istanbul diyilde adanada var lezzetli mekanlar
istanbul diyilde adanada var lezzetli mekanlar
Bostancı Köfteci Şükrü yazmışmıydık acaba, tavsiye özellikle piyazı...
İstanbula arada bir geliyorum. Mekan yer fark etmez güzel dostlarla güzel vakit geçirebileceğimiz bir yer önerir misiniz?
Köfteci şükrüyü ben de pek sevemedim.
Köftede favorim ekspres inegöl kadıköy.
Alternatif olarak da bostancı sere serpem. Burası birazcık pahalı normale göre, değişik bir konsepti var çatal bıçaksız.
Beeves Steak daha önce gidip tecrübe eden oldu mu vedat milor kobe etini öve öve bitiremedi
Kobe Steak yemedim, diğer et ürünlerinin 1 kere yedim daha da gitmedim. Buradan yola çıkarak vasat olduğunu düşünüyorum.
Etler çok sertti, dry age eti güzel mühürle yemiyorlar, ızgara mı çok sıcak değilde veya başka bir şey mi bilemiyorum. Kobe etini en azından İstanbul'da yemezdim ben.
Ya iyi meksika yemeği yapan yer bilen varmı canım çok istiyo güzel taco ve nachos yemek.
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Feriye Lokantasında tanıdığı olan var mı cam kenarı yer kalmamış ayarlayabilecek bir yardımsever aranıyor![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Al benden de o kadar, o adam övdü diye sadece et-tavuk yapan yere gittik; sunum tam bir skandaldı, garsonlar at hırsızından halliceydi, et desen o da kayış kıvamındaydı. Ya o adam gelmeden önce herşeyi düzeltiyorlar ya da günahı boynuna adam her gittiği yerden ... neyse işte.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
And. yakasında (anasının örekesinde olmayan bir uzaklıkta) kazıklanmadan balık yenebilecek nereleri var?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)