2004 ten beri telsimdeyim yani vodafonehattımın üzerinde hala telsim yazıyor o derece
suanda 500dk 5000sms ve 2gb internet kullanıyorum hiçbir yerde çekmeme vs sorunu yaşamadım. Ekstra ücrette çıkartmadılar 2 sene taahhüt veriyorum kafa rahat
![]()
2004 ten beri telsimdeyim yani vodafonehattımın üzerinde hala telsim yazıyor o derece
suanda 500dk 5000sms ve 2gb internet kullanıyorum hiçbir yerde çekmeme vs sorunu yaşamadım. Ekstra ücrette çıkartmadılar 2 sene taahhüt veriyorum kafa rahat
![]()
16 yıldır Türkcell kullanıyorum. Hiç diğer firmalar cezbetmedi beni.
Bazen kullandığım paket ile özellikle vodafone'u karşılaştırıyorum tamam ucuz ama 5-10TL için değmez diyorum.
Ama son zamanlarda Türkcell gözüme girmeye başladıSağolsunlar Fenerbahçe Ülker'in sponsoru oldukların birçok EuroLeague maçına davetli olarak gidiyorum. En tepede balkonda izliyoruz maçı
![]()
uzuun süre turkcelli olduktan sonra 2011de bana bir 300 tl kadar yaslıyınca değiştirdim ozamandan beri vodafone red hep. huzurmuş valla (turkcelldede var galiba platinum geyiğinde ama) telefonum bozuldu kapıya geldiler yaptılar geri gittiler müşteri hizmetlerini beklemiyorum çok kullanmasamda sacma sapan istek ve sorularıma back-upI kullandım bayacekicisinden ozellikle.hat babamın üstüne oldğu için onun doğum günü tarihlerinde beymenden kravat, düğme, cüzdan gibi ıvır zıvı birton hediye yolluyolar
![]()
1881 - 193∞
1999'dan beri turkcell, hayatta da degiştirmem.. faturam hep aynı gelir. arada 2 3 lira oynar o kadar.. çok memnunum.
Tango-1 never dies.
Aynı pakete 69.99 ödüyorum.. Biraz fazla ödüyorsun ki kontrat yapmadan önce turkcell ' in sitesin den ve tim gibi yerlerden paket fiyatlarını araştır derim. Müşteri temsilcisini aradığında sana uygun olmayan paketi itelemeye çalışmaktadırBen bu paketi yaptırdıktan sonra , aynı paket 59 a ya da 49 a falan düşmüştü .. Turkcell de devam edeceksen eğer araştırıp kontrat yapmanı öneririm
![]()
eskiden faturali vodafone kullanirdim. en son faturami kredi kartiyla odedim odeme sisteme dusmedigi icin hattim kapandi. ben de dekontu faksladim ama hattim acilmadi. musteri hizmetlerini aradim memnuniyetim icin actilar. odeme dusmezse 48 saat snra tekrar arayin acalim dediler. sonra bi hafta kadar boyle gitti sonra tekrar aradim faks sisteme dusmemis tekrar faksladim dekontu beni aradilar iki gunde bi hattinizi actirirsiniz odeme dustugunde problem kalkar dediler. 20 gun kadar daha boyle gitti. sonra odeme onaylandi tesekkur mesaji geldi. buraya kadar problem yoktu ta ki bir sonraki faturama ekstradan hat kapama-acma ucreti 65 tl yansitana kadar. her actirmam icin 5tl ucret eklenmis. sikayetim vara yazdim vodafonu aradim sikayet olusturdum fatura incelencek siz odemeyin dediler odemedik. sonra sure gecti hat bidaha kapandi. 5tl de oradan girdi. en son bi mesaj geldi faturaniz incelenmis olup herhangi bir hata bulunamamistir. o an gittim taahhutu bozdum tum faturalari odedim hatti kapattirdim yaklasik bi 180 tl girdi ben de yemin ettim bidaha vodafonun kapisindan bile girmem diye. herkesede soylerim bu olayi.
1.5 senedır turkcelldeyım fıyatı fazla sevmıyorum kontrat bıtsın dırek vodafone geccem turkcellden uzak durun cok gereksız fıyat tarıflerı var
Çok uzun süreli Turkcell kullandıktan sonra yarın itibari ile Vodafone a geçiş yapıyorum.. Konu ile ilgili detayları sizinle paylaşıcamYalnız şöyle bir durum var internetin çekmemesi hattan ziya de telefonlardan da kaynaklabiliyor.. Wifi sorunu olabiliyor interneti yeterince çekmiyor olabiliyor.. Vodafone a sordum böyle bir sorun yaşamıcaksınız dediler hayırlısı dedim
![]()
hoş şeyler değil enazından bana göre
http://sozcu.com.tr/2014/gundem/yand...yorlar-656204/
http://www.aktifhaber.com/turkcell-a...u-1079984h.htm
1881 - 193∞
türkcelli ilk çıktığından beri kullanıyorum.ama fazla geçirmeye başladı bu aralar vodafonea geçiyim diyorum kullanan arkadaşlardan hangi tarifeyi kullanıyor memnunluk derecesi nedir? çekme vs...
Ipad'i net 1 haftadır kullanamıyorum.
İnternet'i kaplumbağadan daha yavaş. Edge ile bağlanmaya çalışıyor, bağlanamadığı için de zamanaşımı hatası veriyor.![]()
1.buçuk senedir Avea da iki tane hattım var. müşteri temsilcileri her aradığında allah belanı versin Avea diyip kapatıyorum. Dolandırıcı gibiler. Verilen rakamlar hiçbir zaman faturalarıma yansımadı hep 3 5 üstü tahsil ediyorlar. Ve işin garibi bir istikrarda yok. Telefon taahhütü yaptıktan sonra iyice azıttılar. Cumartesi günü iki hattımı da iptal ettiricem
türkcell benmim kapattırdığım 2. hattım için 15 tl fatura çıkarmış.sebebi ise açma kapama ücretiymiş!!!!!!
Ben inat ettim ödemedim tahsilat servisi aradı.Hukuki yollara başvuracaklarmış.Bana süre verdi yuh!!! dedim
2003 Yılından itibaren 3 ayrı hattım ile bu güne kadar ne kadar dakika konuştuğumu bilmiyorum... Bunca yıldır ödediğim faturaların kat kat fazlasını almışımdır...
250 MB İnternet 250 SMS 250 Her Yöne ==> 16 TL
4 Gb internet, 1000 SMS, 1000 Dakika Her yöne ==> 29 TL
Daha uygunu yok piyasada... Teşekkürler AVEA
Vodafone' a geçtim. 3 ay oldu, internet hızı hariç gayet başarılı. Fiyatları turkcell'den %60 civarı daha ucuz. Suanlık ıyıyız kendısıyle.
İlkokuldan bu yana hep turkcell kullandım sadece kısa bir süre avea kullandım ve yine turkcell kullanmaya devam ediyorum. Fiyatlar konusunda doğru diğer operatörlerin iki katı ama ne bileyim diğerleri de kanser ediyor insanı![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)