bi cacık olmazzzsen çalış , son hafta test çöz muhasebe falan geçer gider
![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
arkadaşlar para yatırma muhabbeti ne zaman son bilen var mı
ilk taksiti yatırdınmı vizeye girebiliyosun ama ikinci taksiti yatırmazsan finale almıyorlarsanırım bu ay son
artık corc-i zamanıcdti
yok öyle bişey ne zaman istersen yatır ama 2. taksit için geçerli bu.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
son yılların sorularına bakıyorum calısıyorum ama yok ya sınava gırer gırmez elım ayagama dolanıyo..soruyolar kacıncı senen dıye 4. dıyorum herkez sasırıyo sonra soyluyorum 1.sınıfta 4.senem dıyeyalandan gırdık yazıldık bakalım ne olucak
![]()
doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...
4. sınıf işletmedeyim sınavlar ne zaman![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
7 nisana daha çok varmış ya yatışa devam![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
yok sanmıyorum bende geçen sene 2.taksiti son ödeme tarihinden 2 ay sonra yatırmıştım aynı şekilde arkadaşta hem önce ki sene hemde geçen sene 2. taksiti kasım ayında yatırdı olm sınava giremezsin demiştim bende senin gibi biliyordum ama çocuk inatla yatırmadı ve sınavlara girdi sorunsuz![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
kanka kesinlikle ısrarla olamaz çünkü adam büt tarihinden sonra nasıl yatırıyor finale büte nasıl giriyor hadi finale girdi ya büt yok babili var bir durum.sen sağlama al kendiniha bende yatırmadım ayr konu finallere yakın yatırırık bakalım
![]()
artık corc-i zamanıcdti
yok kanka neden inanmıyım ayıp ettin şimdi ben 8 yıldır böyle bişi ne gördüm ne duydum onu diyorum yani mantık olarta hadi ikiyi ödemedi finale girdi ya büte nasıl giriyor![]()
artık corc-i zamanıcdti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)