amerikada Ford ve Toyota sahibi bunlardan çıkmış olabilir. Ayrıca yaptıkları durumu daha önce ecu üreten bosch uyarmış ve içerden personellerde uyarmış.
    Bence Almanyanın ekonomik gücü düşünülürse biraz zayıflatmak için yapılmış bir hamle gibi duruyor.
    Üstteki alıntıda sizin dediklerinizin birebir aynısını düşünüyorum ben.
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün yazdıklarımızı okursan ve daha öncekileri mercedes bu işin içinde değil. Hatta hiç bir alman firması yok.
    Mercedes'in sahiplerinin kim olduğundan emin değilim sadece Piyasada görülen sahiplerine inanmıyorum.
    Mercedes belki de piyasada en çok sayıda model bulunduran marka olabilir. Coupeler cabriolar suvlar sedanlar ile çok fazla sayıda modele sahip. Bundan da piyasada ki tüm markaların neredeyse tüm modellerine rakip sınıfta bir aracı olduğunu düşünebiliriz. Pazarda ki pastanın büyüğünü yemek için fütursuzca ve (bence) mantıksızca model üretiyor. Gözünü karartmış. Formula 1'e bakıyorum. Yeni şasi motor standartları geliyor. Mercedes üstünde en az 3-4 yıllık AR-GE olduğu apaçık olan motoru kısa sürede formula 1'e çıkarıyor. Diğer yarışçılara tur bile bindiriyor. Benim gördüğüm kadarıyla tüm otomotiv sektörü Mercedes'in lehine ilerliyor.

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İç detayları tabiki bilemeyiz fakat

1-Almanya ile israilin çok eskiye dayanan bi hesabı var

2-Şu an dünyada mühendislik ve otomobil denildiğinde akla ilk gelen ülke Almanya.Bu İsrailin hiç hoşuna gitmiyor , belkide ele geçiremediği yada üstün olmadığı sektörlerden birisi otomotiv.Almanların bu sektörden ciddi bi gelir ve güçleri var dolayısıyla yaptırım uygulayamıyor.Burasıyla ilgili bi hamle bekliyordum zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VW ile vede bu skandal ile İsrailin bağlantısını anlayamadım ve açıkçası şimdilik komikte gelmedi değil

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VW ile vede bu skandal ile İsrailin bağlantısını anlayamadım ve açıkçası şimdilik komikte gelmedi değil
    Israili boykot etmek icin herkes vw alsin arkadaslar,istemsizce Su video geldi aklima abi
    https://youtu.be/RRcYpieA8io

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Israili boykot etmek icin herkes vw alsin arkadaslar,istemsizce Su video geldi aklima abi

öldürdün beni Mehmet , hayırlı cumalar kardeşim benim

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şöyle düşünün o zaman içecek sektörü denince akla direk cola fanta cappy nescafe
    Dondurma vs diyince Algida
    Kozmetikte braun colgate
    Pilde duracel
    Sigarada marlboro,parlement vs.
    Fast food burger&Mc

Yani farklı sektörlerin tepelerinde hep yahudi markaları var fakat otomobilse bu durum geçerli değil .Otomotiv sektörünün almanyaya inanılmaz bir maddi getiri ve güç sağlıyor dolayısıyla israil yada amerikayı iplemiyor.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam hepimizden çok destek olmuş haberi yok
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)