sýnavdan cýkýnca aglayanlar vardý be yaw :S
sýnavdan cýkýnca aglayanlar vardý be yaw :S
Kula bela gelmez hak yazmayýnca
Hak bela yazmaz kul azmayýnca
ilk 4 üniteden 8, kalan 4 üniteden 12 soru
TeamPASAOGLU
beyler tükiye ekonýmisi sýnavýnda bý soru yanlýs hatýrlamýyorsam ilk termýk santral nerede kurulmustur bunun cevabýný hatýrlayn var mý ?
PSN: ERBAYY
Çükümüz olmasa aslýnda hepimiz iyi adamlarýz
bu sorunun cevab kitabýn neresinde yazýyor ben bulamadýmKültür | Enerji Müzesi: OSMANLI’NIN KURDUÄžU İLK ELEKTRİK SANTRALİ | Haberler | Santigrat Dergisi / Airfel Isıtma ve SoÄŸutma Sistemleri Yayınıdır. 3 Ayda Bir Yayımlanır. Para ile Satılmaz. burada istanbul diyor
![]()
Trafik & Kasko Sigorta iþleri Yapýlýr
Bende Ýstanbul iþaretledim gitti. Ne zordu Türkiye ekonomisi. Berbat geçti benim sýnav.![]()
Bugün ki sýnavdan sonra yarýn ki sýnavlardan korkar oldum. Geçeriz, biter inþallah.
Abartma yok ortada kimine zor gelir kimine gelmez. Binlerce kiþi giriyor sýnava benimde sýnava girdiðim yerde aðlayan yoktu, ama yan okulda olabilir.![]()
8 ünite ye toplamda 2 kere göz gezdirdim ve bana zor geldi. Sen çalýþma yöntemini paylaþýrsan belki yararý dokunabilir. Osmanlý'da kurulan ilk elektrik santralinin nerede olduðunu kaçýrmýþým demek ki hiç bir fikrim yoktu. Sende güzel sorular oluyordu belki yardýmcý olursun tekrardan.![]()
Hacý dün aslýnda çýkacak bütün muhtemel yerleri yazýcaktým ama aþýrý uzundu
Yarýn gireceðimiz dersler için gene her ders için püf noktalarýný iletmeye çalýþýrým inþallah
Geçen sefer dediðim yerlerin bir çoðundan geldi
Gece 11-12 gibi buraya diðer yoldaþlara yardýmcý olmak için yazýcam
Teþekkürler ilgin için, yararlý oluyor gerçekten.![]()
Murat açýk öðretimin soru bankasýnda ayný soru vardý cevap Adana.
Bu arada bende çalýþtým girmeden de tekrar ettim ama bence de zordu
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)