doğan görünümlü şahin olmuş bu. insan farklı şeyler bekliyo wow dicek bişiler göremedim ben. 4s veya s3 satılıpta bunu almaya çokta gerek yok.
Printable View
doğan görünümlü şahin olmuş bu. insan farklı şeyler bekliyo wow dicek bişiler göremedim ben. 4s veya s3 satılıpta bunu almaya çokta gerek yok.
Hangi samsung hangi HTC çıkarttığı yeni modelin tanıtımında dünyayı salladı saat 4 ten beri önümde 2 bilgisayarla kitlendim kaynaklardan veri alabilmek için bırakın artık şu android kıyaslamalarını hisseler bi lansmanla tavan yapıyosa o firmaya hiç bişey olmaz :)
AAPL: Summary for Apple Inc.- Yahoo! Finance
Kuzen benim hakkım baki dimi :D
Almadan gelme :D
Yeni kulaklık dizayn etmişlerdi, üzerinde 3 sene çalışmışlar, ve ayrı satıyorlar, iPhone5'in yanında çıkmıyor bile. Connector'u değiştirdiler, eğer evinizde iPhone dock'u ulan bir cihaz varsa şimdi gidip adaptör satın almanız gerekiyor bir de. Fail :D
steve jobs farkı hissedildi
4s sahibi olarak değiştirmek için sadece büyük ekran bahanesi uydurabilirim kendime başkada bişey yok
haritası 3 boyutluymuş yok işlemcisi daha iyiymiş bla bla..
Eee başka 4s e yavaş diyen haritası neden 3 boyutlu değil diyen duymadım henüz :)
ipod nano cok guzel olmus :)
http://images.scribblelive.com/2012/...b1e35eb79f.jpg
ya ben anlatamıyorum ya siz anlamak istemiyosnuz galiba son kullanıcıya faydası mı var dedik ?
birileri apple bu gidişle batar demişte bende diyorum ki bi lansmanla hisseler tavan yapıyosa o şirkete bişey olmaz
bu kadar gerilmeyin tamam androidde iyi ikisinide seviyoruz
çinililerin 5 ay önce çıkardığı iphone 5 daha güzeldi bundan.
lansmanda şarjı bittiği doğrumu yav facete baya yazan var
boşa konuşuyoruz abi 15 gün sonra parası olan herkesin elinde görücez :D