User Tag List

Sayfa 338/588 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon
11166 sonuçtan 6.404 ile 6.422 arası

Konu: Açıköğretim AÖF Konusu

golfcu0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abı ayrı ders yani nesine takıldınki ?

bundan da en az cc alıp gecmeye bak. ha olduda sorumlu gecer geldı. eger genel ortalaman 2 nın uzerınde olursa gecmıs olacaksın ıkısındende.

edt.

Murat.

Eğer alttan aldığın ders varsa onları alabilirsin. yada almayıp seneye bırakabilirsin. aöf bu imkanı sunmuşl kendi stratejini işle diye o yüzden

asgari ders lerden başka dersin varsa onları senin seçimine bırakıyor.
    işletme 4 cü sınıf ve tek bir dersim vardı denetim verdi ilk yarı şimdi kayıt yenileme kısmına girdiğimde FİN402U - FİNANSAL TABLOLAR ANALİZİ dersini veriyor bahar dönemi için yani bundan geçersem okul bitiyormu denetimden DD almıştım çünki
    artık corc-i zamanı cdti

mdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    golfcu0101

genel not ortalamanız kaç
    2.00 dan düşükse eğer o tek dersin notu size yeterli katkıyı yapmayıp mezun olamayabilirsiniz (denetimin dd geldiğine göre bakarsak)

golfcu0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mdu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    golfcu0101

genel not ortalamanız kaç
    2.00 dan düşükse eğer o tek dersin notu size yeterli katkıyı yapmayıp mezun olamayabilirsiniz (denetimin dd geldiğine göre bakarsak)
    2012

GÜZ DÖNEMİ

1,00

2,19

Başarılı
    geçmiş dönem bilgileri kısmında bu şekilde yazıyor
    vallaha ben bişi anlamadım ya şimdi bu kayıt yenilediğim dersten 2.0 geçer not aldım bahar dönemi bu dersi verdim ilk yarıdaki denetim nolacak mezun olamıcakmıyım yani
    artık corc-i zamanı cdti

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet bu dersi de gecerseniz mezun oluyorsunuz
    diyemedim ya la

mdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş yılların tek tek ortalaması olmadığı için tam net hesaplayamıyoruz o ders kaç gelirse ortalama şu olur diye
    ama genel ortalama 2,19 olduğu için bahar dönemindeki dersten CC ve üstü gelirse (belki altıda olabilir) mezun olabilirsiniz gibi duruyor

en net bilgiyi bürolardan alabilirsiniz, onlara bir danışın isterseniz

alirizaatilla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chatlaxs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4. sınıfta ilk yılın mı hocam ?
    ikinci yılım bana sadece bu üç dersi vermiş sistem eklemede yapamıyorum garip 15 kredilik dersle 2 ortalama nasıl tutacak ki

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir arkadaşım 3.sınıfta 2.dönem kayıtları yapılacak . Sisteme girdiğimizde 8 ders otomatik seçiliyor zaten Alınan toplam kredi :38 .0

Altta da 5 tane ders var .Kaç tane seçmemiz gerekiyor ?Hangi dersleri seçelim ? Kaç krediyi seçebiliyoruz en fazla ?
    imzasız..

chatlaxs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arkadaşım 3.sınıfta 2.dönem kayıtları yapılacak . Sisteme girdiğimizde 8 ders otomatik seçiliyor zaten Alınan toplam kredi :38 .0

Altta da 5 tane ders var .Kaç tane seçmemiz gerekiyor ?Hangi dersleri seçelim ? Kaç krediyi seçebiliyoruz en fazla ?
    45 Krediye kadar seçebiliyosunuz
    Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önceden 2.dönem para yatırmadan kayıt yenileyebiliyorduk halen o şekildemi sistem?

coastguard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tdipower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önceden 2.dönem para yatırmadan kayıt yenileyebiliyorduk halen o şekildemi sistem?
    malesef artık o sistem kalktı! zaten aöf ders seçim sayfasının sonunda kırmızı harflerle yazmışlar ......TL yatırmadan kaydınızı tamamlayamazsınız diye

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    b.evler aöf bugün kaça kadar açık bilgisi olan varmı ,netteki telefon numaralarını aradım kimse bakmıyor
    tabi ya ...

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim ciddi kafamı karıştırdı bu olay.

Biri Bana hayrına yardımcı olsun.
    2yıllık bir okul okuyorum 1ci seneden 2 ders bırakarak 2ye geçmiştim. Güz dönemi ders ekle silden bihaber olduğumdan hiç ellemeyip parayı yatırmıştım. Karşılığında ise 2 geçen seneden kalan dersle beraber 7 dersten sınava girdim. 1 adet FF (geçen seneden kalan Anayasa) olmasına rağmen not ortalamam 2.00 ve başarılı diyor Güz dönemi için. Aynı bölümde okuyan arkadaşımla konuşurken bana criminoloji dersi vs. diyince yanlışın var öyle dersler yok bende demesiyle arkadaşın hesabına girdik ve hiç görmediğim fazladan 4 ders daha vardı onda(hepsini seçmiş)

Şimdi Bahar dönemi için ders ekle sil işlemi dikkatimi çekti ve yapmak amacı ile girdim. 2 tane sabit(1.sınıftan kalan dersler) olmak üzere 8 tane ders vardi 2012-2013 bahar dönemine ait. Ancak alttaki kutucukta da 3 adet 2013-2014 bahar dönemine bıraktığınız dersler diye birşeyler var.

Sorularıma gelince;
    -Güz döneminde başarılı yazmasına rağmen, arkadaşımda gördüğüm ve benim ekle sil yapmadığımdan kaynaklı 2013-2014 de kalan dersim varmıdır.
    -Bahar döneminin sayfasına ilk girdiğimde var olan dersleri olduğu gibi bırakıp (3tane 2013-2014 bahar dönemine kalan dersler yazan kısma) 8 dersten sınava girip bunda da ilk dönemki gibi başarılı yazsa mezun oluyormuyum?
    Bahar dönemi için hepsini seçersem ortalamamın düşme ihtimali var çünkü veremeyeceğim dersler muhakkak vardır aralarında. Güz dönemi ile yazdıklarımdan 2013-2014 e kalan dersler varsada bahardan da rahatlıkla bırakabilirim. Ama öncelikli amaç bu sene mezun olmak.

AÖF bürosu yok yakınımda ilçede oturuyorum ve çalışıyorum ilk izin günümde Cuma günü ve çok geç kalmış olacağım.
    Fusion35 ------> OnurD.

StyleALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sene ilk senem ders kayıtı felan yapacak mıyım? Yenileme işlemim sadece bankaya gerekli miktarı yatırmakla mı olacak?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurD. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim ciddi kafamı karıştırdı bu olay.

Biri Bana hayrına yardımcı olsun.
    2yıllık bir okul okuyorum 1ci seneden 2 ders bırakarak 2ye geçmiştim. Güz dönemi ders ekle silden bihaber olduğumdan hiç ellemeyip parayı yatırmıştım. Karşılığında ise 2 geçen seneden kalan dersle beraber 7 dersten sınava girdim. 1 adet FF (geçen seneden kalan Anayasa) olmasına rağmen not ortalamam 2.00 ve başarılı diyor Güz dönemi için. Aynı bölümde okuyan arkadaşımla konuşurken bana criminoloji dersi vs. diyince yanlışın var öyle dersler yok bende demesiyle arkadaşın hesabına girdik ve hiç görmediğim fazladan 4 ders daha vardı onda(hepsini seçmiş)

Şimdi Bahar dönemi için ders ekle sil işlemi dikkatimi çekti ve yapmak amacı ile girdim. 2 tane sabit(1.sınıftan kalan dersler) olmak üzere 8 tane ders vardi 2012-2013 bahar dönemine ait. Ancak alttaki kutucukta da 3 adet 2013-2014 bahar dönemine bıraktığınız dersler diye birşeyler var.

Sorularıma gelince;
    -Güz döneminde başarılı yazmasına rağmen, arkadaşımda gördüğüm ve benim ekle sil yapmadığımdan kaynaklı 2013-2014 de kalan dersim varmıdır.
    -Bahar döneminin sayfasına ilk girdiğimde var olan dersleri olduğu gibi bırakıp (3tane 2013-2014 bahar dönemine kalan dersler yazan kısma) 8 dersten sınava girip bunda da ilk dönemki gibi başarılı yazsa mezun oluyormuyum?
    Bahar dönemi için hepsini seçersem ortalamamın düşme ihtimali var çünkü veremeyeceğim dersler muhakkak vardır aralarında. Güz dönemi ile yazdıklarımdan 2013-2014 e kalan dersler varsada bahardan da rahatlıkla bırakabilirim. Ama öncelikli amaç bu sene mezun olmak.

AÖF bürosu yok yakınımda ilçede oturuyorum ve çalışıyorum ilk izin günümde Cuma günü ve çok geç kalmış olacağım.
    Maalesef önümüzdeki yıl için güz dönemine FF olan dersiniz kalmış ve dolayısıyla bu dönem tüm derslerinizden geçer not alsanız dahi mezun olamayacaksınız.

Orada başarılı yazmasının nedeni, minimum dönem ortalaması olan 2.00' ı tutturmuş olmanızdan kaynaklı.

Ancak ben sizin yerinizde olsam 8'in üstüne kredi müsaitse(45' i geçmiyorsa) tüm dersleri ekler(o altta yazan 3 taneyide) ve vermeye çalışırdım ikinci dönem için.

Bir ihtimal bütünleme yapılırsa yıl sonunda ilk dönemden kalan o dersi verir mezun olursunuz.

Nasıl olsa mezuniyet seneye kalacak diye ikinci dönem tüm dersleri almaktan vazgeçmeyin derim yani
    diyemedim ya la

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volkan_gs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maalesef önümüzdeki yıl için güz dönemine FF olan dersiniz kalmış ve dolayısıyla bu dönem tüm derslerinizden geçer not alsanız dahi mezun olamayacaksınız.

Orada başarılı yazmasının nedeni, minimum dönem ortalaması olan 2.00' ı tutturmuş olmanızdan kaynaklı.

Ancak ben sizin yerinizde olsam 8'in üstüne kredi müsaitse(45' i geçmiyorsa) tüm dersleri ekler(o altta yazan 3 taneyide) ve vermeye çalışırdım ikinci dönem için.

Bir ihtimal bütünleme yapılırsa yıl sonunda ilk dönemden kalan o dersi verir mezun olursunuz.

Nasıl olsa mezuniyet seneye kalacak diye ikinci dönem tüm dersleri almaktan vazgeçmeyin derim yani
    Teşekkürler bilgilendime için.

Hepsini seçicem seçmesine de, Çok ders demek ortalamanın düşebilmesi demek. Güzde DC olan ders ortalama yüksek olduğu için geçti sayıldı. ortalama altı olsa idi oda kalmış sayılacaktı diye biliyorum. Neyse en iyisi komple seçmek olacak.

Güz de seçmediğim o dersler ne olcak peki? Kriminoloji falan. Şuan ki ekranda görünmüyor o dersler. Nerde o dersler
    Fusion35 ------> OnurD.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurD. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler bilgilendime için.

Hepsini seçicem seçmesine de, Çok ders demek ortalamanın düşebilmesi demek. Güzde DC olan ders ortalama yüksek olduğu için geçti sayıldı. ortalama altı olsa idi oda kalmış sayılacaktı diye biliyorum. Neyse en iyisi komple seçmek olacak.

Güz de seçmediğim o dersler ne olcak peki? Kriminoloji falan. Şuan ki ekranda görünmüyor o dersler. Nerde o dersler

Rica ederim, Aöf otomasyonundan yıllık sistemde not görüntülemeyi seçip geçen yılki derslerinize bakın, orada derslerin notları ve yanlarında yeni sistemdeki isimleri(eğer bir ders ikiye ayrılmışsa ikisi birlikte) yazıyor.

Kaldığınız derslere bakın, yeni ismi var mı ve tek dönemlik mi iki dönemlik mi?

Daha sonra ders listesinden kontrol edebilirsiniz yeni sistemde hangi sınıfta gözüküyor diye, bölümünüzü bilmediğim için tüm listeyi ekliyorum;

http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Docum...ersListesi.pdf

Yani arkadaşınız belki bir dersten kalmıştır ve onun yeni ismi kriminolojidir, dolayısıyla siz yıllık sistemde onu zaten geçmişsinizdir ve almanıza gerek yoktur. Ya da birinci sınıfta ilk senesidir direk dönemlik ders listesinden alıyordur yine onda gözükebilir.
    diyemedim ya la

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanlar neden pazar günü bile AOF bürolarına gidiyor. Nette para yatırmak yeterli değil mi ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen ders ekle sil yaptık iyi hoş büraya gitmemiz şartmı? parayı yatırsak yetmiyormu

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büro olayını bende anlamadım niye gidiyolar

sadece ücreti yatırmamız yazıyor
    Livestrong

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)