bütün gün uğraştım facebooku halletim şimdide simdeki numaralar ile yeni numaralar çakışıyor pişman etti ios 6 valla
Printable View
Dün gece geçtim iOS 6 ya ama telefon acayip yavaş şarj oluyor sizlerde de bu sekilde mi Merak ediyorum ?
aksine bende de hızlı oluyor :s
Ben sarjına dikkat etmedim ama facebookla rehberi eşlerken numaralarımın birçoğu gitti.
Ayni sekilde bende de cok yavas sarj olmaya basladi telefon
apple işte:) bişeyi düzeltiyo bişeyi bozuyo elaman:D Samsungcu olunca elmayı çöpe attım :D
Allah Allah niye şarj olmuyor bu telefon
benim ipoda yükledim sanki daha hızlı sarj oluyor ?
ısınmasını engellemek içn belki yavaş şarj etmesini eklemiş olabilirler diyicem ama
%80 diyorsun yani nerdeyse sarj olmuyor gibi birşey
bence telefonuna bi restore yapsan iyi olur :)
benim telefon acayip hızlı şarj olup acayip hızlı bitiyor :( ama bu bi sorun değil sanırım.
İpad e indirmemisim neyseki :)
nedir bu ios 6 dan çektiğiniz ya :D
benim telefonda sitelere şifre yazarken falan bi yavaşlama oluyor sizdede oluyor mu ?
Telefonda hızlandı şarjına gikkat etmedim ama çoğu takıltılar geçti bende
beklemedegım yuklesemmı hız vs dısında artı ozellık varmı
benim ki de daha hızlı şarj oluyor acaba bataryada bi problemmi var sizin yada orjinal şarj kablosunumu kullanmıyorsunuz?
İyiki yeni surumu guncellememisim
valla ben hiç bir sıkıntı yaşamadım rehberi giden arkadaşlar kişilere gelip gruplar diyerek oradan kendi numaralarını seçebilirler sarş konusuna gelirsek sanırım benim sarjım daha geç bitmeye başladı :D
şarj durumunda sorun yok, ios5 in üzerine kurarsanız telefon üzerinden daha çok sorun yaşarsınız..
öte yandan %80 gibi bir istatistiği nasıl tespit ettin?
ios6 surumune gecelımmı sorun yok sanırım