allah rahmet eylesin :(mekanı cennet olsun:(
Printable View
allah rahmet eylesin :(mekanı cennet olsun:(
o beyaz kefenle topraga verilene kadar "yok lan bu başkasının cenazesi,yarın arifle denk geliriz,arif ölmedi çıkar bi yerden" diyordum kendi kendime,ama kardeşim bu ne bir şakaymış ne de başka bişey,ciddi ciddi gitmişsin meğer,"arabamı sattım sezonu kapattım bu sezon bitti,kışı geçirene kadar hızlı birşey almam" diyordun,kapatmıştın sezonu arabayı satmıştın bitmişti,nerden cıktı bu kaza be kardeşim,kaza gecesi arifim geç yatar facede msn de online degil hayret demiştim,hayır değilmiş zaten..kalbimizdesin kardeşim sevenin dua edenin çok,gittigin yerlerden bize yer tut oraya gelince yine güldür yüzümüzü e mi arifim?Allah tüm sevenlerine sabır versin
ALLAH bu acıyı kardeş acısını evlat acısını kimseye yaşatmasın dayanılcak gibi değil :(
Tüvan hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar nedir durum?
Tüvan yoğun bakımda, koma gibi bir durumu yok, zaman içinde toparlayacaktır inşallah.
Canım Kardeşim Huzurla uyu.. Seni sevenler asla unutmayacaklardır.. Hep kalbimizdesin.. :(((
Başımız sağolsun.. Denecek hiçbişey yok gerçekten çok erken bıraktın bizi be combooooo..... Allah rahmet eylesin... Topragın bol olsun...
Allah rahmet eylesin...
ALlah rahmet eylesin. bende shell'deki benzinciler söyledi. Dolu yağarken olmus cok üzüldüm tüh tüh.allah geride kalanalra sabır versin yaw :S
Allah rahmet eglesin mekanın cennet olsun ARİF kardeşim.Hepimizin başı sağolsun.kalanlara Allah sabır versin.
Kardeşımızı hıc unutmamak ruhunu yasatmak adına KIVANC kardesımız onun anısına R-TURBO profılını kullansın o her zaman yasasın kaldıgı yerden devam etsın.Onu hep guleryuzuyle analım hıc unutmayalım.Iyı yureklı guler yuzlu mukemmel bır ınsan adına nacızane fıkrımdır.
allah rahmet eylesın aılesıne sabır versın:(
Allah mekanını cennet etsin arif abimizin
Allah rahmet eylesin.
her zaman insanlari biraraya getiren kardeşimiz yine yüzlerce kişiyi biraraya getirdi. ama istenmeyen ve bizlere acı veren bir bir araya gelişti bu. herkeste bir acaba vardı hala. kimse inanmak istemiyordu kimse bu gerçeği kabullenmek istemiyordu çok belliydi. ama herşey o küreği ele alıp bir avuç toprağı ekleyince durdu..
mekanın cennet olsun kardeşim. hep o gülen yüzünle hatırlayacağız seni arifim.
allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun :(:(
#ArifGökdemir nur içinde yat.