16 Fr Mirafiori az önce fsmde goruldu.Eğer 3 5 turdur gecen S2k Camaro SS Maserati burdansa onlarada selamlar :)
Printable View
16 Fr Mirafiori az önce fsmde goruldu.Eğer 3 5 turdur gecen S2k Camaro SS Maserati burdansa onlarada selamlar :)
Akşam 6 buçuk gibi e5 yanyol yenibosnada mavi te37 li beyaz yeni kasa aurisi gördüm. Bi konuda fotoğrafları paylaşılmıştı. DT plakalı.
Fotoğrafta 10 sa canlıda 30. Maşallah arabaya.
sabah SFK plakalı megane RS avcılar yanyol,
e-5te de kırmızı tj corsa c yazılımlı güzel bişeydi
Bvp 40 typer burdan mı kartal heleniumsun da duran?
exca dikmen kavşağından u çekerken görüldü dün
Dün beykoz tarafı sahilde 4 tane rengarenk honda civic park halindeydi maaşallah :)
Plakaları okuyamadım arkadaşım biraz seri geçti ordan :D
siyah hc s2k bizden midir ? maşallahı vardı
TG plakalı beyaz maserati grancabrio bugun b.düzü tarafında e5'te görüldü. Forumdan ise selamlar.
Antares alt yolda bp önünde gazlayarak giden kırmızı bir vti vardı 2 saar önce felan JB vtec diye tahmin ediyorum, yanlışım da olabilir. Sahibine selamlar olsun, bir ricam lütfen o yol zaten mimlendi fazla sert gitmeyelim orada.
Her gün İstanbulu talan ediyorum hala paparazilere yakalanamadım :D
RUN 350Z osmanlı nargilede görüldü yine
Dün akşam 6 buçuk gibi e5ten incirli yanyol bağlantısında oğuzhan kırmızı ibizasıyla görüldü. Arabanın maşallahı var (Y)
5.30 gibi konya yolunda 46 fr plaka sarı leon gördüm maşallah güzel çufluyor :D
CPR01 cupra gordionda görüldü. Buradansa selamlar
20 plakalı cupra gördüm bu akşam 1 saat kadar önce
ama tam olarak hangi yoldu hatırlamıyorum onu :D
dün erenköy de MER 22 bocenegra. Birde her sabah FSM yolunda sağlam basık 320 görüyorum 41 MA plaka kadın kullanıyor. Helal olsun burdansa :)
geziyoruz geziyoruz gören yok :D
11 ayda 32046 km yol yaptım hala görülemedim ya,başkada bişi söylemiyorum :D:D
06 HG plaka gri e39 burdandi galiba. Afyon Korel yakininda gordum
Siteye üye değildir muhtemelen Sabiha gökçen yolunda f355 gördüm bi dede kullanıyordu helal olsun dedım
Benım dedem caravelle kullanıyor Az daha sprinter alıyodu zor vazgeçirdik :D
denızalp 207rc park caddesınde goruldu
dünakşam saat 18.30 iznik seyirbahçe önünden sahil yoluna çıkıp piyasa yapan beyaz 16 H 7117 zengin işi büyük kasalardan olan :D bmw görülmüştür
06 grr beyaz corolla burdansa arkadasa bi daha tesekkur ediyim radar için :)
Mugen tamponlu DK S2000, Beylikdüzü
34 YGT plakalı sarı megane 3 coupe kuruçeşme kahvesindeydi
slm vermek isterdim kendisine ama şahsını tanımadığım için dikkatta edemedim :D
burdan slmlar olsun kendisine
CSS ve BRA Beyaz Sciroccolar Haliç'te görüldü. Maşallah sesler çok iyiydi.
Yasin Oğuz'un corsayı gördüm kendisiyle görüşemedik :D
M.A.D. kuleli ışıklardaydı. Arabanın sesi çok güzel :D
Dikmen caddesinde beyaz YCK plaka ibiza fr burdan mı bilmiyorum, altımda emanet araba vardı bişey yapamadım. Aynı şekil yanımdan tekrar geçerse kendi aracım varken orta refüje ya da kaldırıma paslarım acımam bilgisi olsun.
Okursa eğer plakam: 34GS5880 mar kırmızı polo gti ;)
Bahçelievler Paşam Garage da açılış falan var herhalde. Bürün caddeyi doldurmuş arabalar, ortam güzeldi :)
59 KK Plaka Honda Civic buradanmıdır sabah Ataşehir'den, Haliç'e kadar peşpeşe gittik kendisiyle.