User Tag List

Sayfa 1456/1480 İlkİlk ... 456956135614061446145414551456145714581466 ... SonSon
28115 sonuçtan 27.646 ile 27.664 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Evoque çok ufak gelebilir, Yeni Discovery Sport bana kalırsa daha güzel bir seçenek.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onn_dear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Az once arkadasima sifir golf7 midplus 1.2tsi 105hp 175nm 6 ileri manuel aldik, trendline i 52400 e comfortline i 54800 dediler comfort aldik, ikinci eline sifirindan yuksek rakam yazanlara selam olsun
    nerden kimden aldınız çok iyi rakam listesi 65 o arabanın, jettaya ne indirim yapıyolar? pederin jetta düşüncesi var gitsin baksın bi ara

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    volvo bence amerikada alınmaz çok gereksiz sanırım ordaki lakabıda old mans car.. gerçi belki yeni tasarımlarıyla o imajı yıkmıştır bilemiyorum..

şu japonların premium ile almanların premiumu kıyaslamasının sonu gelmez.. ama bu kıyaslamayı türkiyede en rahat şöyle yapabilirsiniz bir 2005 model x5 binin bir 2005 model infitni Fx35 binin aradaki dağlar kadar kalite farkını anlayabilirsiniz..

çok iyi bakılmış bir x5 dışında normal kullanılmış x5 lerin iç trimleri interior olarak bahsediyorum sıkıntıları vardır kapı kolları,cam açma motorlarının arıza vermesi ön kokpitin zaman içinde rolantide bilhassa titremesi zangırdaması aklıma bunlar geliyor şimdi.. X5 i örnek verdim ama gördüğüm Q7,touareg dahil premiumun yenisi güzelde eskisi tırt.. Ml bunların dışında tutuyorum çünkü daha büyük bir sıkıntı çeken kronik bir şeyini duymadım..

bir aracın iyi olup olmadığını eskisine bakarak anlayabilirsiniz ancak .. yeni her araç iyidir.. araba eskidikçe kronikleri,hastalıkları o kaliteli görünen malzeme kalitesi çıkar ortaya..

Uzun zamandır W212 lere bakındım otocenter,otomall hepsine bakdım satılıkdaki W212 lere sahibinden beş altı tanesinede gittim W211 kadar kesinlikle kaliteli değil.. ben mercedesin bu kadar nasıl kalite seviyesi düşük bir araç ürettiğini çözemedim.. inanmassınız belki ama W212 de kapıyı açdım kapı altındaki plastik kaplama elinle biraz zorlarsan oynuyor dedim bu aracamı özel hangi araca aksam hepsinde oynuyordu..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

muratr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahhh ahhhh
    ef sedan squad-
    old is cool!

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Koraaaaaaaay vur şunun beline kazmayı @Xor
    1881 - 193

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok iyi bakılmış bir x5 dışında normal kullanılmış x5 lerin iç trimleri interior olarak bahsediyorum sıkıntıları vardır kapı kolları,cam açma motorlarının arıza vermesi ön kokpitin zaman içinde rolantide bilhassa titremesi zangırdaması aklıma bunlar geliyor şimdi.. X5 i örnek verdim ama gördüğüm Q7,touareg dahil premiumun yenisi güzelde eskisi tırt..
    x5 var 4 senedir 2001 model 1 parça boyalı temiz bi araba.. Sağ kapı camı yavaş kapanmaya başlamış bi bakılması lazım evet.. Bi de hangisi hatırlamıyorum bi dış kapı kolu açmıyodu kapıyı yarım saatte çok cüzi bi rakama halledilmişti..

Arabayı da hor kullanmıyoruz ama bildiğin araç işte özellikle iyi bakalım dur şunu yapalım bunu alalım gibi şeyler de yok..

Ne içinde en ufak bi düğmede soyulma ne bi düğmenin çalışmaması ne göğüs zangırdaması da yok arabada.. hatırladığım kadarıyla 3 x5 e daha bindim onlarda da yoktu.. bizde olduğu için dikkat ederdim mutlaka.. E39 da x5 e malzeme olarak çok yakın bi araba 98 modeli vardı 3 sene önceye kadar onda bile saydığınız şeyler olmadı.. e46 da kullandım onda da yoktu..

Şuan e60 var onda da olmadı böyle şeyler ama e60ta var bu sorunlar deseler yadırgamam hakkaten.. x5 bariz daha kaliteli çünkü e60 sanırsın BMW değil.. Size öylesi denk gelmiş sanırım..

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapmayın abiler , lexusa hiç binmedim ama , resimlerden göründüğü kadarıyla audi'nin yanından bile geçemez. Lexus bence , toyotanın biraz daha lüksü gibi birşey.
    Altta yazdıklarımı oku sadece İbrahim

Alıntı PROMINENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o hatasız dediğin iç kesimin nasılda 2 seneye kalmadan deli edici hatalarla dolduğunu görüp şaşırcaksın.. ama aynı segmentdeki infiniti ve lexus da hatta kia larda bile hata yok.
    +1 Kaya abi güzel yazmışsın

Buna en iyi örnek Jantmax Cem abinin IS, 2001 model araba aldığında 200 bin civarında falandı sanırım, binmiştik. Kendisinde Camry de var ki Camry IS'in üst sınıfı olarak görünüyor baktığımız zaman.

2001 model A4 hatta A6, 3 serisi resmen dökülürken IS'in tokluğu "oha" şeklinde bir ifadeye sebep olmuştu o zaman. Ki aynı duyguyu 2007 yazında Eskişehir plaza müdüründe olan 93 model 350 bin km! deki GS300 de de yaşamıştım. O da E, 5 ve A6 rakibi *****.

Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @PROMINENT; yukarıdaki kokpitlerin ikisi de aynı sınıf otomobillere ait (a4 ve is) ve ikisi de dolu.
    "infiniti'nin JEEPleri" ve "neden ortadoğu'da alman yok?" sözlerinden sonra diğer yazdıkların hakkında yoruma gerek yok bence. sağolasın yine de...

@turbo&quattro; seçenekler çok, hayırlısı olsun başkan sizin için. arkadaşın dediği gibi volvo'ya da göz atın derim ama interior söz konusu olunca volvo'nun da beklentilerinizi karşılayacağını sanmam.
    O IS o kadar dolu değil abi, Mark Levinson yok en basit olarak. Demek istediğim o, Audi 4 farklı deri çeşidini opsiyon sunuyor fakat Lexus standart olarak veriyor elindekinin en iyisini, en iyisini vermezse de Audi'nin en pahalı 2. malı standart olarak sunuluyor. Ön/arka kapısında farklı malzeme kullanmadan hem de.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koraaaaaaaay vur şunun beline kazmayı @Xor
    Tam belini kırmalık harbiden Yani bu aşağıdaki şekilde kullanmak gerek yani belini kıra kıra video kalitesi çok eski olduğu için kötü ama bence en güzel Rs4 videosu!

Action 1:50'de başlıyor. 3:13-3:15 en güzel bel kırma sahnesi

Tiff with Rs4

http://www.youtube.com/watch?v=beB5ZYUkznU

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tam belini kırmalık harbiden Yani bu aşağıdaki şekilde kullanmak gerek yani belini kıra kıra video kalitesi çok eski olduğu için kötü ama bence en güzel Rs4 videosu!

Action 1:50'de başlıyor. 3:13-3:15 en güzel bel kırma sahnesi

Tiff with Rs4

http://www.youtube.com/watch?v=beB5ZYUkznU
    buda fenaymış 5.30da değişik fantaziler olr lakin 3000cc biraz köstürebilir
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben temiz alman arabasının hiç döküldüğünü görmedim kendimden ve etrafımdan biliyorum. illa ki eskir yıpranır ama dediğiniz gibi bidurum bence yok

lexus-infinity hiç binmediğim arabalar, onlar da muhakkak kalitelidir ama arad bahsedildiği gibi bi fark olduğunu düşünmüyorum

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz ciddi şekilde kalite ile dayanıklılık kavramlarını karıştırıyorsunuz bu iki kavram aynı anda olmayabilir.
    Bunu iyi harmanlamak önemli olan kısım olduğu doğrudur
    Yani çok basit bi kaç örnek verilebilir alcantara acayip kalitelidir bazı supersport araçların direksiyonunda dahi görebilirsiniz ama diğer alternatiflerine göre çok dayanıksızdır ( deri vb )..
    Veya iç mekanda kullanılan ahşap vb unsurlar plastik vb metaryallere göre çok daha kalitelidir ama dayanıklı değildir.
    Yani bunu sırf araçlara indirgemez isek günlük hayatta gördüklerimiz içinde geçerlidir
    Kim dayanıklı diye evinde maun vb kaplama yemek odası takımı yerine mdflam olanını seçmek ister ?
    Yani otomobil dünyasında da durum bu oluyor bazen bişeyden feragat etmek gerekebiliyor
    Komple alcantara kaplı kokpite sahip Lamborghini yi kim istemez ? ama pardon dayanıksız bu ?
    Bunu iyi harmanlamak bazen zor iş hem kaliteli olup hemde dayanıklı olmak .
    Bugün bi corolla ya binip çok dayanıklı denilebilir ama dayanıklı diye çok kaliteli denilemez dayanıklı olması onu kaliteli falan asla yapmaz.
    Ama daha önce yazdığım gibi bunu harmanlamak en zor olanı premium marka araçlar bu konuda bazen bocalıyorlar doğrudur lakin teknoloji ile birlikte paralel ilerleyen bi durum malzeme bilimi geliştikçe gelişiyor çok geriye doğru bakmak anlamsız..

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu neden bu kadar ucuz acaba ? Aracı tanıyan bilen var mı ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...85873942/detay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Tavan olsaydı bugün karşıya geçip bakardım

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

VİDES RENG hafiften ipucu veriyor ama belli de olmaz
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VİDES RENG hafiften ipucu veriyor ama belli de olmaz
    Evet bunları yanlış yazmaları arabada bir enayilik olacağının sinyalleri ama bellide olmaz herkeŞin Turkcesi perfect olmayabiliyor

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...86525226/detay

en son 66 dan ilanı uçtu,rakama bak abi
    tabi ya ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Fiyat uçurtması konusunda bu ilanın üstüne tanımıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...85689001/detay

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2001 model A4 hatta A6, 3 serisi resmen dökülürken IS'in tokluğu "oha" şeklinde bir ifadeye sebep olmuştu o zaman ki aynı duyguyu 2007 yazında Eskişehir plaza müdüründe olan 93 model 350bin km'deki GS300'de de yaşamıştım. O da E, 5 ve A6 rakibi *****.

O IS o kadar dolu değil abi, Mark Levinson yok en basit olarak. Demek istediğim o, Audi 4 farklı deri çeşidini opsiyon sunuyor fakat Lexus standart olarak veriyor elindekinin en iyisini, en iyisini vermezse de Audi'nin en pahalı 2. malı standart olarak sunuluyor. Ön/arka kapısında farklı malzeme kullanmadan hem de.
    içindeki alman nefretini çıkarmışsın ortaya kardeşim sonunda, ha şöyle...

audi'er, bmw'ler ve mercedes'ler dökülürler.
    biz hiç 15 yaşında audi'ye binmedik;
    biz hiç 10 yaşında bmw sahibi olmadık;
    hiç 20 yaşında mercedes kullanmadık ya, bilmiyoruz.

audi'nin dört ayrı deri opsiyonu sunmasının kalite seviyesiyle ne alakası var?
    kimi insan alcantara sever, kimi nappa sever. sadece seçenekleri artırmak, ne güzel işte.
    kimi kolay temizlenir, kiminin bakımızı zordur ama lüks hissettirir vs...

fotoğrafına itiraz edip dolu değil dediğin is'de hadi eksik olsun da bir iki donanım eksik olsun.
    malzemenin, işçiliğin kalitesi mi değişiyor mark levinson'la?
    gayet dolu o is, kaldı ki o a4'te de donanım eksikleri var.
    orada ben cam açma düğmelerini göstermek istedim, sen olayı donanıma vurarak çarpıtmışsın.

alman premium markaların hiçbiri ön ve arka kapıda farklı malzeme kullanmazlar.
    bu şekilde de olayı ayrı bir boyutla çarpıtmandan harbiden ayıp.

benim için lexus çok kral araçlara sahip bi markadır.
    hiçbir zaman da milliyetine, şununa bununa bakarak antipati duymam. helal olsun derim ki diyorum.
    ancak siz her daim böyle alman düşmanı olup araçları takım tutar gibi severek otomobillerden zevk alamazsınız.
    bunu japon, ingiliz, alman ve fransız araçlarına dönem dönem para verip kullanmış birisi olarak söylüyorum.

konuyu kendim için kapatıyorum ki konunun gidişatını değiştirdik, ayıp ettik diğer arkadaşlara. saygılar...

@darkmoon; başkan alacağın w211'e dikkat et, dökülebilir.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)