User Tag List

Sayfa 6/9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
167 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Powershop CC vs. RSA rocco Rolling Night

Thief - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AlpEren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    CC R line arka koltuk isitma ambiyans aydinlatma arka perde gibi her turlu agirlik yapacak opsiyonu mevcut. Araci yapmaktaki amac hantalligini atsin ve bunu da saglikli sekilde yapsin oyuzden de paradan kacmadan her parcayi en iyi sekilde yaptiridik. Sunu yukleyip roll kovalariz gibi bir amac yoktu yapilirken. Ruhsatta 1670 gibi birsey yaziyor +stepne dahilmi degilmi bilmiyorum soforde 100kg iste..
    kanka acıklamaya gerek yok boşver biz biliyoruz neyin ne oldugunu
    4425

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seninle ne derdim olucak tanımam etmem olayı kişiselleştirmene gerek yok. Yaw dikkat et dünya kadar araba deneniyor hepsi de plaka vs ile başlık açıyor bu sitede ama RSA nın yaptığı araçların her birinin denemesinde RSA rocco vs rsa golf vs diye konu açılıyor. Bu sana bişey ifade ediyor mu?
    Ben mesajimi alintiladiginiz icin kisisellestirdim, Cunku Konuyu ne ben açtım, nede icindeki icerikleri ben yazdim.Konuyu acan kisiye sorabilirsiniz bana degil.Sorun yokmus zaten, ben sadece alinto yaptiginiz icin cevap vermistim.Iyi gunler...

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vw web sayfasında 160 lık CC manuel 1505 kg, dsg 1531 kg görünüyor.
    vw nin cc için verdiği kg lara; cam tavan, elektrikli ayna modülleri, elektrikli perdeler, elektrikli koltuk modulleri, kamera sistemleri ve tesisatı, 18-19 jantlar vsvsvs dahil değil unutmayın.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

ahmetuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CocoRe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu bastan okuma geregi duymadım

videolarda boktan

bu title nedir konudaki?? bildigin dükkan boklanmış yada boklanmaya çalışılmış

raşit dayıyıda tanırım kendi kategorisinde uğraşan emek veren bir kişi.

saçma sapan bi konu başlıgı saçma sapan yorumlar

kusura bakmayında gerek adamlıklarıyla gerek yaptıkları işin kalitesiyle powershop çok saygın bi dükkandır

geriside kumda oynayabilir.
    Rauf bey abi ağzına saglık ☺️☺️

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CC R line arka koltuk isitma ambiyans aydinlatma arka perde gibi her turlu agirlik yapacak opsiyonu mevcut. Araci yapmaktaki amac hantalligini atsin ve bunu da saglikli sekilde yapsin oyuzden de paradan kacmadan her parcayi en iyi sekilde yaptiridik. Sunu yukleyip roll kovalariz gibi bir amac yoktu yapilirken. Ruhsatta 1670 gibi birsey yaziyor +stepne dahilmi degilmi bilmiyorum soforde 100kg iste..
    arka perde bende de var. Arıza yapıodu takılıodu arada,yazlıkta söktüm komple temizledim taktım servosu dahil +5 kg gelmez. koltuk ısıtma 1 kg gelmez. Aydınlatma aynı şekilde şerit led 5m si 500grm dır. jantlar 100 kg ok. Peki arabada şu anda 8 jant ve lastik mi var. Yürüsün diye ağırlığı 0 olan jant ve lastikleri çıkarıp aktarmaya 100 kg lık ek yük getiren jant ve lastik mi taktınız?
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jantın tanesi 25 kilo mu ? oha
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vw nin cc için verdiği kg lara; cam tavan, elektrikli ayna modülleri, elektrikli perdeler, elektrikli koltuk modulleri, kamera sistemleri ve tesisatı, 18-19 jantlar vsvsvs dahil değil unutmayın.
    Tarkan 1800 gelmez sen yapma bari. cam tavan +40 kg dır. elektrikli ayna cart curt herşey dahil +100 kg gelmez. Taktığın herşeyin ağırlığı olduğu gibi söktüklerinin de bir ağırlığı var. Aradajki fark maks +100 kg tutmaz.
    IN BOOST WE TRUST

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu verilen agirliklar yol ustu agirligi yani sivilar dahil.
    Passat 2.0tdi highline(opsiyonlar mevcut) 1576 kg geliyordu kantarda,2012 model.
    Benim bmw 520 1680kg(perde-elk koltuk-arka isitma-navi kil tuy var)
    Ayrica bir aracin gecilmesi yada gecmesi firmaya zarar vermez,birakin savunmayi.
    Kullanicilar memnun mu yapilan isten? Neden bunu sorgulamiyorsunuz?

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cansın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu akşam benimle deneyebilir mi ?
    Arar buraya yazarım, uygun bir günde denersiniz. araçında olanları buraya yazarsın nosta olsa dener

AlpEren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arka perde bende de var. Arıza yapıodu takılıodu arada,yazlıkta söktüm komple temizledim taktım servosu dahil +5 kg gelmez. koltuk ısıtma 1 kg gelmez. Aydınlatma aynı şekilde şerit led 5m si 500grm dır. jantlar 100 kg ok. Peki arabada şu anda 8 jant ve lastik mi var. Yürüsün diye ağırlığı 0 olan jant ve lastikleri çıkarıp aktarmaya 100 kg lık ek yük getiren jant ve lastik mi taktınız?
    Alper abi bisi dicem kavga edicez valla simdi.. Yav senin 98 a6 da oyleyse bunda da oyle olacak diye birsey mi var ? Herseyi de bilmeyiver abi sanki vw nin arge mudurusun. RUHSATTA 1670 yaziyor abi neyi tartisiyoruz allah askina

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarkan 1800 gelmez sen yapma bari. cam tavan +40 kg dır. elektrikli ayna cart curt herşey dahil +100 kg gelmez. Taktığın herşeyin ağırlığı olduğu gibi söktüklerinin de bir ağırlığı var. Aradajki fark maks +100 kg tutmaz.
    Elinde tartı var heralde yalan laf mı yazacagız olanı söylüyoruz cam tavan 75k fark ediyor
    4425

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başkan tabiki 1800 hayatta yapmaz. Ben yaptığım alıntıyı şunun için yaptım. VW o sitede boş aracın ağırlığını veriyor. Adamın arabası baya bi dolu. Sitedede 1550kg boş ağırlığı var. O araç asla ve asla sürücüsüz 1600kg altında olamaz anlamında diyorum.

Aralarında benzer ekipmanlarda 250 kg gibi bir ağırlık farkı var olaya sadece böle bakmak gerekir.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alper abi bisi dicem kavga edicez valla simdi.. Yav senin 98 a6 da oyleyse bunda da oyle olacak diye birsey mi var ? Herseyi de bilmeyiver abi sanki vw nin arge mudurusun. RUHSATTA 1670 yaziyor abi neyi tartisiyoruz allah askina
    98 değil 2004
    .

AlpEren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    98 değil 2004
    98 leri de aynı kasa değilmi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş kafan mı güzel. perde iki tane çıta ve 2 tane servo kolu var. Ne olmasını bekliosun sende kurşun geçirmez zırh mı kalkıo arkadan. bütün web taramalarında araban 1530 ile 1570 kg arasında değişiyor diyor. O da donanım farklarından dolayı. Senin bloğun benim bloktan küçük sendeki ışık paketi ve kamera dışında bütün güvenlik ekipmanı bende var. Bende ek olarak koca bir şaft ve arka difransiyel ve akslar var. Bunlardan dolayı arka taşıyıcılarım daha kalın ve benim araba 1720 kg geliyor ki a6 vw cc den büyüktür.
    ruhsatta da benim megane 1300 kg yazıyordu ruhsat verisi mi doğrudur sence fabrikanın verdiği veriler mi?
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başkan tabiki 1800 hayatta yapmaz. Ben yaptığım alıntıyı şunun için yaptım. VW o sitede boş aracın ağırlığını veriyor. Adamın arabası baya bi dolu. Sitedede 1550kg boş ağırlığı var. O araç asla ve asla sürücüsüz 1600kg altında olamaz anlamında diyorum.

Aralarında benzer ekipmanlarda 250 kg gibi bir ağırlık farkı var olaya sadece böle bakmak gerekir.
    hacı bi taraf sürücülü diğer taraf uzaktan kumandalı mı. Sürücüyü karıştırıosak benim a6 benle 1900 kg. Gidiim damperlilere sariim o zaman
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş kafan mı güzel. perde iki tane çıta ve 2 tane servo kolu var. Ne olmasını bekliosun sende kurşun geçirmez zırh mı kalkıo arkadan. bütün web taramalarında araban 1530 ile 1570 kg arasında değişiyor diyor. O da donanım farklarından dolayı. Senin bloğun benim bloktan küçük sendeki ışık paketi ve kamera dışında bütün güvenlik ekipmanı bende var. Bende ek olarak koca bir şaft ve arka difransiyel ve akslar var. Bunlardan dolayı arka taşıyıcılarım daha kalın ve benim araba 1720 kg geliyor ki a6 vw cc den büyüktür.
    ruhsatta da benim megane 1300 kg yazıyordu ruhsat verisi mi doğrudur sence fabrikanın verdiği veriler mi?
    ruhsat dogru her abanın kendine göre özelligi var katlanır ayna kış paketi ses yalıtım cam r yan marşpiyel arabada bi ton ekstra var ruhsat verisi bu üstüne sürücü de olunca min 1750 oluyor
    4425

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Thief Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ruhsat dogru her abanın kendine göre özelligi var katlanır ayna kış paketi ses yalıtım cam r yan marşpiyel arabada bi ton ekstra var ruhsat verisi bu üstüne sürücü de olunca min 1750 oluyor
    abi allah aşkına git bi kantara çık deneme konusundan kilo konusuna dönd kan çıkçak şimdi
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    allaskına marspiyel yalıtım cam ıvır zıvır. r olmayan araba tamponsuz cıkıyor fabrikadan.
    öyle bir bahsediyosunuzki sanarsın cam dökme demire dönüyor yalıtımlı olunca
    enfazla araya cam filmi kıvamında katman vardır varsa. oda tabi bahsetmeye degicek kadar agırlıkmı yapıcak.

arabaya binmeden once tuvalete girelim ozmn kesin 1-2 kilo oynatır oda
    1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)