bu kansızın robot resmını nasıl cızıolar??? demek bazı korkaklar gormus bu serefsızı.. gorupte ıcıne sınderenlere ALLAH aynısını versın dıcem ama ole bedduada edılmez:S ne dıyım sımdı
Printable View
bu kansızın robot resmını nasıl cızıolar??? demek bazı korkaklar gormus bu serefsızı.. gorupte ıcıne sınderenlere ALLAH aynısını versın dıcem ama ole bedduada edılmez:S ne dıyım sımdı
kansız şerefsiz robot resmini çizdiriyorlarsa demekki görgü tanıkları var
Olay yerine yakın bir eczanenin güvenlik kamerasında görüntüsü var sanırım.
kanka onun katil olduğunu bilemezlerki insanlar, büyük ihtimal polisler olay saatinde o civarda olanlardan yardım istemişlerdir, birde bankamatik görüntüleri fln var diyorlardı. inş en kısa zamanda bulunur.
şaka gibi ümraniye sapığını geçtı siirtte ıstısmar yaparlar kı sımdı manısadada bole bı olay cıkmıs ızmırde cınayetler yakındır mıllet bırbırının bogazına sarılır.
goztepede yrm saat once baska bı cınayet daha ıslendı dıe hbr geldı.. ıns dogru deıldır
açıkcası bnm gördüğüm şeyleri polisler dahi gördü .dün gece polisler karakolun önünde
travestilerin arabalarının camından onlarla konuşuyolardı.Bunlardan başka bişey
bilmiyorum zaten.Bnm şansıma genelde geceleri gezerim dün gece değil önceki gece saat
kulesine gittim arabayla orda takıldım biraz dün ki cinayetin oldugu yerde gezdim gece 4
5 gibi.bide alsancaktaki kameralarda da kesin arabam çıkar gidip pollise böyle bişey
dersem dikkat çekerim diye düşünüyorum
dünda bu saatte cinayet haberleri vardı ama haberlerde görmedikçe inanmayın arkadaşlar..dünden beri dedikodulara bakılırsa 10 cinayet işlendi..bu eleman gece yarısı yapıyo yapıcağını
bugün alsancaktaki travestiler bile siyaha büründü..bir çok şehir efsanesi dolşaıyor ortalıkta..ama yayınlanan haberler göre mevcut 3 cinayet var..balistik ilk ve üçüncü cinayetlerdeki silahların aynı olduğunu doğruladı..ikincisinin kovanı bulanmadığından makdülün başından çıkacak mermi çekirdeği üzerinden doğrulanacak..gün içinde bu tarz vakalarla ilgilenen çok kişiyle muhattap olduğumuzdan şimdilik bunları öğrenebildik..
bir efsanede üçüncü cinayette "yedileyeceğim" notunun bulunduğu..ancak bununla ilgili net birşey öğrenmedik...
kayıp olan 1 cinayetin kovanıymış 2. degil
http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaber..._mf619509.Jpeg
robot resim olarak bu yayınlanıyor..
ne denirbilir ki annemiz var akrabalarımız var tanıdığımız insanlar var kız arkadasımız var ne yapabileceğimizide bilmiyoruz ama eğer ki polisten önce bi kargasada izmirliler yakalarsa o katili linç ederler kırılmadık bi yeri kalmaz
Mekanları cennet olsun .. O katilde bulunmalı !
Az önce Bayraklıda birisi daha öldürülmüş. Bir arkadasımdan haber geldi detayı bilmiyorum doğruluk konusundada birşey diyemiyorum ***** olanlardan sonra bütün şehir efsanelerine baksak 20 kişi öldü herhalde..
Çok üzücü ve çok can sıkıcı böyle diken üstünde olmak Allah yardımcımız olsun inşallah en yakın zamanda yakalanır bu şerefsiz kansız...
İzmirde hiç bu tip olaylar olmadığından poliste ona göre sanırım yetersiz kalıyor inşallah en kısa zamanda yakalanır daha ölüm haberi duymayız çok can sıkıcı bir olay bu insanın akli dengesinin yerinde olmadığı apaçık ortada.
hüseyin çapkın zamanı farklıydı, ozamanlar daha çok devriye gezerdi polis. Şimdi ise sırf trafik geziyor, alkol kontrolü falan yapıyorlar. Devriye sayısını arttırmaları şart. Yazık günah, allah ölenlerin yakınlarına sabır versin..