kartı aldıgında aldıgına dahil imza atman gerekiyor ama ondan sıkıntı çıkarmasınlar?
ve yeni kartlar artık vakıfbank banka kartı aynı zamanda.
Printable View
kartı aldıgında aldıgına dahil imza atman gerekiyor ama ondan sıkıntı çıkarmasınlar?
ve yeni kartlar artık vakıfbank banka kartı aynı zamanda.
en güzeli bağlı olduğun büroya sor garanti olsun :)
öğrenci kartlarını illa bağlı olduğumuz bürodan mı alıcaz ? sınaw yerleri daha acıklanmadı çok pis tırsıyorum yaw :S hiç çalışmadık falan
evet bürodan alıyorsun , daha açıklanmadı ama ayın ortası gibi belli olur :)
OFFF OOFFF hayırlısı bakalım...
sınava tam 30 gün kaldı beyler:SS sınava girecek herkeze başarılar dilerim. Allah yardımcımız olsun.
hatırlatmayın yahu :ofk:daha başlamadım derslere :(
Ben son sürat ilerliyorum yılmadım daha :D canerde ölümüne çalışıyor halledicez inşallah
beyler 2.taksidi yatırmayınca problem olmuyordu eskiden halen öyle değilmi? :D
geçen sene sınava girilebiliyordu.. sonradan faiziyle ödeyince sıkıntı olmuyordu acaba değiştimi
ilk sınawlara girebiliyorsun.. finallere giremiyorsun..
valla bu konu efsanevi nerdeyse ama ben sadece 4.sınıfta dikkat ettim ikinci taksit olayına ne olur ne olmaz diye ama şimdiye kadar hep öteki senin 1. taksidiyle yatırdım hertürlü final büt girdim ama şans tabi bellide olmayabilir. ama geçte olsa yatırmakta fayda sene uzatma durumuna bağlı olarak
benim tecilim bitmemesine rahmen istediler genede , zorunlu getirceksin demişlerdi ..
şimdi değişen bişey yoktur sanırım ama bürodan sorabilirsin ;)
Ben gecikmeli olarak yatırdım 295.07TL :) 0.7 TL si geçikme bedeli... 2.sınıfta bende 2.tksidi yatırmamısım 3.sınıfta kayıt yenilerken yatırmıstım o zaman sınavla ilgili sorunum cıkmamıstı girebilmiştim ama en garantisi aöf bürodan bilgi almak.