Sonradan led yapanlara laf ediyoruz da ; A7 idi yanılmıyorsam, Allah duran trafikte arkasına düşürmesin.!
Printable View
Sonradan led yapanlara laf ediyoruz da ; A7 idi yanılmıyorsam, Allah duran trafikte arkasına düşürmesin.!
Zarar mı?Rahatsız edıyor dıyorum ama senın kafa hala nerede.....
Bana nesı mı? RAHATZSIZ edıyor ve en agırından kufuru basıyorum uzunlar eslıgınde.Hatta aracımın uzun ve sıslerıne LED taktırdım sırf bu laf anlamaz denyolar ıcın.Hele bazıları var,aman tanrım... Zaten onlarda emınım benım gıbılerın KUFURLERINDEN rahatsız olmuyorlardır....
Mesajın harıka...
sis olayının sonucu bence diss oluyor. o ona o ona. rastgele (:
Sizinki psiklojik sanirim. Ben orjinal sis farinin göz aldigini ilk defa sizden duydum,xenon olsa evet ama orjinal sis fari göz almiyor.siz sövmeye devam edin.zamaninda gtra egsoz takmistiniz,eminim birileri de arkanizdan sovmustur.. O konuda esitsinizdir saniyorum..
orjinal ön sislerde bi sıkıntı yok bence,,bu roverde ön sisleri açınça otomatikmen arkalarda yanıyo,,mecbur kalmadıkça zaten açmıyom ,,ön sislerdeki ve fardaki çakma xenon lar acaip göz alıyoo,, bu xenonları genellikle tofaşlar takıyo ,,,
Uzunları Yakıp Gitmek Nedir Ya Hangi Akla Hizmet Acaba , Arka Siste Aynı Şekilde Benim Fikrim
Ön Sisleri Akşamları Mahallede Kısa Mesafe Gidiceksek Yakıyorum Ama Öbür Türlü E5 - Tem - Otobanda Asla Açmam
Park sis dolaşmayı çok mu istiyorsunuz? Hava tam karanlık olmadan yani tam güneş batmadan 1 saatlik vakitte yakın. Geceleri açmayın, çift yolsa sorun değil ama tek şeritte ve aydınlatmasız yolda büyük bir sorun. Şehir içi aydınlatmalı yolda orjinal ön sis insanı çok rahatsız etmez. Arka siside hiç açmayın bugüne kadar yakışan arabayı görmedim.
Anladıgınızı dusunerek sıze sorayım.
Sıslerı acıp dolasmak ne kazandırıyor? Hatta farı yakmadan ısık patlaması halınde dolasmak.
Bende genc oldum,hatta toplum zararlısı cınsden bır adamdım ama ozamanlar bıle akıl erdıremezdım.
eger sız aydınlatırsanız sevınırım.bu guruh ne kazanıyor?Arac az mı yakıyor-Yol cok mu ıyı gorunuyor-Kızlar vermelıyım dıye mı dusuyor?Yanı kazanım nedır? Guzel gorunmedıgı asıkarda,rahatsız edıcı bırsey guzel gorunemez....
Bence Herşeye Yarar , Zarar Tarafından Bakmamak Lazım , Amerikan Parkın Bi Yararı Varmı Peki Yok Ama Herkes Seviyor İlgi Duyuyor Beğeniyor Burda Sisçileri Savunmuyorum Ama Uslubunuzu Beğenmedim Açıkçası
Buna mı takıldın yanı?Konu gereksız-zararlı-rahatsız edıcı-kanunlara aykırı aydınlatma!
Yahu sıs farı acmak sıslı havalar harıcı yasakkkk.
Amerıkan parkıda boyle savunmanı bılgısızlıgıne verıyorum.Amerıkalıların sart kostugu bır guvenlık aksesuarı.Bundan amerıkadakıler kurtulmaya calısır,bazıları yapmaya calsıır.Sısle tamponun yanındakı parkın ne alakası var?
Kızlar vermıyor mu? Pardon hoslanmıyor mu??
Asıl konuyu cevaplayın,bırakın cımbızla laf cekmeyı. Bana uslup dersı verın ama karsılıgında sızde uslup dersı almayın.
Ön sislerde xenon olmadıgı sürece ayarları ise öndeki aracı rahatsız etmiyor cogu aracta böyle zevkler renkler buna bişi diyemem diyemem ama ;
Arka sisler öyle değil.irek arkadaki sürücünün gözlerini alacak gücte parlaklık seviyesine sahipler ve neredeyse cogu aracın arka sisleri arkadaki aracın icini florasan gibi maşallah aydınlatıyor.Böyle bi durum söz konusu olursa elbette sıkıntı olur.Bu yüzdendirki arka sis acmak salak sacması ve arkadaki insanın gözünü almak ve bi ton küfür yemektn başka bişiye yaramıyor.
Şehir ici trafikte uzunlar ile gezmekten bahsetmiyorum bile hiç..Sanırım bunlar bilincsiz kişiler tarafından yapılıyor olabilir.Sonucta trafik gercekten bilincsiz kullanıcı ile dolduki cogu insanda aracının ekranına bile bakmadan gidiyor.(ne yanıyor ne yanmıyor diye.)
onun dısında görsel anlamda tehlike yaratmayacak cakar sistemleri ve buna benzer görsel aydınlartmaların bi sıkıntısını görmüyorum ben.(normal farlarını yakmayıp xenon sisleri yakıp gezenler haric).Dikkat cekmek icin yapılan şeyler sonucta.
Yazılanları okuyunca gecenlerde izledigim bi video geldi direk onu aradım buldum :D siz gene dua edin bizim memlekette böyle gezenler yok :D
aman yarabbi modu :
https://www.youtube.com/watch?v=3tBnupnQxYg
arka sisi açık araç denk gelince güzelce küfür yiyor..
o işler bitek sis farına kaldıysa işimiz var...