Orijinalini görmek için tıklayınız : Android Paylaşım Alanı(Uygulamalar,rom..)
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
Night mode baya iyiymiş. Diğerleri pek işime yaramaz sanırım.
Dolphin candır
Gece yattığım yerden forum vs okurken night mode harika oluyor :)
Sygic 1 yazılım lisansı alana aynısının 2.sini ücretsiz veriyor. 2 Kişi ortak olup alınabilir almak isteyenler olursa. Kırılmış hali de mevcut yerlerde mevcut, belki lisanslı kullanmak isteyen olur diye paylaşayım dedim. :)
SULTANOGLU
18-12-2012, 09:55
http://i1277.photobucket.com/albums/y500/sultanoglu/Screenshot_2012-12-18-10-53-39_zps48069234.png
http://i1277.photobucket.com/albums/y500/sultanoglu/Screenshot_2012-12-18-10-54-00_zps065db6aa.png
Evet durum budur :) bence pil iyi dayaniyor gibi geldi :) bilgili arkadasladanda yorum alirsak cok iyi olur :D
Beyler sanırım Tableti satıcam. ilgilenen varsa. tertemiz cihaz kullanmıyorum yada kullanamıyorum desek daha iyi :) bi heves aldık oyle duruyor ara sırada internet filan dolaşıyorum bi kaç oyun oynuyorum o kadar. varmı 1 yıl garantili 10.1 Smattab isteyen ?
Hakan benim telefon o kadar süre gitse çöpe atarım :hehe:
onursumer
18-12-2012, 11:39
one x kullananlar orjinal room ile son gelen güncellemedeki slow motion olayını deneyin kesinlike harika olmuş ya :D
SULTANOGLU
18-12-2012, 13:54
Hakan benim telefon o kadar süre gitse çöpe atarım :hehe:
Bastigim yerde cimlee kuruyor masallah dedigim bebek yasamiyor :( kullandigim telefon cabucak pili bitiyor :((
Bastigim yerde cimlee kuruyor masallah dedigim bebek yasamiyor :( kullandigim telefon cabucak pili bitiyor :((
Hamam'a gitme vakti gelmiş :)
Gariban s2 cilerede sizinti bisiler cikmis indireyim bende :)
ProdriveSTI
18-12-2012, 18:06
Asphalt 7'yi satın aldım telefonu bırakamıyorum,çok iyi oyunmuş.
Most Wanted'da yükledim apk dosyasını bulup,baya kaliteli yapmışlar.
Ama telefon çok ısınıyor yahu,normal'mi sizce ?
S2 4, 1, 2 jelly bean yuklenmistir :) ilk izlenim cihaz fena hizlandiiii :)
ProdriveSTI
18-12-2012, 19:19
S2 4, 1, 2 jelly bean yuklenmistir :) ilk izlenim cihaz fena hizlandiiii :)
Abi bende dusunuyorum xl'a,azcik daha kullanip bi sorun var mi yokmu,deger mi bildirirsen sevinirim :D
Şu Night Mode tam aradığım şeydi, valla çok yararlı program bence :) Koray abi ellerin dert görmeye :)
tecrübelerimi paylaşırım buradan
cihaz hızlandı gibi bildiğin s3 oldu tüm tema da :D doğan görünümlü şahinim var artık
beni tek zorlayan şarj s2 de bakalım onu nasıl etkileyecek
VolkanA.
18-12-2012, 19:46
En son bir ay önce güncelledim telefonu sanki yavaşladı gibi ne yapmalıyım. Telefon s3.
En son bir ay önce güncelledim telefonu sanki yavaşladı gibi ne yapmalıyım. Telefon s3.
wipe yaparsanız farkedilir şekilde hızlanır.
ama içindeki sonradan kurduğunuz tüm programlar silinir. geri yüklemek zorunda kalırsınız
akarags1905
19-12-2012, 02:59
ben 3k civarı kalkış,6k da 2. vitese atma,sonrasında 3. viteste full nos ile geçtim ama bayaa şanzıman ayarı yaptım
şimdi level 9da f1 dediği boss race öncesindeki aracı geçmeye hazırlanıyorum.lp670-4sv full modda level 9a atlayabilse üstünden atlardım o aracım ama level 9 olamadı.
4wd diye bugatti ss ile denedim oda level 10a atlamadan geeçemeyecek.normal veyron ile denedim o da geçemeyecek.sonra grip seviyesi ile 1/2 mili stock en mantıklı 9ff diye düşünerek aldım.daha level 9un ortasında olmasına rağmen mod olarak 0,2 saniye gerisindeyim.level 10a atlamadan geçerim iti :D
sonunda 10. bölümdeyim:D
o boss race'den önceki yarış için;
Final drive 1.405
1th Gear 4.527
2th Gear 3.414
3th Gear 3.005
4th Gear 2.602
5th Gear 2.339
6th Gear 2.115
yap. Bende 9ff kullandım, engine ve turbo 4.seviyede diğerleri full idi.
Boss race için ise yavuz abinin yazdığı novitec rosso değerlerini kullan ben bu şekilde geçtim:)
likedead
19-12-2012, 08:52
note 2 için resmi 4.1.2 sürümü polonyada yayınlanmış..ben şimdi indiyorum odinle atıcam ..
Samsung Galaxy Grand duyuruldu
http://img.donanimhaber.com//images/haber/38234/galaxygrandekrem1.jpg
Samsung'un bir süre önce görselleri ortaya çıkan orta seviyeye yönelik Galaxy Grand akıllı telefon modeli bugün resmi olarak duyuruldu.
Modelde 5 inç büyüklüğünde 800 x 480 piksellik LCD ekran bulunuyor. Ekran boyutuyla 5 inç ve üzeri akıllı telefon segmentinde yerini alıyor.
Tam olarak açıklanmasa da modelde 1.2GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci bulunuyor. 1GB RAM, 8GB depolama kapasitesi, 32GB'a kadar microSD desteği, Android 4.1.2 işletim sistemi, 8MP çözünürlükte arka / 2MP çözünürlükte ön kamera, 1080p video kaydı, WiFi, Bluetooth 4.0, DLNA, GPS/GLONASS desteği, HSPA+ bağlantısı, 2100mAh batarya şeklinde diğer özellikleri mevcut.
Samsung'un son dönemde orta ve üst seviye akıllı telefonlarında yer verdiği yazılım ekstraları da mevcut. S Voice sesli asistan, Multi Window aynı anda iki pencerede çalışabilme, Direct Call mesaj okurken kulağa götürdüğünüz anda kişiyi arayabilme, AllShare Play uyumlu Samsung cihazları arasında kablosuz içerik paylaşımı, Popup Play video oynatma ve tüm Samsung Hub uygulamaları bunlar arasında.
Model tek SIM ve çift SIM destekli olmak üzere iki versiyonda gelecek. Fiyat ve çıkış tarihi bilinmiyor.
Samsung Galaxy S II Plus
http://img.donanimhaber.com//images/haber/35710/Galaxy-SII-Plus.jpg
Samsung, önümüzdeki yıla giriş yapmadan önce geliştirdiği Super AMOLED ekranlarını yeni segmentlerde yaygın bir şekilde kullanmaya başlayabilir. Sammobile sitesinin haberine göre; Galaxy S II Plus ve Galaxy S III Mini olarak nitelendirilen cihazlar bu yıl sonuna kadar piyasaya sürülecek.
MWC 2012 öncesi Eldar Murtazin tarafından ortaya atılan Galaxy S II Plus iddiasını destekleyen herhangi bir gelişme yaşanmamıştı. Ancak İspanyol VTR sitesi, bu isime sahip yeni bir Galaxy S II sürümünü tüm detayları ve görselleriyle birlikte listeleyerek aygıtın varlığını doğruladı. Samsung'un şimdiye kadar en çok satılan akıllı telefonu ünvanını elinde bulunduran Galaxy S2'nin güncellenmiş Plus modeli, 350 dolar gibi gayet iyi bir seviyeden ilerleyen aylarda pazara giriş yapacak.
4.5 inç büyüklüğünde WVGA (800 x 480 piksel) Super AMOLED ekran, 1.5GHz çift çekirdekli çipset, 1GB RAM, 16GB dahili hafıza, microSD kart desteği, 8MP kamera, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth ve Android 4.0 işletim sisteminin eşlik ettiği Galaxy S II Plus'ın satışa çıkmasının ardından tıpkı Galaxy S ve Galaxy S Plus modellerinde olduğu gibi Galaxy S II'nin satışının sonlandırılacağı tahmin ediliyor. Buna sebep olarak Exynos 4210'un eski mimarisiyle üretiminin durması gösterilebilir.
note 2 için resmi 4.1.2 sürümü polonyada yayınlanmış..ben şimdi indiyorum odinle atıcam ..
Yükleyin sonrada yorumunuzu alırsak bizede tecrübe olur
s2 4.1.2 test %53 şarj 10 saat 15 dakıka
matthardy
19-12-2012, 18:08
s2 4.1.2 test %53 şarj 10 saat 15 dakıka
abi ben 4.1.2 yi (almanya sızıntı versiyon) note kurdum telefon acaıp kastı ısındı sarj resmen 10 saatte bitti bütün programlar hata verdi sen s2de bu hıza bu şarja nasıl ulastın :soru:
sen yoksa offical 4.1.2mi buldun ?
sametozt
19-12-2012, 18:17
abi ben 4.1.2 yi (almanya sızıntı versiyon) note kurdum telefon acaıp kastı ısındı sarj resmen 10 saatte bitti bütün programlar hata verdi sen s2de bu hıza bu şarja nasıl ulastın :soru:
sen yoksa offical 4.1.2mi buldun ?
official sürümü çıkmadı henüz muştu abi de sızıntı sürümü yüklemişti bildiğim kadarıyla. Ben de şimdi disaster romu ( 4.1.2 ) yükledim. Henüz güzel gidiyo.Bi takılma donma vs görmedim.
matthardy
19-12-2012, 18:28
official sürümü çıkmadı henüz muştu abi de sızıntı sürümü yüklemişti bildiğim kadarıyla. Ben de şimdi disaster romu ( 4.1.2 ) yükledim. Henüz güzel gidiyo.Bi takılma donma vs görmedim.
ben dayanamadım jell bean'de gingerbread'dede :D
ics 4.0.4 XXLRI resmi TR sürüm + root ; temiz :D
4.0.4 XXLRI resmi TR sürüm rootsuz. ben böyle mutluyum :D 4.1.2 resmi sürümü bekliyorum. Almanya geleydi iyiydi
matthardy
19-12-2012, 18:55
4.0.4 XXLRI resmi TR sürüm rootsuz. ben böyle mutluyum :D 4.1.2 resmi sürümü bekliyorum. Almanya geleydi iyiydi
N7000XXLSA kodlu almanya 4.1.2 sızıntı romunda bug acaip offical olması en az 2 sürer :D kısaca daha cok bekleriz :D
acele yok :) temiz olsun da beklemeye razıyım :)
edit: my horse oynayanlar nicklerini söyleseler ekleyelim birbirimizi. hediye para filan göndeririz. iyi olur
Sizinti buda ben cok anlamam bu islerden birader kurdu bana gore tek sorun ara sira tus kilidi acarken takiliuo gec aciyo baska sorun yok 13 saat % 39
acele yok :) temiz olsun da beklemeye razıyım :)
edit: my horse oynayanlar nicklerini söyleseler ekleyelim birbirimizi. hediye para filan göndeririz. iyi olur
onurk .
Tuncer M.
19-12-2012, 21:25
Ben de beyaz s2yle androidcilere katılıyorum. İlk defa android telim olacak, güncellemeler itunes ya da bbdm gibi pcden mi yapılıyor? Bir de şarj olayı sanırım 15+ gidiyormuş. Gerçi kullanımla alakalıdır fazlasıyla, ama çok takıntılıyım şarj konusunda aydınlık vs. ayarların dışında nelere dikkat edelim.
Ablam getirecek teli, imei mi çaktırayım pasaportuma mı kaydettireyim? Ben de yurtdışından girmiş olacağım, pasaportumda boş yer olacak çünkü. Hangisi daha sorunsuz olur.
Çok soru sordum ama android konusundaki cahilliğime verin. :D
bu ara arkadas eklemede sıkıntı var sanırım. friend not found dedi.
benimki de cerycan
Edit: my horse a bişey oldu. Level 8 24 ya da 21 yıldızken şimdi level 3 0 yıldız gösteriyor. Pert oldu oyun. Sanirim bozuldu
initial-D
19-12-2012, 22:34
sonunda 10. bölümdeyim:D
o boss race'den önceki yarış için;
Final drive 1.405
1th Gear 4.527
2th Gear 3.414
3th Gear 3.005
4th Gear 2.602
5th Gear 2.339
6th Gear 2.115
yap. Bende 9ff kullandım, engine ve turbo 4.seviyede diğerleri full idi.
Boss race için ise yavuz abinin yazdığı novitec rosso değerlerini kullan ben bu şekilde geçtim:)
motor4
turbo4
int/ex2
nos4
weight3
lastik5
hiç şanzıman ayarı yapmadan hem bosstan önceki f1 hemde boss race fxx enzo geçilebiliyormuş ya :)
startta 1 kullanmadan 2ye atıp 3te nos basınca 1/4 mil 8.150 ile geçilebiliyor
SULTANOGLU
19-12-2012, 23:30
Kafayi yemek uzereyim whats up tanedenseesaj gwlince titremiyor :( facebook normal mesaj mail zart zurt bunda skinti yok ama whats upta titresim i varsayilan yapmama ramen nedendir bilinme bu halde. Delirmek uzereyim asiri kafama takttim
Germanian
20-12-2012, 00:39
galaxi ace 5830 i telefonum şarjı bitti taktım sonra açılmadı şarj ekranı gelmedi sonra downloading yazdı daha önce görmediğimden pili çıkardım sonra açtım normal çalıştı şarj a taktım 30 dk kadar şarjdaydı sonra bi anda kapandı ve şuan ara ara açılıyo sadece ama samsung reklamlarından hemen sonra kapanıyor yine noolmuş olabilir ??
SULTANOGLU
20-12-2012, 08:07
Evet yine bir sacmalik, telefon kendibkendine calma melodisini caldi ne alakaysa :)
initial-D
20-12-2012, 08:12
Evet yine bir sacmalik, telefon kendibkendine calma melodisini caldi ne alakaysa :)
"biri seni aramaya çalışıyor ama bir türlü arayamıyor,haberin olsun" uygulaması :D
Sev beni diyo anlamıyomusun :D
SULTANOGLU
20-12-2012, 10:51
Telefon bana cagri birakiyor :D
VolkanA.
20-12-2012, 11:37
s3 ile Recovery moda giriyorum wipe cache partition seçeneğinin üstüne geliyorum ama home tuşuyla seçemiyorum
tuş kilidi tusuyla secıceksın..
matthardy
20-12-2012, 14:10
hakan abi tavsiyem her sürüm güncelledikten sonra yedek alıp temiz bi wipe etmek.
yoksa öyle saçmalıklar oluyor.
birde whatsapp'da titreşimi napıcan allan aşkına :D
sürekli elde dızzt dızzt :D
SULTANOGLU
20-12-2012, 14:15
Ya ne bilim kil oldum eskiden titriyorsu simdi tik yok. Sialis aplikasyonumu indirsem napsam.
Ama bulacaaam nedenini :)
matthardy
20-12-2012, 14:17
Ya ne bilim kil oldum eskiden titriyorsu simdi tik yok. Sialis aplikasyonumu indirsem napsam.
Ama bulacaaam nedenini :)
whatsappın kendi ayarlarındada olabılır sıkıntı onada bak derım ;)
Beyler ben bisey sorucam ben telefon da kulandiğim whatsapptir viberdir bunlari tablette kullanmak istiyorum
Yani ayni hesapla kisacasi tek hesaptan iki cihazda kullanmak istiyorum boyle bisey mumkunmuki?
matthardy
21-12-2012, 21:13
Beyler ben bisey sorucam ben telefon da kulandiğim whatsapptir viberdir bunlari tablette kullanmak istiyorum
Yani ayni hesapla kisacasi tek hesaptan iki cihazda kullanmak istiyorum boyle bisey mumkunmuki?
viber'ı bilmioyurmda whatsappda mumkun değil canım :D
denedik 2 aynı numarayı 2 farklı cihaza yazınca kim girse öteki sürekli atıyor bu numara kullanılıyor diyor.
ama viberda öle olcanı pek zannetmiyorum
SULTANOGLU
22-12-2012, 12:51
http://i1277.photobucket.com/albums/y500/sultanoglu/Screenshot_2012-12-22-13-45-00_zps2cf2aeae.png
Demin boyle bir hata verdi :)
Whatsup titrsim sorununu cozdum, guncellendikten sonra ayarlari kacmis su anda duzgun :)
Ama gec sarj olma sorunu aynen devam :) sarj olma sirasinda bildirim isigi cok cok sonuk yaniyor. Tus kilidinden cikarip sallayip tektar kitleyince isik normal yaniyor.
galaxi ace 5830 i telefonum şarjı bitti taktım sonra açılmadı şarj ekranı gelmedi sonra downloading yazdı daha önce görmediğimden pili çıkardım sonra açtım normal çalıştı şarj a taktım 30 dk kadar şarjdaydı sonra bi anda kapandı ve şuan ara ara açılıyo sadece ama samsung reklamlarından hemen sonra kapanıyor yine noolmuş olabilir ??
Olur ara sıra.. Muhtemelen yeni yazılım gerekecek cihaz garantiliyse servise götürün 1gün içinde alırsınız muhtemelen..
Ahmet_28
22-12-2012, 12:56
Xperia sola kullanıyorum 6.1.1.B.1.54 yenii sistem guncellemesii geldi.yuklesemmı herkes sorun yasamıs.
akarags1905
22-12-2012, 14:36
Xperia sola kullanıyorum 6.1.1.B.1.54 yenii sistem guncellemesii geldi.yuklesemmı herkes sorun yasamıs.
abi bu gelen bildiğim kadarıyla kararlılık güncellemesi.. dh'de falan okuyorum da herkes bunu bekliyo bana gelmedi henüz.. icsdeki sıkıntıların giderilmesi için..
bu arada u&sola kullananlara müjde sony bize jb vermicekmiş:D:mad:
doncarlo
24-12-2012, 01:43
Sanırım telefondan önemli birkaç dosya sildimki kapandı ve tam açılıcakken logoda takılıyor kendi kendine restart atıp logoya kadar geliyor ses yok ses tuşlarından menüye geldim orda dolaşabiliyorum.Bilgisayara da bağlanmıyor telefonu görmüyor makina.
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
dragon07
24-12-2012, 09:57
müzik indirme programı arıyorum önceki sayfalara bakamadım telden girdigim için yardımcı olabilirmisiniz :)
android markete girin gulkem yazın arama yapınca zaten bi tane sonuç çıkacak müzik bul die bi program var o sorunsuz çalışıyor
dragon07
24-12-2012, 10:07
çok tsk ederim bro
OfficeSuite Pro 6 + (PDF & HD) bu program nasılır tam olarak hangi işlerimize yarar kullan varmı arkadaşlar şu an 0,99$ a düşmüş fiyatı almaya değermi ?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisystems.editor.office_registere d&feature=top-paid#?t=W251bGwsMSwxLDIwNiwiY29tLm1vYmlzeXN0ZW1zLm VkaXRvci5vZmZpY2VfcmVnaXN0ZXJlZCJd
initial-D
25-12-2012, 10:33
WORLD AT ARMS oynayan varmı?
tavsiye ederim red alert 2 ayarında iyi bir oyun
Ama gec sarj olma sorunu aynen devam :) sarj olma sirasinda bildirim isigi cok cok sonuk yaniyor. Tus kilidinden cikarip sallayip tektar kitleyince isik normal yaniyor.
Akü zayıf olabilir, telefonu vurdurmayı dene
Artık bende androidli oldum
s3 minim bana hayırlı olsun :)
Şimdi ilk soru navigasyon programı lazım hangisi iyidir
akşam gidince hemen bakıcam. tablet uyumlumu ?
Artık bende androidli oldum
s3 minim bana hayırlı olsun :)
Şimdi ilk soru navigasyon programı lazım hangisi iyidir
akşam sygic in full ve son sürümünü atabilirim. ben kullanıyorum, hassasiyeti ve kullanımı çok iyi.
akşam sygic in full ve son sürümünü atabilirim. ben kullanıyorum, hassasiyeti ve kullanımı çok iyi.
valla süper olur nasıl yollayacaksın
initial-D
25-12-2012, 15:25
akşam gidince hemen bakıcam. tablet uyumlumu ?
tablet uyumlumu bilmiyorum ama vakkit harcamaya birebir :)
müzik dinlemek için TTnet müzik uygulaması cidden çok iyi olmuş
indirip kısa bi register yapıyorsunuz. sonra tüm müzikleri dinleyebiliyorsunuz. kesilme filan derdi yok.
Rica etsem bana da atarmısın?
Mouse düştü mousee :D
morgy_drag
25-12-2012, 18:54
çokşeymi istiyorum bilmiyorum :D
yeni açacağım iş yerim için şöyle bir sisteme ihtiyacım var..
min 1anadepo+1araç depo olmak üzere..
2farklı android cihaz üzerinden..
Anadepo günlük stok,araç üzerinde ki cihazdan anlık araç depo stok..Cari işlemler takibi,aylık günlük yıllık kar/zarar vs vs vs diye uzatılabilen..
2 cihazı birbirine bağlı çalıştrabileceğim...komplike bir uygulama/program
Yada en kötü ihtimal,1 tane araç üzerindeki galaxy s3cihazdan enazından stok/satış/cari hesapları cok basit şekilde takip edebileceğim..
Bir program uygulama vs vs varmıdır?:)
SULTANOGLU
25-12-2012, 18:56
Telefonu duvara vurdurucam sonunda :D alistim gec sarj etmesibe zaten sikinti yook :D
Lan olum sat sen o telefonu cenabet mi nedir :D
Konuya girenler de telefonu sorunlu birşey zannedecek senin yüzünden :)
Ben muştudan almama rağmen hiçbir sorun yaşamadım, 4 5 kez sağlam düşürdüm bi kere de yarım litre su döküldü üstüne :D
SULTANOGLU
25-12-2012, 19:06
Yok ya telefondan asiri memnunum oyle boyle degil :D elim ayagim oldu resmen :D
matthardy
25-12-2012, 19:06
Telefonu duvara vurdurucam sonunda :D alistim gec sarj etmesibe zaten sikinti yook :D
abi çok sıkıntı oluyosa eski versiyona gericevirebilirim.
up&down grade profu oldum ;)
SULTANOGLU
25-12-2012, 19:16
Yok abi ya cok saol kalsin boyle alistim zaten :D hani su telefonu ej kro kullanan benimdir heralde oyuzden normal karsiliyorum :D
İnternetsiz çalışan navigasyon uygulamalarının en başarılısı hangisidir ?
KGüneyli
25-12-2012, 19:38
internetsiz navigasyon pek yok, Olanlarda patates zaten hiç duzgun birşeye rastlamadım ben.
şu kırmızı varil hiç dolmuyor mu yoksa satın almak mı gerekiyor?
shopda oil olarak gözüken.
ceratoniaorg
25-12-2012, 23:19
s3 kullanıyorum 4.1.2 geldi bugun ve direk kurdum 130 küsür mb tı yanlış hatırlamıyorsam. güzel 1-2 özellik eklenmiş vs detaya girmeye gerek yok tabide 4.1.1 de stok rom ile sistem boşta iken 360-480mb ram kullanımı vardı.
4.1.2 kurduktan sonra 600 un altına inmiyordu cihazı yeniden başlattım fln bi nebze olsada düzeldi ama 500 civarında geziyor şimdi böyle gidecekse şarj konusunda sıkıntı yaşamak kaçınılmaz olur gibi. 4.0.x te turkbey kullanmıştım muhtemelen 4.1.2 ilede güzel bir rom kullanmak şart oldu.
initial-D
26-12-2012, 14:17
oil well kuracaksın, shop kısmında oil supply içinden alabiliyrsun.3 dakikada bir 2 oil varili üretiyor
poseidon
26-12-2012, 14:31
İgo yükle nirvanaya ulaş.
benim piranha nav. cihazından daha iyi çalışıyor.
e kuyu çıkarttırcaksın işte. güzelmiş :)
bu arada arkadaş filan olunuyo. nedir ? nasıl olunur ?
SGS2 de 2.3.6 dan 4.0.3'e geçiş yapınca igo çalışmadı. sizde de oldu mu?
sygic kullanıyorum memnunum
bu lınkı Syngic.v12.1.3.zip (460,08 MB) - uploaded.to (http://uploaded.net/file/lclbk70y/Syngic.v12.1.3.zip)
bu da konusu Sygic Gps Navigation v12.1.3 Türkçe Full (Android) » (TeknoMobil) Tam Sürüm Yazılımlar, Full Program İndir, Full Yazılımlar (http://www.teknomobil.org/cep-mobil/1868-sygic-aura-v1101-turkce-gps-navigasyon-android.html)
SULTANOGLU
26-12-2012, 14:53
4.1.2 geldimi yavvv ???
4.1.2 geldimi yavvv ???
nexuslara 4.2 bile çıktı :)
laptopum macbookpro ... kies mac kurulu ancak telefonu görmüyor ... bağlanıyor diyor ve kalıyor .. dedim sabrediyim 30-35 dakika bile bekledim gene bağlanmadı ..
telefon üzerinden güncelle dedim , cihazınız modifiye edildi.Yazılım güncellemeleri mevcut değil diyor ...
cihaz orjinal , 4.1.1 sürümü de
SULTANOGLU
26-12-2012, 16:28
nexuslara 4.2 bile çıktı :)
S3 icin konusuyoruz dimi ?? Ciddi ciddi 4.1.2 samsung tarafibdan cikarildi yani ?? Vallahi kroyum bilmiyorum ondan soruyorum
laptopum macbookpro ... kies mac kurulu ancak telefonu görmüyor ... bağlanıyor diyor ve kalıyor .. dedim sabrediyim 30-35 dakika bile bekledim gene bağlanmadı ..
telefon üzerinden güncelle dedim , cihazınız modifiye edildi.Yazılım güncellemeleri mevcut değil diyor ...
cihaz orjinal , 4.1.1 sürümü de
zaten şu lanet kies 3 gün çalışsa 10 gün çalışmıyor
samsung un artık ya güzel bir program yapması yada kies i iyice düzeltmesi gerek ... adamı kanser eder yemin ederim... millet itunes yüzünden iphone bırakıyor bende itunes seviyorum sırf o yüzden iphone a geçicem ...
Dün akşam arkadaşla birlikte TSF Shell diye bi launcher indirdik. O S3 e ben note 'a indirdim. ciddi ciddi hoşuma gitti. ben ki Go Launcher i bile sevmemişken bunu sevdim. akıcılık hız filan on numara. şarjı bile uzattı sanırım. denemeye devam ediyorum şarj konusunu. bikaç ss aldım.
uygulama Google Play Store da 16$ fiyatında. ben blackmart tan indirdim. hava durumu ve ufak ekran resmi için ayrıca 600 700 kb lik eklentileri mevcut. Telefonun kendi widgetlerini kullanmaya izin veriyor. müzik çalar filan da var da ben TTnet müzik den dinlediğim için indirmedim. ekran sol tarafında da menü mevcut. herşeyi istediğim gibi düzenleyebiliyorum simgeler dahil.
http://g1212.hizliresim.com/14/u/h9yj6.png
http://f1212.hizliresim.com/14/u/h9yl3.png
http://f1212.hizliresim.com/14/u/h9ymn.png
http://f1212.hizliresim.com/14/u/h9ynl.png
Klasör düzenleme ve menü akışları için bi video da var.
https://www.youtube.com/watch?v=m_b7rZpdh74
Tuncer M.
28-12-2012, 16:09
Abilerim, kardeşlerim. Kies'e bağlantıda sıkıntı yaşıyorum. Bi çözümü var mıdır? Bağlanıyor diyor, ama bağlanmıyor. Telefonum s2 4.0.4 sürümü mevcut.
Yukardada yazdığım gibi bu ara gitti kies bende 5 gündür yok
matthardy
28-12-2012, 16:41
kies'in allah bin belasını versin.
versiyon atmak için keis'li lazım diyorsanız boşverin odinle versiyon atın
Tuncer M.
28-12-2012, 16:45
Yok yahu yedeklemek için açacaktım kiesi. Odinde yedekleme vs. seçeneği var mı ? Yoksa sadece versiyon atmak için mi?
matthardy
28-12-2012, 16:48
Yok yahu yedeklemek için açacaktım kiesi. Odinde yedekleme vs. seçeneği var mı ? Yoksa sadece versiyon atmak için mi?
sadece rom flashlamak için.
yedek olarak kasıtın sadece rehber ise google hesabına at ;)
ordandan nasıl geri bulursun bilmiyorum :D
benim öyle versiyon atıp tutarken gitti rehberim sonradan farkettimki hayatımda ne cok lusumsuz adam varmış;
dedim bu 1 işaret olmalı :D
Renaultolog
28-12-2012, 16:58
Xperia S kullanıyorum ekran görüntüsü alamıyorum ya ben yolunu bulamadım ya da gerçekten yok böyle bi olay.bilgisi olan var mıdır?
matthardy
28-12-2012, 17:02
Xperia S kullanıyorum ekran görüntüsü alamıyorum ya ben yolunu bulamadım ya da gerçekten yok böyle bi olay.bilgisi olan var mıdır?
versiyon 4.0.x ise açma/kapama ve ses kısma tuşlarına aynı anda basılı tutuyorsunuz
Renaultolog
28-12-2012, 17:15
versiyon 4.0.x ise açma/kapama ve ses kısma tuşlarına aynı anda basılı tutuyorsunuz
Kendi kendime sövüyorum hala, oysa ki denemiştim bunu.Eyvallah çok teşekkürler :)
htc one v de oda olmuyor :(
matthardy
28-12-2012, 17:21
Kendi kendime sövüyorum hala, oysa ki denemiştim bunu.Eyvallah çok teşekkürler :)
dr.android iş başında :D möim değil ;)
htc one v de oda olmuyor :(
güç açma/kapama tuşuna basıp basılı tutuyorsunuz ardından güç tuşunu bırakmadan ev (home) ' a dokunuyorsunuz ;)
ekran goruntusu galeriye düşüyor ;)
bu screenshot tuş kombinasyon HTC one x, HTC one s HTC one v, HTC explorer, HTC desire, HTC wildfire, HTC sensation için geçerlidir ;)
dr.android iş başında :D möim değil ;)
güç açma/kapama tuşuna basıp basılı tutuyorsunuz ardından güç tuşunu bırakmadan ev (home) ' a dokunuyorsunuz ;)
ekran goruntusu galeriye düşüyor ;)
bu kombinasyon HTC one x, HTC one s HTC one v, HTC explorer, HTC desire, HTC wildfire, HTC sensation için geçerlidir ;)
tamam yaptım şimdi eyvallah birader. :D
buna rom nasıl atıcaz ona da el atarmıyız? :D
matthardy
28-12-2012, 17:28
tamam yaptım şimdi eyvallah birader. :D
buna rom nasıl atıcaz ona da el atarmıyız? :D
atmazmıyız ya :D
ama o iş uzun burdan anlatma ile olcagını sanmıyorum
atmazmıyız ya :D
ama o iş uzun burdan anlatma ile olcagını sanmıoyrum
tükkan mükkan var mı mübarek ? ya da boş zamanda yapalım ben beceremedim t20'ye atmıştım oysaki. :(
matthardy
28-12-2012, 17:32
tükkan mükkan var mı mübarek ? ya da boş zamanda yapalım ben beceremedim t20'ye atmıştım oysaki. :(
hayır android doktorlugu kendi imkanlarım dahilinde yapıyorum :D
biraz araştırım izin verirseniz ;) bu mesajda basit bir yol anlatmaya çalışcam ..
http://www.444android.com/showthread.php?t=1671
böyle bir link buldum video ile anlatılıyor nasıl yapılcağı ama daha önce hiç htc kurcalamadım,
android ortak paydasını feyz alarak samsung gibi kolay olcağını düşünüyordum fakat sanırım biraz daha kasıntı
galaxy s3 e 4.1.2 çıktımı ? gerçi dün cihaz üstünden de kies le de baktım ama yoktu ... ?
galaxy s3 e 4.1.2 çıktımı ? gerçi dün cihaz üstünden de kies le de baktım ama yoktu ... ?
evet çıktı :)
evet çıktı :)
dur deniyorum hemen ozaman .. gerçi kies e bağlanabilirsem mucize olucak ama hadi hayırlısı ..
xperia u 4 de yükselttim bin pişman olsum eski 2 ye dönme şansı varmıdır
kies e bağladım telefonumu ... çıkmadı güncelleme ...
http://i164.photobucket.com/albums/u34/byarfy/ScreenShot2012-12-29at42748PM_zpsdac6ad77.jpg
heralde bugün yarın görünür bana da
morgy_drag
29-12-2012, 15:38
Benim s3 e dun aksam geldi guncelleme..
Kies uzerinden degilde telfn uzerinden denenmeli sanirim..
Bana otomtk geldi..
Yeni versiyon iyimis ama :)
telefondan bakınca görünmüyor .. cihaz modifiye edilmiş gibi bişey yazıyor ... telefon orijinal .. samsung dan alınma .. root , rom vs hiçbişey yok
matthardy
29-12-2012, 16:50
telefondan bakınca görünmüyor .. cihaz modifiye edilmiş gibi bişey yazıyor ... telefon orijinal .. samsung dan alınma .. root , rom vs hiçbişey yok
her telefona aynı anda guncelleme düşmez.
benim note turkcellden alınma millete güncelleme gelmişken bana gelmiyordu.
ayrıca wifi ile güncelleme baktınızda güncelleme var gözüküyorda yüklemiyorsa telin şarjının %50den az oldugu içindir.
arifim gel tükkana halletsin ersin 4.1.2 kuralı baya oluyo ersin memnunda
aynısı bendede yazıyo :soru:
guncellemeyı alamayanlar.recovery modda bi cache temizliği yapsanıza..hatta bi yedek alıp
data/reset yapıp sonra deneyin..
h,ç beceremeysanız nete dusmustur zaten bıcok sıteeye guncel surum.. ındırıp odin ile atın olsun bitsin.. orj rom oldugu ıcın sıkıntı olmaz..orj olmasada sıkıntı olmaz gerçi :D
valla recovery modda bi format bende düsünmedim değil .. bi deniyim bakiyim .. yyedek almakla ugrasamicam da cache temizliği deniyim bi ..
valla recovery modda bi format bende düsünmedim değil .. bi deniyim bakiyim .. yyedek almakla ugrasamicam da cache temizliği deniyim bi ..
yap sonra gel bıze benım telıde yap
Gokhan43
30-12-2012, 17:13
Benim S3'te de 4.1.2 görünmüyor, telefon üzerinden güncellemeleri denetle dediğimde kullanılabilir güncelleme yok yazıyor.
cache temizledim durum hala aynı .. bi yedek alıp factory reset deniyorum şimdi ..
valla bende denedım yazılım yok dıyor + kieste denedim yine yok
yedekte almadım boşa formatladım iyi mi .. gitti bütün herşey :D arkadaş bundan sonra orjinal almicam hiç bişeyi .. samsungun kendi dükkanından aldık gene güncelleme yok :D
aynısı bendede yazıyo :soru:
factory reset yapınca '' güncelleme yok '' yazısı geldi ve cihazınız modifiye edilmiştir yazısı gitti ... gel gelelim gene de güncelleme yok :D
odin için 4.1.2 türkiye resmi sürümü varmıdır ? bi öyle deniyelim
factory reset yapınca '' güncelleme yok '' yazısı geldi ve cihazınız modifiye edilmiştir yazısı gitti ... gel gelelim gene de güncelleme yok :D
odin için 4.1.2 türkiye resmi sürümü varmıdır ? bi öyle deniyelim
tr resmı surum olmasına gerek yok resmı surum olsun yeterlı : ) tr'de gec cıkıp xx ulkede daha once cıkabılıyo..coklu dıl secenegı olsun yeter.
eger modıfıyelı uyarısı gıttıyse bekle az daha 3-5gune gelır guncelleme..gelmesse odin ile atarsın.. ;)
valla yaptık odınle polonya surumunu yukledık suan catır catır sıkıntı yok
evet arkadaşlar , tr sürümü görünmüyor .. sammobile da dahi yok TR sürümü... 4.1.2 sürümü cihaza otomatik gelenler acaba TR ürünümü kullanyor , yurt dışı cihazlarmı .. çünkü çok araştırdım TR resmi sürümü yok henüz ...
odin ile abimin ve benim cihaza da 4.1.2 polonya sürümü kurdum ... türkçe dil seçeneği zaten mevcut içinde ... şuan problem görünmüyor ... yanlız ilk başta biraz donuk çalışıyordu wipe data ve cache yapınca herşey güzel şuan ...
herşeyi tamam güzelde şu sağdaki menüye nası bişey ekleyecez yada kaldıracaz onu bi çözemedim yardıım :D
çoklu ekranla alakalı diyorsan , ordaki listedekiler çift ekranda kullanılabiliyor , başka programlar şuanda desteklenmiyor...
çoklu ekranla alakalı diyorsan , ordaki listedekiler çift ekranda kullanılabiliyor , başka programlar şuanda desteklenmiyor...
aynen onu sormuştum anlaşıldı tamam bende kafamıza göre oraya koyabiliyoruz sanmıştım abartmışım demekki :D neyse buda yeterli gayet
şimdilik yeterli ancak şahsi düşüncem ileride istediğimiz programları seçebiliceğimiz şekilde güncellenecektir ...
SULTANOGLU
31-12-2012, 13:43
Arkadaşlar ciddi ciddi telefonumu köküne kadar formatlayıp yeni baştan kurmak istiyorum. neyi nasıl yapmamı önerirsiniz ?
4.1.2 yi nereden bulabilirim.
biliyorum çok kroca sorular soruyorum ama hakikaten anlamıyorum bu işlerden ve google da arayıp bulduğum bilgilerle değil en azından tanıdığım kişilerden tavsiye almak istiyorum.
Sıkılmayıp açıklarsanız çok sevinirim. Tişikirlir sipirmen
şöyle anlatayım , sammobile dan 4.1.2 polonya sürümünü indirin ... odin ile cihaza atın ... anlatımları android forumları ve google da çokca var ... işlemler sonrasında sonrasında telefon açılıcak kapatın tekrar ... ses açma + home + güç tuşuna basarak wipe data ve wipe cache yapın ... sıfır telefon olsun :)
link veriyorum ama umarım hata yapmıyorumdur : http://www.sammobile.com/firmware/?page=3 burdan polonya XEO yazanı indirdim onu kurdum .. resmi sürümdür
SULTANOGLU
31-12-2012, 13:55
şöyle anlatayım , sammobile dan 4.1.2 polonya sürümünü indirin ... odin ile cihaza atın ... anlatımları android forumları ve google da çokca var ... işlemler sonrasında sonrasında telefon açılıcak kapatın tekrar ... ses açma + home + güç tuşuna basarak wipe data ve wipe cache yapın ... sıfır telefon olsun :)
Cok saol bu wipe yapmadan once yedek almam lazim dimi ? :) kiesle yeeek alicam simdi sonra dediginiz 3 tusa basarak wipe edicem sonra odinle 4.1.2 ye yukselticem. Bunlarin ardindan kiesle tekrar geri yukleme yaparsam problem cikmaz heralde dimi ?
odinle yuklemek icin download moda almayı unutmayin ... '' ses kısma + home + guc '' tuşu ... :)
şahsen kiesle yedek almadım bu sefer .. bi anlık cinnetle formatladım yedeksiz.. ancak kiesle yedek aldığımda olumlu sonuç alamamıştım .. uygulamalar vs ile ilgili ... titanium backup varmış ancak kullanmadım hiç ... şöyleki şuan 4.1.2 polonya sürümü kullanıyorum ve kies sorunsuz çalışıyor .. sabahtan beri oyunların apk ve SD kart dosyalarını atıyorum sorun yaşamadım ... :)
SULTANOGLU
31-12-2012, 14:16
Ya isin en ilginc tarafi bende kiese bir turlu baglanamiyorum :( yedeklemedende format atmak istemiyorum :(
kiesle bağlanma problemini ben çok yaşaadım ... çok uğraştım şuan sorun yaşamıyorum .. google da kies bağlantı vs diye aratırsan birçok şey çıkar .. denemekte fayda var .. usb hata ayıklama ... driverleri tekrar yükleme vs gibi işlemleri denemek gerek .. tabi bide başka usb takılı olmaması gibi şeyler yazıyor ..
ayrıca odin ile yazılım güncelleme için özel mesaj atıyorum .. resimli adım adım anlatımı mevcut .. bilmiyorum daha önce bilgin varmıydı ancak elinde bulunsun ...
SULTANOGLU
31-12-2012, 15:41
ayrıntılı mail için çook teşekkürler baya açıklayıcı, şu anda telefonu yedekliyorum yedeklemesi bittiğinde sizin dediğiniz gibi ses açma, menü ve power tuşuna basıcam cillop gibi sıfır yapıcam telefonu :D çok saolun
RottingChrist
31-12-2012, 16:51
beyler scarface oynayan var mı aranızda? iki gündür fena sardı :)
4.2 yi yükledik bakalım yarın test edip farkı görücez :)
KGüneyli
02-01-2013, 06:20
beyler scarface oynayan var mı aranızda? iki gündür fena sardı :)
Beni sarmadı o oyun ya, bu ara pek bi bakamıyorumda.
Oynanması gereken ücretli ücretsiz oyunlarınız neler?
4.2 yi yükledik bakalım yarın test edip farkı görücez :)
Telefon nedir?
Telefon nedir?
s3. biraz kurcaladımda pek bir fark göremedim belirgin bir farkı nedir :)
ceratoniaorg
02-01-2013, 11:55
s3. biraz kurcaladımda pek bir fark göremedim belirgin bir farkı nedir :)
4.1.2 dir o. belirgin fark galerinin değişmesi allsharecast ve çoklu pencere desteğinin gelmesi. herhalde sitede ilk bana direk olarak geldi 1 haftayı geçti ben memnunum
yahu kies ile neyi yedekliceksiniz ben anlamadım kı ?*
rehber ztn google e fotolar vs herbok ztn duruyo format atılsa dahi sd kart ıcınde oldugu ıcın.. uygulama yedeklıceksenınzde ındırın appsaver apk olarak dosyalar klasorunde appsaver içine yedeğini alsın..
4.1.2 dir o. belirgin fark galerinin değişmesi allsharecast ve çoklu pencere desteğinin gelmesi. herhalde sitede ilk bana direk olarak geldi 1 haftayı geçti ben memnunum
evet 4.1.2 polonya surumu kullaniyorum bekleyelim dedik ama direk olarak dusmedi :)
SULTANOGLU
02-01-2013, 15:52
yahu kies ile neyi yedekliceksiniz ben anlamadım kı ?*
rehber ztn google e fotolar vs herbok ztn duruyo format atılsa dahi sd kart ıcınde oldugu ıcın.. uygulama yedeklıceksenınzde ındırın appsaver apk olarak dosyalar klasorunde appsaver içine yedeğini alsın..
Kroyum olm ben.
omerbeytekin
02-01-2013, 16:13
vallahi ben lg kullanıyorum, ne lg nin kendi programı pc suite nede başka bir programa ihtiyaç duymuyorum. Upgradelerimi cwm ile custom romlarla yapıyorum, yedekleri mail ile hallediyorum.
Naçizane tavsiyem custom ve root lu rom kullanın telefonunuzun ne kadar gücü oldugunun farkına varın :)
benim cihazım lg optimus black (1 ghz cpu, 512 mb ram var) makine boşta iken 200 mb civarı kullanıyor sadece. 4.0.4 olarak geçen yazılım ve çokda stabil çalışıyor :)
garantiye gönderirkende fabrikadan çıktığı hale çevirebiliyorsunuz zaten o hale getirip gönderirsiniz hiçbir sorunda olmaz :)
KGüneyli
02-01-2013, 18:23
Smdi b bakiyim dedim kardesimin s3 e cihaziniz modifiye edilmistir diyor. Nasil cozuces bunu bilen varmi
Smdi b bakiyim dedim kardesimin s3 e cihaziniz modifiye edilmistir diyor. Nasil cozuces bunu bilen varmi
bende de yazıyordu , wipe data ve cache yapınca düzeldi .. tabi bilmiyorum genede güncelleme görünür mü .. ben yaptıktan sonra güncelleme yok yazmaya başlamıştı ... eğer şuan güncellemeyi düşünüyorsanız odin ile polonya,ingiltere,almanya gibi ülkelere yayınlanmış güncellemeyi kurabilirsiniz.. türkçe mevcut kendi içinde .. yada bekleyip Türkiye sürümünün çıkmasını bekleyebilirsiniz..
4.1.2 bir hafta önce falan geldi kurdum harbi güzel eklemeler geldi
çoklu pencere, bildirim ekranının değişmesi, google chrome benim dikkatimi çeken değişiklikler
4.1.2 galaxy s3 e mi kurdunuz ? resmi olarak TR gelmemiş görünüyor size kies le veya telefon içinden ayarlardaki güncelleme sekmesinden mi geldi .. cihazınız orjinal Türkiye ürünümü ... samsung kvk başarı vs vs herneyse işte ..
ayrıca konuyu takip ediyorum .. bugün buğra (ef186) abinin yeni aldığı s3 ü 4.1.2 yaptık .. eğer bozulursa telefon burdan bakar diye ürkek gözlerle konuya bakıyorum :D
KGüneyli
03-01-2013, 05:20
- Telpa garantili arkdaslarımın cihazları Güncellenmiş. TR de cıkmadi diyorsunuz o nasıl olacak:)
Reset attım, simdi güncelleme yok diyor. bakalım ne olacak, Odinle atmak istemiorum sona güncellemeleri vs görmüyor diyorlar.
Birkaç yerde her telefona aynı anda güncelleme gelmediğini bazılarına daha geç geldiğini okumuştum sanırım doğruymuş bende garantili s3 kullanıyorum henüz güncelleme yok.
SULTANOGLU
03-01-2013, 14:45
yemin ediyorum kan beynime sıçradı aşırı takıntılı bir adamım. telefonumu formatladım zart yaptım zurt yaptım şarj olmuyor olmuyor olmuyor :mad: odin le de 4.1.2 ye yükseltmeye korktum şimdi daha beter bozarım diye ama ciddi anlamda kafama taktım bu şarj problemini. olmadı servise götürücem. sabah 10 gibi koydum şarja anca %52 oldu kaldı şarj durumu düz ilerliyor hiç artmıyor. kapattım açtım falan bu sefer %48 e düştü şarja takılı telefonla konuştum %47 oldu. Ulan benmi şehir hattına elektrik veriyorum acaba. :mad:
bu arada telefonumu seviyorum :D
http://i1277.photobucket.com/albums/y500/sultanoglu/Screenshot_2013-01-03-15-49-19_zps2d7dba37.png
http://i1277.photobucket.com/albums/y500/sultanoglu/Screenshot_2013-01-03-15-50-14_zps88ebedcd.png
Budur amk durum...
Ahmet_28
03-01-2013, 15:01
Beni sarmadı o oyun ya, bu ara pek bi bakamıyorumda.
Oynanması gereken ücretli ücretsiz oyunlarınız neler?
bu ara chaos iyi sardı tavsiye ederim.oyun ücretsiz online zevk veriyor.
KGüneyli
03-01-2013, 15:18
abi seninde bu sarjdan bi türlü kısmetin yürümedi galiba ya:D gecende böle bi sorunun vardı yanlıs hatrlamıorsam
abi ben kendi telefonumu abimin telefonunu ve bugra abinin telefonu odinle polonya 4.1.2 yaptim.. suan ne sarj ne baska problem görünmüyor :-)
Low-Rider
03-01-2013, 15:22
flick shoot baya keyifli bir oyunmuş.
Türk yapımı, tavsiye ederim.
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.mobilecraft.football&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsIm5ldC5tb 2JpbGVjcmFmdC5mb290YmFsbCJd
SULTANOGLU
03-01-2013, 15:30
abi seninde bu sarjdan bi türlü kısmetin yürümedi galiba ya:D gecende böle bi sorunun vardı yanlıs hatrlamıorsam
ya sorma sabahtan beri telefon şarjda ulan kablo kumandaki araba gibi oldu :D
abi ben kendi telefonumu abimin telefonunu ve bugra abinin telefonu odinle polonya 4.1.2 yaptim.. suan ne sarj ne baska problem görünmüyor :-)
ben bu akşam direk 4.1.2 ye yükseltiyorum sornada olmazsa telefonu gidip servise veriyorum :D
asıl merak ettiğim daha önceden bu şarj olmama problemi olan telefonlar yeni yazılımla düzeldimi ?
KGüneyli
03-01-2013, 15:34
- Kendi orjinal kablosuylamı sarj ediorsun abi, servise verirken sarj aletinide götür. Anlat derdini pil ve kablo birebir değişim garantili oluyor belki pilde yada kabloda bi sıkıntı vardır.
SULTANOGLU
03-01-2013, 15:38
- Kendi orjinal kablosuylamı sarj ediorsun abi, servise verirken sarj aletinide götür. Anlat derdini pil ve kablo birebir değişim garantili oluyor belki pilde yada kabloda bi sıkıntı vardır.
aynen öyle kendi orjinal kablosuyla şarj ediyorum. cinnetin eşiğindeyim :D
aynen öyle kendi orjinal kablosuyla şarj ediyorum. cinnetin eşiğindeyim :D
Hakan her iki mesajdan biri senin sen ne sorunlu adamsın ya :ramo
SULTANOGLU
03-01-2013, 15:57
anti teknolojik bir adam olduğum için oluyor bunlar hep :D ne güzel 5800 ımla mutluydum :D
Tuncer M.
03-01-2013, 16:24
Ben de 4.0.4den 4.1.2ye geçmek istiyorum fakat root ve rom kafamı çok karıştırdı. :D Rom attıktan sonra root için dosyayı roma göre seçin v.s yazmışlar. Orada tıkandım. Zahmet vermezsem root ve rom için link verebilir misiniz? :cool:
KGüneyli
03-01-2013, 16:30
Ben de 4.0.4den 4.1.2ye geçmek istiyorum fakat root ve rom kafamı çok karıştırdı. :D Rom attıktan sonra root için dosyayı roma göre seçin v.s yazmışlar. Orada tıkandım. Zahmet vermezsem root ve rom için link verebilir misiniz? :cool:
Senin telefon root lu değildir olum ya?
RottingChrist
03-01-2013, 16:34
s3 şarjıyla note 2 şarj etmeye çalıştım aynısı benim de başıma gelmişti ama senin şarj da orjinalmiş. :beuj:
anti teknolojik bir adam olduğum için oluyor bunlar hep :D ne güzel 5800 ımla mutluydum :D
s3 üm genpa garantili 2 gün önce kiesten baktığımda 4.1.2 gözükmüyordu bende odinle yükledim ama çok memnunum özellikle şarj konusunda 4.1.1 e göre daha tasarruflu dün gece 3.30 gibi sarja taktım 19 saat gösteriyordu 4.1.1 de %12lerde 16. saatte pil zayıf uyarısı veriyordu.hergün kullanım aynı whatsapp,face,konuşma bakalım bugün izlenim ne olucak :)
4.1.2 galaxy s3 e mi kurdunuz ? resmi olarak TR gelmemiş görünüyor size kies le veya telefon içinden ayarlardaki güncelleme sekmesinden mi geldi .. cihazınız orjinal Türkiye ürünümü ... samsung kvk başarı vs vs herneyse işte ..
ayrıca konuyu takip ediyorum .. bugün buğra (ef186) abinin yeni aldığı s3 ü 4.1.2 yaptık .. eğer bozulursa telefon burdan bakar diye ürkek gözlerle konuya bakıyorum :D
evet galaxy s3'e kurdum, TR kayıtlı yurtdışı vs değil :)
bir hafta falan önce geldi hatta güncelleme, telefonda uyarı verdi yeni güncelleme var diye, bilgisayara falan bağlamadım
KGüneyli
03-01-2013, 20:37
- vay arkdas, bi bize gelmedi heralde bu spor gazetesi
SULTANOGLU
03-01-2013, 20:54
Evet 10 saat oldu hala %100 olmadi anca %90 a geldik. Is konusunda asiri birnyogunlugum var guncelleyemedim hala. 4.1.1 izdirabina devam.
KGüneyli
03-01-2013, 21:26
Evet 10 saat oldu hala %100 olmadi anca %90 a geldik. Is konusunda asiri birnyogunlugum var guncelleyemedim hala. 4.1.1 izdirabina devam.
Abi odinle bozma cihazı, Brak TR sürümü cıkınca kendi güncellesin :)
Bende S3 e 31 aralıkda güncellemeyi yaptım (4.1.2) otomatik geldi eski haline göre şarj daha tasarruflu geldi bana şarj olma konusundada bir sıkıntı yaşamadım hiç
heh kiese bağlanmıyor hadi buyur nasıl yapıcaz
Kies şuan bir şey yüklüyor fotoğraf galerisi fln yazdı ama ne acaba bakalım..
SULTANOGLU
03-01-2013, 21:58
Ozaman ben kendi haline biraktim sunan icin :) umarim bir an once banada guncelleme gelirde bu sikintidan kurtulurum. Anca %100 oldu 12 saat sarj :D
Tuncer M.
03-01-2013, 22:18
Senin telefon root lu değildir olum ya?
Bilmiyorum ki. Sadece sürümü 4.0.4 olduğunu biliyorum. :D
Low-Rider
03-01-2013, 22:19
öff be rom atmayı unutmuşum valla telefona
sdcard'dan zip dosyası ile yüklenen bir rom'muş denediğim ben odin'den kasınca telefon sıçtı:D neyse ki düzelttim
beyler s3 için oyun önerirmisiniz
öff be rom atmayı unutmuşum valla telefona
sdcard'dan zip dosyası ile yüklenen bir rom'muş denediğim ben odin'den kasınca telefon sıçtı:D neyse ki düzelttim
hangisini denicen bu sefer?
Benchmark testleri sonuçları
Stock galaxy note 2 : 6100 puan
Omega rom ve custom kernel: 7100 puan
Overclocktan sonra (1.8 mhz): 7700 puana kadar çıkardım.
Rootlu ve overclocklu galaxy s3 6100 e yakın puan alıyordu aynı testte.
Omega rom baya fark ettirdi note 2 de.
Low-Rider
03-01-2013, 23:44
hangisini denicen bu sefer?
4.1.2 omega yükledim son sürümü
böyle bir haber gördüm bu arada .. ilk defa gördüm :
http://www.techno-labs.com/1/37886/1/galaxy-s3-ölumlerine-dur-denecek.html
4.1.2 yi odin ile yüklemek için root rom vs işlemler yapmak zorunda dğeilsiniz.. gerek yokki ..
odinle telefon neden bozulsun anlamadım.. muhtemelen kiesden daha çok kullanılan bir programdır .. ayrıca tabiki tercihim otomatik güncelleme var diye ekrana gelsin yapayım yönünde olacaktır ancak odinle yüklemenin telefonun bozulmasıyla alakası yoktur hocam..
4.1.2 omega yükledim son sürümü
bi bakayım neymiş bu omega rom :)
4.1.2 artık nerden buldusam bi ağırlaştı telefon :D onu baştan indiriyim bide şu rom hikayesini hala çözemedim bir bu kaldı sanırsam :D +omega zımbırtısını indirdim yanlız bi milyon dosya cıktı kuramadım bıraktım bende öyle :D
KGüneyli
04-01-2013, 06:20
odinle telefon neden bozulsun anlamadım.. muhtemelen kiesden daha çok kullanılan bir programdır .. ayrıca tabiki tercihim otomatik güncelleme var diye ekrana gelsin yapayım yönünde olacaktır ancak odinle yüklemenin telefonun bozulmasıyla alakası yoktur hocam..
Bozulmadan kastım, zaten güncellemenin ekrana gelmiceğiydi. Yanlıs anlasılma olmasn:)
Low-Rider
04-01-2013, 08:34
s2 için omega'yı yükledim dün gece, şimdi orjinale dönücem.
Sevemedim ben.
Google arama widget'inin içine etmiş.Standart halinden daha hızlı değil hatta daha yavaş!
Pil konusuda vasat, ram kullanımı çok yüksek.
Tuncer M.
04-01-2013, 23:08
http://i1102.photobucket.com/albums/g460/montanaturner/Screenshot_2013-01-05-00-01-33.png
guncelleme gorumemesinin nedeni yasal en son cikan surumun bu olmasi mi? Bir de dil konusunda herhangi bir sikinti yasamama ragmen Turkce kullanmak istiyorum teli. 4,0,3 e geri mi donmem lazim acaba? :/
Bu arada tel yurtdışından geldi.
türkiye de resmi son sürüm 4.1.1 ... 4.1.2 çıkanlarda var ... 4.0.4 eski ancak orası kesin..
Tuncer M.
04-01-2013, 23:12
türkiye de resmi son sürüm 4.1.1 ... 4.1.2 çıkanlarda var ... 4.0.4 eski ancak orası kesin..
Telden yazılım kontrol et dediğim de güncel yazılım yok diyo nedendir acaba...
http://img431.yukle.tc/images/4448Screenshot_2013-01-05-00-21-29.png
sanırım fena deil :D
Tuncer M.
04-01-2013, 23:26
sanırım fena deil :D
Müthiş yahu. Bu kadar mütevazi olmayın. :D
Bu arada kiesten de kontrol ettim. Bu en son çıkan üretici yazılımıdır diyor. (4.0.4 için.) Ne yapsam bilemedim... :D
yazılımı indirip odin ile güncellemeyi deneyiniz
sametozt
04-01-2013, 23:51
s2 için omega'yı yükledim dün gece, şimdi orjinale dönücem.
Sevemedim ben.
Google arama widget'inin içine etmiş.Standart halinden daha hızlı değil hatta daha yavaş!
Pil konusuda vasat, ram kullanımı çok yüksek.
Disaster abi disaster s2 de son romum oldu çok memnunum ama v4 olan sürümü :D
Low-Rider
05-01-2013, 00:07
valla daha rom falan yüklemem bugün tiksindim ya
unutmuşum tabi uzun zamandır yapmıyordum, birşeyleri unuttum hep tekrar başladım
birde siyah kernel'de bug varmış home tuşu çalışmıyormuş onun yüzünden çok uğraştım
sametozt
05-01-2013, 00:40
valla daha rom falan yüklemem bugün tiksindim ya
unutmuşum tabi uzun zamandır yapmıyordum, birşeyleri unuttum hep tekrar başladım
birde siyah kernel'de bug varmış home tuşu çalışmıyormuş onun yüzünden çok uğraştım
Disasteri siddetle tavsiye ediyorum herkese. Ben wifi kullanmadigim icin sorun olmuyo tabi ama tek sikintisi wifi acikken kilit ekraninda takilma oluyo. Onu da baska kernelle cozduklerini okudum ama ugrasmadim nasil olsa kullanmiyorum diye.
konu da adet yerini bulsun bide uygulama paylasayim.. topgear uygulamasinda haberler.. testler ve videolari bulabilirsiniz.. denemeye değer bir uygulama
https://play.google.com/store/apps/details?id=bbc.uk.topgear
erdem325
05-01-2013, 01:15
simdi bi bakayim dedim ama konu epey bi uzamis gitmis..
okusan okunmaz bastan o hale gelmis..
bende bi tane htc wildfire s var
vodafone dan almistim, buna artik rom mu oluyor root mu oluyor herneyse oyle bisey yapmam lazim sanirim..
telefonun kendi hafizasi cok az, herseyide sd karta kaydedemiyorum maalesef, iki gune bir doluyor hafizasi cildiriyorum artik..
kirip atacam bi kenarada baska telefonum yok..
bu sorun nasil cozuluyor birisi bana bi izah edebilirmi?
bi ara arastirmistim root mu rom mu ne yapilacak falan deniyordu, ama bu cihaz icin guncellemesimi yoktu neydi bi davasi vardi yapilamiyordu falan..
Tuncer M.
05-01-2013, 03:19
Telefonun s2 olduğunu belirtmeyi unutmuşum, arfy'nin yönlendirdiği linkten s3 romu yüklemeye çalışıyorum 1 saattir kafayı yedim :D Gece gece bir sürü aksiyon yaptım boşu boşuna :D
TolgaEsentepe
05-01-2013, 21:57
note2 ye güncelleme geldi biraz önce 4.1.1 den 4.1.2 ye yükseldi ama ben bi fark göremedim ne gibi şeyler eklendi acaba ?
birde yine note2de kendi tarayıcısına girdiğim zaman direk ekran ışığını kısıyor. ayarlar en parlakta arkadaşınkinde de aynı şey. sebebini bilen varmıdır acaba ?
vodafone dan almistim, buna artik rom mu oluyor root mu oluyor herneyse oyle bisey yapmam lazim sanirim..
telefonun kendi hafizasi cok az, herseyide sd karta kaydedemiyorum maalesef, iki gune bir doluyor hafizasi cildiriyorum artik..
bi ara arastirmistim root mu rom mu ne yapilacak falan deniyordu, ama bu cihaz icin guncellemesimi yoktu neydi bi davasi vardi yapilamiyordu falan..
[TUTORIAL][ROOT] How to root your HTC Wildfire S? - xda-developers (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1195275)
[ROM] Unofficial Cyanogenmod 7.2 (UPDATE) (Full maintenance release) - xda-developers (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1226765)
bu islemlerden sonra link2sd ile karta kayit sansiniz olacak..
punto_multijet
06-01-2013, 18:00
Bende wildfire s kullaniyorum dahili hafizam 2gb :) 150mb deil. Tavsiyem link2sd falan degil direk class 10 hafiza kartiya data2sd destekli rom kurun
note2 ye güncelleme geldi biraz önce 4.1.1 den 4.1.2 ye yükseldi ama ben bi fark göremedim ne gibi şeyler eklendi acaba ?
birde yine note2de kendi tarayıcısına girdiğim zaman direk ekran ışığını kısıyor. ayarlar en parlakta arkadaşınkinde de aynı şey. sebebini bilen varmıdır acaba ?
Güç tasarrufu açıktır sizde.Ayarlardan Güç tasarrufuna tıklayın orda sizin dediğiniz şey yazıyor zaten :)
CasabLanca
06-01-2013, 21:27
interneti kesmek için paket veri bağlantısını kapatıyorum her defasında uzun uzadıya giriyorum kısayoldan ona girmek için program önerisi olan var mı
Benim gördüklerim mürekkep efekti multi pencere acma kapatma özelliği eklenmiş facebooktan vs sayfa acarken internet Explorer dan aciliyor
interneti kesmek için paket veri bağlantısını kapatıyorum her defasında uzun uzadıya giriyorum kısayoldan ona girmek için program önerisi olan var mı
telefon modelini bilmiyorum ama bildirim bölümünde mobil verisi varsa ona tıklayarak açıp kapatabilirsin
Denemedim ama yorumlara göre işe yarar;
https://play.google.com/store/apps/details?id=it.miabit.android.dataonoff&feature=related_apps
bir de;
https://play.google.com/store/apps/details?id=zas.experiences.tools.dataswitch&hl=tr
mobil veriyi açıp kapatmak için açma kapatma düğmesine uzun basın. açılan kısımda "veri ağı modu" düğmesi mobil veriyi açıp kapatıyor.
widget indir :D
4.1.2 polonya sürümünde kies ve samsung smart çalışmıyor samsung smart çok önemli değilde kies çalışmıyor telefonu görmüyor tekrar 4.1.1 in türkiye sürümünü yüklesek düzelirmi
Mechanix
08-01-2013, 10:59
Eski telefonum S2'yi acil satıyorum.Garantili telefon , 700 TL son istiyorum arkadaşlar.
Yurt dışından bi tanıdığımdan Galaxy s3 LTE modelini aldım, evde kurcalarken yanlışlıkla EFS dosyalarına zarar vermişim şimdi *#06# yaptığımda NULL/NULL yazıyor imei uçtu yani.
izmirde tanıdığınız bildiğiniz telefoncu var mı 2 tanesine götürdüm yapamadılar çünkü.rom atıyoruz açılıyor alet ama imei gözükmüyor EFS yok.
merhabalar bende yarın galaxy s alıcam kullanan varmı aranızda yorumları nasıldır :)
Kullanışlı olmak şartıyla türkce İngilizce sözlük önerisine ihtiyacım var arkadaşlar,yardımcı olurmusunuz?
Kullanışlı olmak şartıyla türkce İngilizce sözlük önerisine ihtiyacım var arkadaşlar,yardımcı olurmusunuz?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.translate&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nb 29nbGUuYW5kcm9pZC5hcHBzLnRyYW5zbGF0ZSJd
google translate ya da çeviri yazınca çıkıyor.
türkçe ingilizce almanca arapça çince japonca vs vs 30 40 tane dil var. bi çoğunda seslendirme de mevcut.
ben çok memnunum. bazen dalgasına cümle yazıp okutuyorum.
ayrıca yazılı bi metinden çeviri için foto çekme özelliği ile fotodaki işaretlediğiniz metini de çeviriyor.
tek sıkıntısı online olması :D kotayı çok yemez ama.
iPhone 5 getirtmiştim kendime., fakat geldiği gibi ofisten biri yeni aldığı ama büyük diye kullanmadığı Note II'nin üstüne para verdi, dayanamadım ben de takasladım.:D
Sorun şu ki, uygulamaları indirmek için farklı bir Gmail hesabı açtım. Gmail'e onu kaydetti telefon.
e-mail uygulamasına da hotmail hesabımı kaydettim.
Bir de ofiste diğer avukatla kullandığımız av.tr uzantılı Gmail hesabım var ama onu bir türlü ne Gmail hesabına ne de diğer email uygulamasına kaydedemiyorum.
Hesap ekle diyorum fakat kaydetmiyor.
Yeri burası değil ama mazur görün.
Ne gibi tavsiyeleriniz olabilir benim için? 3 farklı e-mail hesabını kullanmak istiyorum ama telefon sadece 2'sine izin verdi.:S
arkadaşlar acil yardım telefon açılmıyor 4.1.2 polonya sürümünü kullanıyordum kiesi felan açmıyordu 4.1.2 almanya sürümünde çalışıyormuş onu indirdim telefona yüklerken son aşamada dosya hatası dedi yarım kaldı ve telefon iptal açılmıyor sonra 4.1.1 polonyayı tekrar yükledim bu sefer yüklendi fakat telefon açılırken çıkan samsung yazısında kalıyor ileri gitmiyor ne yapmam lazım tekrar 4.0.4 yüklemeye çalışıyorum o şekilde düzeliyormuş galiba.bu arada telefon s3
arkadaşlar acil yardım telefon açılmıyor 4.1.2 polonya sürümünü kullanıyordum kiesi felan açmıyordu 4.1.2 almanya sürümünde çalışıyormuş onu indirdim telefona yüklerken son aşamada dosya hatası dedi yarım kaldı ve telefon iptal açılmıyor sonra 4.1.1 polonyayı tekrar yükledim bu sefer yüklendi fakat telefon açılırken çıkan samsung yazısında kalıyor ileri gitmiyor ne yapmam lazım tekrar 4.0.4 yüklemeye çalışıyorum o şekilde düzeliyormuş galiba.bu arada telefon s3
önce sakin heyecan yapma.. zamanında bi rom attıydım 15dk sonra samsung logosu duzeldı.. ne kadar bekledin ??
+ olarak
dl moduna
r. moduna vs alabiliyomusun telefonu ??
onlarda da samsung yazıp beklıyosa türk usulü çıkart pili bi 5dk sonra tak gene dene hangi moda girebilyosan
r. moda gırıyosan wipe cache yap data reset yap fix permissions yap
dl moda girebliyosan
ya biyerde hata yaptın yada yuklerken eksik dosya vs yukledın ondan kaynaklıdır(odinle attıysan x yerine y dosya koymus olabılırsın)
...
saat 5 ten beri uğraşıyorum 1 saattir bekliyordum ekran açık samsung yazıyor bi cacık yok aynı.telefonu dl moduna ve r moduna alabiliyorum odine bağlayabiliyorum şimdi pc de polonya sürümü duruyormuş onu deniyorum şuan yüklüyor bakalım çalışıcakmı.odinden tek dosya md5 uzantılı pda kısmından atıyorum
matthardy
08-01-2013, 21:42
saat 5 ten beri uğraşıyorum 1 saattir bekliyordum ekran açık samsung yazıyor bi cacık yok aynı.telefonu dl moduna ve r moduna alabiliyorum odine bağlayabiliyorum şimdi pc de polonya sürümü duruyormuş onu deniyorum şuan yüklüyor bakalım çalışıcakmı.odinden tek dosya md5 uzantılı pda kısmından atıyorum
bosuna bekleme acılmaz.
odınle 4.1.2 flashlıyarakta sıkıntı yasarsın.
gene aynılarını yapabilir.
böyle durumlarda upgrade yada downgrade kurtarıyor fakat sizin upgradelik bi sansınız yok yok artık ***** 4.1.2nin üstü yok :D
sam mobiledan 4.0.4 orjinal tr versiyon flashla.
telefon acılır.
yedegını al daha sonra bi wipe çak sıkıntısız devam et.
4.1.2 hiç ugrasma guzel değil ;)
her surumu kullandım galaxy note ile.
en sorunsuz en sıkıntısız TR 4.0.4 rootlu ;)
merhabalar bende yarın galaxy s alıcam kullanan varmı aranızda yorumları nasıldır :)
işin sonu memnun kalırsın.
4.1.2 polonya yani eski kullandığımı tekrar yükledim düzeldi şuan sorunsuz çalışıyor demekki benim indirdiklerimde dosyaları hatalıydı o yüzden sıkıntı yarattı
brkkksln
08-01-2013, 21:54
arkadaşların s3 üne 4.1.2 geliyo bana halan gelen giden yok. üstte youtube açık altta tech açık olsun istiyorum :D
initial-D
08-01-2013, 23:32
Xperia Z Özellikleri | 5 inç Dokunmatik ekran - Sony Smartphones (Turkey) (http://www.sonymobile.com/tr/products/phones/xperia-z/specifications/#tabs)
s3ten üstün olabilir
artısı suya toza dayanıklılığı
443ppi ekran
4.1.2 polonya sürümünü 3-4 tane s3 e yaptım .. abimin arkadaşların vs ... açılmamak , kasmak , vs vs herhangi bir problem yaşamadım ... odin ile attım sonrasında 2 telefona wipe data yaptım , diğer ikisinde wipe da yapmadım ... sorunsuz devam hepsi..
Tureng tavsiye ederim :icon_tup:
arkadaşlar 4.1.2 türkiye rom linki varmı :) hali hazırda polonya kullanıyorum bi süredir .. hiç sıkıntımda yok ama türkiye türkiyedir :) sammobile da falan gelmemilş henüz
Tuncer M.
10-01-2013, 14:55
Tek kelimeyle başarılı( zamanında iphone da kullandım, symbian işletim sistemli tel de, aralarından en çok, ki bb 9700ımı da çok seviyordum app çeşitsizliğinden ötürü s2ye geçtim, şuanki android işletim sistemi ve s2den memnunum) s2nin önceki telim bbden sonra tek kasan noktası şarjı. Ona da alışıyor insan. :D
Tek kelimeyle başarılı( zamanında iphone da kullandım, symbian işletim sistemli tel de, aralarından en çok, ki bb 9700ımı da çok seviyordum app çeşitsizliğinden ötürü s2ye geçtim, şuanki android işletim sistemi ve s2den memnunum) s2nin önceki telim bbden sonra tek kasan noktası şarjı. Ona da alışıyor insan. :D
yorumlar için teşekkür ederim bende 3 sene kadar iphone kullandım bi zamandan sonra sıkılıyor artık insan nekadar iphone olursa olsun :)
Antalyalogy
10-01-2013, 17:24
Arkadaşlar s2 için en güncel resmi sürüm hangisi acaba ?
ProdriveSTI
11-01-2013, 11:47
Beyler HTC Sensation XL'a 4.1.1 jelly bean gelmeyecekmiş sanırım...
Root nasıl yapıp yükseltebilirim,yardımcı olur musunuz ?
Dün Onur'a (Mr.K) sordum pek anlayamadım :D
beyler s3 te "GO Locker" programını kullanan var mı?
telefonun kendi uygulamasında tuş kilidi kendiliğinden açılabiliyor, şifre vsde koymak istemiyorum. bu programı veya başka bir program önerebilirmisiniz?
Tuncer M.
11-01-2013, 17:42
Arkadaşlar s2 için en güncel resmi sürüm hangisi acaba ?
4.0.4(polonya) sanırım. Tr sürümü 4.0.3
htc one v'mde 1gb sd card var. 8gblık kart aldım şimdi düşüncem şu 1 gblktai kurulu herşeyi direk 8liğe kopyalasam uygulamarın çalışmasında sorun yaratır mı?
beyler s3 te "GO Locker" programını kullanan var mı?
telefonun kendi uygulamasında tuş kilidi kendiliğinden açılabiliyor, şifre vsde koymak istemiyorum. bu programı veya başka bir program önerebilirmisiniz?
Go locker bir süre kullanmıştım güzeldir, şimdi normal şekilde kullanıyorum :)
note için jelly bean ' i sabırla bekliyorum. bi gelmedi a.... :D
ercan5252
11-01-2013, 19:31
motorola atrix teleonumun sürümü yükselirmi 2.3.4 mu öle bişi hızından şarzndan inanılmaz memnum internet kullanmazsam 3 gün gidiyor kullanırsam 2 gün .
ProdriveSTI
11-01-2013, 21:13
Yok mu yardim edecek ? :(
Tuncer M.
12-01-2013, 16:28
Bir önceki şarj sürem 1 gün 5 saat iken, şimdi %50si 6 saatte bitti. Ki kullanım şekli de hemen hemen aynıydı. Bu konuda çalışan programlar işe yarıyor mu?
Tavsiye edeceğiniz program var mı?
darkmoon
12-01-2013, 16:48
şu işe yarar güzel app leri ilk mesajda yazsanız iyi olucak 118 sayfa olmuş 5 sayfa geri okudum sonu gelmez ilk mesajda bir düzenleme yapılıp en iyi app ler yazılırsa bence güzel olur.
şu işe yarar güzel app leri ilk mesajda yazsanız iyi olucak 118 sayfa olmuş 5 sayfa geri okudum sonu gelmez ilk mesajda bir düzenleme yapılıp en iyi app ler yazılırsa bence güzel olur.
Bi bpş vaktimde konuyu komple okuyup düzenlerim ben:icon_tup:
Bir önceki şarj sürem 1 gün 5 saat iken, şimdi %50si 6 saatte bitti. Ki kullanım şekli de hemen hemen aynıydı. Bu konuda çalışan programlar işe yarıyor mu?
Tavsiye edeceğiniz program var mı?
Önbellek temizleyici öneririm, haftada 1 yapmanız fark ettiriyor.
darkmoon
12-01-2013, 17:04
Bi bpş vaktimde konuyu komple okuyup düzenlerim ben:icon_tup:
Ara Ara yenilikleri ilk mesajı düzenleyerek yazarsan iyi olur çünkü 118 sayfa olmuş arada eminim onlarca çok faydalı bilgiler app ler falan vardır kaynamışdır onların bir derlenip toplansa paylaşımda faydalı olmuş olur.
Tuncer M.
12-01-2013, 18:13
Önbellek temizleyici öneririm, haftada 1 yapmanız fark
Android system cleaner'i dün kurdum. Teşekkürler önerin için.
3-4 faydalı bulduğum programı paylaşayım ben o vakit.
Android system cleaner telefonun ön bellek ve geçmişini temizlemenizi sağlıyor.
Zedge çok başarılı ekran fotoğrafları mevcut.
e devlet kapısı e devlet sisteminin mobil uygulaması
Hacker's keyboard alternatif ve de bence başarılı bi klavye uygulaması
Accuweather Türkiyeyi bilmiyorum, fakat burada tahminleri genelde tutuyor. :D
Tripadvisor gezi yardımcısı. Otel restaurant vs. bulma konusunda yardımcı bi program. :icon_tup:
Yok mu yardim edecek ? :(
telefonun ne marka? sony ise yardımcı olabilirim..
darkmoon
12-01-2013, 18:19
task manager lar bir işe yarıyormu bazıları yaramıyor diyor bazıları yarıyor diyor ben kurdum ama arka planda çalışan şey gene çalışıyor yada android otomatik açıyor.
matthardy
12-01-2013, 18:32
pro :D teli root yapip yukseltmek diye birsey yokki. Jb gelmicekse gelmicektir hep 4.o.4te kalicaksin demektir
task manager lar bir işe yarıyormu bazıları yaramıyor diyor bazıları yarıyor diyor ben kurdum ama arka planda çalışan şey gene çalışıyor yada android otomatik açıyor.
Telefonun rootlu ise
teli rahat kullanmak için 3 programa ihtiyacınız var.
1. set cpu.
bu programda cpu mhz hızı ayarlanıyor.
tavsiyem ne çok hızlı ne çok yavas bi aralık seçmeniz.
misal 1.4 ghz note da max 1200 min 800 mhz kullanıyorum.
2.auto killer memory.
tweakleri ayarların.
wifi ile şebekeye karışmasın yeter.
10 tweakten alt 2si harici tickleyip tele reset atın gerisini ona bırakın.
3.advanced task manager.
Auto kill leveli ayarliyarak ekrani her kitledinizde sonlandirmasi gereken seyleri seyleri secip keyfinize bakabilirsiniz.
monıtorden kullanılan ram 600 700 gorunuyor.
ekranı kıtleyıp gerı actınız tık 450e falan gerı dusmus ;)
ama bu programların hepsı playstoreda paralı haberınız olsun.
ben bu programlar ile uygulama monıtorune gırmeyelı yaklasık olarak 4 ay olmuştur :D
galaxy s3 4.1.2 TR sürümü yayınlandımı ... odin ile yüklicem ama bulamadım... geçen mesajlardada yazmıştım 4.1.2 polonya kullanıyorum ama illa TR sürümü olsun istiyorum nedense :)
Ben TR sürümü yükledim direk kies den bildirim falan da geldi :)
golfcu0101
13-01-2013, 13:19
dostlar galaxy s2 var yurt dışından alınma yaklaşık 1 yıl oldu ya sorun şu ki bu aralar telefon çok donma yapıyor menü yavaş işliyor
aceba güncelleme olarak ne yapmak gerekiyor,neyi nerden yüklemek güncellemek gerek yada ne yapmalı bu tip bir soruna karşı
RottingChrist
13-01-2013, 13:49
şöyle online oynayabileceğimiz güzel bir oyun var mı acaba? bir kaç tane denedim ama tek başıma sarmadı.
ProdriveSTI
14-01-2013, 03:27
yesilcine baktınmı ?
Baktim da,htc ile ilgili pek bilgi yok :(
telefonun ne marka? sony ise yardımcı olabilirim..
Htc sensation xl abi.
pro :D teli root yapip yukseltmek diye birsey yokki. Jb gelmicekse gelmicektir hep 4.o.4te kalicaksin demektir
:D 4.0.3 te kaldim yahu,ben buna hic mi 4.1.1 yukleyemeyecem peki.
Sheyhzade
14-01-2013, 03:34
dostlar galaxy s2 var yurt dışından alınma yaklaşık 1 yıl oldu ya sorun şu ki bu aralar telefon çok donma yapıyor menü yavaş işliyor
aceba güncelleme olarak ne yapmak gerekiyor,neyi nerden yüklemek güncellemek gerek yada ne yapmalı bu tip bir soruna karşı
firmware update yapabilirsiniz, cyanogenmod 10 ya da 11'i kurarak daha verimli kullanabilirsiniz.
Sheyhzade
14-01-2013, 03:36
olayınızı çözer... (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1782009)
Sheyhzade
14-01-2013, 03:38
note için jelly bean ' i sabırla bekliyorum. bi gelmedi a.... :D
rootlayarak firmware update edip custom rom ile jelly bean kullanabilirsin dostum sıkıntı olmaz.
KGüneyli
14-01-2013, 05:27
Ben TR sürümü yükledim direk kies den bildirim falan da geldi :)
Senin yalnısın var :) TR sürümü cıkmadı