aynen 54-56 alman lazım ki yarasın sen genede üstü düşün![]()
aynen 54-56 alman lazım ki yarasın sen genede üstü düşün![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
tekrardan sormak istediğim bir kaç soru var..
- açıköğretimde üstüste sınıfta kalınınca atılma varmı? ( 29 yaşına kadar parayı ödeyip sınavlara girmesem ne olur? )
-meslek yüksek okulu diplomamı aldıktan sonra eve kağıt gelmişti 31 ekime kadar askerlik şubesine başvurun tarzında bende açıköğretime kayıt olmadan gittiğimden dolayı, 2 senelik tecilimi kullandım. Fakat o arada açıköğretime kayıt oldum. Şimdi bütlerden geçersem 2 senelik tecilim bittiğinden beni direk askere alırlarmı yoksa okul tecil ettirdiğinden benim tekrar tecil hakkım varmıdır?
teşekkürler
arkadaşlar internette final büt sorularını olduğu bi adres vardı internet üzerinden çözüyodun patara kütere
adını unuttum sitenin varmı öyle çıkmış soruların olduğu netten çözülebilecek adres falan?
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
- yeni yasa çıktı. artık 29 a kadar okul kaydın olması yeterli, tecil ediyorlar.
- şubeye git ne olur ne olmaz. benimde o şekildeydi, okul belge göndermemiş kaçak gezmişim. en son eve yazı geldi o şekilde gidip tecil ettirdim. yada ara bağlı olduğun şubeyi sor ne zamana kadar tecilin olduğunu.
İlk sorunun cevabı öğrenim yaşı 29 a çıktı okula devam ettiğin sürece tecil hakkın var
2.sorunun cevabı ise okulda öğrenci olduğun için bütlerden geçemesen bile okuldan alacağın öğrenci belgesini şubeye götürerek yine askerliğini tecil edebilirsin...
Haydi beyler çalışın çalışınArada burayada yazında çalışanları görelim benden başka çalışanlar olduğunu bilince motivasyonum artıyor benim nedense
![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
ben valla askere gitme planımı ertelediğim için rahatladım 2 dersim vardı ( maliyet muhasebesi mali analiz ve sermaya piyasası ve finansal kurumlar) sadece maliyete bakıyorum geçersem iyi olucak olmadı ikisini birden seneye vericem
bende kopya hazırladım yaklasık 1 hafta herşeyin tek tek sonra bi baktım ezberlemisim
şaka bi yanada
sorular genelde birebir cıkıyo ibo ve belli terimler var her üniteyi okudunda akılda kalıyo
sanki vti s2000 typer sorgulaması okuyomuscasına oku hepsini kafaya kazı sınava gir cık sonuc net
ama gel görki ünite okuyacak zamanın kalmamıs cokda dert etme allah can sağlıgı versn
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ibo çıkmış soruların kıtabı varsa sadece doğru şıkları sarı kalemle işaretle baştan sona oku bi zaman sonra anlamadan ezberlemiş oluyosun. Ben geçen sene ve bu seneki derslerı sadece cıkmıs sorulara bakarak geçtim. Birde şunu yap sınav başlayana kadar soruları okumaya devam et bırak sınav başlasın 5 dakka sonra gir ve hiç ismini tc kimlik no sınav grubunu işaretlemeden direk soruları oku bildiklerini soru kagıdına işaretle bitir. tekrar baştan oku yapabildiklerini yap. En son doldurursun doldurman gereken yerleri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)