4.siniflari kasmicaklar gibi duruyo.***** seneye sistem degisiyor.
Butun 4leri temizlerler diye umit ediyorum![]()
Herkese basarilar.
if it ain't BOEING..I'm not going..!
Bunun içinde geçen haftaki öss sınavına girmiş olmak ve en kötü bir aöf bölümünü kazanmış olmak gerekiyor. Yanlız bu işin de şöyle bir dezavantajı var. Örnek veriyorum sınıfta kaldınız. Ama kaldığınız zaman 4 dersi verdiniz 3 tanesi kaldı. 2. sene tekrar ederken sadece bu kalan 3 dersten sınava gireceksiniz. Ama tekrar kayıt olayına girerseniz tekrar en baştan derslere sınava gireceksiniz.
İnandığın Gibi Yaşayamazsan
Yaşadığın Gibi İnanırsın.
Stres katsayim iice artti,gecmem lazim kesin![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
aynen doğrudur. yaşadım daha önce böyle bi mevzu. eğer ozaman adam akıllı çalıssaydım şuan 2. uni bitmişti
prodrive , olay öyle bi olayki askerlik şubesine gidiyosn adam diyoki nerede kaldın sen ya bizde seni bekliyorduk ve hiç haberin yok öylebişeyden.. bana iyi birisi denk geldi görmedm seni git kaydı sildir gel dedi ben örgüne kayıt yaparken askerlik belgesi istemslerdi onun için gitmiştim . aksi takdirde by domino nun dediği başıma gelicekdi
eğer sen bu sınavı geçemezsen askere gidersin. demedi deme. git bi kursa kayıt ol.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Bu arada seneye 4. sınıf olursam banada vuracakmı bu sistem. Bir an önce şu aöf ü bitirip askere gitmek istiyorum. Tecil tecil iyice yaşım geldi. Seneye kredli sistem oluyor zannediyorsam. Aralık ve ocak ayında toplam 2 sınav. Nisan ve mayıs ayında 2 sınav toplamda ilk ve son 4 sınav oluyor. Bütünleme olmuyor. En baştan gelse belki okulu daha erken bitircez. Son sene yapmasınlar bunu. 6 ders göreceğm yerde 10 küsür ders e cıkacak![]()
Profil'de bir hata var. Gerçek yaşım 24. 2 tane admin arkadaşla özel mesajlaşma yoluyla derdimi anlattım. Yapamadılar. 29 dan sonrası ile ilgili formül herkezin bildiği yurt dışında yaşamak yada okumak. Benim derdim daha doğrusu hesaplarım seneye okulu bitirip kış dönemi direk askere gitmek.,
Çıkmış soruların kolaylığına elvedamı diyeceğizneyse yazdan başlarım çalışmaya. Son sene bayağı azimliyim. Tarihsel hesaplarımdan sapmadan olayı bitiricem inşallah. Kafama tüküreyim. 2. sınıfta istatistik yüzünden tekrar etmeseydim şimdi son senemi okuyordum. İstatistik bütünleme den sonra ortalamam 43 düşüyordu. Büt te 1 soru daha yapabilsem 45 düşecekti. o 1 soru yüzünden 1 dersten kaldım. O 1 ders fazlası yüzünden tekrar yaptım. Şansıma tüküreyim.
ilk defa hiç çalışmadan kitabın yüzüne bakmadan hatta derslerin adını bilmeden giriyorum; hayırlısı olsun bakalım...
herkese başarılar dilerim..
M.Resat Simsek
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)