18 Ocak yeni güncelleme görünüyor artık drag yapabiliriz sanırım![]()
Drag pıstının gelmesı guzel olmussuan guncellemesını yapıyorum. pekı bu ucretı nereye odenıcek? ucretlıyse eger?
PSN: ERBAYY
Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
Beyler oyunu acınca guncelleme cıktı yaptım guncellemesını fakat gelen pıst vs hıc bısı yok :/
PSN: ERBAYY
Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
sanki ilk defa oynuyorz bilmeden yorum yapmayalim, eger bir paketin icindeki yol veya seviyen dusuk olup seviyesi yuksek olan uyelerin actigi pistte yarisamiyosn husnu kardesim guncellemedeki amac baska![]()
şuan evde degilim ama merak ettim bu güncelleştirmeyibekledimiz güncellememi acaba? eger öyleyse eve gidince alıcam drag pisti ve arabaları
![]()
bende yaptım güncellemeyi gece gelirmi 12 den sonra acabaşuan bi işim var dışarı çıkıcam saat 11 gibi oyundayım
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
netten baktım
Lamborghini Aventador LP 700-4 '11 / 400.000 Kredi / 690 HP / 1575 KG / 583 PP
eve gidince güncelleme yapıp satın alıcam yeni paketi![]()
DLC - Gran Turismo 5 - Products - gran-turismo.com
burada fiyatlarıda paket içeriğide yazıyor. tabi tl olarak neye denk geliyo bilmiyorum ama tl olarak alacağız psnden daha önce aldım 7 liramıydı neydi![]()
12 km düzlük diyor fakat yinede tree yok . eski usül süreli başlangıca devam..
fakat 12 km düzlük iyi![]()
dikkat etinizmi bilmiyorum fakat murcielagoda oldugu gibi gene yan kanaatlar acılmıyor aventadordademo kısmında arka kanat acılıyor ama yanlar ııı ııııı.
yahu nfs'de bile bu ayrıntıyı es geçmezlerken bunda nasıl es gecerler anlamıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)