TheCollection markasını kullanan varmı aramızda arkadaşlar? new castle, old castle ve milky aldım new castle şahane çıktı diğer 2 sini beğenmedim ben varmı başka kullanan?
TheCollection markasını kullanan varmı aramızda arkadaşlar? new castle, old castle ve milky aldım new castle şahane çıktı diğer 2 sini beğenmedim ben varmı başka kullanan?
buharingo sitesi orjınal oldugu soylenıyor ama doldurmadır tabı 30ml ler.
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
Abi millet popüler olunca bu iş ucuza alıp üstüne koyup satıyor, benim arkadasım 180e almıs geçen gün just s sıfır, ben 3 ay önce 200e aldım 1 tane sıfır. geçen gün bi tekel bayide gördüm meraktan sordum 240 dedi just s'e Pico vardı 375 dedi picoya ben 275e pil dahil aldım kutulu sıfır.
Facebook gruplarında bilindik satıcılar var onlara bakabilirsin ayrıyetten pm olarak atıyorum bi forum sitesi var orda min. fiyatlarda bulabilirsin.
Aldığım likitler hakkında bir iki yorum yapayım ve size de bir kaç şey danışayım.
Cutwood - Unicorn Milk (çilek-krema) : Buharcı dili olduğum için 2-3 gün denedim ama neredeyse hiç bir tat alamadım sonra bıraktım, ileride tekrar deneyeceğim.
One Hit Wonder - MyMan (vanilya-çilek-çikolata) : Çilek tadını hiç alamadım, vanilya tadı belki %5 belli %10'dur. Çikolata tadı ise daha çok tarçın-çikolata gibi geldi. Açıklamasını okumasam ve birisi aroma için tarçınlı kek tadı deseydi çok rahat inanırdım. Buhar dilinden sonra yalan yanlış da olsa herhangi bir aromanın tadını almak çok güzel bir duyguymuş.
One Hit Wonder - TheMan (çilek-süt kreması) : En favori likitim. Çilek ve krema tadını tam olarak, fazla fazla alabiliyorum, içmeye doyamadığım likit. Ancak aynı likiti 3 günden fazla içinde tat körelmesi yaşadığım için tadında bırakıp başka bir likite geçtim.
Cuttwood - Boss Reserve ( ballı kraker ve kavrulmuş fıstık birleştirilmiş, sütte ıslatılmış ve muz ile kaplanmış ) : Kendi sitesinde verdiği bu açıklamanın ardından aldığım tek tat : Kavrulmuş fıstık. Yine %5-%10 civarı muz tadi geliyor gibi ama kraker ve süt namına hiç bir tat yok.
Şimdi merak ettiğim sorulara gelelim. Ben TVF8 Baby RBA atomizer kullanıyorum. Acaba bu aldığım tat eksikliği benim atomizerimden mi kaynaklanıyor?
Eğer öyle ise zaten önümüzdeki ay 1 veya 2 farklı atomizer alacağım. MTL olayını merak ediyorum, sigara içiminde aroma az gelmiyorsa sigara içimini denemek istiyorum. Bir de dışarı çıkmayacağım zamanlarda kullanmak için RDA alacağım.
Atomizer tavsiyelerini de bekliyorum![]()
@serkanokan abi ohw likitlerinde aroma oldukca yuksek miktarda bulundugu icin fazla ictiginde tat korelmesi yasaman gayet dogal. Dl kullanicisi olarak Mtl e gectiginde ilk zamanlar kolay kolay aroma alamazsin ama 1-2 hafta gecipte mtl e alistigin zaman ozellikle boss rezerve likitini taniyamiycaksinmtl ve dl nin likitleri ve verdikleri aromalar cidden farkli. Mesela kivi karpuz cilek bi likit var elimde mtl de beni bayarken dl de keyifli keyifli pofurdetiyorun. Atomizer tavsiyesine gelicek olursak;
Rda
1-Goon V1.5
2-Goon 528
(Aromayi cidden fazlasiyla alirsin abi,hatta bazi likitlerde sanki dudaginda likit kalmis gibi bi his uyaniyo)
Rta
1-Kylin Rta (suan revacta oldukca fazla tercih eden var)
2-Merlin Mini (biraz modasi gecsede is gorebilir)
Mtl
1-Expromizer V1.1-V1.2 yada V2.1 (üçünden biri olabilir keyifli bi atomizerdir)
2-Gus phonemenon (Cok daha pahali,sarimi zor ama aroma konusunda almis yurumus bi atomizer)
Aklima bunlar geldi abi,egerki aklima gelen olursa tekrardan ekleme yaparimo boss u kesinlikle mtl e sakla yada bana ver ben exproda tuttururum
![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Editleyemediğim için yeni bir mesaj daha yazıyorum. İngilterede 55pound olan goon 528'in çakması fasttechte 7 dolar, almaya değer mi parayı çöpe mi atmış oluruz acaba![]()
Düşünmen yeter abi tesekkur ederim
Abi klon kullanmadim ama bence deymez yani orjinalini almak cok daha iyi olur,malzeme kalitesi vs acisindan 528 in deckleri altin kaplama en basitinden yani iletim cok hizli ve cok daha performansli abi
Hız,sonsuz bir tutkudur.
@Sti_Ozan efsane olanları yazmış zaten yazacak bırsey bırakmamıs banaHepsıne fazlasıyla katılıyorum. Bu arada goon almak farz oldu @serkanokan daha var gelmene ama büyük ihtimalle goon1.5 istiyecem senden
Umarım sen gelene kadar daha farklı birşey çıkmaz
![]()
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)