Orijinalini görmek için tıklayınız : Android Paylaşım Alanı(Uygulamalar,rom..)
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
Sheyhzade
14-01-2013, 05:36
Senin yalnısın var :) TR sürümü cıkmadı
arkadaş tr dil desteğiyle karıştırıyor olabilir :)
KGüneyli
14-01-2013, 05:51
arkadaş tr dil desteğiyle karıştırıyor olabilir :)
Belkide, Cünki millet isyanda. s3 e 4.1.2 gelmedi. Nexus a 4.2.2 cıkmış:)
Sheyhzade
14-01-2013, 05:54
Belkide, Cünki millet isyanda. s3 e 4.1.2 gelmedi. Nexus a 4.2.2 cıkmış:)
en güzeli custom rom, kafa rahat oluyor hiç değilse :)
KGüneyli
14-01-2013, 05:55
en güzeli custom rom, kafa rahat oluyor hiç değilse :)
Suan için orjinalciyim. Belki ilerideki zamanlarda, Stabil bi sürüm gelmesse dediğiniz gibi Bi rom kurarım:)
matthardy
14-01-2013, 17:19
ya beyler benim son zamanda başıma gelen olay şu ;
çok möhim bi mevzu değil fakat kıl bi adamım deli ediyor beni.
menuyu klasörlemişim.
6 tane klasör içlerindede uygulamalar var.
telefona her reset atışımda 5 6 uygulama klasörden dışarı çıkıyor.
geri sokuyorum.
sonra sürekli yerleri değişiyor :D
klasörde 8 uygulama var, hergün sırası bozuluyor.
bazen bozulmuyor falan böle kafaya göre hareket ediyorlar.
varmı başına gelen?
yada çözümünü bilen?
ProdriveSTI
14-01-2013, 17:21
olayınızı çözer... (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1782009)
Gece hallediyoruz inş.
4.1.1'e geçiyorum :D
rootlayarak firmware update edip custom rom ile jelly bean kullanabilirsin dostum sıkıntı olmaz.
ya öyle de. piyasada stabil çalışan adam gibi bi custom rom 'a denk gelmedim daha.
ya şarjı çok çabuk bitiriyor ya da telefon çok ağırlaşıyor.
bi de orijinalci adamım. stock rom beni mutlu ediyor. orijinal olması rahatlatıyor
s3 için soruyorum.
Arka plan seçiminde boyut olayını nasıl düzeltiriz.bi fotoğraf var onu arka plan yapmak istiyorum ancak seçtiğimde fotoğrafı kesiyor.Yani tamamı olmuyor.Nasıl yaparım ?
Bende touchwiz ana sayfa durduruldu diyte hata cıkmaya başladı sorun çözüm bilen varmı.
Senin yalnısın var :) TR sürümü cıkmadı
Valla olabilir ya bildirim geldi bana bende direk yaptım 4.1.2 sürümünü kiesden :)
Nasıl oluyor bilmiyorum ama 4.1.2 sürümü Türkiye'de çıkmamasına rağmen Kies'ten güncelleme yapan baya kişi var nette sürekli karşıma çıkıyor.Ben de benim S3'e gelmediği için çok ihtimal vermiyordum ama arkadaşım S3'ünü Kies'ten 4.1.2'ye güncelledi.Başka şekilde yapamaz adama Kies'ten güncellemeyi bile ben öğretmiştim hiç anlamaz Rom vs.'den
Low-Rider
14-01-2013, 21:58
Bende touchwiz ana sayfa durduruldu diyte hata cıkmaya başladı sorun çözüm bilen varmı.
Yükldiğin bir program sebep oluyor olabilir.
Yükldiğin bir program sebep oluyor olabilir.
Kanka fabrika ayarlarına aldım herşey gitti ama sonra gene yaptı mesela bi klasör oluşturup içindeki simgelerin yerlerini değiştirmeye kalkınca yapıyor nette bişiler buldum yaptım şimdi düzeldi gibi sanki.
Low-Rider
14-01-2013, 22:06
Fabrika ayarlarına çevirdiğinde wipe'ları yapsaydın keşke, tamamen temiz bir kurulum sonrası problem olmazdı.
Problem devam ederse bakaruk:D
http://yesilcin.com/galaxy-s3te-ortaya-cikan-aniden-susmasudden-death-sorunu-hakkinda-bilgi-t14495.0.html
link verdim umarım yanlış yapmamışımdır .. haber veya uyarı niteliğindedir diye ekledim konuya.. sorun çıkma ihtimali olan gruptaymışım ben de :)
eMMC Brickbug Check programını indirip baktım
TolgaEsentepe
14-01-2013, 22:29
4.1.2 den sonra note 2 şarjı çok çok az gitmeye başladı eskisine göre..
Evet beyler,
Yurtdışında çıktığı günün ertesi günü elime geçen s3 ümü 16.01.13 tarihi ile 4.1.1 e yükseltmiş bulunmaktayım, 4.0.4 ten sonra bi şok etkisi olabilir belki, kendimi tebrik ediyorum. :D :D
ProdriveSTI
17-01-2013, 00:50
Beyler şu telefonu 4.1.1 yada 4.1.2'e yükseltmeme yardımcı olur musunuz,hangi programları kullanıcam,Allah için bir yardım edin yahu ?
Yanlış birşey yapmayım diyorum,pek anlamadım zaten bir de...
Galaxy S3'te Ortaya Çıkan Aniden Susma(Sudden Death) Sorunu Hakkında Bilgi!!! - Galaxy S3 Android Genel Bölüm (http://yesilcin.com/galaxy-s3te-ortaya-cikan-aniden-susmasudden-death-sorunu-hakkinda-bilgi-t14495.0.html)
link verdim umarım yanlış yapmamışımdır .. haber veya uyarı niteliğindedir diye ekledim konuya.. sorun çıkma ihtimali olan gruptaymışım ben de :)
eMMC Brickbug Check programını indirip baktım
Benimkide öyleymiş :)
matthardy
17-01-2013, 01:25
Beyler şu telefonu 4.1.1 yada 4.1.2'e yükseltmeme yardımcı olur musunuz,hangi programları kullanıcam,Allah için bir yardım edin yahu ?
Yanlış birşey yapmayım diyorum,pek anlamadım zaten bir de...
telefona uygun versiyonu bul indir ortalama 500mb falandır.
(htc için nerden nasıl indirilir bilmiyorum)
(samsung için sammobile.com)
(htcnin sitesinide bulursun)
Odin ile Yazılım(Firmware) Güncelleme Nasıl Yapılır? - Android Genel Bölümü (http://yesilcin.com/odin-ile-yazilimfirmware-guncelleme-nasil-yapilir-t707.0.html)
bu linkte odin programı var.
odinle ile güncelleme nasıl yapılcağı yazıyor orda.
sitede htc ile ilgilide konulara var.
konu samsung için htc içinde herhalde aynıdır ama genede 1 araştır.
kolay gele ;)
ProdriveSTI
17-01-2013, 01:26
baco sammobile'e üye ol.
ordan telefona uygun versiyonu telefon modeli ülke vs seçerek bul indir ortalama 500mb falandır.
Odin ile Yazılım(Firmware) Güncelleme Nasıl Yapılır? - Android Genel Bölümü (http://yesilcin.com/odin-ile-yazilimfirmware-guncelleme-nasil-yapilir-t707.0.html)
bu linkte odin programı var.
odinle ile güncelleme nasıl yapılcağı yazıyor orda.
konu samsung için htc içinde herhalde aynıdır ama genede 1 araştır.
kolay gele ;)
şöyle bi link paylamışlardı yukarıda.
bu nedir,nasıl yüklerim bunu.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1782009
matthardy
17-01-2013, 01:32
şöyle bi link paylamışlardı yukarıda.
bu nedir,nasıl yüklerim bunu.
[ROM][CM10][Kang][Pyramid][4.1.2][09 JAN] - xda-developers (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1782009)
kanki bu romda sıkıntı varmış ama.
bluetotth ile bağlanma sorunu,video çekerken autofocusta sorun falan varmış.
yani biraz sıkıntılı.
ProdriveSTI
17-01-2013, 01:34
kanki bu romda sıkıntı varmış ama.
bluetotth ile bağlanma sorunu,video çekerken autofocusta sorun falan varmış.
yani biraz sıkıntılı.
hmm o zaman senin dediğin linkleri inceleyim ben bi.
matthardy
17-01-2013, 01:36
hmm o zaman senin dediğin linkleri inceleyim ben bi.
bi bak bulmassan yarın biraz araştırır bi çözüm yazarım buraya ;)
ben hala yüklediğim rom'u silmeyi çözemedim .gerçi bi programla yaptım ama
1-telefon açılmak bilmedi 5-10dk samsung mobile'da kaldı
2-normalmiydi bu
3-normalse daha çokmu beklemek lazım yada silmek için bir tavsiye program varmı :D
ProdriveSTI
17-01-2013, 01:38
bi bak bulmassan yarın biraz araştırır bi çözüm yazarım buraya ;)
sammobile'da pek bişeye rastlayamadım,samsung üzerine hep...
neyse bakalım sabah dinç kafayla bide.
Tuncer M.
17-01-2013, 02:44
Merhabalar. Telimi 2-3 günde 1 kapalı buluyorum. Şarj bitmemiş fakat kapanmış oluyor. Neden anlamış değilim, hatanın ne olduğunu bulmak için yöntem önerisi olan var mı? Bi telefoncu kapanma nedenini, iphoneum varken, tuşlayarak ulaşmıştı. Var mı bu cinlerde öyle bi seçenek. Pek takmıyorum fakat, çözmek istiyorum yine de sorunu :)
matthardy
17-01-2013, 12:45
ben hala yüklediğim rom'u silmeyi çözemedim .gerçi bi programla yaptım ama
1-telefon açılmak bilmedi 5-10dk samsung mobile'da kaldı
2-normalmiydi bu
3-normalse daha çokmu beklemek lazım yada silmek için bir tavsiye program varmı :D
rom versiyondur ya, silme işlemi nedir anlamadım??
siz kernel'den bahsediyor olmayasınız?
sammobile'da pek bişeye rastlayamadım,samsung üzerine hep...
neyse bakalım sabah dinç kafayla bide.
kanki senin sammobile ile işin yok. sana htc sitesi lazım zaten :) dur bende bakım
Merhabalar. Telimi 2-3 günde 1 kapalı buluyorum. Şarj bitmemiş fakat kapanmış oluyor. Neden anlamış değilim, hatanın ne olduğunu bulmak için yöntem önerisi olan var mı? Bi telefoncu kapanma nedenini, iphoneum varken, tuşlayarak ulaşmıştı. Var mı bu cinlerde öyle bi seçenek. Pek takmıyorum fakat, çözmek istiyorum yine de sorunu :)
Marka model nedir acaba?
ProdriveSTI
17-01-2013, 12:51
kanki senin sammobile ile işin yok. sana htc sitesi lazım zaten :) dur bende bakım
panpa sabah beri bakıyorum inan hiç bişey anlamadım yahu.
rom,root yok bilmem ne cart curt...kendim beceremem bunu ben :(
matthardy
17-01-2013, 12:54
panpa sabah beri bakıyorum inan hiç bişey anlamadım yahu.
rom,root yok bilmem ne cart curt...kendim beceremem bunu ben :(
telefon modeli htc neydi abi ? one v mi?
ProdriveSTI
17-01-2013, 12:55
HTC Sensation XL
matthardy
17-01-2013, 12:56
HTC Sensation XL
akşama çözüyorum ;)
ProdriveSTI
17-01-2013, 12:57
akşama çözüyorum ;)
Eyvallah bekliyorum.
Yiğit Ş.
17-01-2013, 13:07
yeni bir s3 mini sahibi olarak tüyolarınızı bbekliyorum :D kurcalayalım şu android i biraz.
Tuncer M.
17-01-2013, 14:15
Marka model nedir acaba?
Samsung gt9100I nam-ı değer s2. :D
matthardy
17-01-2013, 14:28
Samsung gt9100I nam-ı değer s2. :D
sorununuz son güncellemeden önce varmıydı ?
Tuncer M.
17-01-2013, 14:51
sorununuz son güncellemeden önce varmıydı ?
Önceki sürümü 4.0.4 ortadoğu sürümüydü. Tr 4.0.3e geçtim. 2sinde de kısmen vardı. Fakat 4.0.3le azaldı gibi. Bi uygulama kaynaklıdır diye düşünüyorum, ama o uygulamayı ya da hata kaynağını nasıl bulcam bilmiyorum... :D
matthardy
17-01-2013, 14:56
Önceki sürümü 4.0.4 ortadoğu sürümüydü. Tr 4.0.3e geçtim. 2sinde de kısmen vardı. Fakat 4.0.3le azaldı gibi. Bi uygulama kaynaklıdır diye düşünüyorum, ama o uygulamayı ya da hata kaynağını nasıl bulcam bilmiyorum... :D
full yedek alın.
recovery modde bir wipe yapın derim.
zaten versiyon geçişleri sırasında bence bi wipe atmak makinaya iyi geliyor.
4.1.2 sürüm yüklediğimden beri şarj inanılmaz fazla gidiyor.
hangi makinada peki?
hangi makinada peki?
Galaxy S3 abi..
matthardy
17-01-2013, 20:15
HTC Sensation XL
kanki htc için durum biraz sıkıntı.
çok geniş değil forum konuları.
ve mevzusu samsungtandan baya farklı :D
açıkcası pek yardımcı olamıcam :D
tavsiye edebileceğiniz uygulama bulabileceğim güzel siteler var mı
tavsiye edebileceğiniz uygulama bulabileceğim güzel siteler var mı
apkmania.com
guzel olmus konu bende gio var 2.3.5 rootlu rom var
sense analog widget: saat hava durumu system info hepsi bi arada guzel bi widget
tune in radio: bicok radyo mevcut trden baya var
1 mobile market: alternatif market uygulaması
pool break: bilardo
advance task killer: acık uygulamaları kapatır
andro turk radyo: trdeki radyolar var
angry birds: bilmeyen yoktur heralde
blackmart alpha: c.rac.li market uygulama oyun vs
convertpad: birim donusturucu
dizitv: diziler
doviz: anlık doviz altın vs
ebay
film izle: part halinde vizyondaki filmler
fring skype msn whastapp
fruit ninja
igo: en iyi navigasyon uygulaması
lgcamera
music box pro
pocket legends: 3d rpg
printershare: wifi ustunden print
setdns: dns ayarı
skyfire: flash acan browser
soundhound: sarkıyı dinletince sanatcı ve adını buluyor
summer player: media player
swiss army knife su terazi metre falan var
titanium backup: yedekleme
wifi file explorer: wifi ustunden dosya aktarım
zedge: walpaper
sbptv: televizyon
root explorer: dosya yoneticisi
dyno ve olcum icin
torque
adyno
racedroid
Dyno ölçümü için programı ındırdım ama nasıl calısıyor bu sıstem anlıyamadım bıraz acıklarmısınız ?
ProdriveSTI
18-01-2013, 00:52
kanki htc için durum biraz sıkıntı.
çok geniş değil forum konuları.
ve mevzusu samsungtandan baya farklı :D
açıkcası pek yardımcı olamıcam :D
Hadi ya saglik olsun panpa. :(
KGüneyli
18-01-2013, 01:06
Fazla gidiyor derken? Uzun süremi gidiyor yani.
KGüneyli
18-01-2013, 01:36
- Türkiye Rom'unu bekleyenler (ben) Biraz daha bekliycez gibi. Eleman 4.1.2 sunmadan 4.2 Sunma nietinde:))
Sammobile.com web sitesinin Facebook'ta paylaştığı habere göre Samsung'un iki üst modeli Galaxy S3 ve Galaxy Note, önümüzdeki aylarda Android 4.2 güncellemesini alabilir.
Sitenin son yaptığı açıklamaya göre şu sıralar Galaxy S2 için Android 4.1.2 üzerinde çalışan Samsung, aynı zamanda Galaxy S3 ve Galaxy Note 2'ye Android 4.2 güncellemesini getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. S3 ve Note 2'nin bu güncellemeyi Nisan ayında alması bekleniyor.
Samsung, sammobile.com'un açıklamalarıyla ilgili herhangi bir yorum yapmamayı tercih ediyor. Şirket, geçtiğimiz günlerde Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesini sunmuş, bu güncellemeyle Note 2'de bulunan Premium Suite işlevlerini de popüler cebe getirmişti. Samsung'un açıklamasına göre bu güncelleme, Türkiye'de satılan Galaxy S3'lere Şubat ayından itibaren sunulmaya başlanacak.
Hadi ya saglik olsun panpa. :(
arkadaşın söylediği gibi htc de durumlar biraz karışık. :)
htc telefonları bilmeyen çok kurcalamasın diye s-on (security on) olarak gönderir. (2012 ortalarından sonra s-off olarak piyasaya sürülecek yeni telefonlar deniyordu ama son durumu bilmiyorum)
farklı bir rom yüklemek istiyorsan önce s-off yapman lazım sonra da root layıp yeni rom u yüklemen lazım.
aşağıdaki link root konusunda sana yardımcı olacaktır.
HTC Quick Root Tool for Rooting any HTC Android phone or Tablet : Tips For Droid (http://tips4droid.com/htc-quick-root-tool-for-rooting-any-htc-android-phone-or-tablet/)
eğer s-off yapmakta sıkıntı yaşarsan onda da yardımcı olamaya çalışırım.
Fazla gidiyor derken? Uzun süremi gidiyor yani.
Hayır, çok çabuk bitiyordu.. Polonya 4.1.2 sürümdü.. Dün netten XELL4 4.1.1 sürümü indirdim wipe vs. yaptıktan sonra odin aracılığı ile kurdum.. Daha sonra telefon açılınca güncelleme uyarısı geldi, onuda yaptım 4.1.2 oldu.. Şimdilik iyi gidiyor bakalım..
ProdriveSTI
18-01-2013, 15:42
arkadaşın söylediği gibi htc de durumlar biraz karışık. :)
htc telefonları bilmeyen çok kurcalamasın diye s-on (security on) olarak gönderir. (2012 ortalarından sonra s-off olarak piyasaya sürülecek yeni telefonlar deniyordu ama son durumu bilmiyorum)
farklı bir rom yüklemek istiyorsan önce s-off yapman lazım sonra da root layıp yeni rom u yüklemen lazım.
aşağıdaki link root konusunda sana yardımcı olacaktır.
HTC Quick Root Tool for Rooting any HTC Android phone or Tablet : Tips For Droid (http://tips4droid.com/htc-quick-root-tool-for-rooting-any-htc-android-phone-or-tablet/)
eğer s-off yapmakta sıkıntı yaşarsan onda da yardımcı olamaya çalışırım.
Peki tüm bunları yaptıktan sonra 4.1.2 sürüme nasıl yükselticem ?
Peki tüm bunları yaptıktan sonra 4.1.2 sürüme nasıl yükselticem ?
Bunu yapman için "resmi" bir yol yok. :)
Sanırım htc xl için resmi olarak 4.1.2 yükseltmesi yayınlamayacak.
Daha önceki mesajında cyanogenmod'un linkini yollamıştın onu yükleyerek yükseltebilirsin.
Hatta biraz bakınınca 4.2 versiyonunu gördüm.
How To Update HTC Sensation XE/XL to Android 4.2 JellyBean CM10 ROM (http://androidmuscle.com/how-to-update-htc-sensation-xexl-to-android-4-2-jellybean-cm10-rom/)
talimatlar orada yazıyor zaten. kolay gelsin ;)
ProdriveSTI
18-01-2013, 17:41
Tesekkurler mutlaka deneyecem :)
Bunlari yapmadan once s-off mu yapmam lazim ?
Tesekkurler mutlaka deneyecem :)
Bunlari yapmadan once s-off mu yapmam lazim ?
Evet once s-off yapman gerekiyor yoksa uyari verip yarida kesiliyor.
(Tecrubeyle sabit ;) )
KGüneyli
19-01-2013, 00:13
Hayır, çok çabuk bitiyordu.. Polonya 4.1.2 sürümdü.. Dün netten XELL4 4.1.1 sürümü indirdim wipe vs. yaptıktan sonra odin aracılığı ile kurdum.. Daha sonra telefon açılınca güncelleme uyarısı geldi, onuda yaptım 4.1.2 oldu.. Şimdilik iyi gidiyor bakalım..
- Neresinden tutsak bi başka dert arkadas. Yemin ediyorum pişman oldum okadar para verdiğime.
- Neresinden tutsak bi başka dert arkadas. Yemin ediyorum pişman oldum okadar para verdiğime.
Sorma valla evde şarj, arabada şarj..
Tuncer M.
20-01-2013, 19:57
s2'ye gelsin şu 4.1.2 artık yahu. Hala 4.0.3teyim emenike. :D
en iyi alarm uygulaması hangisi sizce
KGüneyli
20-01-2013, 20:18
Bir siteden alıntı,
S3 Hala yok:))
http://forum.andronova.net/attachment.php?attachmentid=5319&d=1358576252
en iyi alarm uygulaması hangisi sizce
Uyandıran Alarm'ı kullanıyorum ben(https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ttnet.alarm)
Siz uyanıp ekranda çıkan soruya doğru cevap vermediğiniz sürece durmuyor alarm tabi ki bunu alarm kurarken iptal etme şansınız da var.Uygulama resimlerinde farklı sorular görünüyor ama bende ya büyükten küçüğe yada küçükten büyüğe dizilecek 9 sayı veriyor memnunum ben tavsiye ederim.
Resimleri;
https://lh4.ggpht.com/dgrQQ1xLU1qC6S8rz_NdyZ73_CuL2PZzWrNIYABKIZ6YrHX9g5 lBfJVixu27aAdaoA https://lh4.ggpht.com/wTDtCuIj2LoI5QreZo7s9nYuuLS1GuEnKQ_YdBcz-aToL3wLWCyW_TKZBRIMEQIKyhM https://lh5.ggpht.com/S7X8A02i-77WouEniYl6PWMlm21sm865eP-l0vOtUfqUYT4VUvlIZjYlkISAgwiHmM8
indirip kurdum hoşuma gitti teşekkürler :)
4.0.4 kullaniyorum guncelleyemedim diye sikayet ediyordum, 4.1.1 e gectik daha beter olduk.. Telefon suan can cekisiyor..
Sarj olma suresi de uzadi kesin ve net bir sekilde.. gece her zamanki saatte sarja biraktim, 7 saat sonrasinda %98 gosteriyordu ki eski surumde cok daha erken dolardi..
Sarj omrunde de bir gelisme gormedim..
Kisaca 4.1.1 den hic ama hic memnun degilim suan.
semih1469
21-01-2013, 13:37
Galaxy ace kullanıyorum telefonun dahili hafızası baya düşük. Face, twitter, whatsup uygulamaları direk tel hafızasına kaydoluyor hafıza kartına nasıl geçirebilirim ?
Galaxy ace kullanıyorum telefonun dahili hafızası baya düşük. Face, twitter, whatsup uygulamaları direk tel hafızasına kaydoluyor hafıza kartına nasıl geçirebilirim ?
Android sürümünüz 2.2 veya üstüyse Android Assistant o işi yapıyor,uygulama bende yüklü ama hafıza kartına taşıma işini hiç denemedim.
http://cdn.chip.gen.tr/images/content/201209212234173188.jpg
Uygulama özellikleri:
1- Batarya, hafıza, CPU performans görüntüleme
2- İşlem Yöneticisi (anlık işlemleri görüntüleyip durdurabilirsiniz)
3- Önbellek Temizleyici
4- Sistem Temizleyici (Tarayıcı, Pano, Market, Gmail, Google Earth ve Google Map geçmişlerini temizleyebilmenizi sağlar)
5- Pil tasarruf ayarları
6- Dosya Yöneticisi
7- Başlangıç Yöneticisi
8- Toplu Kaldırma (Uninstall)
9- Pil kullanım ayarları
10- Ses Kontrolü
11- Alarm
12- Başlangıç Saati
13- Sessiz Başlangıç
14- Sistem Bilgisi
15- Widget Desteği (hızlı başlangıç, kısayollar)
16- Uygulamaları hafıza kartına taşıma (Android 2.2 ve sonrası için)
17- Toplu Kurulum (Install)
18- Uygulama yedekleme ve geri yükleme
(Özellikleri ben yazmadım alıntıdır)
Uygulama:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.advancedprocessmanager&hl=tr
ceratoniaorg
21-01-2013, 13:53
Cihazım s3 ve versiyonu 4.1.2. Nerenin sürümü oldugunu nasıl öğrenebilirim cünkü türkiye sürümü çıkmadan önce cihazıma güncelleme geldi ve sorunsuz yükselttim.
Cihazım s3 ve versiyonu 4.1.2. Nerenin sürümü oldugunu nasıl öğrenebilirim cünkü türkiye sürümü çıkmadan önce cihazıma güncelleme geldi ve sorunsuz yükselttim.
Türkiye güncellemesi bugün yayınlandı sanırım,şu an bende kies'ten güncelliyorum.
http://www.sammobile.com/2012/12/05/galaxy-s-iii-receives-android-4-1-2-jelly-bean-update-lots-of-new-features/
KGüneyli
21-01-2013, 18:53
galaxy s3 için güncelleme bugun sabah 9 da TR için yayınlanmıs.
Suan kies üzerinden güncelliyorum bakalım bir aksilik cıkmassa Gözlemleyip TR sürümü hakkındaki yorumu yapıcam:)
İnsallah sarj sıkıntısını birazda olsa çözmüşlerdir.
Android Assistant kullanıp telefon hafızası yerıne hafıza kartını kullanmayı deneyen var mı ?
Htc desire s kullanıyorum ama ics güzel bi rom bulamadım tavsiye edecek varsa bekliyorum :D müşkül durumdayım :D
Kies ile 4.1.2 yükledim. Bakalım yarın yorumlarda bulunabilirim.
ben hala note için bekliyorum :)
note 2 çıktı note 'un pabucu dama atıldı gibi ya :(
ProdriveSTI
21-01-2013, 20:49
Aynen,one x çıktı sensation xl'ın papucu dama atıldı.4.0.3'te kaldım.
Custom rom yapayım diyorum hem beceremedim hemde tırsıyorum telefon brick olursa diye. :D
Galaxy s3 için 4.1.2'nin getirdiği yeniliklerin anlatıldığı başarılı bir video;
PART 1;
6aM7kQ7sCRE
PART 2;
o7SEBepku-4
matthardy
21-01-2013, 20:54
note için 4.1.2ye daha var.
ben sızıntısını yüklemiştim 1 ay önce *** gibiydi.
en möhim şey flash yok 4.1.2de.
sürekli kasmalar şarj yarım günde biter daha ne rezillikler...
eminim officalda öle olacaktır,bence 4.0.4 te kalın derim.
şu bi ayda bütün versiyonları kurdum,en stabil en sorunsuz şuan 4.0.4
Aynen,one x çıktı sensation xl'ın papucu dama atıldı.4.0.3'te kaldım.
Custom rom yapayım diyorum hem beceremedim hemde tırsıyorum telefon brick olursa diye. :D
eMMC Brickbug Check diye storeda 1 program mevcut.
yükle,Type: VTU00M ve FwRev: 0xf1 sonuçları çıkarsa brick riskin yüksek ;)
benimki
type: VYL00M
FwRev: 0x19 çıktı
ne demek bu :D
ama
brick bug?
YES. Insane chip.
diyor. bu sıkıntı sanırım biraz :D
ProdriveSTI
21-01-2013, 21:07
eMMC Brickbug Check diye storeda 1 program mevcut.
yükle,Type: VTU00M ve FwRev: 0xf1 sonuçları çıkarsa brick riskin yüksek ;)
Type : MAG4FA
Date: 10/2011
FwRev : 0x20
Sonuçlar bu şekilde.
matthardy
21-01-2013, 21:10
Type : MAG4FA
Date: 10/2011
FwRev : 0x20
Sonuçlar bu şekilde.
benimki
type: VYL00M
FwRev: 0x19 çıktı
ne demek bu :D
ama
brick bug?
YES. Insane chip.
diyor. bu sıkıntı sanırım biraz :D
ahahahahha :D söylemeyi unuttum :D
bu brick olayı sadece S3 ve note 2 için :D
geri alayında korkulucak bişey yok zaten :D
ProdriveSTI
21-01-2013, 21:11
ahahahahha :D söylemeyi unuttum :D
bu brick olayı sadece S3 ve note 2 için :D
geri alayında korkulucak bişey yok zaten :D
:hahaha: iyi bakalım yaparız bir gün inş :D
@matthardy
sen şu note 'u bayağı kurcaladın.
çakma imei li telefonum war . wipe data neyim yaparsam şebeke problemi yaşar mıyım knk?
aldığım yere sordum bi halt olmaz rahatına bak dedi. olursa da getir geri atarım imei yi dedi.
root filan hiç yapmadım. faydası olur mu diye sorsam rootsuz note note değildir diyeceksin biliyorum :D nööriyim. önerin war mı
matthardy
21-01-2013, 22:41
@matthardy
sen şu note 'u bayağı kurcaladın.
çakma imei li telefonum war . wipe data neyim yaparsam şebeke problemi yaşar mıyım knk?
aldığım yere sordum bi halt olmaz rahatına bak dedi. olursa da getir geri atarım imei yi dedi.
root filan hiç yapmadım. faydası olur mu diye sorsam rootsuz note note değildir diyeceksin biliyorum :D nööriyim. önerin war mı
kanki benim elimde bir turkcell malı birde çakma imeili (kız arkımın) note var.
çakma imeli note'a odin ile versiyon attım wipe ettim sıkıntı olmadı.
(sendede %99 sorun çıkmıcaktır)
note'larda imei çok zor gidiyor.
s3 lerde note2lerde öle değil ama çort diye kaçıyor imei.
ama sen wipe yapmadan önce telefonda *#06# tuşla çıkan imeini bir kenara not et ;)
rehberide yedekle...
zaten imei bir kere atılabiliyor.
misal imei gitti orjine döndü,atılan imei'yide bilmion,bittin :D
çöp :D (orjin imeide siliniyor)
telefonun garantisiz anladım kadarıyla kesinlikle root etmeni öneririm.
max 2 dk sürüyor yapmak zaten.
benim tel turkcell malı oldundan 1 ay düşündüm acaba root yapmalımıyım diye..
sonra amannn dedim yemişim garantiyi.
bi kere rootten sonra program kapatim,ay şu acık kaldımı bu kaçtımı göçtümü derdin yok.(full otomatik yauu :) )
cpu çaışma frenkansına bile müdale edebiliyorsun daha ne deyim :D
sen kararını ver daha kapsamlı anlatır yardımcıda olurum ;)
Turkbey 4.1.2 yükledim s3 e.
Multi window özelliği gelmiş oldu artık s3 e, note 2 ile aradaki 1 fark daha bitmiş oldu.
Sanırım custom rom un getirisi, çünkü multi window için gereken apk root gerektiriyor.
kanki benim elimde bir turkcell malı birde çakma imeili (kız arkımın) note var.
çakma imeli note'a odin ile versiyon attım wipe ettim sıkıntı olmadı.
(sendede %99 sorun çıkmıcaktır)
note'larda imei çok zor gidiyor.
s3 lerde note2lerde öle değil ama çort diye kaçıyor imei.
ama sen wipe yapmadan önce telefonda *#06# tuşla çıkan imeini bir kenara not et ;)
rehberide yedekle...
zaten imei bir kere atılabiliyor.
misal imei gitti orjine döndü,atılan imei'yide bilmion,bittin :D
çöp :D (orjin imeide siliniyor)
telefonun garantisiz anladım kadarıyla kesinlikle root etmeni öneririm.
max 2 dk sürüyor yapmak zaten.
benim tel turkcell malı oldundan 1 ay düşündüm acaba root yapmalımıyım diye..
sonra amannn dedim yemişim garantiyi.
bi kere rootten sonra program kapatim,ay şu acık kaldımı bu kaçtımı göçtümü derdin yok.(full otomatik yauu :) )
cpu çaışma frenkansına bile müdale edebiliyorsun daha ne deyim :D
sen kararını ver daha kapsamlı anlatır yardımcıda olurum ;)
Triangle away ile anlamazlar garanti mevzusunda, orjinale çevirmek yeterli :)
KGüneyli
22-01-2013, 06:46
Sarjı sıkıntılı yine. s3'te sarjım iyi gidior diolardıı bazı arkdaslar 4.1.2 de.
http://c1301.hizliresim.com/15/q/j6pk4.png
matthardy
22-01-2013, 10:17
Triangle away ile anlamazlar garanti mevzusunda, orjinale çevirmek yeterli :)
Triangle away biraz sıkıntılı 1 program.
çeşitli söylentiler var hakkında.
aslında sonuçta kullandığımız rootu yapanlar tarafında geliştirilmiş (chainfire)
ama genede biraz ürkütüyor.
amann benim counter binary olmuş 15 :D
zaten garantilik çok bişeyde başıma gelceğini pek düşünmüyorum,***** genius gibi adamım :D
android downgrade yapılamaz (samsung yetkili servis ve yesilcin tarafından söylendi) dedikleri gün telefonu 3kere down 2 kere upgrade ettim :D
anca tuşta falan sıkıntı olucak o zamanda zaten kullanıcı hatası deyip geri ele veriyorlar..
Low-Rider
22-01-2013, 10:20
triangle away 20kere kullanmışımdır birşey olmadı
matthardy
22-01-2013, 10:31
triangle away 20kere kullanmışımdır birşey olmadı
bende 1 kere kullandım telefon bida açılmadı :D
Dün 4.1.2 güncellemesini yaptım.Çoklu pencere olayı hoş olmuş.Şarjda gidiyor şimdilik
http://i49.tinypic.com/2ikva07.png
yau şuraya bi telefon birde tablet için ayrı ayrı olarak başlık açılsa daha rahat olmazmı ?
initial-D
22-01-2013, 16:55
İcs 4 te adobe flash player kullanmak için neyapmamız lazım?
adobenin arşivinden indirebilirsin sanırım
Çakma imei olan telefonu bilgisayardan kendimiz güncelleyebiliyor muyuz? İmei uçuyor mu?
Low-Rider
22-01-2013, 17:43
Çakma imei olan telefonu bilgisayardan kendimiz güncelleyebiliyor muyuz? İmei uçuyor mu?
efs klasörünü yedeklersen imei uçmaz diye yorumlar var, araştır sende
Yiğit Ş.
22-01-2013, 20:46
s3 mini e önerir misiniz son sürümü ? çok kasarmı ?
Low-Rider
22-01-2013, 20:47
2 arkadaşım yükledi memnunlar şikayet etmediler
Neyse ersine götüreyim de o halletsin, hem başka bir program daha yüklemek gerekiyormuş sanırım...Son günlerde birçok yurtdışı s3 şebeke problemi falan yaşamaya başlamış bir anda susuyormuş telefonlar...
Kies ile 4.1.2 yükledim. Bakalım yarın yorumlarda bulunabilirim.
Galeriyi çok beğendim. Multi Window bana çok lazım birşey değil. Bu gün uzun zaman sonra arabasız tramvay ile felan dolaştım. Çok nete girdim felan. Şimdilik şarjı iyi gibi.
Abiler yardım edin.Telefon galaxy s3 arka plana koyacağım fotoyu illa kırpacaksın diyor.Var mı çözümü ?
Arkadaşlar bende samsung s3 var.Her zamanki şarj olduğu sürenin 2- 3 katı fazla zamanda şarjı tamamladı.Bu niye oldu durup dururken fikri olan var mı?
gelen smsleri gizleyebileceğim bir app varmı. bu android çok karışık ya :(
Arkadaşlar bende samsung s3 var.Her zamanki şarj olduğu sürenin 2- 3 katı fazla zamanda şarjı tamamladı.Bu niye oldu durup dururken fikri olan var mı?
4.1.1 mi kullanıyorsun? eğer öyle ise maalesef.
Yukarıda bir arkadaş sg3 mini demiş.Ben sizin yerinizde olsam galaxy nexus(google) u araştırırdım.S3 ten bile hızlı telefon .Kendim s3 kullanıcısıyım ablama nexus aldım.
matthardy
23-01-2013, 12:17
Yukarıda bir arkadaş sg3 mini demiş.Ben sizin yerinizde olsam galaxy nexus(google) u araştırırdım.S3 ten bile hızlı telefon .Kendim s3 kullanıcısıyım ablama nexus aldım.
nexus en kralıdır ayrıca her guncellemede önce nexusa gelir araştırılmasında fayda var.
gelen smsleri gizleyebileceğim bir app varmı. bu android çok karışık ya :(
Vault-Hide SMS, Pics & Videos
Abiler yardım edin.Telefon galaxy s3 arka plana koyacağım fotoyu illa kırpacaksın diyor.Var mı çözümü ?
resim boyutları çok büyükse mecbursun,başka bir çözüm yok.
Low-Rider
23-01-2013, 12:19
s2 için 4.1.2 resmi olarak yayınlandı, ispanya sürümü var şu an
Tuncer M.
23-01-2013, 13:46
s2 için 4.1.2 resmi olarak yayınlandı, ispanya sürümü var şu an
Yahu tam bugün kurdum 4.0.4 almanya'yı. Bunu gördüm. :D
Gerçi yeni ama nasıl sizin yorumlarınız denediyseniz. Değer mi baştan kurmaya herşeyi. :D
evet 4.1.1 kullanıyorum.Ama niye maalesef ben anlamadım.Ne oldu şimdi durduk yere telefonuma? Peki 4.1.2 gelince kurtulacakmıyım?
Low-Rider
23-01-2013, 16:35
Yahu tam bugün kurdum 4.0.4 almanya'yı. Bunu gördüm. :D
Gerçi yeni ama nasıl sizin yorumlarınız denediyseniz. Değer mi baştan kurmaya herşeyi. :D
Yüklemedim daha, cf-root çıksın ondan sonra yüklücem.
Tuncer M.
23-01-2013, 21:26
Yüklemedim daha, cf-root çıksın ondan sonra yüklücem.
Root'un gpu vs. ayarlarını ayarlamak dışında faydaları nedir acaba? Yeniyim androidde okudum, fakat pek dilimden konuşmamışlar. Androide yabancı olmamdan olsa gerek. :D
Low-Rider
23-01-2013, 21:30
admin yetkisine sahip oluyorsun telefonda ,dediklerin dışında yapıcak bir çok şey var
ben kullanmadığım ve default gelen kendi kendine abuk subuk çalışan programları silmek için kullanıyorum
sametozt
23-01-2013, 21:45
admin yetkisine sahip oluyorsun telefonda ,dediklerin dışında yapıcak bir çok şey var
ben kullanmadığım ve default gelen kendi kendine abuk subuk çalışan programları silmek için kullanıyorum
Sızıntı 4.1.2 disaster rom kullanıyorum.Geçmek için değer mi abi ? Yükledikten sonra deneyimlerini paylaşırsın artık :D
Tuncer M.
23-01-2013, 21:48
Teşekkürler. :icon_tup:
evet 4.1.1 kullanıyorum.Ama niye maalesef ben anlamadım.Ne oldu şimdi durduk yere telefonuma? Peki 4.1.2 gelince kurtulacakmıyım?
Aynı sorun bende de var, benimde sürüm 4.1.1
iphone'un adaptörünü kullanıyorum bu şekilde çözdüm ben sorunu. Sende ya kabloyu ya da adaptörü değiştirip deneyebilirsin.
initial-D
23-01-2013, 22:45
anlayan birini bulsam garantiyi sktredip cm10 4.1.2 kurucam xperia s e
gelgörki flash,root moot bişey bildiğim yok.
Low-Rider
23-01-2013, 22:46
Kolay işler ya, biraz forumları okuduktan sonra yapılmayacak işler değil.
brkkksln
23-01-2013, 22:51
aynı dert ara ara bendede oluyor.şarjdan kaldırıp tekrar koyuyorum o zaman sorun bitiyor bilgine.
4.1.2 gelsede atık kursak...
bu arada turkiye olanı tamammış yavaş yavaş başlamış telefonlara düşmeye
TolgaEsentepe
23-01-2013, 22:56
temple run 2 bugunmü çıkıcakmış ki android e ya :)
refurbised galaxy s2 ye 600tl mi verirsiniz yoksa motorola razr xt910 a 725tl mi ?
initial-D
24-01-2013, 00:38
temple run 2 bugunmü çıkıcakmış ki android e ya :)
onu bekliyorum bende
bi kız arkadaşımla 1.sinde iddiaya girdik o 9 yaptı ip3gs ile ben 26 milyon yapmıştım.
apple da var şuan tempe run 2 ve ben beklerken o evde puan kasıyor :D
ya arkadaş ne zevk alıyosunuz kostur kostur. ben sıkılıyorum o kadar oraya kay buraya kay...
androıdte soyle aksıyonlu guzel oyun nedır yokmu bılen? mumkunse tablet ıcın ?
matthardy
24-01-2013, 10:20
ya arkadaş ne zevk alıyosunuz kostur kostur. ben sıkılıyorum o kadar oraya kay buraya kay...
androıdte soyle aksıyonlu guzel oyun nedır yokmu bılen? mumkunse tablet ıcın ?
highway rider :D
ciddi ölümcül makaslar atıyor ço zevkli :D
Tuncer M.
24-01-2013, 14:18
- Buttery Smooth Performance & Great Stability (Thanks to Project Butter)
4.1.2 için sabırsızlanıyorum artık emenike. :D Bıktırdı beni batarya olayı. :D
4.1.2 turkcell cihazıma bugün update geldi yaptım çift ekran vs sorunsuz şuanda kullanım :)
Tuncer M.
24-01-2013, 14:33
4.1.2 turkcell cihazıma bugün update geldi yaptım çift ekran vs sorunsuz şuanda kullanım :)
s2 mi abi?
s2 mi abi?
Belirtmeyi unuttum s3 telefon yurtiçi Turkcell ağustos çıkışlı. Dün baktım yoktu 2 saat önce geldi :)
Low-Rider
24-01-2013, 14:48
4.1.2 s3te güzel özellikler ile geliyor.Özellikle galeri kısmı çok kullanışlı ve hızlı olmuş.
Bende bugün s2'ye yükledim dayanamayıp s3'e gelen yeniliklerin çoğu yok tabi.
ÜSt bildirim barına ek şeyler gelmiş, akıllı bekleme özelliği falan gelmiş.
hızından memnunum şimdilik, pil durumunun değişeceğini düşünmüyorum
SULTANOGLU
24-01-2013, 14:49
Aynen bende dun kies ten 4.1.2 yaptim asiri memnunum simdilik :)
KGüneyli
24-01-2013, 14:55
Galaxy s3 için sarj biraz olsun düzelmiş gibi, Sürekli kurcalama durumunda hep aynı ama.
sol'dan çıkan bar'ın customize edilememesi çok kötü olmuş.
Sadece orda olan app'lar kullanılabiliyor yenisi eklenmiyor. Çözümü varmı yoksa böylemi kullanıcaz ?
KGüneyli
24-01-2013, 15:02
Sadece orda olan app'lar kullanılabiliyor yenisi eklenmiyor. Çözümü varmı yoksa böylemi kullanıcaz ?
Turkbey rom'da ordaki uygulamaları değiştirebiliyorsun diye duymustum abi, Ama illaki rootla felanda düzenleniyordur.
Turkbey rom'da ordaki uygulamaları değiştirebiliyorsun diye duymustum abi, Ama illaki rootla felanda düzenleniyordur.
rom root falan yapmayı sevmiyorum stock biniyorum :)
Neyse çıkar bişiler yakındır bekleyelim. Şuanda Ersinden ödünç aldığım teknoloji harikası 3 oynar başlıklı (iphone 4&5 ve Samsung) şarj edebilen parmak boyutundaki aparatla şarj ediyorum. Bakalım pil durumu nasıl olacak. Çünkü 4.1.1'in son zamanlarında pil artık 4.1.1'in ilk çıktığı zamanki gibi gitmez olmuştu umarım iyileştirme olur alıştık 36-40 saat kullanıma 24'e düşünce moralim bozulmuştu :D
bugün itibariyle galaxy s3 telefonumu 4.1.2 sürümüne geçirdim.Normal yazılım güncelleştirmeden yaptım.İlk önce bi kaç gün talebiniz alındı talep sırasına göre güncelleştirmeyi alıcaksınız filan yazdı.Bugün denedim yükledi.Hemde tamamen yasal normal yollardan.
Umarım şarj sürem eskiski gibi normal sürede tamamlanır artık.
rootlamanız lazım
rootladıktan sonra yüklemeniz gereken program
multi window controller
matthardy
24-01-2013, 17:14
rootlamanız lazım
multi window controller
ben galaxy note bundan 1 ay once sızıntı 4.1.2 yükledimde ordaki programları düzenliyebiliyordun :confused:
matthardy panpa
benim note'yi de rootlayalım. yardımın gerek :D nasıl ulaşabilirm sana? :D
matthardy
24-01-2013, 18:33
matthardy panpa
benim note'yi de rootlayalım. yardımın gerek :D nasıl ulaşabilirm sana? :D
ne lazım söyle harfiyen yazım,uygula 5 dk almaz :D
şu videoya bak bişeyde anlatmama gerek kalmaz :D
http://www.youtube.com/watch?v=t1chMNkUe9I
Jön Türk
24-01-2013, 18:50
S3 için flip cover kullanan var mı ? memnunmusunuz ?
Tuncer M.
24-01-2013, 20:01
Belirtmeyi unuttum s3 telefon yurtiçi Turkcell ağustos çıkışlı. Dün baktım yoktu 2 saat önce geldi :)
Heh tamam, tam s2ye rom atıyordum da, senin mesajı okudum o sırada ben bulamadım zannettim 4.1.2 için Tr sürümünü :D
4.1.2yi beğendim ben, gayet akıcı geldi 4.0.4ten sonra. 4.1.2 İspanya sürümünü kurdum. :icon_tup:
brkkksln
24-01-2013, 21:19
az önce 4.1.2 ye geçti cihaz.
ekran bölme güzel. üstte google çeviri kullanıp altta mesaj açıp yabancı dildemesajlaşabilir ayrıca açtığınız videoyu küçültüp herhangi bir yere yerleştirebilirsiniz. yani nispeten 3 ekran :) ha bence bunun tam perf kullanımı için note 2 deki gibi 2gb ram şart.
galeri gayet güzel olmuş. hele videodan foto alma olayı süper.
batarya durumunu gözlemlemek gerek.
rehber açılış hızı yine vasat.ama 4.1.1 den hızlı.
::ZaFeR::
24-01-2013, 21:29
şu i9100g'ye Jellybean gelse de geçsek : )
tak etti canıma
note için sızıntı LSA 4.1.2 sürümünü indiriorum.
incelemelerine baktım güzeldi. denicem artık :D
ekran bölme güzel. üstte google çeviri kullanıp altta mesaj açıp yabancı dildemesajlaşabilir ayrıca açtığınız videoyu küçültüp herhangi bir yere yerleştirebilirsiniz. yani nispeten 3 ekran :) ha bence bunun tam perf kullanımı için note 2 deki gibi 2gb ram şart.
zaten şu rehberi bi düzeltemediler gitti :mad:
refurbised galaxy s2 ye 600tl mi verirsiniz yoksa motorola razr xt910 a 725tl mi ?
kimse cevap vermemiş ama motorolayla aranıza geldim :D
4.2.1 den sonra note 2de sarj daha hizli bitmeye basladi boyle bir sorun yasan var mi aranizda?
rootlamanız lazım
multi window controller
Bnm telefonada root zamani geldi mi ne be dogu :))
Bnm telefonada root zamani geldi mi ne be dogu :))
10 dakika sürer moruk karar senin :D Bütün dosyalar mevcut.
10 dakika sürer moruk karar senin :D Bütün dosyalar mevcut.
Hazirlan geliyorum o zmn :P
KGüneyli
24-01-2013, 22:54
- Bugecenin sabahı kısmetse iPhone5' kullanıcısı olucam, Android'e donmem uzun süre gibime geliyor:) Dönersemde Note2spec:)
- Bugecenin sabahı kısmetse iPhone5' kullanıcısı olucam, Android'e donmem uzun süre gibime geliyor:) Dönersemde Note2spec:)
Buyukluk sıkıntı olmicaksa note 2 derim hic dusunme bile ;)
KGüneyli
24-01-2013, 22:59
valla s3'ten sonra tekrar iPhone'a dönmek biraz daha cazip geliyor. Özledim hemde nekadarda android taraftarıda olsa ios tan vazgecemedim:)
valla s3'ten sonra tekrar iPhone'a dönmek biraz daha cazip geliyor. Özledim hemde nekadarda android taraftarıda olsa ios tan vazgecemedim:)
Bnm en iyi verdigim kararlardan biri heralde iphone satip note 2 almam kolay kolayda donmem iosa gibime geliyo :))
darkmoon
24-01-2013, 23:15
burdaki herkes s3 kullanıcısımı benim gibi tablet kullanan yokmu hiç :)
brkkksln
24-01-2013, 23:41
buna ek olarakta mesela ilk telin üzerinde gelen sürümde sayfayı sağa sola oynattıktan sonra yukarı aşağı oynatmak için parmağı kaldırıp tekrar koymak lazımdı. 4.1.1 de bunu düzeltmişlerdi. tek dokunuşla full hareket vardı şu an yine en başa dönmüş durumda malesef.
Tuncer M.
24-01-2013, 23:58
Mızrağın hayırlı olsun. Şimdi arkanı dön ve konudan çık lütfen. :ofk: :D
KGüneyli
25-01-2013, 02:50
Mızrağın hayırlı olsun. Şimdi arkanı dön ve konudan çık lütfen. :ofk: :D
Saol kanka, Valla eski bi elmakurdu olarak. Yinede heycanlıyım ama birdaha android'e donmem zor.
Tuncer M.
25-01-2013, 03:05
Saol kanka, Valla eski bi elmakurdu olarak. Yinede heycanlıyım ama birdaha android'e donmem zor.
Duygusalllaştırma ortamı. Rootlarım seni. :D
Hayırlı olsun tekrardan bro. :icon_tup:
4.1.1 rezilliginden sonra 4.1.2 ile akiyorum simdi :D
brkkksln
25-01-2013, 14:47
Sesle msj yazma onceden varmiydi bilmiyorum ama su an mevcut.
devilboy
25-01-2013, 14:59
vardı sesli msj araçtayken sürekli kullanıyorum çok pratik oluyor
brkkksln
25-01-2013, 15:55
vardı sesli msj araçtayken sürekli kullanıyorum çok pratik oluyor
O zaman ben hic denk gelmemisim yeni bisi sandim :D
Şu anda note 'a LSA 4.1.2 sürümünü flashlıyorum. bakalım nolcak :D
edit: 4.1.2 yi çok sevdim ya. kurulum bitti. bildiğin note2 oldu telefon :D
burdaki herkes s3 kullanıcısımı benim gibi tablet kullanan yokmu hiç :)
Tablet s3 note2 googleNExus kullancısıyım :D ama tabletim daha 2 gündür var samsung note 10.1:)
darkmoon
25-01-2013, 18:52
tablette çalışıcak iyi app leride paylaşalım :)
BaybuRtlu69
25-01-2013, 19:05
Arkadaşlar S3 dünkü güncellemeden sonra telefonumdaki oyunlar doğru düzgün çalışmamaya başladı...
Oyundayken kendiliğinden duraklatıyor, sürekli resume diyip o şekilde oyuna devam edebliyorum. böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba ?
Tuncer M.
25-01-2013, 20:57
s2 ve 4.1.2 yazılımıyla şarj olayında istikrarı yakaladım sanırım. :)
S3 kullaniyorm internet paketim var veri kullanımı hep geriye dusuyo mesela 250 mb kullanılmış.kullanmaya ddevam ediyorum bi bakıyorum 210 mb'a düşmüş.bunun hakkında bilgisi olan varmı ?
4.1.2 güncellemesinde ek programları , Galeri Dizaynı , Ram Arttırımı yapması ve Şarj Dışından farklı bir özellği gören varmı
brkkksln
25-01-2013, 22:08
4.1.2 güncellemesinde ek programları , Galeri Dizaynı , Ram Arttırımı yapması ve Şarj Dışından farklı bir özellği gören varmı
şarj negatif yönde etkileyen çok duyum aldım ama şu an %40 larda 24 saat bitti. ben memnunum. full net bağlantısı ve hd video izlemelerle vs. ram arttırımı görmedim s3 için bahsediyorum.
birde üstteki hızlı menüyü kişiselleştirme var.
Telefon S3 ise ;
Galaxy s3 için 4.1.2'nin getirdiği yeniliklerin anlatıldığı başarılı bir video;
PART 1;
6aM7kQ7sCRE
PART 2;
o7SEBepku-4
chiefkadir
25-01-2013, 23:12
4s den s3 e geçiyorum hayırlısıyla :)
Bndede s3 var mat ekran koruyucu var uzerinde arkadasmdada parlak ekran koruyucu var kameralari acinca sankk bnmki cin mali gbi onun yaninda
Mat ekran filmi bu kdr etkilermi aceba
darkmoon
26-01-2013, 12:32
ipaddeki gibi güzel bir online okey oyunu varmı indirdiklerimin hepsi birbirinden kötü bir tane buldum oda offline
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.peakgames.OkeyPlus&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwibmV0Ln BlYWtnYW1lcy5Pa2V5UGx1cyJd
yüklemedim şahsen ama facebook online falan bişeyler diyor :)
Note telefonum çalışırken duracak nerdeyse. O denli yavaşladı, rehbere basıyorum bekliyor. Bazen home tuşuna basıyorum tool lar teker teker beliriyor. Ne önerirsiniz ?
beyler 4.1.2 tr indirdim pc e galaxy s3 için .. odin ile atıcam ama parallels desktop odinle fail yazıp duruyor .. mac versiyonu yok sanırım bulamadım... heiamdall diye bi program buldum mac için onuda çözemedim .. varmı mac ve galaxy s3 kullanan ?
hatta telefon ortada kaldı açılmıyor :) ... ya windows pc lazım bana yada odin mac :)
4s den s3 e geçiyorum hayırlısıyla :)
tavsiyem geçmemenizdir,imkan varsa note2 ye geçin :) s3 kullanıcısıyım
Yiğit Ş.
27-01-2013, 10:49
beyler 4.1.2 tr indirdim pc e galaxy s3 için .. odin ile atıcam ama parallels desktop odinle fail yazıp duruyor .. mac versiyonu yok sanırım bulamadım... heiamdall diye bi program buldum mac için onuda çözemedim .. varmı mac ve galaxy s3 kullanan ?
hatta telefon ortada kaldı açılmıyor :) ... ya windows pc lazım bana yada odin mac :)
ısmarla bi triple getireyim notebook u atarsın :D
tavsiyem geçmemenizdir,imkan varsa note2 ye geçin :) s3 kullanıcısıyım
ansiklopedi gibi telefon ya :) gereksiz büyük bence..
Low-Rider
27-01-2013, 11:21
Bndede s3 var mat ekran koruyucu var uzerinde arkadasmdada parlak ekran koruyucu var kameralari acinca sankk bnmki cin mali gbi onun yaninda
Yapısı gereği mat ekran koruyucu bozar görüntüyü, normal.
Note telefonum çalışırken duracak nerdeyse. O denli yavaşladı, rehbere basıyorum bekliyor. Bazen home tuşuna basıyorum tool lar teker teker beliriyor. Ne önerirsiniz ?
Tekrar olsun.
Bu arada eşim ve bende aynı tel var. Onda mat bende parlak kılıf mevcut. Kesinlikle parlak daha iyi
ısmarla bi triple getireyim notebook u atarsın :D
hallettim parellels desktop üzerinden :D sağol yeğen :D
Tekrar olsun.
Bu arada eşim ve bende aynı tel var. Onda mat bende parlak kılıf mevcut. Kesinlikle parlak daha iyi
parlak herzaman daha güzel bence .. mat el izini daha az belli ediyor o kadar .. ama onun içinde ekranın parlaklığından feragat edemem açıkcası ...
ayrıca şu kasma olayı bir program vs bişeyle alakalı olabilir .. yedek alıp wipe yaparsanız kesin çözülücektir düşüncesindeyim
Tekrar olsun.
abi note 1 mi note 2 mi.
note 2 bu kadar çabuk yavaşlamamalı.
öbellekler dolmuş olabilir. bi de kesinlikle advanced task killer i kurun telefonunuza.
sonra programı açıp ayarlarından
Auto kill Level - crazy
Auto kill Frequency - When screen of
şekline getirin.
biraz düzeltecektir. ama bu da yetmezse rehberi yedekleyip wipe çekin. o zaman ciddi anlamda rahatlayacaktır telefon
bu arada. benim sorum olacak
note 1 e 4.1.2 yüklerken unroot yaptım.
wipe cache filan yaptım ama çektiğim fotolar silinmedi. nedendir acaba :D
bi de rom ilk kurulduğunda ciddi anlamda telefonu kastı. boş ram 90M filan kaldı. pişman oldum diyebilirim.
ama 1 gün bitti 2. gün rom oturdu mu artık ne olduysa şu anda 280 350 M arası boş ram oluyor ki 4.0.4 ten daha yüksek
4.1.2 yükledikten sonra şarj daha uzun süre gidiyor.Sanki yaklaşık %25 gibi daha uzun geldi bana.
Başka farkeden oldu mu?
Bir editör iPhone’dan Samsung Galaxy S3′e geçerse | TeknoSeyir (http://www.teknoseyir.com/58628/bir-editor-iphonedan-samsung-galaxy-s3e-gecerse/)
matthardy
28-01-2013, 11:42
daha önce söyledim gene söylüyorum NOTE 1 denilen telefon 4.1.2yi kaldırmıyor.
kasma donma veri kaybı gibi saçmalıklar yaşanıyor.
note'a stabil çalışan 4.1.2 daha icat olmadı biraz daha beklemenizi tavsiye ederim.
o zaman kadar en temiz versiyon TR sürüm 4.0.4...
şarjla ilgili birkaç gözlemimi paylaşmak istiyorum ; sadece android telefonlar için değil bütün telefonlar için.
ben geceleri telefonu kapatan adamdım,alarm çalmıyor diye artık uçak moduna alıp şarjta takıp uyuyorum.
çok ilginçtir uçak moduna almadığım geceler sabah teli şarjdan aldığımda telefonun şarjının daha çok gittini gördüm.
hiç bişey yapmadan (arama,nete girme vs) gözlem yaptim.
uçak moduna alıp sabah teli şarjdan alıyorum saat 11de pil %85 civarı
şebeke açık şarjdan aldığımda saat 11de %95
başka bir olay daha ;
note için turcellden alınma şarjlı kılıf var elimde.
ne zaman ona ihtiyacım olup kullansam ondan sanraki 3 - 4 gün telefonun pili az gidiyor.
araç şarjda aletide aynı...
Low-Rider
28-01-2013, 12:22
Bir editör iPhone’dan Samsung Galaxy S3′e geçerse | TeknoSeyir (http://www.teknoseyir.com/58628/bir-editor-iphonedan-samsung-galaxy-s3e-gecerse/)
Arkadaşım benim yaw Özkan:D
İzliyeyim bakalım neler demiş
Arkadaşım benim yaw Özkan:D
İzliyeyim bakalım neler demiş
izledim baya objektif konuşmuş :)
Tuncer M.
28-01-2013, 13:43
s3 ün öyle mi bilmiyorum, fakat kasa dayanıklılığı olarak, s2nin arka kapağı esnek. Orada s3ün arka kapağından bahsetmiş de, önceki teli 4s de cam değil mi? O mu dayanıklı, hani ip5 olsa alimium kasa tamam mukayese etsin ama. Bilemedim, neyse güzel bi değerlendirme olmuş. :icon_tup:
Bahsettiğim s2nin arka kapağı.
ErXqnQKs-tA
https://www.youtube.com/watch?v=ErXqnQKs-tA
valla sanırım tam kasadan bahsetmiş benim note 2 de kasa yapısı olarak zayıf bir görüntü içinde :)
s3 ün öyle mi bilmiyorum, fakat kasa dayanıklılığı olarak, s2nin arka kapağı esnek. Orada s3ün arka kapağından bahsetmiş de, önceki teli 4s de cam değil mi? O mu dayanıklı, hani ip5 olsa alimium kasa tamam mukayese etsin ama. Bilemedim, neyse güzel bi değerlendirme olmuş. :icon_tup:
Bahsettiğim s2nin arka kapağı.
ErXqnQKs-tA
https://www.youtube.com/watch?v=ErXqnQKs-tA
bende seyrederken farketmiştim doğru s3 den arkası böyle
ekran fiyatları biraz ucuk oldğundan tırstırıyo düşürmesi sert silikon kapla kullanıyorm 3-5 düşürmemde baya işe yaradı ekranı değdirmiyo yere :)
buarada:2000 farklı android cihaz iyimiş maşallah
Low-Rider
28-01-2013, 14:47
Aynen güzel özetlemiş 2 tarafıda övmeden boklamadan
34btr1907
28-01-2013, 14:49
kardeşimdede de mat vardı söktü attı şu an ön tarafta koruyucu kullanmıyor ,kaç kere düştüğünü söyledi hatırlamıyorum gram çizik yok ekranda çizilmiyor alet :D yt da var videoları çizemiyorlar,düştümü ya çatlıyor ya hiç birşey olmadan devam ediyor..bendekinde var parlak ekran koruyucu ayrı konu:D ama sökülmüş hali daha bi canlı be
beyler hangi browseri kullaniyorsunuz genellikle? opera diyenleri cok gormeye basladim.. chrome opera veya orjinal mi kullanıyorsunuz
4.1.2 yükledikten sonra şarj daha uzun süre gidiyor.Sanki yaklaşık %25 gibi daha uzun geldi bana.
Başka farkeden oldu mu?
Bende dun yuklediim banada uzun gibi geldi ama yuzde 25 gibi bisey degil daha az gibi :)
beyler hangi browseri kullaniyorsunuz genellikle? opera diyenleri cok gormeye basladim.. chrome opera veya orjinal mi kullanıyorsunuz
Dolphin Browser candır.
bu arada.
@matthardy kanka
ben 4.1.2 den memnunum şmdilik.
hata verme kapatma ya da ne bilim şarj süresinde azalma filan görmedim.
4.0.4 ten daha fazla sevdim bu 4.1.2 yi
wipe yaptığımdan mıdır bilmiyorum ama ben memnunum walla
Low-Rider
28-01-2013, 20:45
Dolphin iyidir, diğerlerini sevemedim hele opera leşti benim kullandığım zaman..
bu arada kullandığım en iyi klavye programı swiftkey 3
forumda hackers keyboard gördüm yükledim. TR klavyeye geçtim.
note ekranında bile tuşları denk getirmek eziyet oldu.
swiftkey zaten vardı geri geçtim ona. hayat bu dedim. kelime tahmini konusunda da gayet başarılı.
blackmart dan indirmiştim ücretsiz
Low-Rider
28-01-2013, 20:49
swiftkey'de iyi bay, ben t9 vs o tür klavyelerden nefret ederim ama swiftkey acaip kolaylık
bir süre sonra yazım tarzına göre öğreniyor ve ne uygun gelimeleri çıkartıyor karşına.
çoğu zaman tek harf koyarak bitiriyorum cümleyi:D
sadece space tuşuna basarak merhaba naber diyorum :D daha ne olsun d:
SwiftKey galiba ilk para verip aldığım yazılım telefon için. Bu arada Dolphin'in Chrome'a göre ne üstünlüğü var ki kullanıyorsunuz ?
free-hifi
29-01-2013, 20:19
Arkadaşlar galaxy ace 5830i cihazıma aldığımdan beri ilk defa komşunun vifi ile bağlandım cihaz güncellendi gmail hesabım oldu samsung apps ye girdim face ve disko light indirdim angry birds indirmek istedim yeterli hafıza yok dedi neleri sileceğim bulamadım çözemedim
o cihazın dahili hafızası çok az. mümkün oldukça uygulamaları sd karta kopyalayın.
Tuncer M.
29-01-2013, 23:26
3 gündür 4.1.2(ispanya) sürümünü kullanıyorum s2'mde. Ben çok memnunum, s2si olan herkesin geçmesini tavsiye ediyorum. Bu aralar genelde evde olduğumdan teli çok elime almıyorum, spora giderken 3g, evde wifi açık şekilde 24 saati aştı. Yarı yolda kalmıyayım diye %30 olmasına rağmen şarja taktım. 4.1.2 tam benim yazılımım olmuş sanırım. :D
ProdriveSTI
29-01-2013, 23:31
Bu htc harbiden sorunlu,sensation xl gibi bir telefona nasıl olurda jellybean gelmez yahu.s2'ye bile geldi.
Zorla garantili telefona custom rom yükletecekler,hoş onu da beceremedim...
android telefon alirken guncelleme alip almayacagini da dusunmek gerek telefonun iyi yada kotu olduguna bakildigi kadar.. samsung 4.1.2 i s2 e bile getirdi..
BaybuRtlu69
30-01-2013, 00:16
android telefon alirken guncelleme alip almayacagini da dusunmek gerek telefonun iyi yada kotu olduguna bakildigi kadar.. samsung 4.1.2 i s2 e bile getirdi..
Arif abi merhaba
S3 te son güncellemeden sonra, oyunlarda bir duraklama olmaya başladı mı senin
arkadaslar iphone 4 telefonumu satıp galaxy s3 almayı planlıyorumm ?
görüşleriniz neler ?
gecmelimiyim s3 e ? yardım please :)
Burada herkes iphonedan geçti zaten S3e :D
Kesinlikle tavsiye ederim.
Burada herkes iphonedan geçti zaten S3e :D
Kesinlikle tavsiye ederim.
teşekkürler başka görüşü olan ??? :)
ProdriveSTI
30-01-2013, 00:44
Xperia Z olabilir.
htc alacak olanlara söylüyorum htc rom işine karşı hatta zorla rus rom sitesini kapattırdı ki htc'ye rom atmak ölüm tecrübe one v ile edilmiştir. İyidir,hızlıdır kalitelidir ama androidin çıkış kaynağı olan açık kaynaklı yazılım olayına ters düşen işler yapıyor :(
http://shiftdelete.net/htcden-rom-gelistiricilerine-darbe-42594.html
http://www.teknolojioku.com/haber/mobil/android/htc-rom-gelistiricilere-cephe-aldi.html
ProdriveSTI
30-01-2013, 00:48
htc alacak olanlara söylüyorum htc rom işine karşı hatta zorla rus rom sitesini kapattırdı ki htc'ye rom atmak ölüm tecrübe one v ile edilmiştir.
Evet matthardy ve hsyn nickli arkadaşlar anlattılar ama hiç bişey anlamadım.Bir de çok zahmetli samsung'a göre,hem beceremedim hem de vazgeçtim.Ama istiyorum yahu jellybean'e geçmek...:(
Ben iphone 4 ten s3 e geçenler kulübündeyim :D
İlk zaman iostan sonra androide alışması biraz zorluyor ama en fazla 1 haftanızı alır. Öneririm.
Tuncer M.
30-01-2013, 01:04
Ben de 3gS kullandım, bb kullandım. Ama şuan kullandığım s2 2sinden de üstün diye düşünmekteyim. Gözünüz kapalı alabilirsiniz. Ama s3le benim s2yi yan yana koydum. s2 daha hoş gibi geldi, benin olduğundan da olabilir ama ne bileyim daha bi kibar gibi. Neyse s3cü çok burada. :D
onursumer
30-01-2013, 01:09
htc alacak olanlara söylüyorum htc rom işine karşı hatta zorla rus rom sitesini kapattırdı ki htc'ye rom atmak ölüm tecrübe one v ile edilmiştir. İyidir,hızlıdır kalitelidir ama androidin çıkış kaynağı olan açık kaynaklı yazılım olayına ters düşen işler yapıyor :(
HTC'den ROM Geliştiricilerine Darbe! - ShiftDelete.Net (http://shiftdelete.net/htcden-rom-gelistiricilerine-darbe-42594.html)
HTC, rom geliştiricilere cephe aldı | Mobil / Android | Teknoloji Haber | Teknoloji Haberleri (http://www.teknolojioku.com/haber/mobil/android/htc-rom-gelistiricilere-cephe-aldi.html)
htc orjinal romlarda başarılı nadir markalardan zaten
ben kardeşime verdiğim one x hala orjinal romda sadece çıkan güncellemeleri yapıyorum canavar :)
free-hifi
30-01-2013, 07:46
o cihazın dahili hafızası çok az. mümkün oldukça uygulamaları sd karta kopyalayın.
yaptım ama yine az diyor
Low-Rider
30-01-2013, 07:58
S2'ye getirmesi gerekiyordu çünkü amiral gemisiydi bir ara, bu kadar kullanıcının büyük bölümü s2 sayesinde oldu.
s2'ye getirmeyip desteğini çekseydi ben bir daha samsung kullanmazdım bu kadar kısa sürede desteğini çektiği için..
exo_emre
30-01-2013, 08:50
arkadaslar iphone 4 telefonumu satıp galaxy s3 almayı planlıyorumm ?
görüşleriniz neler ?
gecmelimiyim s3 e ? yardım please :)
4s'ini satıp s3'e geçenlerdenim bende :) ... Bence pişman olmazsınız ekranı yeter s3'ün :) ...
S2'ye getirmesi gerekiyordu çünkü amiral gemisiydi bir ara, bu kadar kullanıcının büyük bölümü s2 sayesinde oldu.
s2'ye getirmeyip desteğini çekseydi ben bir daha samsung kullanmazdım bu kadar kısa sürede desteğini çektiği için..
Yani S2 yi yüksek adette ve yakın zamana kadar büyük rakamlarda sattılar kişilerin beklentisi üst düzeyde bence doğru hareket yaptılar
Arif abi merhaba
S3 te son güncellemeden sonra, oyunlarda bir duraklama olmaya başladı mı senin
herhangibir problem yok bende ...
VteC_MaNiaC
30-01-2013, 15:22
valla bende galaxy note a 4.1.2 kurdum baya güzel oldu :)
golfcu0101
30-01-2013, 15:25
arkadaşlar galxy s2 var bizde ilk çıktığında aldık aşşa yukarı yurtdışı girişli.buzamana kadar hiç güncelleme vs yapılmadı neler yapmam gerek ve nasıl yapmam gerek biraz yavaşladı tuhaflaştı gibi de :D
Arkadaslar bende iphone 4 u satip s3 aldim ama sarji ccok az gidiyor gibi geldi bana yaniliyormuyum :( bunun onerebileceginiz bi husus var mi ? Yani zaten ben iphone 4 u yavas ve sarji erken bittigi icin satmistim eger s3 dede durum boyleyse halti karistirdik :(
omercanilica
31-01-2013, 01:29
sarjını az goturebılcek onerılen program var mı? bır nebı otokontrol yapıcak
Arkadaslar bende iphone 4 u satip s3 aldim ama sarji ccok az gidiyor gibi geldi bana yaniliyormuyum :( bunun onerebileceginiz bi husus var mi ? Yani zaten ben iphone 4 u yavas ve sarji erken bittigi icin satmistim eger s3 dede durum boyleyse halti karistirdik :(
İlk 3-5 gün pilden ömür bekleme. Bir kaç komple şarj ve ardından deşarj sonrası düzelir.
İlk 3-5 gün pilden ömür bekleme. Bir kaç komple şarj ve ardından deşarj sonrası düzelir.
Yanliz ben teli 2.el aldim ama 1 aylik falan cihaz ? :( ne bileyim kafam cok karisti :(
Sizn s3 lerinizde sarj ne kadar gidiyor ??? Bana 24 saat gitmsi yeter ancak bole giderse 12 saat bile goturmeyecek :(((
Bi arkadasim ben s3 u gunde iki defa sarj ediodum gibi bisi soledi sarjindan hic mmnun degildim dedi cidden bole bisi varmi yada s3 lerin bazilarinda bu problem mevcut mu ????? Yardim lutfen
yurt dışı s3 aldım şarz aleti ingiltere prizi çıktı, pcden şarz ediyorum. bataryaya bir zararı olur mu?
Yanliz ben teli 2.el aldim ama 1 aylik falan cihaz ? :( ne bileyim kafam cok karisti :(
Sizn s3 lerinizde sarj ne kadar gidiyor ??? Bana 24 saat gitmsi yeter ancak bole giderse 12 saat bile goturmeyecek :(((
Bi arkadasim ben s3 u gunde iki defa sarj ediodum gibi bisi soledi sarjindan hic mmnun degildim dedi cidden bole bisi varmi yada s3 lerin bazilarinda bu problem mevcut mu ????? Yardim lutfen
sabah 6 da şarzdan çıkarıyorum akşam 9 da evde oluyorum bütün gün olmasada genelde elimde mail,kitap okuma, internet vs. akşam geldiğimde yüzde 20-25 arası kalmış oluyo şarzı.
.::EmrE::.
31-01-2013, 07:43
Arkadaşlar Note 2 için ROM öneriniz var mı_? iPhone 5 ten sonra inanılmaz kasıyor telefon..
Arkadaşlar Note 2 için ROM öneriniz var mı_? iPhone 5 ten sonra inanılmaz kasıyor telefon..
standart dışı bir kullanımınızmı var ? ben stock romda tatminkar sonuç alıyorum .
cok telefonla konusan ve kurcalayan birisi degilim ama normal kullanimda note 2 sarji 2,5 gunde bitti
blackberryden sonra muthis birsey bence , 3g acik iken 1 gun bile gitmiyodu sarjim
(note 2 almayi dusunenlere ufak bi bilgi )
brkkksln
31-01-2013, 08:35
Batarya fazla kurcalamazsam eger 2 gun idare ediyor. Mobil veri full acik sekilde. 4.1.2 surum
Batarya fazla kurcalamazsam eger 2 gun idare ediyor. Mobil veri full acik sekilde. 4.1.2 surum
cihaz note 2 mi galaxy s3 mü :soru::soru::soru:
Omega rom yükle moruk
yurt dışı s3 aldım şarz aleti ingiltere prizi çıktı, pcden şarz ediyorum. bataryaya bir zararı olur mu?
daha çabuk biter pilin fişten şarj etmeye göre
Benim s3'te son pil tüketimi mobil veri sürekli açık,evdeyken wi-fi açık ara ara oyun,sms,viber ve bir miktar konuşma 2 gün 5 saati gösteriyordu %9'da sarja taktım şimdi.Günde 2 defa sarj gerçekten çok,ekran parlaklığınız çok yüksekse ve sürekli oyun oynuyorsanız,internete giriyorsanız yani telefon elinizden düşmüyorsa ancak olur gibi geliyor bana.
Yaklaşık 6 aydır Huawei Ascend P1 kullanıyorum. İlk başta insanlara o da ne be! diye soruyorlar ama kurcalayınca iyi telefonmuş diyerek iç geçiriyorlar.
Huawei'lere bi bak derim.:p
Benimde ilk aldigimda sarji az gidiyordu 4.1.2 surumu yukledim suan uzun gidiyor fark var yani :)
Söylemiş olduğunuz uygulamaların tamamı telefon hafızası içindir. Sd kart'a taşıma olmuyor maalesef.
Nova launcher ve App2 SD kullanın..
24 saat çok rahat gidiyor ya. 12 saat nedir öyle. :D
Low-Rider
31-01-2013, 19:00
12saat giden bir kullanım sonrası ayarlardan pil kullanımına girip orada kullanılan programlar ve grafiğin ekran görüntüsünü koyar mısın bakalım bir.
Ekran parlaklığın ne alemde?
devilboy
31-01-2013, 19:07
tosunum biliyorsun elimden düşmez tel 1 gün ççook rahat gidiyor ara ara face oyun konuşma ile 1,5 gün gidiyor acaba sende şarj problemimi var
brkkksln
31-01-2013, 22:26
cihaz note 2 mi galaxy s3 mü :soru::soru::soru:
s3 dostum.
ekran parlaklığımda tavan bu arada belirtmeyi unutmuşum.
oyun moyun zart zurt çok kurcalarsam eğer 18 saat civarı menzili :)
Benim pil şarj olmuyor. Oluyor ama 7 saatte %40 civarında dolacak kadar şarj oluyor. Nasıl çözerim ben bu durumu ya, telefonu kullanamaz oldum.
Tuncer M.
01-02-2013, 16:24
Drag racing + multiplayer modunda oyun benim şarjın içine ediyor sizlerde de öyle oluyo mu? Oyuna küstüm o sebeple haha
initial-D
01-02-2013, 21:53
kilit eranı güzel oldu transformersla :)
http://g1302.hizliresim.com/16/1/jnd0q.png (http://bit.ly/c25MCx)
CSC değişim programında uyarıyı okumama rağmen Cancel yerine Install'a basınca telefon kapanıp açıldı ve komple sıfırlandı. Dikkatli olun beyler. :)
Android telefonlarda eski görmüş olduğu " Bluetooth " eşleşmeleri silinebiliyor mu ?
ARKADAŞLAR ACİİLLLLLLLLL YARDIM :(
yeni s3 aldım iphone u verip 4.1.2 yükleyemiyorum yani yazılım güncellenmiyor..telefondan zaten güncelleyemiyorumda bilgisayardan yapim dedim kies programı indirdim telefonu kabloya bağladıgımda kies programında cihazınız eşleşmiyor die bir yazı yazıyor..napmalıyım lütfen acil yardım telefondan nefret ettim :(
Tuncer M.
03-02-2013, 02:58
Sakin olunuz. Telefonda önceden Türkiye tabanlı bi rom mu vardı? Ya da geldiği ülke hangisi? Çünkü bi ülkenin romunun güncellemsi varken diğerinin olmayabiliyor.
Ayalar > cihaz hakkındayı tıklayıp oradan ana bant sürümünü yazar mısınız?
Sakin olunuz. Telefonda önceden Türkiye tabanlı bi rom mu vardı? Ya da geldiği ülke hangisi? Çünkü bi ülkenin romunun güncellemsi varken diğerinin olmayabiliyor.
Ayalar > cihaz hakkındayı tıklayıp oradan ana bant sürümünü yazar mısınız?
kardesim saol ilgilendiğin için..
ana bant sürümü ;I9300XXLFB
Tuncer M.
03-02-2013, 03:16
kardesim saol ilgilendiğin için..
ana bant sürümü ;I9300XXLFB
Sürümü baltık sürümü görünüyor. Baktığımda sizin 4.0.4 ve de 4.1.2 güncelleme mevcut. Telefondan yazılım güncellemesi yaptığınızda görünmüyor mu?
Sürümü baltık sürümü görünüyor. Baktığımda sizin 4.0.4 ve de 4.1.2 güncelleme mevcut. Telefondan yazılım güncellemesi yaptığınızda görünmüyor mu?
su anda 4.0.4 sürüm kullanıyorum...4.1.2 ye geciş yaparken yükleme tamamlanıyor ama telefon güncellenemedi diyor , sonrasında kies den yapim dedim cihazınız desteklenmiyor dedi ordan da :(
Tuncer M.
03-02-2013, 03:27
su anda 4.0.4 sürüm kullanıyorum...4.1.2 ye geciş yaparken yükleme tamamlanıyor ama telefon güncellenemedi diyor , sonrasında kies den yapim dedim cihazınız desteklenmiyor dedi ordan da :(
Odin 1.85v sürümüyle denediniz değil mi?