Sendeyken hiç göremedik kanka :D
Printable View
Dun Gece Sabah 4 De Kiziltoprak bp de NK m3 goruldu bekledım ama sesını duyamadım:(
istanbul tayfasından baya kısı goruldu
+ olarak izmitten ömer faruk elma ile gorusuldu :)
arabasınıda canlı canlı yakından ıncelemıs oldum, gercekten 10 numara. masallahı war.
VNS x5 turan güneşte görüldü
ENZ 75 STI Sabah 9sularında NCity önünden geçerken görüldü,maşallah tekrardan.
22.40 civarı ambarlı kavşakta FOG s2k karşılaştık egsozu iç açıcıydı :) bahçelievlerdede AZ berlingo Akının arabayı Ayhan abide gördüm :)
Akşam saat 21.30 civarlarında Mat kahvrengi Scirocco Avcılar yolunda görüldü.
autojoy baya bi kalabalıktı saymakla bitmez heralde :)
Tholl-ga @Yesilkoy :D
Ep3 Dj type r derbent sarıyer arası sislerin içinden yırta yırta geçti.Bizde fatih ormanı ışıklarında heralde istanbulun en uzun ışıklarında bekliyorduk peşine dönüp dinlemek istedik ama trafik kuralları herşeyden önce gelir ;) :) biz hacıosmanı inerken o çıkıyordu aynı tempoyla denk gelemedik. Ses muhteşem..
ben 11 gibi gittim reşatın işten çıkmasını bekledim
Yunus kg ile saro-ş tükkana geldiler :)
34 sac 12 plaka S2000 sultanbeyli petrol ofisinde görüldü. petrolden cıkarken pis yanladı sonra az ilerde cok temiz yanladı sonra birde 1 , 2 , 3 vtec actı dedm sıradaki ne :D bende koprunun ustunde ole dona kaldım :D maşallah allah kaza bela yaşatmasın jilet gibi nalet alet.
rol vtec goruldu sasmaz aydoganların onunde :)
Altunizade de 34 Vm leon görüldü ecufast stickerli.Teldeydim arabanın içinde selam veremedim burdan selam olsun :)
Şaşmaz köprüde Chn53 görüldü, Eskişehir yolunda da kırmızı CZT cızırdayarak geçti :)
rt 500 z.burnunda çalıştığım yerin karşısındaki bmw servisine bırakılmıştı,geçmiş olsun barış abi...
hmm ben 4. etap 2.kısımdayım görsem belki. doğrudr.
VNT 38 uzun abiye selam olsun
cennet mah. 3-4 araba vardı aramızda yoksa tamponuna yapışcaktım :D
Dün gece autojoy
zıpzıp
Ö.F.E
furkancicek
Emre P.
Burak Uçk.
Simao
Yunus_kg
MAD
Çağlar T.
Emr53
VNT 38
Berker Yalcın
Biraz daha kalabalıktık, unuttuklarım vardır
Okulda 35 Ea plaka leon fr yi gördüm burlardamı sahibi :D
sabah bostancı sanayi girişinde 911 auto yazan turuncu renkli lr disco.kendini belli ediyordu zaten :)
Konya yolunda dg plaka supra gördüm :)
yenibosnada m.ali yi gördüm yanılmıyorsam
kavacık Pr vtec.