User Tag List

Sayfa 791/1480 İlkİlk ... 2916917417817897907917927938018418911291 ... SonSon
28115 sonuçtan 15.011 ile 15.029 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

Gürhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alman farkı demiycem ama mercedes farkı demek doğru olur.. adamlar ince ayar detaylı düşünerek yapmışlar crash testlerinde bile araç 5 yıldız aldı
    görüntü olarak oyuncak araba gibi parketmesı falanda çok kolay sevimli güzel bi araç tercihi oluyo bayanlar için

206mız olmasına rağmen şu aracıda cok seviyorum özellikle rengi http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...21184504/detay

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @darkmoon, vergiyi falan geçtik; smart'ların kendisi çok pahalı. bir de bizim ülkede çok az kesime hitap ediyor. sadece iki kişilik ve yok denecek kadar bagaj, yüksek de fiyat eklenince... millet de haklı olarak tercih etmiyor.

arkadaşlar bugün imzamda yazan a3'ü satış temsilcisiyle konfigüre edip sipariş ettim ve kapora ödendi. 2 ay gibi bi sürede gelir dediler. daha önce almanya'dan sipariş eden oldu mu? daha kısa sürede gelme ihtimali var mı?
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyat konusunda haklısınız max 20 olmalı bu aracın fıyatı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fatih bey ds5 e noldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı twin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fatih bey ds5'e noldu?
    ds5'i aldıktan iki hafta sonra karşımıza bi ev çıktı. çok uygun ve sadece bize özel fiyatla. kaçırılmayacak bi fırsat yani ve epey kazancım olacak. ben de ds5'i acil ihtiyaçtan satılığa çıkardım. şu an iyice düşürdüm fiyatı. arayanlar var ve pazartesi büyük ihtimal elden çıkacak.

o da elden çıkmasına çıkacak, iki üç günlük araştırmayla gönlümdeki a3'ü sipariş ettim. o gelene kadar mali durumu krediyle şununla bununla toparlamış olacam. ufak bi dizelle de idare edebilirim şimdilik. yine ds5 tercih etmedim, çünkü özel bi araç olmasına rağmen sürüşü alman tokluğundan uzak. tasarım, donanım 10 numara ama... zaten kendi malım da olsa artısı eksisiyle ds5 hakkında neler yazdığımı konusundan görebilirsiniz.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    golf 7de alabılırdın abi almanları seviyosun zaten belli çok yakın arkadaşımın babası aldı golf 7 dizel dsg hariç cam tavana kadar full harika bi araç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    golf bana kalırsa bu sınıfın gelmiş geçmiş en iyisi fakat hiçbir yerde ne döşemesi, ne motoru bulamadım kendime uygun. vw zaten çıldırtır insanı. showroom'dakini alırsan al, yoksa 3 ay beklersin diyolar. en iyisi premium'dan bi tane konfigürasyon yapmak dedim. renginden döşemesine, jantından direksiyonuna kadar iki saat uğraştık satıştaki arkadaşla (sağolsun)ve kafamdaki kombinasyonu oluşturduk. hayırlısı kardeş. yeni a3 tip olarak eskisine çok yakın ama bu sonm kasa zımba gibi. toklukta son nokta...
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok çok hoşuma gitti , rakam birazda uygun olsa..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2600279/detay/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "bentley jantı takılır mı?" veya "fiyat yüksek" gibi şeyler yazmak sallamak mı oluyo kardeş? ha kardeşimiz güle güle satsın, ona lafım yok; fikirlerimi yazdım.

zamanında senin ilanlarından birisine yanlış birşey mi söyledim arkadaş hayırdır, bu yaran nedir? jaguar'ı alıp fotoğraflarını foruma attığımda da yerin dibine soktuydun arabayı... o yazdıkların kendi fikirlerin olduğu için değil de bi yaran olduğu içindi, çok belliydi.
    bak kardeş, hayır mübarek gün yalan söyleme. "jaguar masraflı bir araba, türkiye şartlarında mantıklı bir tercih değil." bu mu yazdığın?

birçok arkadaş senin neler yazdığını az çok hatırlar o jaguar'ın konusuna. hatta arkadaşlardan birçoğu senin yazdıklarına istinaden: "abi boş ver, sen aracını güle güle kullan ve kafana takma" demişti. konuyu rica minnet moderatörlerden geri getirtme şimdi, döktürme o konudaki abuk subuk mesajlarını ama uğraşmayacam yeğen.

son olarak "ya" kelimesini bi araştır. alaya mı girer, yoksa başka anlamları da var mı? tabi ondan önce 10 yaş büyüğünle nette cesurca senli benli konuşulmaması gerektiğini öğren, saygıyı öğren. tıpkı yeni araç satın alan birisine hayırlı olsun demeyi beceremediğin gibi...

Bir daha emin olmadığın konularda, kimi neyle itham ettiğine dikkat et..
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    @darkmoon, vergiyi falan geçtik; smart'ların kendisi çok pahalı. bir de bizim ülkede çok az kesime hitap ediyor. sadece iki kişilik ve yok denecek kadar bagaj, yüksek de fiyat eklenince... millet de haklı olarak tercih etmiyor.
    zaten vergi olmasa araç pahalı olmıycak aracın avrupa amerika fiyatı 12-17 bin dolar arası değişiyor paketine kasasına göre brabusundan cabriosuna kadar işde.

yani 12 bin dolar çok bir rakam değil bence.. bizim millet kredi falan çekip alıyorlar sıcak parayla memlekette araba alan kalmadı öyle daha ekonomiğe gelir insanlara bence..

şöyle diyim 1.5 tonluk 5 kişiyi ve hatta istense fazlasını taşıyabilicek bir kütlenin 60-70 yada 80 kiloluk bir kişiyi taşıması ne kadar mantıklı.. tamamen enerji ve kapladığı alan itibariyle yer israfı..

aslında insanımız metropol kültüründe araba sürmeyi öğrense.. o tek kişilik araç zaten iki kişiyi taşır oda ikinci araba olarak.. yani milleti işinden evine evinden işine arkadaşına eşine dostuna şehir içi kısa mesafe taşımacılığında a noktasından b noktasına götürür getirir..

kapıda gene insanların normal araçları olur ama o normal araçlar gerçekden gerekli olduğunda uzun yola yada ağır yük vardır kalabalık vardır onları taşımaya çıkartılır.. yada yüksek hacimli spor bir araçınız vardır haftasonu bir gezmeye gazlamaya uzun yola çıkılır olması gerekende bu zaten..

kısaca esas aracın üstünden hem yakıt hemde yıpranma yükünü alır.. insanların cebinede büyük ekonomi sağlar..

ben bu dengeyi çok güzel motorsikletle sağlıyorum ekonomi içinde değil ama smart olsa mesela alırım düşünmeden motorla aynı işi görür rahatlık açısından trafikde park yerinde v.b motoru satmam o ayrı o benim için ayrı keyif
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yalnız resmen imla katliamı yapmışım şu tabletten yazmaya alışamadım
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

gselcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ortalık gene çipetpet olmuş
    ''Kenji Kita'' Adamsın...!

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalnız resmen imla katliamı yapmışım şu tabletten yazmaya alışamadım
    Yok yok bu bisi degil. Bir cumle icinde 16 keremi ne 'mesela' dediginide gorduk zamaninda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok yok bu bisi degil. Bir cumle icinde 16 keremi ne 'mesela' dediginide gorduk zamaninda
    onu kasti yapmışdım rencide oldum şimdi

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hahahah forumlar tarihine gececek bir posttu imza yapmaya cslismistim ama o kadar cok mesela vardi ki sigmamisti

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yuh. ben kullanıcı adı şifremi fln yazarken bayıyorum tablette. nerdeyse roman yazmışsın
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hahahah forumlar tarihine gececek bir posttu imza yapmaya cslismistim ama o kadar cok mesela vardi ki sigmamisti
    neyse yırtmışız kurtulamazdım milletin dilinden

Alıntı Yiğit Ş. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yuh. ben kullanıcı adı şifremi fln yazarken bayıyorum tablette. nerdeyse roman yazmışsın
    bendeki asus android tablet chrome baya güzelde şu yazarken geri geri gidip silmeye çok üşeniyorum birde kelimeyi yanlış yada devrik yazınca tam ızdırap oluyor düzeltmek falan

BerkayKamaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alfa arkadaşımın aracı parası çok serviste 12.000tl olan bentley jantı takıyor neden sıkıntı yaptınız? Burda onu eleştirmek, dalga geçmek size mi kaldı?
    Aracın üzerinde photoshop olduğunu iddaa eden varsa araba Bahçelievler'de istediğiniz zaman gelip görebilirsiniz.
    .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)