Korayım geçmiş olsun, elbet düzelecek bu durum..
Printable View
Şöyle bir haber ver,doğruluk payını bilmiyorum ama bir umut işte , insan seviniyor.
Prof. Dr. Ercument Ovalı acıkladı: Korona virus tedavisi Sağlık Bakanlığı'ndan onay aldı
Bizim milletin virüsün arkasına sıgınıp ödeme yapmamasından dolayı bugun mecbur dışarı çıktım ödeme toparlamak için, 3 saat kadar sürdü işim ve geri döndüm,
Özetle; Mahmutbey - Hadımköy - Mahmutbey bildiğiniz normal günden %20 falan daha azdı trafik,
Otocenter a da gitmek zorunda kaldım ( galeri değil içindeki plaza ) ama tüm esnaf açıktı ordada,
Banka tek tek aldı içeri, araya sosyal mesafe koymuşlar ama imza vs zaten yanyana geliyoruz,
Pekde ciddiye alan yok malesef hala,
Bir arkadaşımın amcasını cumartesi hastaneye kaldırmışlar, sonuç gelmiş pozitif çıkmış. Umreden gelen arkadaşını ziyarete gitmiş sadece. Onlarda ailecek coronaymış, şimdi hepsini almışlar.
İlk gelen kafileleri karantinaya almadılar diyorduk böyle böyle yayılıyor işte. Televizyonlar bas bas bağırıyor yurtdışından geldiyseniz oturun evinizde, misafir kabul etmeyin diye. Eskişehirde bir dünya gurbetçi var şuan. Avrupada sokağa çıkma yasağı gelebilir söylentisi olunca hepsi kaçıp gelmişti. Güzelce gezdiler dolaştılar bir süre. İlk vakalar umreci ve Avrupadan gelen bir kaç kişiydi.
Biz de Nisan maasi ile birlikte %50 dususe gidecegimizi ogrendik bugun.. Turizm/etkinlik sektorundeyim, umarim tez zamanda biter diyoruz ancak en en iyi ihtimali Eylul gibi gozukuyor.. herkes hakkinda hayirlisi olsun.
Şahsım gene açıklama yapacakmış.
Parali degil en azindan Florida da.
Florida Officials Clear the Air on Coronavirus Testing at Hard Rock Stadium – NBC 6 South Florida
Bireysel araç ile seyahatte henüz bir kısıtlama yok, doğrudur. Ben de bu sabah Denizli'den İzmir'e geldim. Hemen Aydın'a varmazdan evvel sabit bir jandarma kontrol noktası vardır, o yolu bilenler hatırlayacaktır. Orada durdurdular, ateşimi ölçtüler, yurtdışı temasım olup olmadığını sordular ve yoluma devam ettim. Hemen hemen her aracı durduruyorlar gözlemlediğim kadarıyla. Kısmetse akşam da Denizli'ye geri döneceğim.
sanırım manisa izmir arasında özellikle sabah osb ye gelen servislerin yogunlugundan dolayı yapılmadı. bizim servislerinde, şirket araçlarında hiçbiri durdurulmamıs ancak kayınvalidem menemen yolu üzerinden manisaya geldi ve onu o yolda durdurup ateş vs ölçüp sorular sormuşlar.
sende bendensin. işsizliğe başvurulabiliyormuş bu şekilde. 10 nisan'dan sonra turkiye.gov.tr'den başvuracağım. iş değişikliğinden dolayı arada giriş çıkışlarda boşluk olup olmadığının sorgusunu uğraştım 2-3 gündür.
Bugün de hanıma gelen icra kağıdıyla şokumuzu geçirdik eski kapanan limited şirketten bağkur borcu var diye. Apar topar esenyurt sgk'ya gittik Maltepe'den. İşte avantaj işler kalabalık olmaması ve yolların sakin olmasıyla 15.00'te bitti gidiş dönüş dahil 11.00-15.00 arası herşeyi yapmak imkansızdı normalde. Kaparsak da artık kaparız bu kadar insan iletişimine
Dusuk gelirli vatandasa 10bin tl kredi vericekkermis. D bu ne kredi sevdası sozde faiz haram.
Çin için nasıl bir yaptırım yapacaklar acaba?
Amerikada spiker Çin için sorular soruyor iş adamaları ses gelmiyo falan diyo.
Mesela burada işi gücü bozulan vatandaş nasıl bunları ulusal yollardan mahkemeye verip tazminat alabilir.
Benim bildiğim bir öğrenci Çin konsolosluğuna dilekçe yazıp tazminat talep etmişti.
Askıya alacaklar veya 3 ay sürelik ücretsiz izin kağıdı imzalayacağım. Henüz bunlar gerçekleşmedi sadece telefonda bilgi geldi.
İşten çıkarılmadan işsizlik verilmesi belkide sadece bu döneme özel bir uygulama olabilir bilemiyorum. @_opeth daha detaylı bilgiye sahiptir yada 10 Nisan ola hayrola
Test sayısı 11.535
Yeni Vakaa 1610
Vefat 37
toplam vaka 10827
toplam vefat 168..
Su kısa calısma odenegı hakkında detaylı bılgısı olan varmı? Fırma basvurmus bı kısmını ordan al kalanı zarf usulu verıcez dedıler.
Yarın ilk 10dayız
Şu 2020 yi hayırlısıyla en az kayıpla bi atlatsak inşallah ne kötü bir sene harbiden deprem çığ uçak kazası corona daha kötüsü olmaz heralde