User Tag List

Sayfa 8/18 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
330 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Magic's GS 206GTi vs Red S2000

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen niye rahatsızsın lan gel alayım gazını g*te 2 şaplak atarım
    Gariban kankime laf yok cizerim skylaynla gelsen genede degismem kankimi
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gariban kankime laf yok cizerim skylaynla gelsen genede degismem kankimi
    Hep bunlar sex a.k

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devolation Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olmazmiki? yeterince acikti oysaki.. deneyecek farkli kimse kalmadi hep ayni araclar bora baskan da benimle denemiyo oyle kaldik araba elimizde patladi ))
    Tamam deneyelim arabamimi esirgiycem senden , bi aracikar deneriz.
    Dr.ECU

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman ben bi kadran videosu çekimde konu açayım ondan sonrada arabamı garaja çekeyim THE END sana başarılar kardeşim
    abi sen bu denemelerin adini koyarsin white gs herkez avantajli oldugu sekilde ciksinki kimsenin kafasinda soru isareti kalmasin ben onun icin sok sonra geri tak isi bitir dahada sokme diyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam deneyelim arabamimi esirgiycem senden , bi aracikar deneriz.
    Olm desene adama bende s2k yok artik

Turbo vti im var

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi arabanı çıkar ben takılı şekilde denicem delikanlı gibi varmı ötesi hatta ne zaman istersen araba sökmüyorum ama bu şekilde 4 boy geçmessenizde geçtiniz demem araba sökmenin kaç boy getirdiğini az çok bende bilirim

Bu hafta arabayı bitirmeden denemeyeceğimi gayet iyi biliyorsun daha saat 18:30 gibi konuştuk. Sağlık olsun ya napalım. Önümüzdeki haftadan belki biz birgün arabayı toplarız yada belki sen birgün arabayı sökersin. Kısmet meselesi.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi sen bu denemelerin adini koyarsin white gs herkez avantajli oldugu sekilde ciksinki kimsenin kafasinda soru isareti kalmasin ben onun icin sok sonra geri tak isi bitir dahada sokme diyorum
    Ben harbi diyorum benim için bu mevZu bitmiştir araba garaja girer bende bundan sonra sadece Maşallah araçlara derim olur biter
    Kısmetse araban bittimi sen hakkını verirsin bu ortamın benim kafam artık almıyo

TUGCA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 araç denenecekse, herhangi bir şart olmamalı. İsteyen söker isteyen takar. İki araçta NA ise denemeyi kabul etmek zorunda bence sen 1000 kilosun ben 935 kiloyum, senin torkun çok benim litrem az biraz saçma geliyor açıkçası. Resmi kategorili yarışmı ki bu 2000 cc grubu 1600 cc gurubu olsun ? Kıstas yapmaya gerek yok, benimki sökülü değil sen de yanına adam al mantığıda bence pek dogru bir yaklaşım olmuyor. Zaten o araç full sökülü halde iken , diğer aracın fabrikasyon ağırlığıyla neredeyse aynı )) Hakkınızda hayırlısı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olm desene adama bende s2k yok artik

Turbo vti im var
    Ben bile bazen unutuyorum turbo vti i
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben harbi diyorum benim için bu mevZu bitmiştir araba garaja girer bende bundan sonra sadece Maşallah araçlara derim olur biter
    Kısmetse araban bittimi sen hakkını verirsin bu ortamın benim kafam artık almıyo
    Allahin izniyle ins abi kismet bakalim

Bende yataga girerim bu gecede bnm icin bitmistir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu hafta arabayı bitirmeden denemeyeceğimi gayet iyi biliyorsun daha saat 18:30 gibi konuştuk. Sağlık olsun ya napalım. Önümüzdeki haftadan belki biz birgün arabayı toplarız yada belki sen birgün arabayı sökersin. Kısmet meselesi.
    Ya paşam geçen cumartesi Um 106 ile yağ ata ata denedikten sonra ataşehire geldiniz
    Gariban ne dedi şimdi ng ile denersiniz artık ve bende şimdi hemen deneyelim dedim doğrumu doğru sen şimdi yağ ata ata roling yaptın arabayı arka arkaya sıktında ben denemek isteyincemi arabada sıkıntı oldu yani bu mevzular uzar uzar bitmez geçeceğini tahmin eden emin ol arabasını toplar gelir ama şuan gözüne kestirebilen yok
    Ben king liği size verdim yolunuz açık olsun

devolation - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bile bazen unutuyorum turbo vti i
    hayrli olsun ozmn onlada deneriz napalim araba arabadir olur deneriz dedigine helal olsun adama demistim icimden dalgamiymis yani
    Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-
    powered by ÇİÇO GARAGE gebze -
    ANV tuning bostanci..
    OPELTECH service..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya paşam geçen cumartesi Um 106 ile yağ ata ata denedikten sonra ataşehire geldiniz
    Gariban ne dedi şimdi ng ile denersiniz artık ve bende şimdi hemen deneyelim dedim doğrumu doğru sen şimdi yağ ata ata roling yaptın arabayı arka arkaya sıktında ben denemek isteyincemi arabada sıkıntı oldu yani bu mevzular uzar uzar bitmez geçeceğini tahmin eden emin ol arabasını toplar gelir ama şuan gözüne kestirebilen yok
    Ben king liği size verdim yolunuz açık olsun
    Mami senin yüzüne yada telefonda söylediğim hiçbirşey den vazgeçmiş değilim. Evet UM'yi yağı köpürte köpürte (oil catch tank küçük fazlayı atıyor anlayana) geçtik. UM bizdende sökük ve hafif olmasına bizden daha çok devir dönmesine bu güne kadar sanırım hiç geçilmemesine rağmen bizim aracımızdan yavaş tı ve ben bunu daha oraya gelmeden ön görüyordum. Daha öncede yazdım bizim aracımız daha çok yeni ve henüz bitmedi. Senin veya Ahmet'in direk olarak yazmamasına rağmen Ali'nin sürekli alttan alttan laf sokmaları ile artık denensin bu araçlar cart curt mesajlarından sonra elimizi hızlandırdık tam bitirmesekte evet şuan UM'ye yeterli geliriz diyip geldik denedik. Haklıda olduk.

Sende evet o akşam dedin ki hemen gidip alıp geleyim NG'yi diye. Bende başka zamana dedim. Ve haftaya herhangi bir araç ile denemeye gelmiyoruz bi hafta bize müsade dedim. Aksini söyleyebilecek birisi var mı ? 10 dan fazla şahit vardı. Sen ozaman aracın full takılı ve bizim en sökülü halimizi görmene ve UM'yi geçmiş olmamıza rağmen hemen denemek istedin. Sende o zaman baktın ki evet GS beklediğimden hızlı ama benim NG'yi geçebilecek kadar hızlı değil dedin kendince ve hemen işi bitirmek istedin. Bende kabul etmedim.

Şimdi hemen al gel arabayı diyorsun. Şu an gelsek sen geçiceğini düşünüyorsun. En en iyi ihtimalle yanında yada az gerinde olacağımızı düşünüyorum şu halde iken. Ama eğri oturup doğru konuşalım o akşam ve şu an denemek isteme sebebin geçebileceğini bilmen. Bir hafta sonra aracın daha hızlanma ihtimali senin bu aceleciliğin. Buda benim görüşüm. Kabul etmemek elinde.

Lafımızın arkasındayız. Bitirince aracı isteyen herkesin telefonunu bekliyoruz. Hatta Murat kardeşimde bana katılırsa bundan sonra her hafta Ataşehir'de değiliz. Çağıran olursa geliriz.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son sözümü söylüyorum hepinize. Benim sözüm Murat'ın ve Umut abinin sözüdür. Araba ortadadır. Toplama yada ekstra 1 kişi almak gibi birşey söz konusu değildir. Aracımız biz bir bütün olarak hazırladık. Dynomuz belli sökülü durumumuz belli. 1 hafta sonra işine gelen dener. Denemek isteyende ister mesaj atar ister telefon açar isterse sizi istiyorum diye ergen gibi atar konusu açar. Her çağrıya efendi gibi cevap veririz.
    Schumi.Projects

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devolation Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayrli olsun ozmn onlada deneriz napalim araba arabadir olur deneriz dedigine helal olsun adama demistim icimden dalgamiymis yani
    Estg.Benim.dalga gecmek gibi bir niyetim asla.yok. beni taniyanlar herksle gecsemde geclsemde dwnedigimi bilir.

Sen tanimiyorum ozelden teklif etseydin sana durumu soylerdim.

Selcuk solemeseydi zaten bi gun yne ogrenirdin.

Neyse konu icinde.konu olmasin uzamasin dostum
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mami senin yüzüne yada telefonda söylediğim hiçbirşey den vazgeçmiş değilim. Evet UM'yi yağı köpürte köpürte geçtik. UM bizdende sökük ve hafif olmasına bizden daha çok devir dönmesine bu güne kadar sanırım hiç geçilmemesine rağmen bizim aracımızdan yavaş tı ve ben bunu daha oraya gelmeden ön görüyordum. Daha öncede yazdım bizim aracımız daha çok yeni ve henüz bitmedi. Senin veya Ahmet'in direk olarak yazmamasına rağmen Ali'nin sürekli alttan alttan laf sokmaları ile artık denensin bu araçlar cart curt mesajlarından sonra elimizi hızlandırdık tam bitirmesekte evet şuan UM'ye yeterli geliriz diyip geldik denedik. Haklıda olduk.

Sende evet o akşam dedin ki hemen gidip alıp geleyim NG'yi diye. Bende başka zamana dedim. Ve haftaya herhangi bir araç ile denemeye gelmiyoruz bi hafta bize müsade dedim. Aksini söyleyebilecek birisi var mı ? 10 dan fazla şahit vardı. Sen ozaman aracın full takılı ve bizim en sökülü halimizi görmene ve UM'yi geçmiş olmamıza rağmen hemen denemek istedin. Sende o zaman baktın ki evet GS beklediğimden hızlı ama benim NG'yi geçebilecek kadar hızlı değil dedin kendince ve hemen işi bitirmek istedin. Bende kabul etmedim.

Şimdi hemen al gel arabayı diyorsun. Şu an gelsek sen geçiceğini düşünüyorsun. En en iyi ihtimalle yanında yada az gerinde olacağımızı düşünüyorum şu halde iken. Ama eğri oturup doğru konuşalım o akşam ve şu an denemek isteme sebebin geçebileceğini bilmen. Bir hafta sonra aracın daha hızlanma ihtimali senin bu aceleciliğin. Buda benim görüşüm. Kabul etmemek elinde.

Lafımızın arkasındayız. Bitirince aracı isteyen herkesin telefonunu bekliyoruz. Hatta Murat kardeşimde bana katılırsa bundan sonra her hafta Ataşehir'de değiliz. Çağıran olursa geliriz.
    Geçen hafta bu hafta deneyeciği söyledin hatta bu hafta gelememe sebebinizide evde huzursuZluk oluyo her hafta her hafta olmuyo demişsin yani herkes kendine çekiyo bişeyleri ben sana şunu söylim konu kapansın arabanı yapabildiğiniz kadar yapın hızlandırabildiniz kadar hızlandırın ondan sonrada arabanızın içini toplayın beni arayın gelip denicem sen önümüzdeki hafta diyosun istersen 3 ay uğraş ondan sonra ara bekliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hatta şimdide kadran videosu koydum ordan dersine çalışmak isteyen ölçü almak isteyen alsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen hafta bu hafta deneyeciği söyledin hatta bu hafta gelememe sebebinizide evde huzursuZluk oluyo her hafta her hafta olmuyo demişsin yani herkes kendine çekiyo bişeyleri ben sana şunu söylim konu kapansın arabanı yapabildiğiniz kadar yapın hızlandırabildiniz kadar hızlandırın ondan sonrada arabanızın içini toplayın beni arayın gelip denicem sen önümüzdeki hafta diyosun istersen 3 ay uğraş ondan sonra ara bekliyorum
    Geçen hafta bu hafta deneyeceğimizi mi söyledim. Biz farklı şeyler hatırlıyoruz. Orada bulunan başkalarına soralım. Biz haftaya yokuz dedik herkesin duyacağı şekilde yüksek sesle. İçini toplama kısmına gelince anlaşamayacağız sanırım. İkimizinde yolu açık farımız yanık olsun diyorum.

Edit : Bu hafta gelmeme sebebiniz demişsin orasınıda çok güzel anlamışsın abide sonra bunun üstüne aynı cümlede nasıl bu hafta deniyoruz demişsin ben anlayamadım. Sanada söyledim evden sıkıntı oluyor önümüzdeki hafta yokuz diye. E nasıl deniyoruz dedim sana bunun üstüne ?
    Schumi.Projects

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen hafta bu hafta deneyeceğimizi mi söyledim. Biz farklı şeyler hatırlıyoruz. Orada bulunan başkalarına soralım. Biz haftaya yokuz dedik herkesin duyacağı şekilde yüksek sesle. İçini toplama kısmına gelince anlaşamayacağız sanırım. İkimizinde yolu açık farımız yanık olsun diyorum.
    Bende arzular şelale selam söyle o arkadaşlara diyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)