User Tag List

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
172 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Uykusuzluk

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Furkan kesmez bizi hacı fazla atletik çabuk dağılır, bize daha etli butlu bişey lazım
    hacı mustu size uyar böle vurdumu jöle gibi gider gelir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koray abimin teklifi bana uyar, atlayın gelin. Karşı koyarsam adiyim. Yediğim sopa benim derdime çözüm olmicak, onu da biliyorum. Lakin her daim hazırım sizden dayak yemeye.

Bu arada en son dediğini şeyi daha önce biz düşünmüştük. Fakir ülkelerde, uzun mesai saatlerine düşük ücret alan işçileri Türkiye'ye getirtip, kendi rızaları dahilinde saati 100 milyona öldürmeden dövdürmeyi planlamıştık. Tabii bu sadece plandı yani, arkadaşlarımız arasında şakaydı. Tutar mı tutar, bir de kırbaç, sopa, zincir gibi şeylerde 10 kat fiyat çek. Mis...
    koptum
    Grow up! this is just a car

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bayadır yaşadığım bi sorundu aslında okul zamanlarından ama düzene girmiştim bi şekilde, rahattım bayadır.. Buaralar hiçbişekilde uyuyamıyorum.. Arabayı sattım pişman oldum, önceden vaadedilen ödenek iptal edildi aile tarafından bunun stresi de var..

Sabah 8-9 oluyo saat bari uyumıyım artık akşam erken yatarım düzene girer diyorum o gece yine uyuyamıyorum.. 48 saat geçince ancak oluyo.. o da alakasız bi saatte yani yine sabaha karşı dolayısıyla ertesi gün yine akşama doğru uyandığım için yine aynı şeyleri silbaştan yaşıyorum..

Bu sorunu yaşamış olan bi çaresini (ilaç vs. dahil kabulum) bilen varsa yazsın nolur

Konu fazla kişisel veya alakasız gelirse silinebilir..
    Öncelikle geçmiş olsum.Muhtemelen altta yatan bir durum dolayısıyla, ruhun serzenişinin yankıları gibi geldi zira , buraya kadar taşınması alalade bir sorun gibi durmuyor.Belkide yaşamınızın geniş perspektifte ele alınıp,değer yargılarınızın,doğrularınızın,yanlışlarınızın varoluş amacının neresinde olduğunuz konusunda sonuca ulaştırıcı, gerçekçi tetkike ihtiyacı vardır..(Her insan gibi).Verilecek tavsiyeler genel,geçer olacaktır ve sizin sorununuzun çözümüne katkısı olup olmayacağı bilinememekle birlikte, zamanınızı ve gücünüzü boş yere sarfetmeye de neden olabilir.

İşinin ehli bir psikoloğa danışıp,eğer gerekli görülürse bir psikiyatrist öncülüğünde ilaç tedavisi ile terapiyi paralel yürütmektir.Ezbere ilaç kullanımı,terapi olmadan ilaç kullanımı, bu gibi durumlarda faydadan ziyade durumu daha da zorlaştırması olası.Alkol ise kesinlikle kullanılmamalı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben tam 2bçuk ay uyumadım desem yeri. insan bünyesi buna nasıl dayanır? normalde istesem okadar uykusuz kalamam. ama benim bariz sıkıntılarım vardı, hiçbişey yokken olmadı. bi başladı bir daha kurtulamadım. ezan okunduktan sonra 1-2 saat uykuya daldığım oluyodu. bir günde uyuduğum en fazla 3 saattir. inanılmaz sinirlerim bozuk oluyodu, artık bazı şeyler kontrol dışı kalıyo,yemek yiyemiyodum,en ufak bi söze tahammül edemiyodum, boğuluyodum geceleri sürekli kalbim sıkışıyo gibiydi,bazen ölücem sanıyodum,uykuya daldığım anlar hep kabuslar. sonra bi kaza geçirdim, 1hafta yattım yarı baygın. iyice kilo verdim.
    en son psikiyatriste gittim, bana bir panik bozukluk ilacı, bir antidepresan birde yatıştırıcı verdi. ayrıca psikoloğa yönlendirip terapi almamı önerdi. terapiye gitmiyorum istemedim, illaçları kullanıyorum. ilk başlarda çok uyuyodum, bu aralar stresim yine arttı eskisi gibi değil ama geç saatlere kadar uyuyamıyorum yine. bide asabileştim. ilaçlar ilk zamanlar beni gülümsetirken,şimdi daha zayıf düşürdü gibime geliyo. çok fazla yeniliyorum kendime. çarşmba günü kontrolüm var. ne der bilmiyorum.
    ama senin sorununda sadece uykusuzluk değil bence. insan bazen sorunları kendine bile itiraf edemez. geçmiş olsun.

su yazıdan çıkardığım biraz zayıfsın irade konusunda, duygusal anlamda güçsüzsün, bikaç yorumuna istinaden eskiden kendini güzel buluyodun şimdi güzel bulmuyorum gibisinden olmuş.

psikiyatriye giteyip ilaca devam etmen bana göre cok yanlış.

ilac hiç bi zaman sonuç vermedi benim anneme kilo aldırıp halsiz düşürmekten başka misal olarak.

ayrıca mevsim geçiş dönemlerinde sıkıntısı bulunan kişilerde bunalma,asabiyet,tahammülsüzlük olması normal.

hayatı akışına bırakmıyorsun bence, bırakamamanın nedenide su yazıdan cıkardığım özgüven kaybın olmuş, anlaşılmadığını düşünüyor ve yalnızlığını vurguluyosun..

senin yerinde olsam önce sıkıntılarımın nedenlerini bulurdum, bulduğumda neden bana bu sıkıntı veriyor diye düşünürdüm ve çözümüne bakardım.

en azından suanki durumundan iyi olucağını sanıyorum dostum.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imhotep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı mustu size uyar böle vurdumu jöle gibi gider gelir
    zhauzhazuahzauzha
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısın bende yüksek ihtimal aynı durum olacağını biliyorum. ama ne yapmalı bilmiyorum. şuan bu sorunlarım yüzünden çok ciddi bir iş teklifini bile reddetmek zorunda kaldım ki maddi açıdan inanılmaz çalışmaya ihtiyacım vardı. 3aydır çalışmıyorum.

ya kimisi dalgaya alıyo, kimisi ciddi yazıyo ama bilin ki bazı şeyleri aşamadığınızda, kişiliğinizi hatta fiziksel görünümünüzü kaybetmeye başladığınızda, işler o kadar kolay olmuyo. herşey kafada biter, ama sonunda onu da bitirmiş olabilirsiniz. sorunu olan herkese acil şifalar dilerim.
    benim görüşüm dışardan gelen sosyal mesajları bir kenara bırakın kulak arkası yapın çünkü bu işler sosyal mesajlarla olmuyo ben çok denedim zamanında.ne hissettiğinizi az çok anlıyabiliyorum.umarım doktorunuz doğru tedavi amaçlı hapı bulur.çünkü ben 5 6 sene doğru hapı bulana kadar baya hap içtim.

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum bende temmuzdan beri yaşıyordum bu sıkıntıyı askerlik,evlilik koşuşturması fln derken baya sıktım kendimi saç döktüm,uykusuz kaldım (4 gün hiç uyuyamadım sonra bayıldım ) ist.gata da tedavisini gördüm bi işe yaramadı,askerlik bitti kendi kendime düzeldim...aslında herşey kendinde bitiyor...

merve
    Misafir
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne bıleyım tum detayları ıle rahatsızlıgını anlatınca bırısının sormasını beklıyosun gıbı geldı yoksa cokta umrumda deıl senın derdın rahat ol akısına bırak ıcını ferah tut...
    ben arkadaşa neler yaptığımı anlattım,faydası olur olmaz bilmiyorum.
    sende rahat ol, istersem sormasanda anlatırım, yinede sağol

merve
    Misafir
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    su yazıdan çıkardığım biraz zayıfsın irade konusunda, duygusal anlamda güçsüzsün, bikaç yorumuna istinaden eskiden kendini güzel buluyodun şimdi güzel bulmuyorum gibisinden olmuş.

psikiyatriye giteyip ilaca devam etmen bana göre cok yanlış.

ilac hiç bi zaman sonuç vermedi benim anneme kilo aldırıp halsiz düşürmekten başka misal olarak.

ayrıca mevsim geçiş dönemlerinde sıkıntısı bulunan kişilerde bunalma,asabiyet,tahammülsüzlük olması normal.

hayatı akışına bırakmıyorsun bence, bırakamamanın nedenide su yazıdan cıkardığım özgüven kaybın olmuş, anlaşılmadığını düşünüyor ve yalnızlığını vurguluyosun..

senin yerinde olsam önce sıkıntılarımın nedenlerini bulurdum, bulduğumda neden bana bu sıkıntı veriyor diye düşünürdüm ve çözümüne bakardım.

en azından suanki durumundan iyi olucağını sanıyorum dostum.
    teşekkür ederim,

Alıntı feith Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim görüşüm dışardan gelen sosyal mesajları bir kenara bırakın kulak arkası yapın çünkü bu işler sosyal mesajlarla olmuyo ben çok denedim zamanında.ne hissettiğinizi az çok anlıyabiliyorum.umarım doktorunuz doğru tedavi amaçlı hapı bulur.çünkü ben 5 6 sene doğru hapı bulana kadar baya hap içtim.
    doğrudur, teşekkür ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SDR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle geçmiş olsum.Muhtemelen altta yatan bir durum dolayısıyla, ruhun serzenişinin yankıları gibi geldi zira , buraya kadar taşınması alalade bir sorun gibi durmuyor.Belkide yaşamınızın geniş perspektifte ele alınıp,değer yargılarınızın,doğrularınızın,yanlışlarınızın varoluş amacının neresinde olduğunuz konusunda sonuca ulaştırıcı, gerçekçi tetkike ihtiyacı vardır..(Her insan gibi).Verilecek tavsiyeler genel,geçer olacaktır ve sizin sorununuzun çözümüne katkısı olup olmayacağı bilinememekle birlikte, zamanınızı ve gücünüzü boş yere sarfetmeye de neden olabilir.

İşinin ehli bir psikoloğa danışıp,eğer gerekli görülürse bir psikiyatrist öncülüğünde ilaç tedavisi ile terapiyi paralel yürütmektir.Ezbere ilaç kullanımı,terapi olmadan ilaç kullanımı, bu gibi durumlarda faydadan ziyade durumu daha da zorlaştırması olası.Alkol ise kesinlikle kullanılmamalı.
    walla bravoooo lıtarature yenı bı kalıp daha gırdı.

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seviye çok yükselmiş ayran hiç sevmiyorum koray ya 2 tane çok fazla benm için

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seviye çok yükselmiş ayran hiç sevmiyorum koray ya 2 tane çok fazla benm için
    Çok faydalı olur ayakta duramazsın Başkan küt diye uyursun

Ben şimdi mesela soğan yedim ve ayran içtim danalar gibi uyurum bugece

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imhotep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tekstil işindeyim nasıl kafamı dinlendirebilirim işi bırakmam gerekiyor gece yarılarıan kadar telefonlarım susmuyor stresten kafamda sac kalmadı ilaç alıyorum mala bağlıyor gece yarıları eve gidiyorum sabah 9 aksam 11 telefonla kavga halındeyım artık kulakalrım agrı diyebilirim. arada buraya takılıyorumda kafam dagılıyor. hadi gelde spor yap gelde kafada bitsin iş doktor bile işi bırak dedi

dışarıdan hersey kolay gorunuyor ama kimse kimsenin yasamını yasadıklarını bılemez. o yuzden alkole dayan gitsin sabaha uykumu almıs kalkıyorsam ben boyle iyiyim
    yalanı kesssssss, stresssss mişşşşş
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ben her yerde her saatte uyuyabilen bi insanım mesela ama sabahlara kadar oturuyorum.

bazen de özellikle sınav dönemleri sinir stres üstüste binince yatıyorsun gece 2 saat yatakta dön dur bişey yok, kalkıp yine sabahlıyorsun.

bence sebebi sinir-stres durumları tamamen alper abi, birşekilde kafanı boşaltmaya çalış, gün içinde yor kendini.

tabi bir de bu ara mevsim değişiklikleri var, geceler kısalıyor sabah 5 te hava aydınlanmaya başlıyo karanlıkken uykuya dalmaya çalış uykun olmasa bile yat yatağına çok kısık bi seste radyo aç o ara dalarsın muhtemelen zaten

geçmiş olsun ..

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne bıleyım tum detayları ıle rahatsızlıgını anlatınca bırısının sormasını beklıyosun gıbı geldı yoksa cokta umrumda deıl senın derdın rahat ol akısına bırak ıcını ferah tut...
    gardeş senin bu gızlarla alıp veremediğin nedir
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    fazla kaçırmamak kaydı ile akşamları bi duble atıp rahatça uyunabilri ama o duble iki dubleye iki duble yarıma yarım tama çıkarsa işte o zaman daha büyük sıkıntı
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

tequila818 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi ne iş yaptığını bilmiyorum aradaki sayfaları okumadım ama doğa sporları yapabilirsin. kışın snowboard, yazın kiteboard gibi. akşam 8-9 gibi sızacağını garanti edebilirim.

ali_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bende de tam tersi fazla uyku uyuma var uykum geldiğinde tutamam kendimi hiç ilginç hakikaten uykusuzluk çekenleri bu yönden baktığımda anlayamıyorum
    aynı durum bende de mevcut.heleki sınav zamanları daha bi fazla uyuyorum

ve uykum geldimi hiç bir şekilde karşı koyamıyorum.sabahlara kadar ders çalışanları görüyorum imreniyorum valla.
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmeti ben 3 boy geçiyorum ahmet aliye 2 boy geçiliyor ali veliyi 5 boy geçtiğine göre benim evo 8 im var

HALUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki saatir içim içimi yiyor uykuluk yemeye gidiyorsunuz diye ulen dedim girim okuyayım nereye gidiyolar bende gidim yanlış okumuşum siz yardırın devam
    Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)