User Tag List

Sayfa 10/26 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
486 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: NG 106 DN Golf R--- Percussionali--

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ng yi durdurmak için pompalı tüfek lazım yada mami abiyi tutuklatmak
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Roll de en çok şu hoşuma giderdi. Geçen arabada asla sıkıntı olmazdı. Geçilen arabada her zaman bir sıkıntı olurdu. Yıl 2013 olmuş hala sıkıntı bahaneleri forumda deneyelim deniliyor sonra sıkıntımız vardı deniliyor.

Roll işleri caddede kesici yapmaya benzemez.Öyle herkes roll de yapamaz.Geçilen geçeni tebrik etmeli sıf arabası yürümüyor muhabbeti dönmesin diye yedirilmiyor ki bunu herkes biliyor.
    mesela ng yi tebrik etmeyen kim var?merak ettim.roll nedir araçları görmek değilmi bugün o geçer yarın öbürü bişey yapar öbürü geçer..geçtim diyip bidaha denememek anlamsız değilmi.
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yenilen pehlivan güreşe doymaz. İki aracada masallah.

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazı kişiler çıkıp usturupsuz konuştuğu ve şakşakçı, yancı, tribüncü vs dediği için konu bu raddededir abi.. Sonrasına bakmamıssınız.

Sanki Mami abi bizim ekmeğimizi veriyor, ondan çıkarımız varmış gibi dengesiz dengesiz cümlelerle ortalığı geren tipler.. Uzaktan kuru sıkı. Yiğidin hakkını yememek lazım. Az konuştu, öz konuştu çıktı geçti..

Çocukta tebriğini etmiş denemiş geçilmiş gitmiş, şu videoyu koy bu videoyu koy diye konuşmuşlar bile (Selçuğun dediğine göre).. eEe ? Sonrası, yok meth tuşa basmamışım, yok kornayı çaldık gaza basmayı unuttum, yok elektronik gaz vs.. Komik bahaneler..
    Konu dışı bir sürü gereksiz yazıların olması, yiğidin hakkını vermeyen kişiler.. Bundan sonra çıkar dener veya denemezler, kimse karışamaz.. ama sonrasında gelip Mami geçilene kadar bahane üretilecekse, hakkını vermeyip tebrik edilmeyecekse garez aranır ortada..

Bunca yancının olma sebebi bu oldu biri 500km öteden yorum yapıp, sonra da yancılar şakşakçılar derse konu bu raddeye gelir..

@ Levent Y : İki tarafada maşallah.. Golf R geçildi, canı sağolsun.. Geçildiği kişi bu işin kurdu olan birisi ve Roll, gazlama araba nedir iyi bilen birisi.. Tecrübe > HP durumu oldu yani o yüzden üzülme, SUS s2k ile deneyecekler zaten git yanlarında 3 araba sıkın sizde bahanen olmasın ama, yok bacağım ağrıdı gaza basamadım falan diye komik oluyor..

Hayırlı günler, güzel Ramazanlar
    Eyvallah

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen kardeşim dediğin gibi

Video dikkatli izlense herkes anlıcak 3 vites e atıp devam ettiğimde ortadaki bariyer gözüküyo ama görmekmi istemiyolar onu anlamadım
    Peki ikinci videoyu da koysanıza o zaman allaşkına, yalan söylemeyi bırakıp... Ben saygımı ve üslubumu bozmadıkca anlamıcaksınız heralde. 2 defa adam gibi denedik birinde erken basmıssın, ayrıca dogru duzgun 200 e bile cıkamamısız, diğerin de de farkı hıc acamadın bende yanına kadar geldim sende tamamen ustume kırdın... Video yu da bu yüzden koymuyosun cunku cok bariz sekilde bu belli olucak insanlarda durumu icerliycek... He bu arada methanol yok onu soylemıyorum bıle sadece bu iki denemeden bahsediyorum. Sonucta sizde anladıgınız full agırlık bu basınc ve avansla geciceğimi ondan simdi isinize gelmiyo...

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesela ng yi tebrik etmeyen kim var?merak ettim.roll nedir araçları görmek değilmi bugün o geçer yarın öbürü bişey yapar öbürü geçer..geçtim diyip bidaha denememek anlamsız değilmi.
    Bir daha denemek için adam seni beklemek zorunda değil.

Şu anlaşılmıyor evden yada kafeden çıkılıp sıkılcak yere gidiliyor.Olay şu bizim beygirimiz ondan yüksek gerçerik her türlü.Sonra evdeki hesap çarşıya uymuyor.

Mami abi söyle bir adamdır.Geçsede geçilsede s..... olmaz.Ama geçmek içinde elinden gelenin fazlasını yaparki Ben bu abimizle çok roll yaptım ordan biliyorum.

Bazen arabana tonlarca para döksen bile geçemezsin ki bu geçemeyeceğin şey tecrübe.

Ben Pug fabrikasına mami abiyi alırdım. AR-Ge için

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizdede var atmo arabalar yanılmıyorsam bi kapakta burdaki golfe isteriz
    fatih sana laf sokuyum diye yazmadım ama merakını gidereyim evet birkaç aya biter canla başla üzerinde çalışıyoruz çikar deneriz eskiden nasıl deniyoduk sizin N/A araçlarla sıkıntınız neki
    ECUTECH İstanbul

Driver
    Misafir
    bir soru sordum kimse cevaplamamış
    NG 106 aynı bu speclerdeyken SUS s2000 ile denedimi ?
    Sonuç ne oldu videosu varmı ?

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki ikinci videoyu da koysanıza o zaman allaşkına, yalan söylemeyi bırakıp... Ben saygımı ve üslubumu bozmadıkca anlamıcaksınız heralde. 2 defa adam gibi denedik birinde erken basmıssın, ayrıca dogru duzgun 200 e bile cıkamamısız, diğerin de de farkı hıc acamadın bende yanına kadar geldim sende tamamen ustume kırdın... Video yu da bu yüzden koymuyosun cunku cok bariz sekilde bu belli olucak insanlarda durumu icerliycek... He bu arada methanol yok onu soylemıyorum bıle sadece bu iki denemeden bahsediyorum. Sonucta sizde anladıgınız full agırlık bu basınc ve avansla geciceğimi ondan simdi isinize gelmiyo...
    Valla helal olsun be levent orda inip konusan adam gitti baskasi geldi neyse saglik olsun forum ortami iste bozuyo boyle

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Driver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir soru sordum kimse cevaplamamış
    NG 106 aynı bu speclerdeyken SUS s2000 ile denedimi ?
    Sonuç ne oldu videosu varmı ?
    106 sokuk değilken sus geçti ...

teoman_rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla helal olsun ben hayatımda atmosferik bi 106 nın böyle gidebilceğinin hayalini bile kuramazdım . okadar zamanında bende 106yla ugrastım cabaladım boşa uğraşmışız helal olsun maşallah korkunç sıkı bi makina tebrikler ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende sordum bende cevap alamadım. İlla boyle soylemek mi gerekiyo? Ben boyle bilgisayar basında muhabbetlere girmeyi sevmiyorum ama hak yiyosunuz. Olay bundan ibaret. Bu sekilde de anca kendi kurdugunuz hayal dunyasında yasarsınız. Eger dediğimin bir tanesi yanlıssa ikinci videoyu koyun da herkes gorsun olayı. Orda gec de basmadım yokus asagıda degıldı o yuzden fark acılmadı, bu sefer ustume kırdı... Bariz, açık ve net.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben gelim bütün vaglarınıza kapak yapim istersen hi ? neden şimdi bunu kabul edemiyorsunuz onu anlamayamdım Adamı geçemessiniz demişsssin ADam itblerle bağıra bağıra geçmiş 50 60 shot bassa nolucak ozaman ne diceksin AAA nos varmı diceksin bakın arkadaşlar heryol mnübahtır sawasta haaa var olupta sölemiosan yalan sölüosan serefsizliğe girer ama derki bitti 1.8 le gittim Nos baıcam OZAman napğıcaksın AMA AMAAMA babaaa oyuncağımıııı elimden aldı diceksin

hiçbişi diemesssin adamı tebrik et be kardeş ayıp ya hanginiz 106nın bukadar yrüyeceğini bsanardı yada hanginiz bukadar hızlı 106 yaptı
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla helal olsun be levent orda inip konusan adam gitti baskasi geldi neyse saglik olsun forum ortami iste bozuyo boyle
    Evet abi bozdugu bi gercek. Ama bak beni gordun, yukarda allah var sana acık yureklılık le soruyorum 2. deneme için dediğim seyler dogru mu değil mi?

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fatih sana laf sokuyum diye yazmadım ama merakını gidereyim evet birkaç aya biter canla başla üzerinde çalışıyoruz çikar deneriz eskiden nasıl deniyoduk sizin N/A araçlarla sıkıntınız neki
    Evet fatiii alınganlık olmuş bunlara gerek yok bro , biliyosun biz atmo yaptıkmı nasıl gidiyor az çok sende gördün.. Maminin Ng 210hp/780kg ,benim araba yapım aşamasında ve enaz 300hp/780kg hedefli..Yani nasıl gideceğini az çok ben biliyorum ve hedefim Dookan veya bizden bi başkası değil inşallah çıktığında herkes görecek

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğin deneme akşemsettin viyadüğünde denedik yolu herkes bilir bariz rampa yukarı dün gece sanada söyledim arabam rampada patinaja kaldı konuşulan mevzuyu burda halen konuşulmamış gibi yazmana gerek yok
    Sen kendin dedin diğer videoyu koymayalım orda çok geçtin diye bende rampa olan videoda patinaj çektim oda sağlıklı olmadı dedim sonrasındada ikimizde 1 denememizde mazaret olmadığı için onu koyalım dedik
    Bunların hepsi konuşulup anlaşılmış mevzular

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sene olmuş 2013, dünyaya 1 106gti daha gelmedi.
    Mami eline sağlık, erkende bassan, yan yana gitsende 1.6cc 120hp çikan bir arabadan bukadar polemik çıkarmak bile başarı, birde üstüne 106 rahat yürümüş.

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet abi bozdugu bi gercek. Ama bak beni gordun, yukarda allah var sana acık yureklılık le soruyorum 2. deneme için dediğim seyler dogru mu değil mi?
    Ben az once olani biteni diger postta yazdim daha bnm diycek bsyim yok onun bunun gazina gelip kendini bozmaya gerek yok olan olmus kabil etmissin orda oyle diyip burda boyle demen hos degil yine yuzyuze bakicaz

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben gelim bütün vaglarınıza kapak yapim istersen hi ? neden şimdi bunu kabul edemiyorsunuz onu anlamayamdım Adamı geçemessiniz demişsssin ADam itblerle bağıra bağıra geçmiş 50 60 shot bassa nolucak ozaman ne diceksin AAA nos varmı diceksin bakın arkadaşlar heryol mnübahtır sawasta haaa var olupta sölemiosan yalan sölüosan serefsizliğe girer ama derki bitti 1.8 le gittim Nos baıcam OZAman napğıcaksın AMA AMAAMA babaaa oyuncağımıııı elimden aldı diceksin

hiçbişi diemesssin adamı tebrik et be kardeş ayıp ya hanginiz 106nın bukadar yrüyeceğini bsanardı yada hanginiz bukadar hızlı 106 yaptı

yok devenin nalı bi okumadan yazanda bu.ben ne demişim ng 400 lükleri geçer bana göre zor ama geçebilir demişim siz hala ne anlatıyosunuz onu anlamadım.adamı zaten tebrik ettik dünde bugünde..gelirsende beklerim sıkıntı yok..zaten diyoruz 106 kavram dışı gidiyor diye ama benim 2 gündür yazdığımla anladığınız farklı.ki gayette açık yazıyorum
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)