User Tag List

Sayfa 9/18 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
330 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Magic's GS 206GTi vs Red S2000

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyse uzatmayin artik. Ben de o gece les gibi kokan debriyajimla koltuklarim full takili denedim. Herkes de bilir. Murat yanima gelip 3 korna yaptiginda en kotu geciliriz dedim bastim gaza yine iyi bile gitmisim. 1. Videoda vites atamiyorum fark o yuzden cok fazla oluyor. İkinci videoda aradaki 3 boyluk farki kapatmak benim icin teoride cok zor degil. Ama pratikte zor cunku ben malesef sokmuyorum. Sokecek olsaydim gider Bilal baskanin yaptigi arabayi alir onu soker sonra hodrimeydan derdim. Sokene de neden soktun demiyorum. Tercih meselesi.

Umut gordugum kadari ile facete yayinlamis videolar baya yaygara kopmus yok s2k yi ayirdi gibi laflarla makaraya sarilmisiz. Dun konuda sicarim arabanin tekerine teneke icin birbirimizi mi kiralim diyen iyilik dostluk kardeslik yanlisi Sevgili Umut beyin de hosuna gitmis ki ses cikarmamis hatta kendi bile burada cizmeye calistigi profile cok ters dusen ayni lafi soylemis facete.

Simdi bende diyorum ki Ben takili sekilde kacik debriyajla bahane etmeden bastim. Gecilecegimi bile bile bastim. Bundan da hic gocunmam. Simdi araba Umutunmus. Murat Umut ne derse onu yapar oyle degil mi? Bi arabanin 10 tane sahibi 20 tane kocasi olmaz Ben bu hafta Guney Afrikadayim. Haftaya gelmis olacagim. Geldigimde Umut Bey gelsin arabasini getirsin benim gibi full takili vaziyette ayni pompadan benzin alarak 3 kornaya basalim. Ondan sonra ayni videolari burada yayinlayalim.

Murati da burada tenzih edicem cunku o garaj sahibi. Onun efendiligi ve yeri baska. O arabayi zaten o aksam baskasi kullanio olsaydi denemezdim. Dolayisi ile Murati bu giderimin disinda tutucam. Bak benim arabama 3 tane garaj eli degdi birtanesi bile cikip yazmiyor. Tebrik edip kenara cekiliyor. O nedenle arac sahipleri gelsin konussun kullansin.

Oyle sizin tabirinizle ayirip gidemezseniz o zaman makaranin kralini hepberaber yapariz kabul mu? Cay corba kismini katmiyorum bile cunku benim nekadar misafirperver eli acik bi adam oldugumu cumle alem bilir

Bundan da daha delikanli atar ve teklif kimseden goremezsiniz. Ayni delikanliligi ve yuregi de sevgili dostluk kardeslik canlisi arabanin gercek sahibi Umut beyden bekliyorum. Haa toplamak iscilik gerektirior zor geliyorsa az cok soktugunuz kilolar belli. Ona gore bi formul uydururuz.

Hodri meydan!

UmutRıza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neyse uzatmayin artik. Ben de o gece les gibi kokan debriyajimla koltuklarim full takili denedim. Herkes de bilir. Murat yanima gelip 3 korna yaptiginda en kotu geciliriz dedim bastim gaza yine iyi bile gitmisim. 1. Videoda vites atamiyorum fark o yuzden cok fazla oluyor. İkinci videoda aradaki 3 boyluk farki kapatmak benim icin teoride cok zor degil. Ama pratikte zor cunku ben malesef sokmuyorum. Sokecek olsaydim gider Bilal baskanin yaptigi arabayi alir onu soker sonra hodrimeydan derdim. Sokene de neden soktun demiyorum. Tercih meselesi.

Umut gordugum kadari ile facete yayinlamis videolar baya yaygara kopmus yok s2k yi ayirdi gibi laflarla makaraya sarilmisiz. Dun konuda sicarim arabanin tekerine teneke icin birbirimizi mi kiralim diyen iyilik dostluk kardeslik yanlisi Sevgili Umut beyin de hosuna gitmis ki ses cikarmamis hatta kendi bile burada cizmeye calistigi profile cok ters dusen ayni lafi soylemis facete.

Simdi bende diyorum ki Ben takili sekilde kacik debriyajla bahane etmeden bastim. Gecilecegimi bile bile bastim. Bundan da hic gocunmam. Simdi araba Umutunmus. Murat Umut ne derse onu yapar oyle degil mi? Bi arabanin 10 tane sahibi 20 tane kocasi olmaz Ben bu hafta Guney Afrikadayim. Haftaya gelmis olacagim. Geldigimde Umut Bey gelsin arabasini getirsin benim gibi full takili vaziyette ayni pompadan benzin alarak 3 kornaya basalim. Ondan sonra ayni videolari burada yayinlayalim.

Murati da burada tenzih edicem cunku o garaj sahibi. Onun efendiligi ve yeri baska. O arabayi zaten o aksam baskasi kullanio olsaydi denemezdim. Dolayisi ile Murati bu giderimin disinda tutucam. Bak benim arabama 3 tane garaj eli degdi birtanesi bile cikip yazmiyor. Tebrik edip kenara cekiliyor. O nedenle arac sahipleri gelsin konussun kullansin.

Oyle sizin tabirinizle ayirip gidemezseniz o zaman makaranin kralini hepberaber yapariz kabul mu? Cay corba kismini katmiyorum bile cunku benim nekadar misafirperver eli acik bi adam oldugumu cumle alem bilir

Bundan da daha delikanli atar ve teklif kimseden goremezsiniz. Ayni delikanliligi ve yuregi de sevgili dostluk kardeslik canlisi arabanin gercek sahibi Umut beyden bekliyorum. Haa toplamak iscilik gerektirior zor geliyorsa az cok soktugunuz kilolar belli. Ona gore bi formul uydururuz.

Hodri meydan!
    Bora facede benim elimden yazilan uygunsuz bir yazi varsa seni rahatsiz eden kinaye yapmadan bqnq soyle sileyim. evet araba benim dogru atara tutara gerek yok ben diger denemek isteyenlerede daha once aynisini soyledim. gel misafirim ol buyukcekmecedeyim ben ne zaman istersen o zaman gazlariz
    Gs 206 GTI, SE ALFA 159,HZK 206 GTİ, KF OUTLANDER

MagicPerformance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UmutRıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bora facede benim elimden yazilan uygunsuz bir yazi varsa seni rahatsiz eden kinaye yapmadan bqnq soyle sileyim. evet araba benim dogru atara tutara gerek yok ben diger denemek isteyenlerede daha once aynisini soyledim. gel misafirim ol buyukcekmecedeyim ben ne zaman istersen o zaman gazlariz
    Umut oncelikle anlayisin icin tesekkur. Ama ayirdi mayirdi laflari ki bunu sen bile yazmissin sana ve su forumda yansitmaya calistigin profile hic yakismamis. Ben ilk denememizde senin arabani gectigim zaman bukadar yaygara yapmamistim. Birak yaygarayi konu bile acmadim.

Burada 206 ya emek veriliyorsa bizimki de emek. Teklifin icin tesekkur ederim. Muhabbet sohbet bu isin zaten en guzel yani. Gel Atasehirde bi aksam keyifli muhabbetimize katil. Seref verirsin.

Ama teklifim hala gecerli. RED' in gercekten nekadar guclu ve hizli oldugunu gormek isterseniz yukarida yazdigim sekilde hemen ben doner donmez basalim. Gecerim demiyorum cunku hicbirzaman okadar ozguvenim olmadi bu araba isinde cunku belli olmuyor. Ama ezdirmem de RED' i.

Boyle de acik ve net tertemiz gider ve teklif baskasindan bulamazsin Cevabini bekliyorum. Fazla da dusunme bence. En kotu kafa burun gideriz veya yine gecersin.

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bora abi biliyosun seni abim gibi severim bundan suphe yok sakin beni yanlis anlama ama soylediklerin yanlis abi

Ya adam yaris arabasi yapmis sokmus yakitini yapmis gelmis isteyen isteyen denemez sen sokemessin diye yakit yapamassin diye bi engelmi var hayir e sen yapmiyosun diye adamida engelleyemessinki! Herkez serbest denemessin yada dener gecilirsin simdi senin araban her turlu amaca hizmet eder abi cikar yanlar gazlar piyasada yapar keyif arabasi hastasiyiz ama diger taraftan gs 206 gibi um 106 gibi reg 106 gibi vb arabalar gazlamaya yapilmis geziyle isi yok spec model bu belli yani denemek isteyen bu sekile gore dener abi yanlismiyim? Adam akit koymasin taksin diye bsy yok

Redbull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu sökme olayı konusuna gelince. İsteyen sökmekte özgürdür kendi kararıdır saygı duyulmalı, diğer taraf sökme taraftarı değil aracına kıyamıyor, veyahut ona ters geliyor onada saygı duymak gerekir yani tartışılamaz. Yakında takılılar ayrı bir lig olacak sökükler ayrı bir lig. Hepinizi Rabb'ime emanet ediyorum.
    402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
    402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bora abi biliyosun seni abim gibi severim bundan suphe yok sakin beni yanlis anlama ama soylediklerin yanlis abi

Ya adam yaris arabasi yapmis sokmus yakitini yapmis gelmis isteyen isteyen denemez sen sokemessin diye yakit yapamassin diye bi engelmi var hayir e sen yapmiyosun diye adamida engelleyemessinki! Herkez serbest denemessin yada dener gecilirsin simdi senin araban her turlu amaca hizmet eder abi cikar yanlar gazlar piyasada yapar keyif arabasi hastasiyiz ama diger taraftan gs 206 gibi um 106 gibi reg 106 gibi vb arabalar gazlamaya yapilmis geziyle isi yok spec model bu belli yani denemek isteyen bu sekile gore dener abi yanlismiyim? Adam akit koymasin taksin diye bsy yok
    Selcugum zamaninda sen UE ile denerkennos bastigi aksam yakit koymayin ayni pompadan alicaz yakiti dememismiydin? Demek ki deniliyormus. Ayrica soylediklerine harfiyen katiliyorum.

Ama gozunden kacmis bir ayrinti var. Ben GS yi gectigimde bukadar yaygara koparmamistim. Selamlastik vedalastik evimize donduk. Videolari da attim bilgisayara yotube a bile yuklemedim. Ama Murat bana ozelden sordu video koyayim mi diye ben de o aksam sadece DF icin cikti m kamerasiz denedik seninle denemeye gelseydim hazirlikli gelirdim debriyajim kotuydu ama yi e de seni kirmadim bastim dedim. O da tamam abi dedi. Sonra bana tekrar mesaj atip abi millet beni sıkıştırıyor sirket mi yapiyosunuz neden koymuyosunuz RED videosunu diye taciz ediyolarmis konuyu acayim mi abi dedi. Ben de hayir acma diye cevap verene kadar acmis bile konuyu. Bu sabah da umutrizanin facete videoyu paylasip yok oyle ayirdik boyle ayirdik. Demesine sinirlendim. Sen sinirlenmez misin?

Bunlar neyi gosterir biliyo musun? RED in nekadar ciddiye alindigini. Oyle biri race arabasi diger gunluk araba olsaydi bukadar yaygara yapmazlardi. 800 kg arabayla 1250 kg arabayi gecersin. Ben salak miyimbunu bilemiyecek kadar? Biliyorum yine de gaza basiyorum. Ama yaygara kopup yanlis laflar edilirse bu yakismaz.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben punısherı satın alıyım onla deneyelım dedıgımde suayb kankama swabı bosver ep3 getır, ozaman bende 205 kasasına koyarım motoru dedı bence buda olmadı sımdı ? Oldumu? Punısher yarıs arabasının atası oluyor burda yazılanlara gore. Verır parasını alırım, kendı kafama gore eklentılerını yapar 10 boydan fazla hızlandırırım burda hodrı meydan derım ozaman nasıl olcak

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama o şampiyona bu zevk,kimse sökmese mesela herkes arabasının giderini görse daha güzel gibi bence
    Fabrikamıyım kardeşim ben neyi görücem, neyin hesabını vericem, kime neyi kanıtlıcam ?
    Zevk için gazlıyorum, aracın giderini görmek için deniyorum.. KOMİK

Kimse geçilmek istemez.. Her denemede elinizden geleni yapın, en yakın arkadaşınız olsada saplamaya oynayın, eninde sonunda herkes kötü oluyo deneme sonrası
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fabrikamıyım kardeşim ben neyi görücem, neyin hesabını vericem, kime neyi kanıtlıcam ?
    Zevk için gazlıyorum, aracın giderini görmek için deniyorum.. KOMİK

Kimse geçilmek istemez.. Her denemede elinizden geleni yapın, en yakın arkadaşınız olsada saplamaya oynayın, eninde sonunda herkes kötü oluyo deneme sonrası

Acı ama gercek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Acı ama gercek
    Senin araba konusunda bi tek bu huyunu seviyorum, eski kaşarsın biliyosun sonunda işin nasıl sonuçlanacağını..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet benim teklif hala gecerli. RED' in gercekten nasil gittigini gormek istiyorsaniz takin arabayi Mami gibi gelin. Dibine kadar basalim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin araba konusunda bi tek bu huyunu seviyorum, eski kaşarsın biliyosun sonunda işin nasıl sonuçlanacağını..
    Ole olm yapcak bısı yok,suaybla bu gs yuzunden cıddı cıddı tartıstık bız kı suaybı cıddı sever onemserım,aramızda fazlasıyla ıyıdır. hatta dun gece sıerım denemesını bılmemnesını su araba deneme konusu kapansın aramızda, aramız bozulcak gerek yok dedım.bu camıa adamı bozar kım ne derse desın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet benim teklif hala gecerli. RED' in gercekten nasil gittigini gormek istiyorsaniz takin arabayi Mami gibi gelin. Dibine kadar basalim.
    Bora abi senin aracın içinde tente motoru klima motoru sökük gibi laflar duymuştum, varmı böyle birşey ? Varsa sende bunları takıcakmısın ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bora abi senin aracın içinde tente motoru klima motoru sökük gibi laflar duymuştum, varmı böyle birşey ? Varsa sende bunları takıcakmısın ?
    Dibine kadar takarim. Hic gerek bile yok yanima 25 kg su bidonu alirim.

Teklifimden 25 kg icin donmem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada klimami geri taktirdim bile

engin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    helal olsun gti fena yürüyor,bu arada s2000 asaleti yeter...

UmutRıza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bora kusura bakma bi yandan arac kullanip bir yandan trafik musaade ettikce yazmaya calisiyorum
    bu arada sunu belirteyim bana haksizlik yapiyorsun ben o aksam orada dahi yoktum bu isleri bu kadar onemsemeeigimi buradan kavramaniz lazim o ertesi gun sordum arkadaslara 1 denememi yaptiniz hayir redlede denedik ama sahibi rica etti konu acilmayacak dendi orada benim icin konu kapandi. facede ki videolara gelince ben yardik gectik vs tarzi kelimeler kullanmam simdi kontrol.edemiyorum trafikteyom ama bunu kontrol edecegim eger dedigin tarzda yazim varsa silerim ve seni arar ozurde dilerim bu kadar erdem gosteririz cocuk degiliz.
    velhasil surekli dedigim gibi ben bu arabaya arabayi sevdigim icin.kendi degerinin 4-5 kati para harcadim eger gecilmemek herkese saplamak gibi bir derdim olsa bende bilirim 1000 hp araba yapip gelen gidene kaldirmayi
    abartmayin arkadaslar seviye korundugu surece her turlu teklifw acigim bora benim aracimda yakit hic olmadi bir kere denedik cokta ise yaramadigini gorduk ve tektar denemedik
    senin istedigin gibi olsun dedigim gibi gel cekmeceye nem insaatciyim cimento cuvallarinin yanina cekeyim arabayi sen yeter diyene kadar bagaji dolduralim ondan sora basalim koy vidwoyuda geyigin kralini beraber yapalim
    Gs 206 GTI, SE ALFA 159,HZK 206 GTİ, KF OUTLANDER

MagicPerformance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    206 da emeği geçen murat, rıza ve şayip'i tebrik ederim, şayip in dediği bıyık altında. Gülenlerden biriydim hoş ben yüzlerinede söylemişliğim var ama zoru başardılar tebrik ederim.. Şayyyiiippp

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben punısherı satın alıyım onla deneyelım dedıgımde suayb kankama swabı bosver ep3 getır, ozaman bende 205 kasasına koyarım motoru dedı bence buda olmadı sımdı ? Oldumu? Punısher yarıs arabasının atası oluyor burda yazılanlara gore. Verır parasını alırım, kendı kafama gore eklentılerını yapar 10 boydan fazla hızlandırırım burda hodrı meydan derım ozaman nasıl olcak
    Selçuk şunu tekrar anladım ki seninle uzlaşmak anlaşmak imkansız. Akşam eve gidince konuşmaları dökeyim istiyorsan. Sen bana Punisher'ı aldım diye laf sokarken ben sana hayırlı olsun gelsin dedim. Ama önce sen şu atarını yaptığın EP3 kasa ile herhangi bir araba ile gel dedim. Çünkü lafın çok büyüktü. Beni o GTI ile hiçbir şekilde geçemezsiniz diyordun. Daldan dala atlama sen önce EP3 ile gel geç yada geçil sonra Punisher ile gel. Ben sana dedim Punisher'ada buluruz bir çare diye. Sana gelme denemem dedim mi ? Yapıştırayım mı yazışmaları onu mu istiyorsun. Zorla yazdırtıyorsun bana ama GS'yi yaptık ortada. Alırım veririm yaparım deme Selçuk. Tek bir tek şey söyle bize yazdığın gibi. Hodri Meydan de bize. Ama önce o dediklerini yap. Farazi şeyler için konuşmayalım. Yoksa bende gider 20 bin euro veririm 1997cc atmosferik, tek gaz kelebekli (itb yok) 300 hp Peugeot motoru alırım bende hodri meydan (!) derim. Ne kadar farazi oldu dimi. 20 bin euro verirmiyim vermezmiyim kimse bilmez bilemez. Sen al Punisher'ı. Geçersen geçtin derim bende o zaman ona göre başka bir yarış arabası hazırlarım. Aha sen demiyorsun ben diyorum sana Hodri Meydan. Al şu arabayı da gel.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)