arkadasında acıklanmamıs soruyorum yok dıyor.
heralde parca parca gırcekler.
arkadasında acıklanmamıs soruyorum yok dıyor.
heralde parca parca gırcekler.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
son senem ve tek dersten kalmıştım, kredili dönemde benim olayım nedir merak ediyorum.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
pazarlama bitirdim adamlar 3. sınıfda pazarlamayı bana tekarrdan okuttularalan dersiymisde muaf olmazmısda.
umarım bu 3 ders için böyle hikaye yazmazlar.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Hala sanmıyorum ki bu dersleri gectigimiz halde yeniden okuyalim..
Olur da okursak
İngilizce viza final 100 aldim calismadan, ultra kolay
Turk dili calismadan 80 kusurle gecmistim
Turk vergiyi taze butunlemeden 60 la gectim, bi daha kalmam sanirim..
Optimist baktim da, yeniden gorcek olsa turk bergi cikmis sorulara bakmak yeterli benim acimdan
Dersin adı turk vergi sistemi ile bu ders aynıdır, 3.sinif icin baska 4. Sinif icin baska olmaz, olsa isminde belirtilir sanirim...
Hayirlisi...
M.Resat Simsek
Bir de..
3 dersten kalmistim, diger 3 dersi nasil gectim anlamadim, maliyet muhasebesini bile gecmisim, birakin calismayi, derslerin isimlerini sinavda gordum... Biraz mantik biraz sans 3unu gectim.
Kalan 3ders icin sinava 6gun kala anamura kayinpedein yazliga gittim, kimse yoktu, yapacak birsey de yoktu rahat calisirim dedim, finansal haric diger 2 derse gunde 3 saat calistim, finansalin cikmis sorularini son gun cözdüm.
Ankarada kalsam calismaZsim biliyorum
1 hafta ciddi olarak sadece derse odaklanip calisinca gecilmeyecek ders yok bence ama tabi sans da lazim illa ki...
Öldüm bittim yandim demek yerine adam gibi bir hafta calissak vize final butunlemelerden once eminim kalmayiz...
M.Resat Simsek
1 sınıf okuyorum 2. senem 5 tane dersim vardı bu yıl aldıgım bölümüm uluslararası ilişkiler sabah baktım bütünleme sınavı sonuçları açıklanmış sadece 2 tane dersim kalmış geri kalanını vermişim şuan bütünleme sınavı sonuçları gözükmüyor bilgisi olan varmı bu konuda...bide iki tane dersim kaldı gözüküyordu sabah sınıf geçmişmiyimdir sizce ?
mıllet sımdı arkadaslarınkıne bakarken gene baktım kendımınkıne. not yok gerı alınmıs.
AOF un sistemde hata varmıs... tekrara gerı cekmısler sıkıntı buyuk..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
hakketen bende vermişim bütün dersleri şimdi ya yanlış açıkladılarsa korkuyorum üstat
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
peki bütünleme notların duruyomu yoksa okunmamış olarakmı gösteriyo
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)