çok basitti bugunkü sınavlar 60 sorunun 56 tanesi çıkmış sorulardandı.. 9.15de sınav bitti kalan 15dk hocayla sohbet ettim![]()
.
Öyle yada böyle bitirdik sınavıYalnız dün kitapçıkı işaretleyip işaretlemediğimi hatırlamıyorum görevli hocalarda bişey söylemedi :S İşaretlemediysem büte kaldım heralde
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Dün sabah alttan olan derslere uyanamadım 2.30takilerden de kamu maliyesine sağlam loto oynadım
Bugünde 2.30da gitsemmi gitmesem mi bilemiyorum o kadar yol,en ufak birşey bilmiyorum![]()
psn: DAGHAN26
Sabahki sınavda tek ders finansal yönetim sınavım vardı. Sınava başladım kitapçıkdaki ilk dersi çözmeye başladım. saat 9.15 de bitti cevap kağıdına kodladım. Sonrada aklıma geldi ya sorular hep vergi ile alakalı bu ne hikmet diye. Kitapçığı açtım bi baktım Türk vergi sistemini çözmüşüm
Sonra sildim cevap kağıdını ve finansalı yaptım çıktım sabah sabah iki sınav çözmüş oldum![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
hiçbir soru tanıdık gelmedi lanet olsun.
RACE WERKS
Dünkülerde vardı çıkmış sorular özellikle maliyet muhasebesindefinansalda ben 2-3 tane yakaladım aynı soru
hepimiz geçmişizdir inş
![]()
düne nazaran güzel geçti bugun , çıkmış sorular en fazla 8-9 tane vardı bakalım 1 ay sonra belli olur ak mı kara mı![]()
haftanın son 4 günü çalışmaya başladıom iş ve sosyal güvenlik hukukuna oku oku bitmiyor anasını satayımson gün yönetim ve pazarlamaya çalıştım,maliyeti zaten sallamıyorum.ctesi günü gerçekten zor geçti,pazar günü hiç çalışmadığım finansal iyi geçti ben bu işten birşey anlamadım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)