User Tag List

Sayfa 7/20 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
364 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Ümraniye GT PERFORMANCE Şikayet !

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JJmusti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    soketler 1500 tl mı tuttu?
    sız bu arkadaslardan 20 000 tl aldınız mı ? evet/hayır seklınde cevaplayın artık.
    Hakim bey ben öldürdüm !!! Yahu öle bi giriş yaptınki yapmadığım bişeyi itiraf ettirdin.. kardeşim heycanın solmasın inşallah güzel güldüm saol

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya ben mi piyasadan çok uzak kaldım yoksa rektifiye + modifiye işlerimi çok pahalandı. 20.000 lira verilmiş. Bunun 6500 lirası ppr'a verilmiş. Kalan 13.500 lira elektrik tesisatı bile değişmeden harcanmış. Bana çok mantıksız geliyor. Bu 306 nın sandık motoru kaç lira? Bu hesabın içinden çıkamadım ben. 10.000 lira gibi rakamlara araba turbolanır bu memlekette. Parça parça hesaplayıp 20.000 liraya tamamlayabilen birisi varsa bir çıkarabilir mi bu hesabı acaba?
    Sonra sahura kadar uğraşılıp toparlanamayan şanzuman; saat 6 ya kadar toparlanıp sabaha kadar kaza yapılıp araba tekrar mı toparlanıyor? Bence iş yeri sahibi yalan söylüyor. Eğer kazadan haberi yoksa bile arabadaki değişimi dükkana girer girmez anlaması laazım. Ya da bu işleri bırakması. Sabaha karşı bıraktığın arabanın farı değişmiş, tamponu bilmem ne olmuş, panjuru yenilenmiş. Kimse kusura bakmasın ama biraz arabadan anlayan biri bir bakışta farkı görür.
    Son olarak : Araç sahibi kardeşim. Kusura bakma ama çok safmışsın. 20.000 liraya neler neler yapılır. İnsan yinede bir araştırır bir soruşturur öyle başlatır. Bunun yanında sabrın için seni tebrik ediyorum. Allah başa vermesin büyük sıkıntı.
    Nadide şeyler değerlidir.

JJmusti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa merak ettım bırıncı sayfadan berı okuyorum 20 bın tl yok ortada

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozgurugr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır ElektırıkTesisatı 1500 tl Soketler 70 Tl Tuttu.20 000 tl almadık.
    Sanki önceki postlarından birinde elektrik tesisatına paraları yetmedi sadece soketleri değiştirdik gibi bir şey yazmıştın. Ben mi yanlış hatırlıyorum?
    Nadide şeyler değerlidir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JJmusti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaa merak ettım bırıncı sayfadan berı okuyorum 20 bın tl yok ortada
    Yok artık onu da ben almadım... üstüme atma şimdi yaa hakaten yapılan işlerin ücretlerini kalem kalem yazabilirmisin özgür ? Araçların dosyalarını tutuyosanız pc de falan yapılan işlerin fiyatı belliyse yazabilirmisin buraya ??

ozgurugr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kadioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya ben mi piyasadan çok uzak kaldım yoksa rektifiye + modifiye işlerimi çok pahalandı. 20.000 lira verilmiş. Bunun 6500 lirası ppr'a verilmiş. Kalan 13.500 lira elektrik tesisatı bile değişmeden harcanmış. Bana çok mantıksız geliyor. Bu 306 nın sandık motoru kaç lira? Bu hesabın içinden çıkamadım ben. 10.000 lira gibi rakamlara araba turbolanır bu memlekette. Parça parça hesaplayıp 20.000 liraya tamamlayabilen birisi varsa bir çıkarabilir mi bu hesabı acaba?
    Sonra sahura kadar uğraşılıp toparlanamayan şanzuman; saat 6 ya kadar toparlanıp sabaha kadar kaza yapılıp araba tekrar mı toparlanıyor? Bence iş yeri sahibi yalan söylüyor. Eğer kazadan haberi yoksa bile arabadaki değişimi dükkana girer girmez anlaması laazım. Ya da bu işleri bırakması. Sabaha karşı bıraktığın arabanın farı değişmiş, tamponu bilmem ne olmuş, panjuru yenilenmiş. Kimse kusura bakmasın ama biraz arabadan anlayan biri bir bakışta farkı görür.
    Son olarak : Araç sahibi kardeşim. Kusura bakma ama çok safmışsın. 20.000 liraya neler neler yapılır. İnsan yinede bir araştırır bir soruşturur öyle başlatır. Bunun yanında sabrın için seni tebrik ediyorum. Allah başa vermesin büyük sıkıntı.
    PPR Kaana verılen parayı onlar daha ıyı bılıyorlar. Pıstonlar kollar gezaylar anayataklar fıncanlar yanı kısacası tum parcalar ppr kaan tarafından alındı ,ppr kaan şuan burada olmadıgından dolayı fıyatları tam hatırlamıyorum.
    DR ECU İSTANBUL ANADOLU BAYİ
    DYNO DYNAMİCS TWİN RETARDER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok artık onu da ben almadım... üstüme atma şimdi yaa hakaten yapılan işlerin ücretlerini kalem kalem yazabilirmisin özgür ? Araçların dosyalarını tutuyosanız pc de falan yapılan işlerin fiyatı belliyse yazabilirmisin buraya ??
    ben parcaları yazarım sız hesaplıyabılırsınız eger farklı cıkarsa o zaman boyle konusma hakkında bulunabilirsiniz

PPR Kaan Suan uyudugu ıcın tam olarak hatırlamıyorum fıyatları,fiyatlarıda kaan abi kaat vermişti orada yazıyor tamamen arac sahıplerıde o kaatlarıda ımzaladı orda tum ucretlerı yazıyor kol pıston gezaylar vs kendılerı resımlerını cekıp atsınlar.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne pc si dayı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kadioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanki önceki postlarından birinde elektrik tesisatına paraları yetmedi sadece soketleri değiştirdik gibi bir şey yazmıştın. Ben mi yanlış hatırlıyorum?
    ben burdada hayır elektırık tesısatı 1500 tl dedım yanı almadık sadece soket aldık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    6500 tl denılen para sadece polıshler ıcın kaan abıde bılıyor hatta kaan abı anlattı arac sahıplerınede neler yapıldıgını kendılerıde ımzalıyarak aldılar bu paranın ıcınde motor parcaları yok.

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arac sahibinin hatalarını gençligine veriyorum birşey demeye gerek yok,arkadaş müşterinin aracını dışarı çıkartıp kaza yapmak şansuman kırmak nedir ya ,kimin yaptıg önemli değilki sonuçta o aracın dükkandan çıkmaması lazım,birde aracın orjinal parcaları sökülmüş, ibretlik olay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tam olarak acıkliyim elektrik tesisatına paraları yetmedigi icin sadece soketlerını degıstırdık ve tamır gormesı gereken kabloları yaptık o kadar arac sahıplerıde bılıyor.

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.Gerekmeyen Elektrık tesisatı Derken Yıpranmış Olan kabloların cogu acık olan bobınlerın ve sensonlerın tum motor tesısatı yıpranmıs kablo ucları acık bu kadar yuklu motor yaptımız ıcın herangı bır elektırıkselden dolayı hata gelmesın dıye bız elektırık tesısatı bulun dedik bulumadıkları ıcın bız bulduk bulduktan sonra ellerındekı para aracın bıtımıne yetmedıgı ıcın bızsoketler alıp gereken tamıraleetları yaptık ıstenırse fotograf cekıp atsınlar ve sadece soket ucretlerı yazdık.
    2.Komple Ust Dolu Kapak Alınıcaktı Ve Bunun Fiyatını sordugumuzda bu fiyat dediler ve biz hatta arkadaşlara pahalı geldigini soyleyerekten ve ppr kaan ust kapagı verdımızde catlaklarını ve rektıfıyesını kendı yapabılıcegını soyledıgı ıcınbız almaktan vazgectık ve tamamen ppr kaan tarafından yapıldı ıstersenız ppr kaan tarafından yapıldı bloktakı catlakların fotografları hala kaan abıde vardır.
    3.Yalan Kendılerı bıle bılmıyolardı bız onlrla bırlıkte ogrendık
    4.Hayır Serkan Denılen kısı yazılım muhendısı okudugundan dolayı sanayı kosesınde surtmemesı ıcın okulu sureklı asıp 1 yılını bosa harcamasından dolayı boyle bı sebepten dolayı yazılıma atıldık
    2. Ve 4. Sorulara verdiğin cevaplar olmamış

1500 tl ilk kapağa 4000 tl istedin mi istemedin mi ?

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Abi boşver gel iki kalem sanat icraa edelim şiir yazalım okuyalım
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben parcaları yazarım sız hesaplıyabılırsınız eger farklı cıkarsa o zaman boyle konusma hakkında bulunabilirsiniz

PPR Kaan Suan uyudugu ıcın tam olarak hatırlamıyorum fıyatları,fiyatlarıda kaan abi kaat vermişti orada yazıyor tamamen arac sahıplerıde o kaatlarıda ımzaladı orda tum ucretlerı yazıyor kol pıston gezaylar vs kendılerı resımlerını cekıp atsınlar.
    Böyle konusma hakkında bulunabilirsiniz nedir ?? Özgürcüm anlaşılır yazarmısın,yok atar gider mi yapıyosun anlayamadım
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne pc si dayı.
    Yahu yapılan işler bilgisayarda yokmu dıyorum yanı..bı kaydı kuydu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı dahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arac sahibinin hatalarını gençligine veriyorum birşey demeye gerek yok,arkadaş müşterinin aracını dışarı çıkartıp kaza yapmak şansuman kırmak nedir ya ,kimin yaptıg önemli değilki sonuçta o aracın dükkandan çıkmaması lazım,birde aracın orjinal parcaları sökülmüş, ibretlik olay
    kaza yapmış fakat sanzımanı test ederken yapmıs ve bu bızım bılgımıze gectıgı anda herseyı yapılmıs orjınal olarak alınmıs fakat arac sahıplerı ahkam kestıler işcilik parası vermıceklerını ve bızı tehdıtkar mesajlarla abımız dedımız kısılerı arıyarak sıkayet ederek bızı rencıde etmelerınden sonra ve mekanımızı basıp o arabayı hıcbırsekılde para vermeden alırız dıye konusmaları argo argo konusmalarından sonra bende bu dukkandan ıscılık parası verılmeden bu arabayı alabılecek hıcbır kımse yok dedım, ücreti odemelerınden dolayı bana yalan yanlış şeyler söyleyip yok cebimde para yok yok su demelerınden dolayı aracı eksik olarak bana olan borcunun yarısından daha az tutan parcaları bu sebeblerden dolayı verilmemıstır.

ottoman32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konu uzar da uzar çay demledim çekirdek de hazır F5'ler başlasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2. Ve 4. Sorulara verdiğin cevaplar olmamış

1500 tl ilk kapağa 4000 tl istedin mi istemedin mi ?
    ıstemedım 1500 tl ye dolu ust kapak zaten yok oyle bırsey dedıgımız fıyat parcacıdan alınmıstır.
    4.soruya verdıgım cevapta bana gore olmustur tesekurler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Böyle konusma hakkında bulunabilirsiniz nedir ?? Özgürcüm anlaşılır yazarmısın,yok atar gider mi yapıyosun anlayamadım

Yahu yapılan işler bilgisayarda yokmu dıyorum yanı..bı kaydı kuydu..
    bizde bulmak icin arastırıyoruz ama arac sahıplerınde yazılı olarak kaat bulunmakta,yapılmayan herhangı bır ıslem yazılmamıstır ve arac sahıblerının ımzalarıda vardı.r

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)