User Tag List

Sayfa 32/231 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
4382 sonuçtan 590 ile 608 arası

Konu: Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Aps Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Coilim yandı galiba tadı berbat oldu çok hazırlıksız yakalandım :|
    Pm attım geçmiş olsun

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dün konuda beğenmiyorum dediğim 0,5'lik taktım tekrar 1.0 ohm'luk yanınca (10 gün sürdü)

Bol bol likitle ıslattım 30 dakika bekledim sonra taktım coili. Önceki coiller aynı gün yanmıştı ama bu şuan için gayet iyi gidiyor. İnsan gibi dumanlıyorum ciğer çekimi yapmıyorum

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün konuda beğenmiyorum dediğim 0,5'lik taktım tekrar 1.0 ohm'luk yanınca (10 gün sürdü)

Bol bol likitle ıslattım 30 dakika bekledim sonra taktım coili. Önceki coiller aynı gün yanmıştı ama bu şuan için gayet iyi gidiyor. İnsan gibi dumanlıyorum ciğer çekimi yapmıyorum
    Ben 1 kullanamadım, makine ile gelenler arasında en beğendiğim 0.5'ti hala öyle kullanıyorum ve ciğer çekimi yapıyorum coil yine de ortalama 35-40 gün gidiyor
    FOR US BY US

[/CENTER]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı skunk11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 1 kullanamadım, makine ile gelenler arasında en beğendiğim 0.5'ti hala öyle kullanıyorum ve ciğer çekimi yapıyorum coil yine de ortalama 35-40 gün gidiyor
    Mod ne marka ? Coili kendinmi sarıyorsun ? 35-40 gün çok iddalı zira

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pm attım geçmiş olsun
    Koray abi konuyu bastan okuyamadim ama ben kendi durumumu özet geceyim.
    Yillarca parliament ictikten sonra dusure dusure Kent slım griye kadar azalttim . ( 1 - 0.1 - 1 ) en hafif sigara sanirim piyasadaki.
    Bunu da bırakmak istiyorum.
    Müsait olur isen ,
    Uygun fiyatlı makine , atomiser ,coil ne ise artik ondan bir de aroma takimi onerebilirmisin. Uygun fiyatlı olarak alacağım yer neresi ise onu da söylersen çok makbule gecer.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı enesy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koray abi konuyu bastan okuyamadim ama ben kendi durumumu özet geceyim.
    Yillarca parliament ictikten sonra dusure dusure Kent slım griye kadar azalttim . ( 1 - 0.1 - 1 ) en hafif sigara sanirim piyasadaki.
    Bunu da bırakmak istiyorum.
    Müsait olur isen ,
    Uygun fiyatlı makine , atomiser ,coil ne ise artik ondan bir de aroma takimi onerebilirmisin. Uygun fiyatlı olarak alacağım yer neresi ise onu da söylersen çok makbule gecer.
    Başlangıç seviyesi cihaz yeterli olacaktır. Joyetech Ego One serisinden bütçene uygun olanı seçebilirsin

Joyetech eGo One

Coil burada gereksiz pahalı. Coili fasttech'den sipariş edebilirsin. Başya hazır coil ile rahat edersin ama bence 10 tane söyle.
    https://www.fasttech.com/products/0/...il-head-5-pack

Burada coil : Buharistan Online Sat

Eleaf iJust 2 da yine başlangıç için çok güzel cihaz ama pili dahili olduğu için Türkiyeye kargo olmuyor artık.
    Original Eleaf iJust 2 Stainless Steel E-Cigarette Kit with 2600mAh Battery 5.5ml Atomizer-22.18 and Free Shipping| GearBest.com
    Buharistan Online Sat

Aroma kişiden kişiye çok değişiyorç. Deneme yanılma ile bulmak mümkün ancak Ben tütün aroması ile başladım peşine meyve denedim şimdi son kararım süt krema donut cookie vb bakery ürünleri ile son buldu

http://www.joyetech.com.tr/E-Likitle...id-by-joyetech

http://www.buharistan.com/buharistan...tegory&path=64

Esigarakapida web sitesinde premium likitlet mevcut. USA likitler her zaman diğer likitleri eziyor tecrübeyle sabit
    http://www.esigarakapida.com/mad-hatter
    http://www.esigarakapida.com/one-hit-wonder

Likit konusunda yüzlerce site var. Buradan hızlı temin için yukarıdakilere bakabilirsin.

Bu işin Techturkey'i olan esigara.us çok faydalı biraz karmaşık ama forumdaki arkadaşlar extra extra yardımcı sıkılmadan anlatıyorlar. Premium likitler bu sitede daha uyguna bulunabiliyor.

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi supersin usenmeden yazmissin çok teşekkürler.

Likitler tr ye gelirken problem olmuyor diye anlıyorum. Ben yurtdışından bu linkleri biraz gezip bi paket yapiym kendi me

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı enesy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi supersin usenmeden yazmissin çok teşekkürler.

Likitler tr ye gelirken problem olmuyor diye anlıyorum. Ben yurtdışından bu linkleri biraz gezip bi paket yapiym kendi me
    Yurtdışından likit girişi baya riskli takılabiliyor. İçeriğinde pil olmayan Sigara modlarında sıkıntı yok geliyor. Aynı şekilde coil tank tel pamuk ıvır zıvır problemsiz geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koray abi fasttech ten siparişimi verdim biraz önce.
    Ego one(1100mah) ve 5li 1 ohm sarılabilir coil aldım.
    Daha sonra ki aşamalarda ısı ayarlı alırım bu kiti de hatuna veririm diye düşündüm.
    Coil sarma olayını kendim yapabilirim elimden gelir o tarz şeyler.
    Bizim patronda balıkçıdır çok sever incik cıncık işleri veririm uğraşır oda yapar bana
    Likit için içtiğim sigara 0.6 mg nikotin içeriyor ben direk bu oranda bir likit mi alayım?
    Şuan için klasik likitlerden(aromasız) almayı düşünüyorum hangisinden alıyım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mod ne marka ? Coili kendinmi sarıyorsun ? 35-40 gün çok iddalı zira
    Kangertech Nebox var bende, coili kendim sarmıyorum yine kangertech'in 0.5 ohm'lik hazır coillerinden kullanıyorum
    FOR US BY US

[/CENTER]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ynsemr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koray abi fasttech ten siparişimi verdim biraz önce.
    Ego one(1100mah) ve 5li 1 ohm sarılabilir coil aldım.
    Daha sonra ki aşamalarda ısı ayarlı alırım bu kiti de hatuna veririm diye düşündüm.
    Coil sarma olayını kendim yapabilirim elimden gelir o tarz şeyler.
    Bizim patronda balıkçıdır çok sever incik cıncık işleri veririm uğraşır oda yapar bana
    Likit için içtiğim sigara 0.6 mg nikotin içeriyor ben direk bu oranda bir likit mi alayım?
    Şuan için klasik likitlerden(aromasız) almayı düşünüyorum hangisinden alıyım?
    Daha düşük oranda likit tercih etmelisin bence. Bende 0,8 Camel içiyordum 0,6 mg aldım ağır geldi 0mg ile seyreltip içiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kangertech Nebox var bende, coili kendim sarmıyorum yine kangertech'in 0.5 ohm'lik hazır coillerinden kullanıyorum
    Bizim coiller çürük sanırım bu durumda Nereden aldıysan bende alayım ciddiyim 10 gün zor dayanıyor, yanmasın diye 2000 rpm'de çekiyorum vtec açtırınca bumm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim coiller çürük sanırım bu durumda Nereden aldıysan bende alayım ciddiyim 10 gün zor dayanıyor, yanmasın diye 2000 rpm'de çekiyorum vtec açtırınca bumm
    Valla kötüymüş o ya 10 gün ne öyle, ben 30W'da kullanıyorum gün içerisinde az içtiğim zaman akşamları bazen 38 40 takılıyorum bir iki saat.
    Coilleri almanyadan getirtiyorum ben, en son 10 tane 5li paketten getirttim(arkadaşıma aldırıp kargolatıyorum).
    FOR US BY US

[/CENTER]

Aps - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pm attım geçmiş olsun
    Teşekkürler abi, cevapladım

Ciğer çekimli 35-40 gün çok iyi bir süre gibi duruyor, ben 4.günde emekliye ayırdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Valla kötüymüş o ya 10 gün ne öyle, ben 30W'da kullanıyorum gün içerisinde az içtiğim zaman akşamları bazen 38 40 takılıyorum bir iki saat.
    Coilleri almanyadan getirtiyorum ben, en son 10 tane 5li paketten getirttim(arkadaşıma aldırıp kargolatıyorum).
    5'li paket satarsan alabilirim hemen. 35-40 gün gider ama ancak sigaradan bir fırt alır gibi günde 1 defa içersen gider bence.

Onlarca konu okudum coil hakkında 35-40 gün gidenini görmedim. Müsaitsen 1 tanede yollayabilirsin bana ücreti karşılığında sadece denemek istiyoruım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5'li paket satarsan alabilirim hemen. 35-40 gün gider ama ancak sigaradan bir fırt alır gibi günde 1 defa içersen gider bence.

Onlarca konu okudum coil hakkında 35-40 gün gidenini görmedim. Müsaitsen 1 tanede yollayabilirsin bana ücreti karşılığında sadece denemek istiyoruım.
    özel mesaj attım abi
    FOR US BY US

[/CENTER]

R-13239 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de yaklaşık 2 ay kadar önce Joyetech eVic-VTC Mini satın aldım.

Atomizeri Cubis diye bir model, damlatma, dökülme yapmıyor.

Başta nikotinsiz likitlerle başladım ancak sonra sigara ihtiyacımı gidermediği için One Hit Wonder markasının 3mg'lık likitlerine geçtim.

Şu anda Policeman ve Rocketman kullanıyorum gayet memnunum.

Bir adet atomizer de nikotinsiz likit için satın aldım, değiştirip değiştirip içiyorum.

One Hit Wonder likitlerini tavsiye ederim, instagram'dan @ilksigaran hesabından satın alıyorum ben.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı R-13239 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de yaklaşık 2 ay kadar önce Joyetech eVic-VTC Mini satın aldım.

Atomizeri Cubis diye bir model, damlatma, dökülme yapmıyor.

Başta nikotinsiz likitlerle başladım ancak sonra sigara ihtiyacımı gidermediği için One Hit Wonder markasının 3mg'lık likitlerine geçtim.

Şu anda Policeman ve Rocketman kullanıyorum gayet memnunum.

Bir adet atomizer de nikotinsiz likit için satın aldım, değiştirip değiştirip içiyorum.

One Hit Wonder likitlerini tavsiye ederim, instagram'dan @ilksigaran hesabından satın alıyorum ben.
    esigara.us'de 180ml için 245 lira 20ml için 45 lira istyiyorlar. Baktım IG hesabına ama fiyat yazmıyorlar. Sen ne kadara alıyorsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)