Tavan tüm markalarda yüksek hızlarda ses alıyor muhtemelen ondan eklememiştir, ki bence de tepeden güneş isteniyorsa cabrioya binilsin :D
Printable View
Türkiye'ye giren makyajsız A5'lerin büyük çoğunluğu bel destekli tam elektrikli koltuklar,B&O ses sistemi,keyless-go,cam tavan gibi hatrı sayılı opsiyonlarla girdi..Hatta bazılarında koltuk hafıza,arka perde,kör nokta uyarı vs. var..İlandaki aracın tek esprisi rengi ve nispeten km'si :)
Ek olarak navigasyon yok bu araçta(belki ilgilenen olur)
@SmT; Yanlışın var; çoğu değil, pek azı saydığın donanımları bir arada barındırarak girdi. Doğuş boş araçları çaktı da çaktı. Sürüsüyle kumaş koltuklu, kontak anahtarlı, geri görüşsüz A5 var. (Çoğu 1.8 TFSI tabi.) Hatta geri görüş ve keyless-go büyük nimet ilk kasa A5'ler için. Arkadaşın paylaştığı bordo olana dolu demiyorum, bazı donanımlarının kombinasyonundan bahsediyorum. Yoksa onda da pek birşey yok. Navigasyon da yokmuş, önce paylaştığım A4'e gittim...
Şu an birçok bayide Led ve tavanlı Audi'lere dolu diyorlar. Halbuki kataloğun 3/4'ü yok araçta.
ilandaki araç için diyeceklerim;
iç dış s line olarak gözüküyor ama ön tampon s line değil. belli ki bir kaza vs olmuş s line tampon yerine standart tampon ile değişmiş.
cam tavan hariç bütün opsiyonlar vardır demiş, 3G MMI sistemi yok, jantlar 18" , 19" Y spoke ya da 20" rs4 jant yok. koltuk hafıza yok. cam tavan yok.
sadece keyless ,bang olufsen ve arka perde var.
bu mu dolu :)?
alacagimdan degilde bu ne yakışıklı arabadır...
e300 cabrio
Mercedes - Benz / E / E 300 CGI / AMG / Mercedes-Benz Certified - HASMER Ankara - 2017 E 300 CABRİO 25th sahibinden.comda - 583728361
c5 1.6 e-hdi
vagon sevenler dernegi :)
Citroen / C5 / 1.6 e-HDi / Dynamique / CITROEN C5 TOURER 1,6 E-HDI KAZASIZ BOYASIZ sahibinden.comda - 516403538
Volvo / C30 / 1.6 D / R-Design / VOLVO C 30 1.6 D D2 R-DESİNG sahibinden.comda - 583586874
geçen haftalarda bu aracı paylaşmıştım . Galeri satıyordu hatta paylaşır paylaşmaz yayında kaldırıldı . Tahminen 75 gibi rakamlara satıldı ve alan arkadaş işi hemen ticarete dökmüş :) .
2.el piyasasını ne devlet yükseltiyor,ne ötv vs. vs. . illa ki payı vardır ama böylesi zihniyetler yüzünden piyasa yükseliyor. '' Arz talep'' ''iyi mal iyi para'' ''herkesin kendi malı istediği fiyatı yazabilir.'' lafını söyleyenler gelir birazdan. Zaten bu yüzden polo'lar 100.000 küsüre satılıyor :)
yazık yemin ediyorum,şimdi 87'yi gören başka araç sahibi ''la olm benim ki de fena sayılmaz 85 yazayım bak adam 87 yazmış'' diyecek .. Bi bakmışsın kötü c30'lar en az 70 bin lira olacak temizi 85-90 diyecekler :D
alan adamda da kabahat var,alma elinde patlasın 60'a satmak zorunda kalsın niye zor ediyorsun.
Malesef biz halk olarak böyleyiz. Ben birçok aracımı bu sitemiz üzerinden aldım. Satarkende neredeyse kupon olanların tamamını yine bu siteden arkadaşlarıma sattım. Sahibinden linki hep nerdeyse en düşük araç olmuştur araçlarım. Çabuk satılsın diye, ancak alan arkadaşlarım hep uzun dönemli kullanıcam diye alıp 2-3 haftaya benim sattığımın %20 üzerine ilanlar koydular :D Herkesi tenzih ediyorum, bunu herkes yapmadı ama baya bir çoğunluk yaptı. Araç araçta sayarım yani
Büyümeyeceğiz abi gelişmeyeceğiz,bizden hiçbir şey olmayacak. Allah nasip ederse 10 sene sonra 20 sene sonra yine aynı lafı diyeceğim,söylediklerimin aksi olursa herkesden özürdileyeceğim :) . Kolay yoldan para kazanma,hep tüketim,hiçbir şey üretmeme hastalığından kurtulmadıkça ülke olarak bizden bir şey olmayacak.
Bu işleri önceden galericiler yapardı,yine şahıs olarak yapan insanlarda vardı. Şimdi 19 yaşında ki çocuk bile girdi bu sektöre . Ucuza da almıyor araba piyasa parasının üstüne alıyor ,kendi de aldığının çok üstüne fiyata satıyor. Alan da kabahat var en büyük zaten.
Volvo S40 1.6 D 115 Hp Drive - 183800270 - DOD - İkinci Elde Guven. Garantili 2. El Araba, Arac, Otomobil sitesi
Volvo'dan devam. Volvo s40 1.6D
Km fena değil,expertiz raporu iyi donanım tatminkar,güzel bir pazarlık ile alınabilir.
c30 zaten o paraya satılmaz be abi boşver :)
boş geçmeyelim
f20 116i
BMW / 1 Serisi / 116i / M Sport / Sahibinden 2014 Bmw 116i M Sport sahibinden.comda - 580608275
Seat / Leon / 1.4 TSI / FR / 2012 LEON FR 59000 KM. sahibinden.comda - 569664311
tam dolu olmayanlarının 70 civarına satıldığını düşünürsek,pazarlık ile 60 civarına alınabilir.
mk2 leon fr
mk2 leon ve 65bin tövbe estağfurullah..
Tofaş / Doğan / 1.6 ie / BAKIMLI MASRAFSIZ- ORJİNAL DOGAN-1.6ie sahibinden.comda - 582352268
doğan slx hasbinAllah :)
Artık memlekette şu 2. el araba fiyatlarına takılmayı bırakmak lazım. Hangi araba ederinde satılıyor ki ? Hangimiz bu araba ilanlarda şu rakam ama bu para etmez o yüzden 5 lira altına yazmalıyım diyor ? O yüzden yalandan trip atmayın.
oo ben hep 50 liralık alıyorum diyorsun. Konuşmaya gerek yok diyorsun.
Bak sana şunu anlatıyım. Sene 2012 öğrenci değişim programıyla ispanyaya gittim. Benzine önce 3 cent sonra 12 cent zam yaptılar. 12 cent yapılınca insanlar araçlarını bırakıp toplu taşımayla işe gitti. 3 gün sonra o zam geri çekildi. Bu piyasanın sorumlusu bizsek, çözümü de biziz. ÖYle görmezden gelmekle, konuşmamakla olmayacak bu iş. Modelin kasa değişmiş, değişen kasa makyajlanmış. İStenilen fiyat güncel kasanın 2 sene önce satılan sıfır fiyatından çok. Biz bu kafayla çok imreniriz yurtdışındaki otomobil fiyatlarına. Çünkü biz daha çok birbirimizi sevmeyi seviyoruz. Fırsatçıyız en kötüsü.
Adam aldığı yakıtların kaydını tutmuş. Sürüş esnasında da ayrı bir ekranla izliyor galiba. İlginç.
Toyota Auris
Hiçbir şeyin tek sebebi yoktur.
Fakat çözümü vardır. 30bin üstü parası olan 2 erkekten biri alsat yapıyor. TAbiki sıfır fiyatlarının bu seviyelerde olması ve her sene zamlanması da bu duruma etki ediyor. Benim anlamadığım sıfırı olmayan güncelliğini yitirmiş araçlar dahi sıfırın aldığı zamla beraber yükseliyor. Bu mantıklı değil. Ben otomobil fiyatlarını takip etmeyi çoktan bıraktım zaten. Motorumla mutluyum, ne kadar ötv ve kdv den onlar da son zamanlarda etkilenmiş olsa da, en azından arzuladığım motoru sıfır olarak alıp yürütebilecek bütçeye sahibim.
Volvo V50 2.0d
Bu kasada sunrooflu araç denk gelmiyor pek. Üzerine ıısıtmalı-hafızalı koltuk, dijital klima ve hız sabitleyici olması da olumlu. Ama düz vites ve yakıt kısmı handikap. Satıcı da otomatik olmadığı için satıyormuş zaten.
İşte o yüzden,Allah kısmet eder de yaşarsam torun sahibi bile olsam yineleyeceğim tek şey ''buralardan hiçbir şey olmaz.'' hiçbir şey değişmeyecek . Hükümetle ya da başka bir sebeple alakası yok ,isimler değişsin ama yapımız bu .
Yurttışında ki 106 gti 500-2500 euro arası gidiyor. Sıfırı var mı yok ? Oralarda da üretilmiyor bildiğim kadarıyla :) yani sadece bize has bir durum değil. O adamlar bir aylık maaşı ile ''az da şu keretaya bineyim.'' diyebiliyor orası ayrı bir konu da bizim ülkemizde neden tam tersi oluyor anlamıyorum. Kimse de yeterince mantıklı cevap vermiyor. Orada ki bebekler bebeği el değmemiş araba o fiyata bizde ki bebiş niye 40.000 liraları görüyor. Sapıklık bence bu başka bir şey değil :)
Her eskiyen,her kilometresi çoğalan aracın fiyatı düşüyor yurtdışında. Biz de ise artmaya devam ediyor. Bunun da sebebi sıfır fiyatlar öyle mi ? Hastırın lan oradan :)
sebebi nedir diye soruyorsan bence cevabı merak ediyorum.
+ olarak sadece TR'de değil dünyada fiyatlar son zamanlarda hep katlanarak gidiyor.
Misal TR'ye girmemiş 1999 viper gts hakkında konuşalım.
Hayalimin arabasıdır her zaman yabancı forumlarda , yabancı sitelerde , ülkelerde satış fiyatlarına bakarım.
2005 yıllarında 20 bin dolar civarı ortalama bir viper gts alabiliyorken şuan en patateslerine 50 bin istiyorlar.
he 2005 6 yaşındandı , aradan 13 yıl geçti artık bir kült klasikmi oldu dersiniz , sanmam...
bence bu rakam artışları global çapta ;)
Bence sıfıra yönelim için teşvik niteliğinde uygulamalar gelmediği sürece ikinci el fiyatlarının sıfırla denk gitmesi normal, misal araba eskidikçe mtv'si artsa şehir içinde girebileceği yollar kısıtlansa sıfır'a destek niteliğinde devlet aldığı ötv'nin yarısı kadar 0 faiz ve uzun vadeli kredi desteği verse ikinci el yerine sıfıra yönelir insanlar. Lakin mevcut düzende gidip sıfır Jetta golf insignia vs. alacağına git şöyle güzel bir e60 w220 w221 artık her bütçe için böyle bir sürü örnek verilebilir bu araçlar çok daha mantıklı masraf yapa yapa binersin çok daha konforlu bir arabaya sahip olursun haliyle böyle olunca arz talep olayından ikinci ellerde sıfıra paralel hatta duruma göre sıfırdan daha fazla bile yükseliş gösterebiliyor.
Sende tertemiz mk2 leon var etrafındaki bütün mk2 leonlar 60 liraya satılıyor. Sen aracını ilana koyacaksın ve bu aracın ederi 60 olamaz 50 yazmalı mıyım diyeceksin ? Benim dediğim bu. Çözümü bizde de kimse 60 liraya satılan aracı piyasa düzelsin varolsun diye 50 lira yazmaz. İspanyadan vs örnek vermişsin ama bizim ülke diğer bir x ülke ile kıyaslama yapılmayı geçeli çok oldu. Öküzün önüne yesinde sıçsın diye koyduğumuz samanı ithal ediyoruz. 2. el araç fiyatlarını tartışarak ülkenin para biriminin değerini düzeltemeyiz. Mevcut yönetim sistemi ile bu zaten ütopya.
@Anıl E. Fikirtepe kentsel dönüşüme girdi eskiden gecekonduda ekmek arası ekmek yer kıt kanaat geçinirdik. Şimdi 8 tane rezidans aldık ama yine de akşam arabada vodka yapıyoruz gel hele gel :)