34 GD 2817 Plakalı Aveo Geçen Hafta Pazar akşamıydı sanırım Büyükçekmece' de görüldü :)
Printable View
34 GD 2817 Plakalı Aveo Geçen Hafta Pazar akşamıydı sanırım Büyükçekmece' de görüldü :)
Cumartesi günü 16.30 gibi SEB plaka RX-8 görüldü Kadıköy Kurbağalı derenin orada
Taytay 48 plaka çılgın Corsa si ile Ankara asfanltinda goruldu
Edit : Ankara asfaltı Karsi yonde gidiyordum :D
Bugün STP Accord'u Beylikdüzü Beykent yolunda gördüm maşallahı vardı bi selam vermiş bulundum çekingenliğimden dolayı diyemedim bişey zaten araç diyecek söz bırakmadı :) Tekrardan maşallah..
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...78&oe=558C5AAA
34 ZY 4303 Kırmızı dti mahallemde goruldu ( Kocaeli - Çayırova ) ; Hala forumdansa selamlar :)
07 ddl 55 Czt fatih sultan yolunda görüldü bi süre birlikte gidildi maşallah küçük evo ya :)
Dün akşam maltepe sahilde kaplumbağa buluşması vardı galiba
İzzet 350z maslak sanayi çıkışında görüldü maşallah :)
izzzeett caddede limonata da görüldü :D
Caddebostan migrosun orda 2 ekip sağda 2 ekip solda sağdaki ekip PES 53 Corveti çevirmişti sonra devam edince 8-9 ekip arabası s girişinde bekliyordu s bayağı hareketliydi 2-3 tanede çekici vardı neden kalabalık bu kadar ?
Saat 18:30 civarı 06 MDU.. kırmızı renk Lada Samara Coupe 365 AVM otoparkında yanımdan geçti.Cıstaka cıstaka gidiyordu.Keyifler yerinde belli.
Az öncede beyaz mor jantlı wrx fatih sultan yolunda görüldü bi ara arkamdan gazlayıp gitti maşallah kanatlıya hızlılardan :D
Kırmızı 350z, bahçelievlerde iau nun karşısındaydı, maşallahı var.