VOM 35 Plaka Cupra siteden ise selam olsun
Printable View
VOM 35 Plaka Cupra siteden ise selam olsun
Ty 100 plakalı beyaz M3 türkkonut tarafında göbekte yanlarken gördüm. Kulağımın pasını sikdi valla sağolsun :)
UG plaka ibiza cupra şuan varlık mahallesinde, burdansa selamlar :)
Sabah Esentepe'den Bostancıya peşpeşe gittiğimiz UM Plaka Gri 1.6ies Civic buradanmıdır ?
06 k 6xxx s2000 ile 7. caddede önlü arkalı tur atıldı :) selamlar
JET 94 plakalı corsa d sport buradan mı? Beylikdüzü tarafında görüyorum ara ara.
Melih Özlem görüldü :D
Göztepe'de Alptuğ'un Evo X. Doblo yol verseydi de sesin devamını duyabilseydik ;)
Beylikdüzü Real arkasında TOZ plaka S2K ;)
ayrıca dikmen caddesinde beyaz golf5 gti gördüm
meclis kavşağında bi tane mustang'in üzerine yanlışlıkla kırdım ( çukur vardı cürüm k.bakma :D )
dikmen caddesi paynır müslümde 2 tane sarı megane cabrio vardı onlara da selam olsun .
Ümitköy köprüde plakasız kırmızı evo 9 görüldü. Sabah sabah çok güzel uyku açtı sağolsun :D
BK plakalı kırmızı 1.7 corsa forumdan mıydı? İnnovia 3 te park halindeydi :)
1 hafta öncesine kadar e5 te cok uzaktan turuncu kaplamalı e46 m3 görmüştüm şimdi yine önümden geçti forumdan mıdır çok güzel olmuş :)
Gkk 41 ibiza ile sahilde citirdan gazladik selamlar :)
34s.... Plaka kırmızı s2000 halkalı bigmammas ta park halinde görüldü.
Kırmızı rat var mı? Şuan 1 tane gerçek ratstyle Corsa C var,UR plaka Alibeyköy'de Erdem'de..
http://i.hizliresim.com/JL8O7E.jpg
Bir diğeri de hazırlanıyor,UB plaka,o da Çengelköy'de,Can'da..
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...88856423_n.jpg
Ben başka bilmiyorum ??
sanırım ygt megane rs fenerbahçe marınadan geçerken gördüm..
siyah renk 34K plakalı delsol buradnmıdır? durusu falan cok iyidi ama o farlar... önünde gittiğimz sürece gözlerimizi mahvetti. arabası basık oldugu halde.
bugün yenibosnadan sefaköye doğru çıkarken bitane BMW 3 kasa gördüm ama güncel olan değilde 2008 kasalar falandı sanırım. Arkasını kaldırmış önünü basmış öyle gidiyordu metrobüste insanlar bune dercesine bakıyorlardı :D (Plakayı kestiremedim uzaktan)
34 KA Honda CRX Basınköy semalarında balkondan görüldü :)
Bugün öğlen Erenköy e-5 de turuncu s2000 görüldü.
oglumuu gordum :)
Başka birini çok benzetmediysem eğer Melih Ö golfüyle beylikdüzü tarafından büyükçekmeceye doğru giderken görüldü. :)