muratın aracının maşallahı var binen gören bırı olarak.
muratın aracının maşallahı var binen gören bırı olarak.
evet konuyu yeni gördüm arkadaşlar,rs benim yani eski alper hocanın rs ve bu denemeyi ben yapmadım benim arabayı aldığım arkadaş yani buğra kullanırken yapmış,rc'de murat arkadaşımızın rc'si,şimdi araba bende mutide arkadaşımız kendisi burdanda görür ki görmesse ararım benbu akşam bi deneyelim sonucu görelim beraber
haa bide unutmadan benim araba hiç sökük deil
şimdi herkes bişey yazmış çizmiş şunu söliyim klasik bir forum videosu olmuş biri arabayı yeni almış (buğra) diğeri arabasını bilen biri (muti) hemen tenhada denenmiş konulmuş video sadece gülerim ben bunaneden celallendin diyen olursa şunuda diim çünki adım gibi biliyorum sonuç bu olamaz!
burdan şöle bişey diim o zaman MUTİ'ye ondan rica edeyim akşam kendisi ile ben kullanırken deneyelim bi videoda çekelim koyalım eğer müsaitse ve onada uyarsa,hatta murat'ın yanına 2,5 korna serkanbinsin (serkan benim arabanı giderini ii bilen bi arkadaşta ondan serkanı istiom
)
murat gelsin gelmesin,dengim olan her arabayla denerim,denemek isteyenler HÜSEYİN ÇEVİK:0505-867-62-62 bu numaradan ulaşabilirler,amaaa bir şartla ''VİDEO ÇEKİCEZ'' ve videolar foruma konulcak,beygirine gücüne güvenen yarışçılar aranıyor![]()
seni unutmuycaz ALİDAN
allah hüseyin geldi kaçın,dagılın
güzel bir deneme olur ama sanki rs biraz daha agır basıyor gibi
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
şu sitede neden acaba yürüyünce en çok şaşırılan araba RC?
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
akşama şenlik var desenize,ben otoyoldaki rezervasyonu yaptırayım![]()
yalnız birşey eklemek istiyorum,mutide hüseyinde yakınen tanıdığım arkadaşlar,samimiyetimize dayanarak söylüyorum bu videodaki rs in gidişinin şu anki haliyle ilgisi alakası yok...diğer araçlarla denediğmiz sonuçlar itibariyle bunu çok rahat söyleyebilirim,sonuçta her ikiside yakınlar birbirlerine,akşam deneriz muhtemelen sonuç ne olursa olsun bir video ile geçmek geçilmek ile arkadaşlığın zedelenme durumu söz konusu bile değil,olmamalı yani...
komutan hondacılarla uğraşma,sola döngggal gel bakem akşama arabanı
![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)