Allah rahmet eylesin. Bir fatiha okuyun ruhuna arkadaşlar...
Printable View
Allah rahmet eylesin. Bir fatiha okuyun ruhuna arkadaşlar...
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun.:(
Hala inanamiyorum arif nasil olur ya yazamiyorum cok kotu oldum cok allah mekanini cennet etsin cok temiz cok iyi kalpli biriydi
pırlanta gibi bir insandın arifcim Nur icinde yat.
Allah rahmet eylesin.. Hiç tanışmamış olsam da forumdan gördüğüm kadarıyla çok neşeli biriydi.. Allah geride kalanlara sabır versin :(
İnanamiyorum yemin ederim ya.kader iste gencecik cocuk oldu ya. Basimiz saolsun piril piril birini olumune vesile olan bi teneke yigini yuzunden kaybettk..Allah sevdiklerine yani bizlere ve ailesine sabir versin..
Abi simdi erkin her Verdi Daha 2 gun oldu gorduk simdi bu hbri alinda cok sok oldum Allah rah met eylesin,saka gibi adam a neler ya Tim gozumun onu de ya
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin,Allah geride kalanlara sabır versin :(
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun
Gerçekten tanımadığım halde bende çok üzüldüm. :( talihsiz bir kaza sonucu gencecik bir arkadaş hayata gözlerini kapatıyor. Buna üzülmicek kişi tanımıyorum zaten... Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır sukunet versin. Yaralı arkadaşımızada dua edelim en azından şu mübarek günde allah onu sevdiklerine bağışlar inşallah.... :(
Allah rahmet eylesın kardeşimize
Aılesıne yakınlarına sabır versin gebç yaşta bir yakınını kaybetmek hiç kolay değil allah sabır versin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin cok zor..
Kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlardan mekani cennet olsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insallah
Hiç yakıştıramıyorum ona bunu.. Allah rahmet eylesin.. Aracı da gördük gerc4kten cok kotu durumdaydı.. Allah taksiratını affetsin..
Daha bir gun once konusup ardindan bunu ogrenmek kabus oldu..Nur icinde yat kardesim..seni hep gulerkenki hallerinle hatirliyacagiz...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :(