ne vurduysa zaten ben gördüm . iyi mi kötü mü bu kredili sistem ? bide vize final sınavlarına nasıl calısabiliriz sadece kitaptan mı onlar hakkında bilgi rica etsem ?
Printable View
merhabalar,
kredili sisteme uygun murat yayınlarının vs. çalışma kitaplarını alanlar var mıdır ?
bu aöf harçlarını kredi kartı ile yatırabiliyormuyuz gençlerrrrrrrrrrrrrr
murat yayınları toplanmıs ve yayınlanmayacakmıs dershanelerine kayıtlı bi arkadaşm söledi
mustu abi sanırım yok kredi kartı olayı
aöf harcını ve ders seçimini yapınca kayıdımızı yenilemiş oluyoruz dimi büroya gitmemize gerek var mı arkadaşlar ?
arkadaş parayı yatırmıs 190 tl ama ders seçimi yapmamıs sizce bu arkadaş nasıl devam edicek işleme?
seko kacıncı sınıf ?
alttan dersı varmı ?
arkadasın hıc cezasız odemıs ve 5 ders almıs sanırım. cunku ders fazlalastıkca para da artıyo
bende 190.73 mu ne ole bısey yatırdım.
alttan ders yok 4.sınıf 5 ders.
zaten alttan ders olmayınca ekleme cıkarma fılan yaptırmıyo sıstem olanı alıyosun
bu durumdada zaten yapcak bıseyı yok secme cıkarma acısından. o yuzden sısteme gırıp sadece ok verırse lıstesıne sıkıntı olmaz. kaydı tamamlanır.
479 lira yatırdım bugün :D haşırtt
geçen sene hukuka giriş dersi bu sene borçlar hukuku ve anayasa hukuku olmak üzere 2 ye bölünmüş. büyük ihtimalle çalışma sistemi aynı kalır. yine aynı sorular gelir ama sadece bölünerek.. yani umarım.
Yeni sisteme göre kitaplar değil mi ?
@Sekolive serkan ben alttan 1 ders ile 200.93 tl yatırdım
Gecen yılın cıkmıs sorularına baktım. Verdikleri kitaplardaki ünitelerde , o sorularda sorulanların cogu yok. Neye dayanarak calısacaz :confused:
1,5 ay kaldı sınava...
Ne bi kitap ne bi soru var,neye çalışcaz yahu biz...
Madem hiç bişey hazır değil ne diye yeni sisteme geçiş yapıyosunuz,ne aptalca iştir bu yahu.
anladım saolasn :)
arkadaş yanlıs hatırlamıyorsam 2. sınıf 4 dersi kaldı radyo tv gibi bi bölüm okuyordu sanırım dediğin gibi olacak :)
kendi öğrencilerine söeldikleri aöf kitaplarını alın onların üstünden gidicez yard. kitap falan yok bende arkadaşdan aldıgım blgiyi yazdım umarım dediğin doğrudur
bende 4 oldum 190 tuttu alttan ders yok
Bu arada kitaplardan 5 tanesini aldım 1 tane kaldı ama hangisi hatırlamıyorum :D
Ya beyler , ders seçimi yaptık , para da yatırdık , webden bakınca kaydınız yenilenmiştir de diyor , bu bandrolü yapıştırtmak için son gün olan bugün gitmek zorunda mıyız
bandrol'un son günü mü varmış yaa ?