editted...
editted...
IN BOOST WE TRUST
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
pejocan 1.6 lt. 0-400 best tıme 13.302 KONYA
Ax Gti Turbo 1.6 lt. 0-400 best time ???
editted...
IN BOOST WE TRUST
editted...
IN BOOST WE TRUST
vay be arada benide karıştırmışsın türkiyenin en hızlı rs i...şu konuda kötülemediğin rs kaldımı alper
( bu arada aracımın nasıl yürüdüğünü bilmesi gereken kişiler biliyor eskiden acemi dönemlerimde yazılım yaptıralım derken kazıklandık
)
o araca uzaktan görmeden etmeden veri alınamadan yazılım yapıldı normaldi geçilmesi belliki geriye düşmüş 1 yazılıma bakar o aracın düzelmesi roccoları paket etmesi.
ben zır stock halimde istanbuldaki en yüklü roccolarla sıktım. geçebilen olmadı. 4ncü vitese kadar ben stockken tutunuyorlardı yüklü halleriyle. 5e atmamla zaten çok fazla fark oluşuyordu. yani 200e kadar stock rse tutunabiliyorlar. seni geçme ihtimalleri zaten yok. ancak o araç laf sokulmayıda hak etmiyor piyasadaki çok temiz rslerden birtanesi.
sen özgünü tanımasaydın yanlış birine yazılım yaptırsaydın senin başına gelseydi bizde senin araçlamı dalga geçmeliydik? altı üstü yazılım nedir yani? yarın öbürgün gelirse istanbula yaparız ayarnı yazılımını en az seninki kadar hızlı olur. özgün birtek sana mı kıyak geçicek bitek seninkini mi en hızlı yapıcak? başka müşteri gelirse onlarınkini yavaşmı yapıcak sanki seninkinden?
ayrıca benimki kadar giden başka varmı dedin de, yky rsin senin aracından yavaş olduğunu düşünmüyorsundur umarım?
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
ben zaten yky rs baz alırım gördüğüm en hızlısı oydu onunla denemden kimse rs ine hızlı demesin ayrıca ben denemelerimi hep onunla yaptım ve aracımın durumunu bilirim . zaten rs ler birbiriyle denemeden en hızlısı nasıl oluyor onuda anlamış değilim , o gün yakıtda birşey olur yavaş gider başka gün geçildiği arabayı geçer gider bu işler böyle sonuçta şöför faktörüde var bu işlerde herşey arabada bitimiyor.
editted...
IN BOOST WE TRUST
benim arabamı kötüledin demiyorum sadece kulağa su kaçırıyorsun yazılarınla ben seni tanıdığımdan tarzını biliyorum ama başkaları bizim bakış açımızla sana bakamıyor tanımadığından ..hatta başkalarından övdüğünü bile duydum ,sağolasın
orda yazdığım kötüleme kendi aracım için değil yalnış anlaşıldı sanırım..ama lacivertde güzel araba allah için gidişini falan bilmem ama duruşu fena![]()
bence zaten rs i gidişi için değil donanımı için alın , kendi fikrim rs stock binilmeli hiç oynanmamalı boşuna para harcanıyor başka bişey değil ...stock daha değerli ve en azından boşuna para harcanmamıştır .hızlı araba istiyorsanız rs den başka bir sürü seçenek var 250-260 hp üstü gidin onları alın ..4 kapı araca ihtiyacım olmasa ben hayata satmam aracımı mesela konforlu ve spor araba zevkime görede yapmışım...
yky de stock turbo var. 19t satılalı çok oldu. yaklaşıyorsun madem yakın zamanda deneriz görürüz geçip geçemediğini. gidip benden sonra dou ile denemişsin. sonuç benle aynı olmuş. demekki daha hızlıyım muhabbetine gerek yok. ayrıca 90 sıkıştırma ile 8.5 sıkıştırma arasındaki farkı pistonları yan yana koysan gözünle göremezsin. onuda geçtim toplamda 3-4 hp kazanç anca sağlar araçların ikiside stock olsa.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Birgün sırf senin için roccoyu alır tekrar deneriz roccoda bizim, kelalper sen o güzel kafanı yorma... İnsanların arabası hakkında konuşma seninkide şu önce türkiyenin en dolusu yazıp 50 bin hayali paralar istediğin , sonra hayal olduğunu farkedip 35 yazıp öyle beklediğin ve baktın satamadın vazgeçtim dediğin araç mı ? Şöyle yapalım bizim paraya ihtiyacımız yok zaten o arkadaşta birkaç araç daha var.. Önce sen sat yürüyen RS'ini sonra biz satarız nasılsa.. Ha olmadı direk ben yada sinek garaj ekibinden birisi alır çok sorun değilArtı olarak biz kimseyi kandırmıyoruz üstündeki parçaları yazdık arabanın iyi olduğunu da söylüyoruz alacak adam gelir bakar burda deneyecek arabada çıkartırız dener beğenirse alır beğenmessede kebabını yer gider oke.. daha fazla konu dışına çıkmayalım bence herkese hayırlı satışlar
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
editted...
IN BOOST WE TRUST
editted...
IN BOOST WE TRUST
kafana yatan aracı alamadın değil mi araban satılmadığı için ? çok üzüldüm senin adına.. başkalarının arabasını kötülmek hoşuna gidiyor değil mi ? zevk alıyorsun bu durumdan ? her mesajında bu tarz konuşmalar yapıyorsun.. senin arabanda değişen parçalar var ve kaput boyalıydı çok iyi hatırlıyorum ilanını o paraları etmeyeceği belliydi zaten sonra vazgeçtim süsü vermeyin bari biraz açık sözlü olun satılmadı işte satılmıyor o paralara isterse kralını geçsin piyasası belli
konu bizim megane ise emin ol ilan sahibinin screen shot unu getirip eklerim buraya ne kadar favorisi var yada günde ne kadar adam bakıyor bu arabaya görmüş olursun sen emin ol 30 yazsak bizde satacağız ama kıyamıyoruz çok temiz çünkü arabamız aracın sahibinde b16 swap crx de var mesela bu yüzden megane a günlük biniyor sen üzme kendini boş yere..
bu arada tüm araç sahiplerinin araçlarına Allah kaza bela vermesin ilandaki çoğu aracın maşallahı var herkes eminim gözü gibi bakıyor çok uğraşıyorlar umarım herkes aracının hak ettiğini düşündüğü fiyata satar.. konuyu boş yere dağıtmayalım herkesin parası var arabada çok istediği aracı alırlar 2. 3. şahıslara gerek kalmıyor zaten.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)