çok temiz durmuyor mu ve standart :)
Printable View
Dün akşam üstü sbl 306gtı a basın ekspress de selam veren bendim :D maşallah
Dün akşam istinye tarafında 26 B plakalı corsasıyla Mert görüldü.
sabah 07 s plaka kırmızı corsa sağlam basıktı ayrıca kadın kullanıyordu :D bu ara çok denk geliyor basık araba kadın şöför kombinasyonu
şirokkocular toplanmış panora tepede bir sürü vardı :)
beyaz Toyota Starlet bizden mi boost project sticker lı nm yada nh olabilir plakası çok tatlı maşallah :)
Aynen kardesim hasan abinin oglu sinan srs airbagdaAlıntı:
bizim tanıdık galiba abi, airbagcide muhasebeciymiş ve bizim parçacı hasan abinin oğluymuş led ler i söktürün bencede RS in ruhunu
Aynen plakasi degisti dv nin ut oldu bizde o iki plastik parcayi ariyoruz bulunca sokucez :))Alıntı:
Arkadaki 2 plastik parçayı temin ederseniz sökün, ben denedim zamanında plaka değişmiş sanırım dv'nin
34 cht sonunu göremedim o derece gitti yanımdan:) ya 335 ya m3 gri siteden mi bilmiyorum ama maşallah sesi gidişi iyiydi
Nof kırmızı delsol Mecdiyekoyde görüldü egsoz sesi aklimizi aldi:)
RR plaka scirocco , siyah body turuncu jantlı gc8 ve chn53 atlantiste görüldü :D
16 JT 697 dumanlı Guiletta burdansa selam arkasindan gelen doblo bizdik :D
Dün ERD plaka Mercedes E cabrio ile beyaz bir scirocco merter den haliçe doğru oynaşıyordu e-5 te. Scirocco sahibi arkadaş önüme kırdı patlamaya ramak kalmıştı aman diyim.
EU gtc astrayı 5 10 dk arayla iki defa ataşehir göbekte gördüm
birazdan dışarı çıkçam beni görebilirsiniz :D
vtec2 ibrahim accorduyla beşevler opet yıkama,16df 797 siyah s2000 heykel setbaşı ,bide geleydi 16 gj cilalı clio rs cihan :D
adanada otobanda gri renk seat leon cupra görüldü..karşı şeritten diyarbakır istanbul yönü gidiyordum bende..
3.cadde'de 34 CIZ 79 plakali kirmizi fn2 goruldu.Forumdan mi kendisi acaba.
07 ATA plaka c coupe görüldü maşallahı var...
Beni gören yok mu ? :D
34gsxxxx plakalı kırmızı ek kasa civic burdanmıdır acaba hatchback?
Fb 1907 plaka panamera beylikduzu
mavi subaru brz önde plaka yoktu yanlarken görüldü selamlaştık burdan mıdır :)
DEA beyaz lambo. şirinevlerde görüldü
eve gelirken basın expresste siyah bir rx8 star city sapağından girdi plakayı göremedim.usul usul gidiyordu maş.:)
casablanca ve chn53 görüldü arabadan arabaya selamlaşıldı :D
Saat 9:30 civarı RS plakalı mrs görüldü ufak atraksiyon yapıldı :)
Chn53 le selamlaşıldı :D
Koz61 m3 yenikoyde
Aksam trafik saatinde maslakta turuncu corsa c plakasi zf sanirim uzun bi sure onlu arkali gittik burdansa selamlar
forumdandı ama hatırlamıyorum hafif basık siyah tamponlu beyaz corsa görüldü tek kapı
ve her gece run 350z görülmekte :)
EY Fiesta'yi sabah Masko'da gordum sanirim. Bi de aksamustu Bebek'te tente kapali les gibi gri s2k gordum plakaya bakamadim :)