geçemedim bi türlü başına lanet olsun. ben şimdi 3. sınıf tekrarı yapıyom, bu kredili sisteme vs geçildi ya ben 4 olcam mı ki şimdi ? :S
bu askerlik 29'a çıkmadı mı yahukalırsam alıyorlar mı askere,stres oldum hiç keyfim yok 2 haftadır.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
arkadaşlar son bir kaç soruları burdan cvplarlar diye beklemeyin bence sıkıntı olur falan , en güzeli büroyu arayıp düşürmeye çalışın yada gidin en güzeli![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Sözel derslerden çok sıkıntı yaşıyordum ezberlemeye çalıştığım için konu ilerleyemiyordum sonunu ezberlerken başını unutuyordum...
2 gündür sadece üniteleri okuyup ünite sonu sorularını çözerek çalışıyorum şuan geçen yılların bütünleme sınavlarında 15-20 doğru altına hiç düşmedim ki zaten 14-15 doğru yapsam tüm derslerimi verebiliyorum...
Şuanda mola vermiş durumdayım saat sabahın 5i olduyerel yönetimleri ara sınava kadar bitirdim.Birazdan devam
İnşallah hepsini verip şu dertten kurtulmak istiyorum
Hepimize kolay gelsin....
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
evet kızlar çalışmalar nasıl gidiyor![]()
aralıkta askere gitmem lazım 2 dersim kaldı ama ça-lı-şa-mı-yo-rum..
sinirlerim bozuldu umarım geçerim. sınavlardan 51 ve 48 almam lazım
umudunu kaybetme bence![]()
herhangibir karacan veya murat egitim kurumlarına git ve final denemelerini cevapları üstünde işaretli şekilde al ve otur ezberle 20 den aşşagı soru yaparsan ben burdayımtecrübeyle sabittir
ama dediğim gibi çıkmış sorular değil final deneme testleri 6 yada 7 tane olucak
![]()
son 6 yılın çıkmış sorularını işaretledim bide konu anlatımlı örnek çözümlü kitabım var. bu akşam gidiyim alıyım fınal denemelerini
arda alırsın o notları sadece kendine psikolojik yapamayacm calısamadım olayını yükleme
zamanı olan hiç bakmadım bu saaten sonra bişi olmaz demesin
cok calısanlarda bi daha kesinlikle tekrar etsn
hepinze şimdiden başarılar.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
pffff... lan bi açıyorum soruları 3 bakıyom 3 bırakıyom. 1 tane ders var ama hıc canım ıstemıyo ya :S
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Yeni uyandım dahaHemen çalışmalara başlıyorum vakit kaybına tahammül kalmadı artık benimde şu dersleri vermem lazım sıkıldım artık
![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Muratin Final sinavina yonelik kazandiran sorular kitabinida aldim
Bununla birlikte son 6 yilin cikmis sorularinida calisirsam 53 alirim heralde dimi?
Acaip stres oldum bu dersleri vermem lazim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)