User Tag List

Sayfa 13/18 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
332 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Ufak sermaye ile yapılacak işler ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada ufak sermayeyle her türlü iş önerisine açığım
    Üniversite kafeteryalarına langırt koyabilirsin akarı yok kokarı yok günlük temiz 75-100tl makine başına getirisi var tek gideri yer kirası ve rutin bakımı

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana göre en iyi işlerden biri işlek bir park kenarı okul kapısının baktığı büyük sitelerin yakınında olan emekli nüfüsunun olduğu ufak bir dükkanı çay evi yapacaksın fazla kaleme girmeden çay kahve su meşrubat yaz aylarında açık limonata vişne suyu bardağı 1 tl den ve sadece ayvalık tostu yapıcaksın ciddi anlamda güzel para kazanırsın eleman giderin olmayacak kendi elin yatkınsa yada ufak bi çocuk alıcaksın okulundan alıkoymadan bak nasıl para kazanılıyor..Kapı önünde oturan müşteriden gerçekten güzel para kazanılıyor buna işyerimin orda ki bu tür işletmelerden şahidim.Çay deyip geçmeyin bardağı 1 tl ve türk insanı bunu fazlasıyla seviyorTostu karıştırmadan bu bahsettiğim ürünlerden çay su kahveden 250-300 adeti yakalarsan karada ölüm yok..O yüzden hiç düşünme kendi işini yapmak istiyorsan bekleme atıl bu işe..Çok önceden böyle bir işletmemiz vardı sağlık sorunları ve ilgilenilememesi yüzünden kapatmak zorunda kaldık şimdi çok gözüm kararsa yine girerim bu işe ufak sermayeden bahsediyoruz bana göre 7-8 bin tl ye şık bi çay evi açılır mutluda eder insanı Allahın izniyle..
    Hem kendi işin olacak hem karışan eden bir patronun olmayacak her gün acaba yapsam mı böyle bi iş diye soruyorum kendime işyerinde çok rahatsız huzursuz olsam hiç düşünmem diyebilirim yapan arkadaş biraz üstüne düşerse kısa sürede doğru bir karar verdiğinin farkına varacaktır..
    ALLAH VAR GAM YOK..

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozgur106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana göre en iyi işlerden biri işlek bir park kenarı okul kapısının baktığı büyük sitelerin yakınında olan emekli nüfüsunun olduğu ufak bir dükkanı çay evi yapacaksın fazla kaleme girmeden çay kahve su meşrubat yaz aylarında açık limonata vişne suyu bardağı 1 tl den ve sadece ayvalık tostu yapıcaksın ciddi anlamda güzel para kazanırsın eleman giderin olmayacak kendi elin yatkınsa yada ufak bi çocuk alıcaksın okulundan alıkoymadan bak nasıl para kazanılıyor..Kapı önünde oturan müşteriden gerçekten güzel para kazanılıyor buna işyerimin orda ki bu tür işletmelerden şahidim.Çay deyip geçmeyin bardağı 1 tl ve türk insanı bunu fazlasıyla seviyorTostu karıştırmadan bu bahsettiğim ürünlerden çay su kahveden 250-300 adeti yakalarsan karada ölüm yok..O yüzden hiç düşünme kendi işini yapmak istiyorsan bekleme atıl bu işe..Çok önceden böyle bir işletmemiz vardı sağlık sorunları ve ilgilenilememesi yüzünden kapatmak zorunda kaldık şimdi çok gözüm kararsa yine girerim bu işe ufak sermayeden bahsediyoruz bana göre 7-8 bin tl ye şık bi çay evi açılır mutluda eder insanı Allahın izniyle..
    Hem kendi işin olacak hem karışan eden bir patronun olmayacak her gün acaba yapsam mı böyle bi iş diye soruyorum kendime işyerinde çok rahatsız huzursuz olsam hiç düşünmem diyebilirim yapan arkadaş biraz üstüne düşerse kısa sürede doğru bir karar verdiğinin farkına varacaktır..
    Aklımda olsun bu fikir. Aslında bi işe atılacaktık buna benzer bi iş Can Abi kızılayda dükkan fiyatları ***** olduğu için dükkanı açmak basit ama kirayı ödemek sıkıntı olur diye giremedik ve dükkanı aşağı yukarı 20 25bin liraya maal edecektik sandviçci açacaktık. İstediğimiz yerlerde kiraların fiyatı 5 6 binden başlıyordu o yüzden yattı o iş.
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sevo16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üniversite kafeteryalarına langırt koyabilirsin akarı yok kokarı yok günlük temiz 75-100tl makine başına getirisi var tek gideri yer kirası ve rutin bakımı
    Aslında mantıklı bir iş gibi duruyor araştırmak lazım
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu piyasada kira-muhasebe-vergi-eleman-stopaj olan işe girmem. Ortam öyle bir haldeki cepteki parayı kaybetmesek yeter

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Thracian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu piyasada kira-muhasebe-vergi-eleman-stopaj olan işe girmem. Ortam öyle bir haldeki cepteki parayı kaybetmesek yeter
    Nasılda özetlemiş herşeyi Ayda 10K kira, 500 muhasebe, 4K vergi, 4K eleman, 2K'da stopajım var. Düşünsene ayda bunları çıkarıcam elektrik su doğalgaz var, elemanın yemesi içmesi var, zabıtasının cartı curtu var 20K giderim var üzerine 3-4 kalacakta ben de onunla yaşıcam. Aybaşı -20 ile başlıyosun zaten. Birde bu ay patladık zaten Ramazan Bereket'tir derler 1 haftadır bi bereketini görmedik daha.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasılda özetlemiş herşeyi Ayda 10K kira, 500 muhasebe, 4K vergi, 4K eleman, 2K'da stopajım var. Düşünsene ayda bunları çıkarıcam elektrik su doğalgaz var, elemanın yemesi içmesi var, zabıtasının cartı curtu var 20K giderim var üzerine 3-4 kalacakta ben de onunla yaşıcam. Aybaşı -20 ile başlıyosun zaten. Birde bu ay patladık zaten Ramazan Bereket'tir derler 1 haftadır bi bereketini görmedik daha.
    Ne işle meşguldun reis?
    AC/DC Back In Black

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kadıköyde Otel işletiyorum.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne işle meşguldun reis?
    Kadikoy rihtimda otel işletiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anladım Allah hayırlı bol kazançlar nasip etsin.
    AC/DC Back In Black

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sizi troll sanıyordum yahu,Maxima filan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kadikoy rihtimda otel işletiyor.
    1 numaralı takipçim

İlk üyelik zamanlarım da makarasına 1 gece maxima konularına yazdım ondan sonra önüne gelen maxima yazdı troll bellediler beni halbuki öyle birşey yok forumun kendisi beni troll ilan etti.

E tabi üyelerin çoğu yaşını başını almış dinozorlar çoğunlukta olunca makara muhabbet fazla yapılmayınca ilk eprili dille yaklaşan adamı troll bellediler. Onlarada kalırsa bu forumda sadece favoriler paylaşılsın, arabalar swaplansın başka birşey olsun istenmiyor, birisine 'Abi' çekip saygı çerçevesinde bişey sorduğun zaman seni hor görüp sallamaya başlıyorlar bende andropoza bağlı herhalde diyip eyvallah çekiyorum...

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu arkadaş iş yok diyorsun. Ben kemerdeki oteli açmadım. Daha bir sürü açmayan arkadaşım var. Girdim bi otele çalılıyorum. Piyasa çok çok kötü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Thracian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu arkadaş iş yok diyorsun. Ben kemerdeki oteli açmadım. Daha bir sürü açmayan arkadaşım var. Girdim bi otele çalılıyorum. Piyasa çok çok kötü
    Piyasa kötü evet, bende mülk sahibi ile ortağım, oradan kotarıyoruz biraz işte kira durumunu.
    Gerçi bizim burayı kemerle kıyaslamamak gerek otel sektörü de olsa çok farklı ikisi de.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 numaralı takipçim

İlk üyelik zamanlarım da makarasına 1 gece maxima konularına yazdım ondan sonra önüne gelen maxima yazdı troll bellediler beni halbuki öyle birşey yok forumun kendisi beni troll ilan etti.

E tabi üyelerin çoğu yaşını başını almış dinozorlar çoğunlukta olunca makara muhabbet fazla yapılmayınca ilk eprili dille yaklaşan adamı troll bellediler. Onlarada kalırsa bu forumda sadece favoriler paylaşılsın, arabalar swaplansın başka birşey olsun istenmiyor, birisine 'Abi' çekip saygı çerçevesinde bişey sorduğun zaman seni hor görüp sallamaya başlıyorlar bende andropoza bağlı herhalde diyip eyvallah çekiyorum...
    Bu mesaj genel bir sitem mi yoksa bana mı anlamadım. Ben seni gayet sempatik buluyorum özellikle fotoğrafın çok hoş. Seninle arayı iyi tutim ki yarin oburgun rihtimda kaçak et kesersek sana geliriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu mesaj genel bir sitem mi yoksa bana mı anlamadım. Ben seni gayet sempatik buluyorum özellikle fotoğrafın çok hoş. Seninle arayı iyi tutim ki yarin oburgun rihtimda kaçak et kesersek sana geliriz
    Andropoza girmişler diyorum sen nasıl üstüne alındın bu yaşta ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abiler kredi çekip aracı kiraya versek bu fikir nasıl olur? Fluence filan? Tanıdığım bir kaç rent a carcı var uzaktan gördüğüm kadarıyla pek bir sıkıntıları olmuyor. Bana 2 yıl gitse o şekilde araba yeter. Dezavantajlarını biri bana açıklayabilir mi lütfen? Kullanımdan ötürü mekanik bi sıkıntı çekersek motor gibi v.b kasko karşılıyor mu yoksa sadece kazada çalınmada yanmada mı karşılıyor? Aylık 2bin getirir herhalde 1.5 yılda kendini amorti eder araç sanırım sizce nasıl bu fikir?
    AC/DC Back In Black

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    küçük minübüslerle tost ızgara aperatif vs okul yanlarında sabit tezgah açabilmek için formaliteleri nelerdir bilen varmı aramızda ?
    Barış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abiler kredi çekip aracı kiraya versek bu fikir nasıl olur? Fluence filan? Tanıdığım bir kaç rent a carcı var uzaktan gördüğüm kadarıyla pek bir sıkıntıları olmuyor. Bana 2 yıl gitse o şekilde araba yeter. Dezavantajlarını biri bana açıklayabilir mi lütfen? Kullanımdan ötürü mekanik bi sıkıntı çekersek motor gibi v.b kasko karşılıyor mu yoksa sadece kazada çalınmada yanmada mı karşılıyor? Aylık 2bin getirir herhalde 1.5 yılda kendini amorti eder araç sanırım sizce nasıl bu fikir?
    Bence bu dediğin sistem ile para kazanmak istiyor isen birkaç araba değil kafadan min. 5-6 araç alman lazım. Fluenceler zaten 1400-1500 den kiralanıyor sıfır fire kiralasan ayda 17-18 bin tl para getirecek sana. Ortalama 50.000 Tl desen ikinci el bir Fluence'a 3 sene sonra sana kar bırakmış olacak. Aracın değer kaybı, aracın yiyeceği para, olası aracın yatmasını göz önünde bulundur etti sana 4 sene, ne yiyip içiceksin 4 sene ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)