ben de aynı motorlusunun makyajsız manuelı var kalkışlar da acayıp zayıf 1.3 mj lınea gecıyor sen dusunama hızlandımı güzel gidiyor max hız 180
motor sesi hiç yok.ben ılk aldıgım da 1-2 defa çalısırken marşa bastım
ama yol sesi çok alıyor özellikle camlardan. yol tutuşu falan güzel ağır araç olduğundan en ufak savurma yok ve yorma yok. ben tek marşta durmadan çanakkale - antalya 900 km yol yaptım yol nasıl bıttı anlamadım
uzun yolda 5.0 şehir içi 6 litre yakar bence gayet makul değerler tabı benımkı manuel. Ara sıra şeytan dürtüyor değiştireyim diyorum ama şuankı aracımdan gerçekten daha iyisini almak için üstüne, 1 corolla parası vermem gerekıyor. o yuzden gerek yok dıyorum
performans olarak,pek bişey beklemıyorsan al. Bakım harıc bi masraf yapmazsın, yalnız turbo zamanın da değiştimi onu sordur. makyajlı kasa da turbo sorunu vardı yağ yakıyordu hepsi, benım araba da makyajlı kasanın motoruna sahıp ama, şükür ben de oyle bı sorun yaşanmadı.
İşte benım tam hayalım bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...46283640/detay
bunu napacan ya, orta yaş kalantor arabası bu, böyle bir şey al sen. direk yancın olurum
Connecting site...
"Korkmadık, savaştık"
1-2 önceki sayfada mevzusu geçmişti ama resim farkı ortada araç boş ötesi ve fiyatı şaşırmış milletimiz
Connecting site...
Connecting site...
1881 - 193∞
Harika ya.. Muhteşem.. Legacy ayrı bir dünya bence.. Hani aynı paraya Mercedes var, BMW var.. Ama Legacy var, Saab 9-3 var, S60 var gibi.. Yani ince bir nokta
Boş geçmeyeyim edit:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...45902392/detay
2002 audi s6 turbo 1000
Ugrasacak vakit olsa cok keyifli birsey ortaya cikabilir![]()
fiyatı mantıklı mı ? keşke deri olsaydı.
Connecting site...
ee abi , cliolar riolar yarisler 45-50 lira olmuş , focuslar meganlar 70-75 olmuş.bmw 90 olmuş çok mu ?
abi banada boş gibi geldide arama yapınca en uygun fiyatlı araç olarak karşımıza çıkıyor.
paylaştığın araçların hepsi tertemiz oluyor![]()
Connecting site...
edit.
@ibrahim33 teşekkür ederim.. piyasada makul rakamlara çok güzel ve temiz araçlar var
tabi ya ...
Connecting site...
Koltuk iyiymiş![]()
benim o iç serzenişimdi yoksa çoğunda azında değilimfiyatlar normal piyasa oranında
![]()
sadece sanırım bana garip geliyor bunların avrupa rakamlarını bir bilsen![]()
e46 lar 3 bin euro 5 bin euroya satılıyor bu F30 lar ikinci elde 17-18 bin eurolardan başlıyor..
Buy BMW BMW 316i e46 from Germany, for sale, cost, prices on autode.net
Buy BMW 316d F30 Aut. Modern Line Export: 20.800 Euro from Germany, for sale, cost, prices on autode.net
Hani bir ürün alıcaksındır dünya genelindeki avrupa amerika gerçek rakamlarını bilirsin zaten kafandada o ürünün bir ederi vardır bundan fazla etmez dersin içinden..
ama illa sana o ürünü üç misli fazlaya satmaya çalışırlarya.. cebinde paran vardır para sorun değildir yani mesele para mevzusu değildir mesele enayi yerine konma olayıdır..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Connecting site...
Connecting site...
mesela fiyat biraz üstte ama makul/ideali budur deri dedigin için gösterdiginde oto klima bile yok hiç bişey yok hatta
edit:25bin€ line+tech.comfor.+deri kabaca gördügüm donanım TR'de90bin'e 4lastik jant kupa hadi by by
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)