İlk çıktığından beri 4 kullanıyorum şimdi merak ettim salladım tık ses yok:beuj:
Printable View
Sallayinca degilde tik tik alt tarafina vurunca yay titresimi hissediyosun
bildiğin parça varmış gibi içinde :D , ama eşimin 4 te öyle birebir.
Bu arada rehberi kopyaladım mailimi aktive edince.Galerileri nası kopyalıycaz?
Bu arada 6.1.3 kuriymmi diyor.5 te olumsuz bi etkisi varmı güncelliyymi kalsın mı?
6.1.(10B143) diye bişey var.
İcould araciligiyla kopyalayabilirsin yine
Eski surum itunes da playliste girince ortalarda biryerde x kisinin iphonu sekmesi vardi ve oraya girince o an yukledigim parcalari secip guncellemek, appleri kontrol vs yapabiliyordum ama yeni surumde yok yada ben bulamiyorum . Her defasinda guncelleme yapacagim zaman usb yi cikarip takmak zorunda kaliyorum .
Burada iphone um gorunmuyor..
http://i1214.photobucket.com/albums/...psdffb3de5.png
usb kablosunu cikarip taktiktan sonra gorunuyor sag ust kosede
http://i1214.photobucket.com/albums/...ps88d129b6.png
Bu surum cok karisik geldi zaten bir onceki surume nasil gecebilirim bilgilerimi kaybetmeden ?
5 te hanki kılıfları kullanıyorsunuz? Sector 5 çok hoşuma gitti ama nasıldır , kullanan varmı?
50 mb lık falan bir pdf dosyasını açabilirmi ipad müşterimize bir katolog göndereceğizde daha fazla ufalmıyor dosya ne yazık ki
Gonderin deniym ben ipadde
valla ilginiz için teşekkürler 10 mb a düşürmek gerekiyormuş parça parça pdf yapacağız artık
O zaman öncelikle başka bir browser da dene sayfaların açılış hızını..
Opera, chrome, yandex, vs olabilir.
Onlarda hızlı safari de yavaşsa safarinin bir takım ayarları gitmiş olaiblir ki restore öneririm telefonuna..
Yok o browserlarda da yavaşsa o zaman öncelikle speedtest şeklinde appstore dan bir arama yap, internet hızına bak. Wireless için konuşuyorum ki, internet hızın yavaşsa telefonda, laptopta hızlı isen (Speedtest sonuçlarına göre) telefona restore..
Yok heryerde yavaşsan, zaten ona yapacak birşey yok :)
İçin rahat etsin ama, bence restore gelmiş..
çok sık navigasyon kullandıysan data harcaması üst düzeyde olabilir.
Ayarlar, AppStore seçeneği.. Açık olan var mı? Açık varsa hepsini kapatır mısın?
Yusuf aynısı bu itunes ın aslında.. Önce CTRL+B yapıp üst menü çubuğunu gelmesini sağla. (Eğer gelmezse sol üstteki menü butonundan exit yazan seçeneğin bir üstü)
Dahasonra CTRL + S yaptığında sol kenar menüsü gelmesi gerek (aynı eski alıştığın soldaki menü.)
Eğer gelmezde (dil farklılığından dolayı kısayol farklılaştırılmış olabilir) view altından göreceksin.. üstten 5. seçenek.
Akadaşlar hala alamadım ipaddeki fotoları iphone a ,, yedekledim ipadde ama iphone da nerden nasıl alınıyor göremedim.yardımcı olabilirmisiniz?
iclouda yedeklediyseniz, iphoneda ayarlardan iclouda gelip hesabınıza giriş yaptıktan sonra photo stream falan açarsanız gelir sanırım..
Benim iphone 4' ün bataryası iyice kötüleşti pek dayanmıyor artık, orjinal yedek parçası yokmuş galiba iyi kalite yan sanayi almak lazım değiştiren var mı aramızda sorun oluyor mu fiyatları ne civarda bilgisi olan var mı?
Denedim ama olmadı , bişeyi atladığım kesin ama neyi... Şimdi ipadde tekrar yedekledim tekrar denedim ama yine aynı