Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Android Paylaşım Alanı(Uygulamalar,rom..)

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Dodoo
30-10-2012, 05:42
Biz 4.0.4 de kaldik ilk defa sarj %90 i gecmiyor..

34btr1907
30-10-2012, 08:26
note II de durduk yerde ekran ışığı yanıp duruyordu bazı ayarlarındandır dedim kurcaladım çıkamadım işin içinden. göz takip özelliğinden şüphelendim onu devre dışı bıraktım yine nafile. dayanamadım bu saatte pc açıp araştırdım ki bu şekil sorunlar ile karşılaşan çok. bazı oyun ve uygulamalar sebep olabiliyormuş. bunları kaldırmaktan veya kesin çözüm fabrika ayarlarına geri dönmek diyorlar ama bir sürü şey yükledim tekrar uğraşmak işime gelmiyor. şimdi bir virüs programı indirdim ve taradım bir programı sakıncalı buldu. onu kaldırdım inşallah sorun çözülmüştür. program adı dr web türkçe ve kullanışlı olmasını sevdim.

kafasına göre arka arkaya 3 4 kez ekran yanıp sönuyor dimi? bu sorun bendede var ilk başlara göre çok azaldı, belki haftada 2 3 e düştü,ilk aldıgımda 2 hafta çıldırttı beni sonra kendiliğinden düzeldi gerizekalı.

edit:s3 bendeki note 2 de yapıyorsa ya samsungun kronık sorunu yada sürümlerin ib.liği anlamadım

RottingChrist
30-10-2012, 09:02
aynen öyle. dün akşam yatıyorum kendiliğinden yanıyor ekran da maşallah 106 plazma gibi odayı aydınlatıyor. sinir oldum kalktım gecenin bir saatinde forumları araştırdım ve dediğim virüs programını yükledim. tarama yaptığımda 2 adet sakıncalı uygulamayı tespit etti. birisi 3D otobüs park oyunu diğeri ne ne diye indirdiğimi hatırlamadığım fvl player diye bir uygulama (adını yanlış yazmış ılabilirim) onları kaldırdım şimdilik bir sıkıntı yok. ama gerçekten sinir bozucu bir durum. :Deli:

kafasına göre arka arkaya 3 4 kez ekran yanıp sönuyor dimi? bu sorun bendede var ilk başlara göre çok azaldı, belki haftada 2 3 e düştü,ilk aldıgımda 2 hafta çıldırttı beni sonra kendiliğinden düzeldi gerizekalı.

CooLeqenD
30-10-2012, 09:06
Simdi APPLE' in neden daha pahalli oldugunu cooook daha iyi anliyabiliyorum. Android surekli sorun surekli sorun, sorunlarda cok komik derecede can sikan sorunlar. Ayriyetten 1.460' a telefonu alip bir kac ay kullanip telefonun 1.000 Lira zor ettigini bilmek iste o daha kotu bir duygu..!

Low-Rider
30-10-2012, 09:10
Simdi APPLE' in neden daha pahalli oldugunu cooook daha iyi anliyabiliyorum. Android surekli sorun surekli sorun, sorunlarda cok komik derecede can sikan sorunlar. Ayriyetten 1.460' a telefonu alip bir kac ay kullanip telefonun 1.000 Lira zor ettigini bilmek iste o daha kotu bir duygu..!

Yav kullanma o zaman güzel kardeşim, şu konuda kötüleyip duruyorsun habire

CooLeqenD
30-10-2012, 09:11
Sadece ben kötülemiyorum özgür abi, bir çok kişi kötülüyor zaten sadece kötülüyen ben miyim herkesin sorunları var bende dile getiriyorum yaptığım bu. Editliyebilirim mesajımı.

Low-Rider
30-10-2012, 09:14
Sorunların hiç biri aşılamayan sorunlar değil, hepsi ufak tefek şeyler..

Marka model farketmeksizin her üründe her cihazda böyle veya daha farklı şeyler yaşanabiliyor.

34btr1907
30-10-2012, 09:15

sorunların hepsi gideriliyor kalıcı bezdırıcı sorunlar değil hıc bırı dogubankta dukkanı olan arkadaşım 3400e ip5 satıp şimdi 1800 e düştü diye sırıtıp t20 kullanırım ip12345 sksler kullanmam dıyen bı adam kı 10 yıldır tel piyasasının içinde bu adam:)

CooLeqenD
30-10-2012, 09:20
Tabiki aşılamayacak sorunlar değil abicim benim sorunlar zaten komik derecede can sıkan sorunlar. Misal, oyun oynarken çook çabuk şarjı bitmesi oyunda öyle fazla sağlam bir oyun değil. Fazla internet paketi yemesi 5 günde 600 küsür mb bitirdi sağolsun, donmaları vs bunlar çok komik derecede can sıkan sorunlar olduğu için insan daha çok sinir oluyor abi. He Android fiyatına göre güzel cihaz yapıyor ama piyasası hiç bir şekilde yok en çok sinir olduğum konu o oldu. S3 çıkmadan 2-3 hafta önce aldım telefonumu dün kaan abiye sorduğumda telefon 700 Lira edeceğini söyledi ondan bu isyanım :)

sorunların hepsi gideriliyor kalıcı bezdırıcı sorunlar değil hıc bırı dogubankta dukkanı olan arkadaşım 3400e ip5 satıp şimdi 1800 e düştü diye sırıtıp t20 kullanırım ip12345 sksler kullanmam dıyen bı adam kı 10 yıldır tel piyasasının içinde bu adam:)

Doğrudur ben ona hiç bir şey demiyorum, bende zamanında iPhone4 vardı YurtDışı cihazı 3-5 Ay kullandım ve aldığım fiyata sattım hatta takas yaptıydım. Bütün sinirim bunun yüzünden yoksa Android fiyatına nazaran güzel cihazlar çıkartmaya çalışıyorlar ama komik sıkıntıları oluyor :) Misal yukarıda yeni gelen güncelleştirmeler ile gelen şarj sorunları vs vb sıkıntılar :)

Low-Rider
30-10-2012, 09:22
Piyasa konusunda haklısın, iphone'a göre çok daha düşük o konuda yapıcak birşey yok.Biraz bekleyip ucuz almakta fayda var:)

Pil konusu ise yorumsuz çünkü hepsi aynı bokun laciverti o konuda.

CooLeqenD
30-10-2012, 09:26
Evet abi telefoncu kaan abimiz, telefon zaten S2 zamanında s3 çıkmadan 2-3 Hafta önce aldıydım nerden bilebilirdim ki ben alır almaz telefonu piyasaya çıkartıcaklarını ve telefonun bu kadar değer kaybediceğini. Aldık ve gördük accaip bir değer kaybetti. Internette bakıyorum Genpa garantili S2' lere 1100' den başlıyor 760 mı neydi en dip rakamı abi, ilana bakanlara bakıyorum 400 falan en dip rakamlıya 800 kişi falan bakmıştı. Birde özgür abi, yazlıktaydım şarjdan çıkardım sabah telefonu 2G ve Drag Racing Bike Edition oyunu oynamaya başladım 3 küsür saat içinde bana şarj edin uyarısını verdi telefon şaka gibiydi pil' e baktım öyle bir düşüş şekli vardı ki şaka gibiydi, telefonum %60 küsürdeydi kapat dedim açtığımda şarj %3' de o saçmalığı hala çözmüş değilim :)

RottingChrist
30-10-2012, 09:31
güzel arkadaşım. kusura bakma ama taktir edersin ki insanlar genel olarak işin içinden çıkamadıkları zamanlar bazı şeylere çare bulabilmek için paylaşımlarda bulunur ve doğal olarak bunlar göz önünde olur. burası da bir paylaşım alanı ve bu dediklerimi yoğun olarak görüp böyle düşünmen çok normal. ihtiyaç ve bütçe ikilisini değerlendirdiğimde bana en uygun olanı alırım. bukadar kurcalanmaya açık bir işletim sistemi mutlaka sıkıntı çıkaracaktır ama çözümü genel olarak hızlı ve basit. 2. el durumu tamamen satan adamın becerisine ve elindeki cihazın temizliğine bağlıdır. ayranın yoktur içmeye ama masaya koyup şekil yapıcam diye evkur dan 3 tl ye aldığın telefonu toto sıkışınca 2 verirsin diyecek laf yok.

Low-Rider
30-10-2012, 09:31
Ya bazen sapıtıyor,ctesi günü %60 şarjım varken telefon bir takıldı kapattım açtım %22 kalmıştı.

Browser takılmış kalmış salak salak çalışmış arkada.

TAdı tuzu bunlar:D

CooLeqenD
30-10-2012, 10:40
güzel arkadaşım. kusura bakma ama taktir edersin ki insanlar genel olarak işin içinden çıkamadıkları zamanlar bazı şeylere çare bulabilmek için paylaşımlarda bulunur ve doğal olarak bunlar göz önünde olur. burası da bir paylaşım alanı ve bu dediklerimi yoğun olarak görüp böyle düşünmen çok normal. ihtiyaç ve bütçe ikilisini değerlendirdiğimde bana en uygun olanı alırım. bukadar kurcalanmaya açık bir işletim sistemi mutlaka sıkıntı çıkaracaktır ama çözümü genel olarak hızlı ve basit. 2. el durumu tamamen satan adamın becerisine ve elindeki cihazın temizliğine bağlıdır. ayranın yoktur içmeye ama masaya koyup şekil yapıcam diye evkur dan 3 tl ye aldığın telefonu toto sıkışınca 2 verirsin diyecek laf yok.

Ya tabiki bende diyorum cebime uygun olanı alayım kafam rahat olsun ama sonra şöyle bir olay oluyor ' Cebimde *.*** telefon var bütün özelliklerini kısıyorum ve şarjını uzun götürmeye çalışıyorum, Ekranını kısıyoruz, Alt ışıklarını kapatıyoruz, 3G' i 2G' e indiriyoruz ki şarjı uzun gitsin ama internette dolaşırken bizi kanser etsin vs vs ' bu daha böyle ama bunları yapmadığımız taktirde Ekranı açayım 2G' mi 3G' e çekeyim Bütün özellikleri Aktif olsun o telefon maximum yarım gün gider Android' de bunu sevmiyorum işte bir sürü Ek Program kullanıyoruz diye neden şarjı uzun gitsin diye ama paramızın karşılığında ezilip büzülüyoruz hemde kocaman bir pili olduğu halde çok komik rakamlarda gidiyor şarj süresi :) Satma durumuna gelicek olursak ben telefonumu 1.000 Liraya koyayım şimdi sahibinden' e istek gelir mi gelmez mi bilmiyorum sadece tek yanı benim ki Beyaz ama Chrome yerlerinde atmalar var bir kaç S2 gördüm hepsi yanlarından atıyor ne garipse + Genpa garantili vs sanmıyorum 1.000 Liraya gider bu telefon :)

Ya bazen sapıtıyor,ctesi günü %60 şarjım varken telefon bir takıldı kapattım açtım %22 kalmıştı.

Abi işte tadı tuzuda insanı beklenmedik anda vurursa ve sinirli birisiyse mazallah o telefon tuz buz olur :D Dediğim gibi komik ama sinir bozucu sıkıntıları var :D

Low-Rider
30-10-2012, 10:45
YA şarj şarj diyorsunda varmı rakiplerinden daha iyi performansı olan,En fazla 2-3saat oynar?iphone'da aynı diğerleri de aynı bu kadar özellik olupta ne bekliyorsun 3310 pil performansı mı?
3g hep açık,parlaklık otomatik ben günü bitirebiliyorum rahatça

RottingChrist
30-10-2012, 10:52
iyi güzel de iphone şarj konusunda daha mı iyi? note II kullanıyorum gündüz sürekli telefon görüşmesi akşamları da kurcalıyorum internet vs. yatana kadar %30 falan kalıyor. ekran özellikleri üst seviyede hemde öyle kısıtlamalar falan yapmıyorum. sabah evden çıktığımda akşama kadar beni idare ederse benden yana sıkıntı yok.

CooLeqenD
30-10-2012, 11:00
YA şarj şarj diyorsunda varmı rakiplerinden daha iyi performansı olan,En fazla 2-3saat oynar?iphone'da aynı diğerleri de aynı bu kadar özellik olupta ne bekliyorsun 3310 pil performansı mı?
3g hep açık,parlaklık otomatik ben günü bitirebiliyorum rahatça

Yazlıkta iken gün boyu telefon elimdeyken telefonu gün içinde 2 kere şarja takıyordum özgür abicim, sabah çıkartıyordum gün içinde yatmadan önce tekrardan takıyordum şarja o yüzden söylemiştim bu olayı.

iyi güzel de iphone şarj konusunda daha mı iyi? note II kullanıyorum gündüz sürekli telefon görüşmesi akşamları da kurcalıyorum internet vs. yatana kadar %30 falan kalıyor. ekran özellikleri üst seviyede hemde öyle kısıtlamalar falan yapmıyorum. sabah evden çıktığımda akşama kadar beni idare ederse benden yana sıkıntı yok.

NOTE' un mah değeri fazla olabilir ama gerçekten bana az geliyor kocaman bir pil var telefonumuzda ve şarjı bu kadar az gidiyor bütün sinirim ona yoksa ufak tefek sıkıntılarını görmezden gelinilir ondan yana sıkıntı yok. Ama pil büyük olduğu halde şarjın 1 gün gitmesi üzüyor insanı :)

Schumi
30-10-2012, 11:07
Yazlıkta iken gün boyu telefon elimdeyken telefonu gün içinde 2 kere şarja takıyordum özgür abicim, sabah çıkartıyordum gün içinde yatmadan önce tekrardan takıyordum şarja o yüzden söylemiştim bu olayı.

NOTE' un mah değeri fazla olabilir ama gerçekten bana az geliyor kocaman bir pil var telefonumuzda ve şarjı bu kadar az gidiyor bütün sinirim ona yoksa ufak tefek sıkıntılarını görmezden gelinilir ondan yana sıkıntı yok. Ama pil büyük olduğu halde şarjın 1 gün gitmesi üzüyor insanı :)

Senin pilin bence üretim hatalı yada bozuk bişi var. Güç içinde şarja takmak nedir ben bilmiyorum. Sürekli telefon görüşmesi whatsapp email. Birde genelde handsfree ile konuşurum oda çok şarj yer.

CooLeqenD
30-10-2012, 11:09
Şuayb abi cidden var bir sıkıntısı ama nedir bilmiyorum abi, en donanımsal oyunu oynadım 2G ile beraber 3 küsür saatte şarjı bitti. Mahalleden bir arkadaşım vardı s2 si vardı telefonunu çok aşırı derecede kullanıyordu Twitter vs olarak yanında yedek batarya ile dolaşıyordu :)

initial-D
30-10-2012, 14:05
xperia s ile ofiste wifi dışarıda 3g açık ekran otomatik 1750 mah pille evden çıkarken %40 lardayken bile sabah 9dan akşam 7ye yetiyor bana ucu ucuna olsada.fulleyip çıktığımda da hiç gün içinde şarj etmek zorunda kalmıyorum

zaten akıllı telefon evden ayrı kalınan 12 saati çıkarsın yeter.

SifirinciMurat
30-10-2012, 14:22

root yapıp busybox ve terminal emulator yükledikten sonra
ps komutuyla processleri listeleyip kill ile de beğenmediğini öldüreceksin

androidin tadı arkada yatan linuxu kullanınca çıkıyor :)

Low-Rider
30-10-2012, 14:34
root yapıp busybox ve terminal emulator yükledikten sonra
ps komutuyla processleri listeleyip kill ile de beğenmediğini öldüreceksin

androidin tadı arkada yatan linuxu kullanınca çıkıyor :)

Root var zaten de dediklerini ilk defa duydum, onlarıda denerim.

KUllanmadığım ve arka planda haybeye çalışan herşeyi titanium backup ile disable etmiştim ama bazen salaklaşıyor tabi.

bilalMW
30-10-2012, 14:37
one v root yapan varmı beyler?

psikolojikdeli
30-10-2012, 14:42
htc one x hakkındaki görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar veya bunun yerine tavsiye edebileceğiniz bir telefon varsa gerçekten çok faydalı olur benim için

CooLeqenD
30-10-2012, 18:42
xperia s ile ofiste wifi dışarıda 3g açık ekran otomatik 1750 mah pille evden çıkarken %40 lardayken bile sabah 9dan akşam 7ye yetiyor bana ucu ucuna olsada.fulleyip çıktığımda da hiç gün içinde şarj etmek zorunda kalmıyorum

zaten akıllı telefon evden ayrı kalınan 12 saati çıkarsın yeter.

İste bende onu istiyorum baska bir sey degil :) Bu arada Xperia S nasil bir telefon biraz bahsedebilir misiniz acaba? :)

Low-Rider
30-10-2012, 21:00
İste bende onu istiyorum baska bir sey degil :) Bu arada Xperia S nasil bir telefon biraz bahsedebilir misiniz acaba? :)

Güne %100 şarjla başlayıp %4-5 kaldığı halinin bir screenshot'ını alıp koysana buraya.Hem uygulama kullanımları hem grafiği.

Baktım eski mesajlara da koymamışsın galiba yada ben göremedim.

initial-D
30-10-2012, 21:02

benim k750den sonraki ilk telefonum

ekran kalitesi muazzam.en yüksek pixel yoğunluğuna sahip zaten.kamerası harika.sony tarafından yazılım güncellemesi desteğide çok iyi.

s3le kıyaslarsam menü geçişlerindeki akıcılık ve kamera açısından daha iyi.kamera özellikle düşük ışıkta çok daha iyi.birde eller parmaklar büyük olduğundan geri tuşunun sony de sol tarafta olması daha rahat geliyor.s3 te geri sağ tarafta olduğundan elimdeyken parmağı çok kasıyorum gibi hissettiriyor avuç içine doğru :Dçok büyük problem :D

şarjıda standart 1 gün işte.

sII ile xperia arc s arasında kalmıştım.tam da üstüne s çıkınca gittim bunu aldım.başına bişey gelse gene gider bunu alırım

Schumi
30-10-2012, 21:02
Galaxy S3 orjinal 4.1.1 rom harika olmuş. :) Hız ve geçişler inanılmaz akıcı.

Dodoo
30-10-2012, 21:08
htc one x hakkındaki görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar veya bunun yerine tavsiye edebileceğiniz bir telefon varsa gerçekten çok faydalı olur benim için

one x + çıkacak, one x alırsanız telefon değer kaybedecek.. s3 benim izlenimlerime göre one x den üstün, bende s3 kullanıyorum... one x+ ile ne olur bilemiyorum :)

brkkksln
30-10-2012, 21:30
ufak bi hızlanma hissettim 4.1.1 ile ama şarj fena olmuş. 4.5 saatte %3 ten %100 e getiriyo ama 3 gün giden bataryam şu an 2 günü zor çıkarcak.
diyeceksinizki kullanmıyomusun arkadaş teli hiç :)

1 saate yakın wifi den nete giriyorum.3g ye gerek kalmıyo iş yerimde evde wifi var. oyun desen günde yarım saat anca oynuyorum. günde 30dk tel görüşmem bi 20 25 te msj durumum var.

hanımdaki 4gs de aşağı yukarı benimle aynı kullanımda ama şarj 1 günü zor çıkarıyo...

CooLeqenD
30-10-2012, 21:34
Güne %100 şarjla başlayıp %4-5 kaldığı halinin bir screenshot'ını alıp koysana buraya.Hem uygulama kullanımları hem grafiği.

Baktım eski mesajlara da koymamışsın galiba yada ben göremedim.

Alıp koyayım dicemde abii, şimdi işe döndüğüm için orada WiFi kullanıyorum + Telefonu koyuyorum masanın üzerine hiç ellemiyorum telefonu ellemeyincede telefon şarjı uzayıp gidiyor :D Yazlıktaki halini bir gösterseydim iyiydi :D dimdik bayır aşşağı pil durumu vardı :D

benim k750den sonraki ilk telefonum

ekran kalitesi muazzam.en yüksek pixel yoğunluğuna sahip zaten.kamerası harika.sony tarafından yazılım güncellemesi desteğide çok iyi.

s3le kıyaslarsam menü geçişlerindeki akıcılık ve kamera açısından daha iyi.kamera özellikle düşük ışıkta çok daha iyi.birde eller parmaklar büyük olduğundan geri tuşunun sony de sol tarafta olması daha rahat geliyor.s3 te geri sağ tarafta olduğundan elimdeyken parmağı çok kasıyorum gibi hissettiriyor avuç içine doğru :Dçok büyük problem :D

şarjıda standart 1 gün işte.

sII ile xperia arc s arasında kalmıştım.tam da üstüne s çıkınca gittim bunu aldım.başına bişey gelse gene gider bunu alırım

Valla bende düşünür oldum fiyatıda makul derecelerde ama benim telefon para etmiyor o ayrı bir konu allah belasını versin S2' nin 700TL ediyormuş ben daha ne diyim ya daha taksiti devam ediyor 1460TL' nin :Deli:

Low-Rider
30-10-2012, 21:37
Alıp koyayım dicemde abii, şimdi işe döndüğüm için orada WiFi kullanıyorum + Telefonu koyuyorum masanın üzerine hiç ellemiyorum telefonu ellemeyincede telefon şarjı uzayıp gidiyor :D Yazlıktaki halini bir gösterseydim iyiydi :D dimdik bayır aşşağı pil durumu vardı :D

Valla bende düşünür oldum fiyatıda makul derecelerde ama benim telefon para etmiyor o ayrı bir konu allah belasını versin S2' nin 700TL ediyormuş ben daha ne diyim ya daha taksiti devam ediyor 1460TL' nin :Deli:

Sen istiyorsun ki,full ekran açık

müzik dinlerken oyun oynucam internete girerken whatsappda yazışıcam gün boyu telefon elimden düşmücek kurcalıcam pilide 3gün gidicek:D

Öyle bir dünya yok.

Hafta içi net 1.5gün gidiyor pilim kulanımımım normal ne çok yoğun ne az ama ctesi ve pazar dışarda oldum mu akşama bitiyor.

Sen bunları kabul etmediğin sürece mutsuz olursun o telefonla:)

CooLeqenD
30-10-2012, 21:39
Sen istiyorsun ki,full ekran açık

müzik dinlerken oyun oynucam internete girerken whatsappda yazışıcam gün boyu telefon elimden düşmücek kurcalıcam pilide 3gün gidicek:D

Öyle bir dünya yok.

Hafta içi net 1.5gün gidiyor pilim kulanımımım normal ne çok yoğun ne az ama ctesi ve pazar dışarda oldum mu akşama bitiyor.

Sen bunları kabul etmediğin sürece mutsuz olursun o telefonla:)

Yarın WiFi değilde 3G açık tutayım abi akşama kadar bakalım ne kadar gidecek oyunda oynamıcam arada sırada Face Twit E-Posta bakıyorum sadece o kadar bir deniyim :)

Dodoo
30-10-2012, 21:43
Valla wi-fi mobil veri oyun müzik karışık kullanımda bir günü rahat yettiriyorum.. Sorun yaşamadım hiç pille alakalı, ben mi az oynuyorum nedir :D

CooLeqenD
30-10-2012, 21:45
Ben oyunda oynamıyorum ki gün içinde anca eve geldiğimde oynuyorum iş yerinde öyle bir boşluğum falan olmuyor zaten önümde bilgisayar var, anca evde yatarkene sıkıntıdan oynuyorum. Müzikte dinlemiyorum 1 kere kulaklığı takıp dışarıda müzik dinlemedim :D Sadece 3G açık şekilde gün içinde internete girip facebook e-posta vs yaptığımda dayanmıyor şarj vs vs

Dodoo
30-10-2012, 21:49
Ben oyunda oynamıyorum ki gün içinde anca eve geldiğimde oynuyorum iş yerinde öyle bir boşluğum falan olmuyor zaten önümde bilgisayar var, anca evde yatarkene sıkıntıdan oynuyorum. Müzikte dinlemiyorum 1 kere kulaklığı takıp dışarıda müzik dinlemedim :D Sadece 3G açık şekilde gün içinde internete girip facebook e-posta vs yaptığımda dayanmıyor şarj vs vs

O zaman senin cihazda bir problem var muhakkak, gün içinde sürekli tel elimde, sabah 7 evden çıkıyorum, 5-7 arası geliyorum okuldan, şarj yarıdan fazla dolu oluyor genelde..

CooLeqenD
30-10-2012, 21:50
Bak işte yarın 3G açık olucak 8:20' de Şarjdan çıkartıcam telefonu akşamda buraya SS koyucam bende merak ediyorum sakin kullanımda ne kadar gidicek o şarj ROM' lu telefonumda

psikolojikdeli
30-10-2012, 22:03
one x + çıkacak, one x alırsanız telefon değer kaybedecek.. s3 benim izlenimlerime göre one x den üstün, bende s3 kullanıyorum... one x+ ile ne olur bilemiyorum :)

x+ gördüm öyle çok extreme bi farkları yok android hala kafamda soru işareti 2g den beri iphone kullanıyorum ,s3 nedense ön yargılıyım hoşuma gidemedi bir türlü

necoone
31-10-2012, 02:15
Htc one x - quat'dan (4424 aldım)

Dodoo
31-10-2012, 06:12
x+ gördüm öyle çok extreme bi farkları yok android hala kafamda soru işareti 2g den beri iphone kullanıyorum ,s3 nedense ön yargılıyım hoşuma gidemedi bir türlü

S3 ile ios tan android e gecis yapan cok kisi oldu. Memnun olan da vaar, alisamayan da.. apple ip5 ile gumbur gumbur bi model cikarsaydi s3 u satip ip5 alma planlarim vardi ama beni tatmin etmiyor mevcut hali ile.. on yargili davraniyor bircok kisi.. ben ilk ciktigi hafta almistim, elimde gorenler uzay mekigi gormus gibi tepker veriyorlardi :)

RottingChrist
31-10-2012, 10:11
kullandığınız tavsiye edeceğiniz mp3 indirme programı var mı?

CooLeqenD
31-10-2012, 23:06
Bugunun yakit tuketimim budur dalginlik ile telefonun parlakligini en sonda unutmusum ve bir ara cebimde kapanmis. Aksam saat tam 22:00' da telefonum kapandi konuya resimleri eklerkene :)

http://g1211.hizliresim.com/13/1/fhhvh.png (http://bit.ly/c25MCx)
http://g1211.hizliresim.com/13/1/fhhwl.png (http://bit.ly/c25MCx)

doncarlo
31-10-2012, 23:11
Telefona root atmayı düşünüyorum.Atmalımıyım sizce yoksa böyle devam mı edeyim ?

kasırqa
31-10-2012, 23:35
Telefona root atmayı düşünüyorum.Atmalımıyım sizce yoksa böyle devam mı edeyim ?

s2 var bende root attım hiç bir sıkıntı olmadı bence herkes atmalı social hub vb ram harcayan programları kaldırma imkanınız olucak + sistemle oynayamıyacaksak niye android telefon aldık :) bu esneklikten faydalanmak lazım

serhann
01-11-2012, 12:01
arkadaşlar samsung I8150 telefon aldım.mobil ağlara bağlan dediğimde sim kartınızı takın diyor fakat sim kart zaten takılı aramada yapamıyorum bunun bir çözümü varmıdır teşekkürler

CooLeqenD
01-11-2012, 12:09
Bugunun yakit tuketimim budur dalginlik ile telefonun parlakligini en sonda unutmusum ve bir ara cebimde kapanmis. Aksam saat tam 22:00' da telefonum kapandi konuya resimleri eklerkene :)

http://s7.postimage.org/cx2z2cbyj/Screenshot_2012_10_31_21_52_31.png (http://postimage.org/)http://s7.postimage.org/4hdeku93f/Screenshot_2012_10_31_21_52_37.png (http://postimage.org/)

Edit: Telefondan yaptığım gözükmemiş tekrar ekliyorum.

cery
01-11-2012, 13:04
note 'a jeli bin gelmedi gitti yaa. ne zaman gelicek bu meret :D

TolgaEsentepe
02-11-2012, 23:44
selam note 2 de rehber kişilerine nasıl fotoğraf eklicez bilgisi olan varmıdır :) ?

OnurGTI
03-11-2012, 02:05
Jelly Bean güncellemesiyle birlikte mesaj geldiğinde titrememe sorunu yaşayan arkadaşlar;

Mesajlar > Ayarlar bölümünden titreşimi aktif edin, sorun çözülecektir..

M.Sözge
03-11-2012, 23:22
Jelly Bean güncellemesiyle birlikte mesaj geldiğinde titrememe sorunu yaşayan arkadaşlar;

Mesajlar > Ayarlar bölümünden titreşimi aktif edin, sorun çözülecektir..

evet dün denedim bu şekilde düzeldi sanki ayarlar sıfırlanmış gibi geldi çoğu şeyi baştan yaptım :) bu arada teşekkürler

RottingChrist
03-11-2012, 23:44
yapmak istediğin resmi galeride aç sonra sol tuşa baş orda açılan menü de YAP seçeneğini seç. sonra açılan ekranda KİŞİNİN FOTAGRAFI nı seç ordan rehberden kişiyi seç olay tamam. karışık gibi ama girince çözrsin hemen.

selam note 2 de rehber kişilerine nasıl fotoğraf eklicez bilgisi olan varmıdır :) ?

ZaZy
03-11-2012, 23:52
ya arkadaşlar stupid zombies die bir oyun var androit alt yapılı onu bilgisayarda oynama şansızmız varmı_?

OnurGTI
04-11-2012, 00:54
evet dün denedim bu şekilde düzeldi sanki ayarlar sıfırlanmış gibi geldi çoğu şeyi baştan yaptım :) bu arada teşekkürler

Valla güncelledikten sonra ayar oldum.. Geç şarj olma olayı falan cidden canımı sıkıyor..

brkkksln
04-11-2012, 11:02
Valla güncelledikten sonra ayar oldum.. Geç şarj olma olayı falan cidden canımı sıkıyor..

geç şarj olma olayına bende ayar olmuştum ama şu an 2 saatte şarj oluyor.süre düştü çok ilginç.

GRKN
04-11-2012, 11:11
contract kill 2 basarılı bı oyunn .......

KGüneyli
04-11-2012, 11:13
- Güncellemeden sonra telefon biraz garipleşti eksik bişey var gibi ama hayla ne oldugunu anlamadım gitti.

SULTANOGLU
04-11-2012, 11:15
Dun bir guncelleme yaptim ama surum hala 4.0.4 olarak gozukuyor yav anlamadm nerde yanlislik yaptigimi

KGüneyli
04-11-2012, 11:20
kies tenmi yoksa telefondanmı yaptın abi.

SULTANOGLU
04-11-2012, 11:22
Telefondan yaptim :( biraz kazmaca bir soru olucak ama kiesten nasil yapicagimi bilmiyorum daha once kiesle ilgili hic birsey yapmadimda kro bir s3 kullanicisiyim

KGüneyli
04-11-2012, 11:26
- Abi zaten bieşy yapmıyosun kiesten. sen direk usb ile baglan o diycek güncelleme var diye. Yedekleme felan sorabilir sorarsa evet dersin gerisi hep ileri ileri. Bi sorun olucagını zannetmiorum kiesten bi dene istersen.

ArMy
04-11-2012, 11:30
Telefondan yaptim :( biraz kazmaca bir soru olucak ama kiesten nasil yapicagimi bilmiyorum daha once kiesle ilgili hic birsey yapmadimda kro bir s3 kullanicisiyim

Şu linkten hem kies'i indirebilir hem de ''Kies 2.3 Öğrenin'' linkine tıklayıp animasyonla çözebilirsiniz..

Kies Samsung (http://www.samsung.com/tr/support/usefulsoftware/KIES/JSP)

SULTANOGLU
04-11-2012, 11:59
Arkadaslar cook saolun hemen deniyorum :)

Dodoo
04-11-2012, 13:54
Ben kies ile bağlanınca güncelleme falan gelmiyor, neden böyle acaba ?

KGüneyli
04-11-2012, 14:00
- Güncelleme bildirimlerini kapatmıs olmayasın. Ayarlarını kurcala bi.

Mr.K
04-11-2012, 14:17
her telefona aynı anda gelmez surum 1-2hafta bekleme suresı olabılır bılgınıze..

RottingChrist
04-11-2012, 15:26
dün ben de eşimin telefonunu yaptım o da 4 0 4 olarak gözüküyor. kies ten çözebildin mi acaba?

Dun bir guncelleme yaptim ama surum hala 4.0.4 olarak gozukuyor yav anlamadm nerde yanlislik yaptigimi

mrtngn
04-11-2012, 16:06
Yahu bu s3'e bitürlü whatsapp yükleyemedim..Son adımda başlatılıyor diyo sonra hata verip internete baglı oldugundan emin olun diyor..Fabrika ayarlarına döndürdüm tekrar denedim falan yine düzelmedi..

OnurGTI
04-11-2012, 18:27
geç şarj olma olayına bende ayar olmuştum ama şu an 2 saatte şarj oluyor.süre düştü çok ilginç.

Ne gariptir ki bu dediğin dün gece banada oldu abi.. Güncellemeden sonra ilk defa dün gece hızlı şarj etti.. Gerçekten ilginç..

M.Sözge
04-11-2012, 19:49
güncellemeden sonra donma olayı olmamıştı bir iki gündür hissediyorum ufak ufak donuyor eski yazılımın gözünü seveyim bune böyle hergün sorun sıkıntı bakalım daha neler görücez

OnurGTI
04-11-2012, 19:50
güncellemeden sonra donma olayı olmamıştı bir iki gündür hissediyorum ufak ufak donuyor eski yazılımın gözünü seveyim bune böyle hergün sorun sıkıntı bakalım daha neler görücez

Acilen hataları düzeltecek bir güncelleme yayınlamaları şart..

M.Sözge
04-11-2012, 19:52
Acilen hataları düzeltecek bir güncelleme yayınlamaları şart..

aynen öyle tam acil birini araman gerekiyor donup kalıyor yere fırlatası geliyor insanın :D

Schumi
05-11-2012, 18:28
Yedeklerinizi alıp Hard Reset atın. Ben Hard Reset bile yapmadan sorunsuz kullanıyorum.

brkkksln
05-11-2012, 21:07
Yedeklerinizi alıp Hard Reset atın. Ben Hard Reset bile yapmadan sorunsuz kullanıyorum.

onu nasıl yapıyoruz ?

şu an itibariyle gerçekten dört dörtlük telefon ama nolur nolmaz bilelim nasıl yapıldığını.

SULTANOGLU
05-11-2012, 21:14
dün ben de eşimin telefonunu yaptım o da 4 0 4 olarak gözüküyor. kies ten çözebildin mi acaba?

Kies i bilgisayarima indidim ama is bilgisayari oldugu icin ne yazikki kurulum yapamadim oyuzdn halanbeklemedeyim :(

brkkksln
05-11-2012, 21:16
Kies i bilgisayarima indidim ama is bilgisayari oldugu icin ne yazikki kurulum yapamadim oyuzdn halanbeklemedeyim :(

dostum bütün güncellemeler bana sabah saatlerinde geldi.tesadüfmüdür bilmiyorum.
wifiden bağla teli modemine sabah erken saatte belki seninkide hallolur :)

270 küsur mb 3g den indir indir bitmez valla :)

Serencebey
05-11-2012, 21:38
ya bu HTC One X+ ne zaman cıkacak kanser ettiler adamı...

SULTANOGLU
05-11-2012, 21:41
dostum bütün güncellemeler bana sabah saatlerinde geldi.tesadüfmüdür bilmiyorum.
wifiden bağla teli modemine sabah erken saatte belki seninkide hallolur :)

270 küsur mb 3g den indir indir bitmez valla :)

Yok ya 3 g den 400 mb lik oyun indirdim banamisin demedi :D ama yazilim sanirim sikintili okur oyuzden usenmeyip eski bilgisayarimi acmam lazim :D

RottingChrist
05-11-2012, 21:47
şu şirket pc leri yokmu. en ufak şeye bile kıstılamalı. dün ben evden kies ile yaptım artık gücel 4 1 1 gözükmeye başladı. öyle şarj sıkıntısı takılmalar vs hiç yaşanmıyor. yağ gibi kayıyor :)

Low-Rider
05-11-2012, 21:51
bilgi işlemden kanka yapın,hereyi sınırsız yükleyin:D

RottingChrist
05-11-2012, 21:57
bizdekiler çok gaddar. türkiyeden kanka yapsan brezilya daki kıllık yapıyor.

bilgi işlemden kanka yapın,hereyi sınırsız yükleyin:D

Ufuk
06-11-2012, 14:06
Bişey sorucam hepsiburadadan aldığım telefon kayıtsız çıktı(s3) neyse Forumdan bir abim araya girdide bi şekil yaptılar kaydetmişler ama ben yolladığımda kayıtsız vs sinek küçüktür mide bulandırır.Ben iade etmek istedim.Adamlar sorunu yok diye geri yollamış..Benim tek korkum bu kayıtın çakma olması.Forumda bir ara olmuştu hatırlarsınız.İlk 2-3 ay kayıtlı gözükür sonra kayıtsıza düşer hesabı.
Ben yolladım adamlar bana geri yollamış ak.

arfy
07-11-2012, 15:11
galaxy s3 4.1.1 için custom rom önerileri alabilirmiyim acep ? yağmur var eve tıkıldım ve bişeyler bızıklamak istiyorum :) supernexus diye bi zımbırtı buldum deneyen var mı ? :)

cery
07-11-2012, 15:28
galaxy note için samfirmware sitesinde 4.1.1 güncellemesi mevcut. orijinal LEAK diyor. odin flan kullanılarak yüklenir de ben cesaret edemedim yaa :D

63owen63
07-11-2012, 15:49
English- English, Turkish -english, English-turkish sözlük önerileriniz var mı ? offline olarak kullanılabilecegimiz ?

vtec26
07-11-2012, 16:23
Nfs most wanted var,ben oynuyorum çok keyifli :)
https://www.dropbox.com/s/5nr806myglrwfch/NFS%E2%84%A2%20Most%20Wanted%20v1.0.28%20apkmania. com.apk

ProdriveSTI
07-11-2012, 16:45
Beyler htc'nin bazı modellerinde son sürüm 4.0.4 olarak gözüküyor ama bende sensation xl var halen 4.0.3

Bu nasıl iş yahu.Bilgisi olan var mı ?

powERS
07-11-2012, 16:50
Nfs most wanted var,ben oynuyorum çok keyifli :)
https://www.dropbox.com/s/5nr806myglrwfch/NFS%E2%84%A2%20Most%20Wanted%20v1.0.28%20apkmania. com.apk

nasıl grafıkler fılan oynanabılırlık ıyıyse aksam bende ındıreyım tablete.

baska oyun fılan tavsıye eden varmı beyler.

XoR
07-11-2012, 16:53
4.1.1 Jelly Bean çıktı mutlaka update edin çok başarılı

Sabah 07:30 şarjdan aldım tüm gün normal kullandım konuşmalı whatsapp'lı hafiften facebook'lu 3g kapalı şuanda şarjım %79

ProdriveSTI
07-11-2012, 16:55

Sabah 07:30 şarjdan aldım tüm gün normal kullandım konuşmalı whatsapp'lı hafiften facebook'lu 3g kapalı şuanda şarjım %79

abi illegal bişey yapınca garanti dışı kalıyodu dimi :(

sonradan güncelleme olarak gelir mi ki bizim telefonlara ?

gokselaltinok
07-11-2012, 16:56

htc one x kullanıyorum bizim içinde geçerlimi bu uygulama?

CallMeInsane
07-11-2012, 21:02
motorola atrix tavsiye edermisiniz kullananlar var mıdır

Antalyalogy
07-11-2012, 21:17
arkadaşlar galaxy s2 için igo indirebileceğim bir linki pm atarmısınız rica etsem?
teşekkürler

Low-Rider
07-11-2012, 21:19
Android IGO PRIMO v9.6.7.235654 + TTS + (Tüm Çözünürlükler) GJA Skin 800*480 - GPS & Navigasyon & Sensör Uygulamaları (http://yesilcin.com/android-igo-primo-v967235654-tts-tum-cozunurlukler-gja-skin-800480-t9522.0.html)

brkkksln
07-11-2012, 21:38
yahu bu nfs için aspalt7 için falan illa paramı ödücez arkadaş.yokmu şunun ücretsiz edineceğimiz kısmı.

arfy
07-11-2012, 22:33
link vermek yasakmı bu başlıkta bilemedim ama şöyle söliyim , yesilcin nokta com a girip üye olun forum bölümünden oyunlara girin asphalt 7 , most wanted vs ne istiyorsan ücretsiz var orda ... androidde para verilmez bişeye :D

powERS
07-11-2012, 23:12
Android IGO PRIMO v9.6.7.235654 + TTS + (Tüm Çözünürlükler) GJA Skin 800*480 - GPS & Navigasyon & Sensör Uygulamaları (http://yesilcin.com/android-igo-primo-v967235654-tts-tum-cozunurlukler-gja-skin-800480-t9522.0.html)

löw admin. bende vodafone 10.1 tablet var. bu gps i kursak internetsiz ortamda guzel iş yaparmı ? arac surerken fılan ?

link vermek yasakmı bu başlıkta bilemedim ama şöyle söliyim , yesilcin nokta com a girip üye olun forum bölümünden oyunlara girin asphalt 7 , most wanted vs ne istiyorsan ücretsiz var orda ... androidde para verilmez bişeye :D

yarın hemen bi agırlık vereyım buraya ofiste :D

burock
07-11-2012, 23:33
onu nasıl yapıyoruz ?

şu an itibariyle gerçekten dört dörtlük telefon ama nolur nolmaz bilelim nasıl yapıldığını.

recovery menü den yapacan bro sen gel ben mındar ederim telefonunu

brkkksln
08-11-2012, 09:00
recovery menü den yapacan bro sen gel ben mındar ederim telefonunu
oldu oldu :D

nfs most wanted yükledim daha format atarmıyım :D

cery
08-11-2012, 11:12
most wanted indirdim. 590mb lik kurulumu bekliyorum.

çalışırsa galaxy note da ne keyifli olur bee :D

brkkksln
08-11-2012, 11:25
most wanted indirdim. 590mb lik kurulumu bekliyorum.

çalışırsa galaxy note da ne keyifli olur bee :D

590mb bitmiyor valla bekle bekle.

note 2 de oynamak lazım onu :)
multiplayer seçeneği varmı ben göremedim.eğer varsa cillop...

Antalyalogy
08-11-2012, 12:19

Özgürüm teşekkürler yesilcin acılmış tekrar...

powERS
08-11-2012, 12:40
beyler mw yi nerden indirdiniz ? arkadasın verdıgı lınkte not here yazıyor.? napmak lazım ?

cery
08-11-2012, 14:42
most wanted indi. oynadım biraz süper bi oyun olmuş. 10 numara

Dodoo
08-11-2012, 15:25
Bunlar süper iş yapıyor. daha 4.1 tüm cihazlara gelmedi 4.1 S2 ye gelecek mi gelmeyecek mi kavgaları yeni bitmişken şimdide bu mu çıktı? vay anasını arkadaş milletin eline süper oyuncak veriyor bu google. hiç arayı soğutmuyor. bakalım ne zaman bu 4.2 alevi yanmaya başlayacak forumlarda. 4.4 ü yoğurtlu iskender ismi ile çıkartmalarını talep ediyorum.

Güldürdü :) Bizde hala jeli meli gelen giden yok nolcak :D

Ahmet_28
08-11-2012, 15:56
beyler güzel bi navigasyon varmı ? route 66 yükledim iyi güzelde gps i açtığım halde çoğu zaman bulamıyor .

öncel
08-11-2012, 16:13
valla arkadaslar benim s3 te gec sarj olma sorunu devam ediyor.kiesten yedekleri alip fabrika ayarlarina dondureyim diyorum.cihazi pc ye bagladiktan sonra 3-5 dk bekleyip cihaz taninmadi diyo.biri lutfen bana yardimci olsun kafayi yemek uzereyim:(

Dodoo
08-11-2012, 16:19
beyler güzel bi navigasyon varmı ? route 66 yükledim iyi güzelde gps i açtığım halde çoğu zaman bulamıyor .

Sygic fena değildir :icon_tup:

Ahmet_28
08-11-2012, 16:21
Sygic fena değildir :icon_tup:

teşekkürler bakıyorum şimdi.

Quantum
08-11-2012, 16:27
Android ve iOS işletim sistemlerinin her ikisine de hakim kimler var arkadaşlar?

Her ikisinde de bilgi sahibi prof user lara ihtiyaç var. Terleteceğim biraz :)

Dodoo
08-11-2012, 16:37
Android ve iOS işletim sistemlerinin her ikisine de hakim kimler var arkadaşlar?

Ne açıdan hakimiyet abi? Ne lazım sana yani tam olarak :D

Yiğit G.
08-11-2012, 16:50
Beyler htc'nin bazı modellerinde son sürüm 4.0.4 olarak gözüküyor ama bende sensation xl var halen 4.0.3

Bu nasıl iş yahu.Bilgisi olan var mı ?

her modele aynı zamanda cıkmıyor güncelleme.. Bende evo 3d var daha cıkmadı guncelleme 4.0.3 üm.. Birde elinle manuel olarak kontrol et güncellemeleri cunku herzaman otomatik olarak uyarmıyor.

Ramiz
08-11-2012, 17:10
merhaba arkadaşlar bir müşterime çok fonksiyonlu bir yazıcı sattım , müşterimin benden isteği note2 cihazından benim makinayı kullanarak yazıcı çıktısı almak istiyor bu konuda yardımcı olabilecek kişi varmı acaba ?

ProdriveSTI
08-11-2012, 17:10

Ne gibi abi,ornek bi soru sor mesela :D

her modele aynı zamanda cıkmıyor güncelleme.. Bende evo 3d var daha cıkmadı guncelleme 4.0.3 üm.. Birde elinle manuel olarak kontrol et güncellemeleri cunku herzaman otomatik olarak uyarmıyor.

Kontrol ediyorum surekli halen tık yok :(

RottingChrist
08-11-2012, 17:37
beyler six gun diye bir oyun var markette oynayan var mı nasıldır acaba? 900 mb indirmeye başladım ama değer mi acaba?

RottingChrist
08-11-2012, 17:43
android konusunda yanımda çalışan bir arkadaş var gayet hakim. hatta çıkacak bazı güncellemeleri ona test etmesi için gönderiyorlar hatırladığım kadarıyla.

Quantum
08-11-2012, 18:38
Durum şudur..
ios ta olmayan ancak android te olan özelliklerin listelemek istiyorum.

Ancak sağdan soldan menü geliyor vs gibi aksesuar farklılıkları kastetmiyorum.. Süs onlar :D

Örneğin "ayarlar"ın içinde öyle bir özellik/ayar vs vardır ki bu özellik ios ta yoktur.
Bunları listeleyebilir misiniz bana?

RottingChrist
11-11-2012, 13:21
dün ufaklığın tablete çocuk oyunu diye hill climb carcing diye bir oyun indirdim bana bağımlılık yaptı. biraz kurcalarsanız eylenceli olduğu belli oluyor. :)

Dou
11-11-2012, 13:28
galaxy s3 4.1.1 için custom rom önerileri alabilirmiyim acep ? yağmur var eve tıkıldım ve bişeyler bızıklamak istiyorum :) supernexus diye bi zımbırtı buldum deneyen var mı ? :)

Turkbey rom indirdim, yanında siyah kernel de yüklendi

Gayet başarılı tavsiye ederim.

Ramiz
12-11-2012, 19:54
play'dan ücretli bşr uygulama indirmeye çalışıyorum kartımı kabul etmiyor sebebi ne olabilir ?

KGüneyli
12-11-2012, 20:08
- s3 te en iyi rom ORjinal olan, diğerleri trıvırı.

arfy
12-11-2012, 20:29
merhaba arkadaşlar bir müşterime çok fonksiyonlu bir yazıcı sattım , müşterimin benden isteği note2 cihazından benim makinayı kullanarak yazıcı çıktısı almak istiyor bu konuda yardımcı olabilecek kişi varmı acaba ?

ofiste hp all in one cihazımızdan iphone ,s3,one x vs gibi telefonlardan direkt çıktı alabiliyorum... programa gerek duymadan ...

Ramiz
12-11-2012, 21:00
S3 te izlediğin yolu bir tarif edermisin ?

sametozt
14-11-2012, 12:11
Gün itibariyle telefonu kurcalama kararı aldım. Siyah kernel + orjinal romu kullanmak istiyorum.İlk defa böyle bir işleme kalkışıyorum.Telefonu kurcalarken bozmak istemem tabiki.
*Dikkat etmem gereken noktalar nelerdir ?
*Siyah kerneli yüklemek için telefona root işlemini yapmalı mıyım ?
*Tüm işlemleri yaptığımızı farzedelim.Memnun kalmadığımızda geri dönüş yolumuz var mıdır ? *Varsa nasıldır ?

Sürümüm 4.0.3
Yapım no LP7

edit : cfroot ile root işlemi yapmaya çalıştım.Kernele uygun sürüm indirdim.Odinle telefona attım.Daha sonrada superoneclickle root yapmaya çalıştım. sonucunda bu loglrı aldım. Fakat telefona cwm ve supersu kuruldu.

SuperOneClick v1.6.5.0
Killing ADB Server...

OK

Starting ADB Server...
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *

OK

Waiting for device...

OK

Pushing psneuter...
3055 KB/s (585731 bytes in 0.187s)

OK

chmod psneuter...

OK

Running psneuter...
ROOTED

Pushing busybox...
3024 KB/s (1062992 bytes in 0.343s)

OK

chmod busybox...

OK

Getting mount path...

FAILED

Dragger
14-11-2012, 14:06
Bana 4.1.1de arızajb V0.2 diye birşey yüklemiş ersin, baya memnunum.

vtec26
14-11-2012, 14:27
- s3 te en iyi rom ORjinal olan, diğerleri trıvırı.
ultima,turkbey romlarını denememıs gıbı konusuyorsunuz :D

Ramiz
14-11-2012, 21:05
Torque programını playden ücretli alamıyorum kk kabul etmiyor nasıl yapıcaz bu işi kırık programda kullanmak istemiyorum ne yapabilirim ?

Low-Rider
14-11-2012, 21:25
Neden alamıyorsun, hata mı veriyor?

Kırık kullan, zararı yok ki.

darkmoon
14-11-2012, 21:34
tablet alıcam ice cream ile jelly beam arasındaki fark nedir hangisi makbüldür.

Ramiz
15-11-2012, 06:37
Neden alamıyorsun, hata mı veriyor?

Kırık kullan, zararı yok ki.

k.k. mı kabul etmiyor şu google wallet geçersiz kart numarası diyor, telefondan bankacılık işlemleri yapıyorum o yüzden kırık istemedim açıkçası

matthardy
15-11-2012, 15:14
beyler bugun otg kablosu aldım galaxy note için
hayatımda boyle bırsey gormedım :D

dunya kolaylastı.

bı deneyin derim

ofiste çalışanların cok işine yarayacaktır.
logitech kablsouz klavye mouse'la denendi.
printerda denendi.
usb bellekte denendi.

KNokFSCkaY4

RottingChrist
15-11-2012, 15:38
otg olayı çok güzel gerçekten. kısa zamanda almam lazım. özellikle ofiste çok işime yarayacak.

Low-Rider
15-11-2012, 15:45
otg benimde aklımda var ne zamandır,unutuyorum hep almayı

matthardy
15-11-2012, 22:20
gitti gidiyorda 35 tl orjinali ;)

Ramiz
15-11-2012, 23:08
gitti gidiyorda 35 tl orjinali ;)

Onlar sanki biraz çakma gibi duruyor ama bilmiyorum artık :)

RottingChrist
16-11-2012, 07:11
***** sitede 15-20 arası satılıyor.

Low-Rider
16-11-2012, 09:07
35tl vermeye gerek yok ya,kralı 3-5$ :)

EgemeN.
16-11-2012, 10:06
Az önce gördüm Samsung Galaxy S3 Usb Otg Host Kablosu diye 5 TL fiyatı var 3,5 TL kargoyla 8,5TL'ye geliyor.Yüksek fiyatlı olanlarla aralarında işlev bir farkı var mı merak ettim.

hsyn
16-11-2012, 10:07
Durum şudur..
ios ta olmayan ancak android te olan özelliklerin listelemek istiyorum.

Ancak sağdan soldan menü geliyor vs gibi aksesuar farklılıkları kastetmiyorum.. Süs onlar :D

Örneğin "ayarlar"ın içinde öyle bir özellik/ayar vs vardır ki bu özellik ios ta yoktur.
Bunları listeleyebilir misiniz bana?

Aklima ilk gelen veri kullanimi analizi androidde cok daha detayli.
Bir programin hangi tarihler arasinda ne kadar veri indirdigini gorebiliyorsunuz. (ios ta belki bir programla yapiliyordur belki ama normalde cok detayli degil.)
Ayrica 4.2 de gelen kullanicilar ozelligi de cok iyi.
Androidde su an biraz kasiyor ama ilerde duzelicektir.

Mr.K
16-11-2012, 10:26
klavye mouse bana gereksiz gibi geldi yahu hadi note2 vs belki islevsel olabilirde s2-s3 icin gereksiz bence,yani en azindan ben kullanmam yada oyle diyelim..

matthardy
16-11-2012, 11:20
bana kargo dahil 35 tye bu geldi ;

baya orjin gözüküyor.

http://img339.imageshack.us/img339/2939/otgsamsung.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/339/otgsamsung.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

sametozt
16-11-2012, 21:37
Stock 4.0.3 ten cm10 4.1.2 roma gectim. Rom olayini ilk defa yapiyorum. Cm10 rom da hem hiz olarak hem batarya olarak bana cok guzel cevap verdi. Galaxy s2 icin tavsiye ederim :)

ygtkrmdnz
16-11-2012, 22:25
sans eseri galaxy tablet p1010 aldim ve 2.3.6 yuklu cihaz asiri derecede agir hemen hemen her yerde kasiyor bunu nasil biraz akici hale getirebilirim

darkmoon
16-11-2012, 22:33
android tabletler konusunda uzun bir araştırmadayım arkadaşlar xoom 3g ile asus tf201 arasında takıldım eleye eleye bunlar kaldı nederseiniz xoomda 3g cazip bir özellik ama ıps ekran yok fiyatı makul ikinci elde 500 lere bulmak mümkün.. tf201 de her bir şey var ama onunda yazılımsal sıkıntıları varmış.. xoom 2 3g lere bakdım onlar çok güzel ıps ekranda var ama gel görki bu motorolada güncelleme diye bir şey yok.. asus tüm tabletlerini jellbeam e yükseltmiş motorola hala ice da.

Dragger
16-11-2012, 23:34
Sonunda yeni facebookla direk paylaşma özelliği gelmiş ;)

Beğen, yorum, paylaş şeklinde çıkıyor herşey :)

Mr.K
16-11-2012, 23:44
hee dün geldi :D

gabxer
17-11-2012, 09:12
android tabletler konusunda uzun bir araştırmadayım arkadaşlar xoom 3g ile asus tf201 arasında takıldım eleye eleye bunlar kaldı nederseiniz xoomda 3g cazip bir özellik ama ıps ekran yok fiyatı makul ikinci elde 500 lere bulmak mümkün.. tf201 de her bir şey var ama onunda yazılımsal sıkıntıları varmış.. xoom 2 3g lere bakdım onlar çok güzel ıps ekranda var ama gel görki bu motorolada güncelleme diye bir şey yok.. asus tüm tabletlerini jellbeam e yükseltmiş motorola hala ice da.

Asus çok uzun süre boyunca donanımsal destek veriyor.Abim ilk çıktığından beri kullanıyor ilk zamanlarda kendi başına reboot yapıyordu ancak şimdi o da azaldı.Xoom kullandım baya kalın tf201e göre.Ben asus tavsiye ederim.

sametozt
18-11-2012, 14:29
Samsung kiesi açınca internet bağlantısı sınırlı erişime dönüşüyor arkadaşlar.Sebebi nedir bilen var mı acaba ?

bilalMW
18-11-2012, 14:35
rom oalyını bi ben yapamadım allah bin belamı vermesin öğreten gösterende yok.1!!!1!

Ufuk
18-11-2012, 17:41
Edit. Düzelttim problemi.

darkmoon
18-11-2012, 17:57
Asus çok uzun süre boyunca donanımsal destek veriyor.Abim ilk çıktığından beri kullanıyor ilk zamanlarda kendi başına reboot yapıyordu ancak şimdi o da azaldı.Xoom kullandım baya kalın tf201e göre.Ben asus tavsiye ederim.

bende asusdan yana kullanıcam galiba.. xoomla asusu sona bırakmamın bir nedeni gorillas ekran aramam bu ikisindede var..

Ramiz
19-11-2012, 00:40
dün note II kendini güncelledi ama ben bi fark göremedim 13mb küsürlük bir güncelleme idi

RottingChrist
19-11-2012, 09:56
bir hafta önce bana da geldi yaptım ama dediğin gibi pek bir fark yoktu. aslında çok önemli bir güncelleme değilse fark olmasın zaten. sanırım sistemin iyleştirmek için yapılan küçük güncellemeler bunlar.

bu arada yaklaşık bir aydır bu cihazı kullanıyorum inanılmaz bağımlılık yaptı. bir gün takılmaz bir gün sapıtmaz mı bir cihaz. iş yerinde pc sıkıntılı çalışıyor bu aralar ben de yedek almak için telefona attım hepsini şu an hafıza ful sayılır gram kasma yok. vtec gibi telefon çıktı :)

dün note II kendini güncelledi ama ben bi fark göremedim 13mb küsürlük bir güncelleme idi

Ramiz
19-11-2012, 10:29
bir hafta önce bana da geldi yaptım ama dediğin gibi pek bir fark yoktu. aslında çok önemli bir güncelleme değilse fark olmasın zaten. sanırım sistemin iyleştirmek için yapılan küçük güncellemeler bunlar.

bu arada yaklaşık bir aydır bu cihazı kullanıyorum inanılmaz bağımlılık yaptı. bir gün takılmaz bir gün sapıtmaz mı bir cihaz. iş yerinde pc sıkıntılı çalışıyor bu aralar ben de yedek almak için telefona attım hepsini şu an hafıza ful sayılır gram kasma yok. vtec gibi telefon çıktı :)

bende de aynı şekilde ama geçen gün bluetooth kulaklık bağlıydı gelen bi aramayı açamadım ekran dondu kaldı :D kapayıp açtım başka da bir yamuğunu görmedim :)

SiMaO
19-11-2012, 10:34
Galaxy s2 var
Şarj durumu %50 nin altındayken Telefonu kapatıp yeniden açınca batarya zayıf konumuna düşüyo %10 -15 felan kalıyor bazen daaha az duruma göre ?
Neden böyle yapıyor acaba ?

matthardy
19-11-2012, 11:27
beyler root olayına giricem hadi kazamız mübarek ola..

ama root'tan sonra tel garanti dışı kalıyormuş.
benim note turkcell çıkışlı.

rootladıktan sonra geri eski haline dönüş mümkün değilmi ???

sametozt
19-11-2012, 11:31
beyler root olayına giricem hadi kazamız mübarek ola..

ama root'tan sonra tel garanti dışı kalıyormuş.
benim note turkcell çıkışlı.

rootladıktan sonra geri eski haline dönüş mümkün değilmi ???

rootladıktan sonra geri dönüş mümkün olması lazım . orjinal fw atıp sayacı da sıfırlarsanız yine garanti kapsamına giriyor.

matthardy
19-11-2012, 12:30
peki gençler bir sorun daha var ?

root yaptıktan sonra ; kişiler,yükledim uygulamalar,falanlar filanlar siliniyorumu ?

Low-Rider
19-11-2012, 12:32
geri dönüş mümkün

kişilerin google'da yedekli değil mi?silinse bile otomatik gelir ordan

root yaparken birşey silinmiyordu diye hatırlıyorum

XoR
19-11-2012, 12:35
S3 şarj konusunda tatmin sınırlarımı zorluyor artık :)

Bu kullanımda Fenerbahçe maçını digiturkplay ile wifi üzerinden izlemem dahildir :)

42 saat :D

http://i1201.photobucket.com/albums/bb342/XooR/IMG-20121117-WA0008.jpg

matthardy
19-11-2012, 12:42
geri dönüş mümkün

kişilerin google'da yedekli değil mi?silinse bile otomatik gelir ordan

root yaparken birşey silinmiyordu diye hatırlıyorum

valla bilmiyorum ama kişiler bende simde var zaten loou :)

benim derdim uygulamalarım gitmesin bida uğraşamam

Low-Rider
19-11-2012, 12:46
uygulamaların gitsede hepsi google play'de kayıtlı

bugüne kadar yüklediğin her programın logu var.

root yapınca gitmemesi lazımdı diye hatırlıyorum, sen bak yinede netten.

burock
19-11-2012, 12:55
Samsung kiesi açınca internet bağlantısı sınırlı erişime dönüşüyor arkadaşlar.Sebebi nedir bilen var mı acaba ?

sorun pc ile ilgili güncellemeleri yapın sorun kalmaz

Ramiz
19-11-2012, 12:56
S3 şarj konusunda tatmin sınırlarımı zorluyor artık :)

Bu kullanımda Fenerbahçe maçını digiturkplay ile wifi üzerinden izlemem dahildir :)

42 saat :D

NOTE 2 1g 14 s %30 kalan pil ömrü :D

XoR
19-11-2012, 12:58
NOTE 2 1g 14 s %30 kalan pil ömrü :D

Oda pil ebat farkından kaynaklı :D

Ramiz
19-11-2012, 13:01
Oda pil ebat farkından kaynaklı :D

değilmi :D iosçular çıldırıyor olmalılar ama bu duruma

Low-Rider
19-11-2012, 13:04
değilmi :D iosçular çıldırıyor olmalılar ama bu duruma

ios'a laf söylemeyin çarpılırsınız:D

punto_multijet
19-11-2012, 15:02
android memnuniyetimi 1 ust basamağa tasıyarak rikomagic mk802III aldım. fly mouse ile birlikte az once elime ulaştı . 42" tvde denicem aksama bakalım perf falan nasıl olucak. aranızda var mı bu tarz ürün kullanan?

Ramiz
19-11-2012, 15:40
ios'a laf söylemeyin çarpılırsınız:D

çarpan iosçu olsun sorun yok :D

matthardy
19-11-2012, 16:19
hep konuşuluodu root mood falan bende girdim bu işe :D

rootladım teli programla falan geldide :D

ben bunu niye yaptım abi root ne işe yarıcak :D

rootladıktan sonra hangi programları indirilmeli???
setcpu'yu indiridm misal başka ?

cery
20-11-2012, 09:26
bu aralar galaxy Note 'umu kiese bağlarken sim kart takılmadı iletişime devam edilemiyor şeklinde bi hata veriyor. nedendir çözemedim yaw

Schumi
20-11-2012, 09:55

Titanyum Backup
Adfree Android

sametozt
20-11-2012, 10:08
sorun pc ile ilgili güncellemeleri yapın sorun kalmaz

Bilgisayara yeni format atıldı. Tüm güncellemeleri açık

Low-Rider
20-11-2012, 10:11

Titanium backup kurarsan, telefonda bolt-on gelen ama kullanmadığın programları disable edebilir ya da komple kaldırabilirsin.

Mesela ben Google maps kullanmıyorum çünkü kullanmadığım zamanlarda kendi kendine arka planda çalışıyor diye disable ettim ya da tüm hub'ları game hub,social hub vs disable ettim.

Root sonrası bunları yapabiliyorsun vs

Mr.K
20-11-2012, 10:57
ozgur disable etmektense link2sd`den komple silmek daha mantikli degilmi kullanmadigin programlari? link2sd kullanim olarak asiri basit bi arayuze sahip + dondurma vs o programda da yapiliyo bi gozgezdir istiyosan..

bu vesileyle root sahibi diger kullanicilarda bakabilir tabi :D

matthardy
20-11-2012, 13:15
Bende system app remover die bi program yukledim bi cok kullmadim seyi sildim social hub su bu salak sacma seyleri. Titanyum sadece bu isemi yariyor.?

OnurGTI
20-11-2012, 14:18
Titanium backup kurarsan, telefonda bolt-on gelen ama kullanmadığın programları disable edebilir ya da komple kaldırabilirsin.

Mesela ben Google maps kullanmıyorum çünkü kullanmadığım zamanlarda kendi kendine arka planda çalışıyor diye disable ettim ya da tüm hub'ları game hub,social hub vs disable ettim.

Root sonrası bunları yapabiliyorsun vs

Bende root yaptım şuan.. Programları nereden indiriyoruz ?

powERS
20-11-2012, 14:37
ya varya şu yazdıklarınızı okuyorumda. sanırım ben benım tableti hic kullanmıyorum :D

bı yardımcı olun bana yau..

vodafone smarttab 10.1 alanlar el kaldırsın yau.

matthardy
20-11-2012, 14:48
http://yesilcin.com/swipepad-hyperspace-jump-t10447.0.html beyler bunu 1 deneyin çok acaip program ama izinleri biraz ürkütücü.

benim pilin max 20 - 22 saat gidiyordu.
set cpu ile hızı suan min 1000 mhz ile max 1400 mhz arasında yaptım.
daha cabuk sarjı bıtıyor ama kimin umrunda adeta uçuuyorum :D
daha dokunmadan makina uygulamaya giriyor,o derece :D

::ZaFeR::
20-11-2012, 14:57
S2 ile ara sıra telefon çekmeme dışında memnunum : )

http://g1211.hizliresim.com/13/n/g3gm9.png

http://g1211.hizliresim.com/13/n/g3gnc.png

cery
20-11-2012, 15:35
5 yerde mini şarj artışları mevcut :)

pc ye filan mı bağladınız?

::ZaFeR::
20-11-2012, 15:38
Bağlamadım açıkcası ama öyle gözüküyor nedense...

Ufuk
20-11-2012, 17:42
S3'ümü aldım sonunda.
Şincik sizlere soruyorum :D
pilim 18 saat anca dayandı full wifi açık saat başı çıkartıp oyundu internetti zart zurt herşeyi yaptım.
ayarlar>pil diye girince ekran-hücre askıda vs'nin altında2 adet oyun açık gözüküyor bunları nasıl kapatırım. kusura bakmayın acemiyim biraz.

Low-Rider
20-11-2012, 17:51
ozgur disable etmektense link2sd`den komple silmek daha mantikli degilmi kullanmadigin programlari? link2sd kullanim olarak asiri basit bi arayuze sahip + dondurma vs o programda da yapiliyo bi gozgezdir istiyosan..

bu vesileyle root sahibi diger kullanicilarda bakabilir tabi :D

sen bir kere daha yazmıştın o zaman bakmıştım ama çok incelemedim, titanium bakcup'ı satın almıştım ben o yüzden değiştirmiyom:D:D

easy_rider
20-11-2012, 18:18
HTC incredible s var ama yurtdışı verizon herşeyinde verizon geçiyor. günceleme falan yapamıyorum ayrıca mac desteği yok incredible s kullanan var mı ?

Mr.K
20-11-2012, 19:21
sen bir kere daha yazmıştın o zaman bakmıştım ama çok incelemedim, titanium bakcup'ı satın almıştım ben o yüzden değiştirmiyom:D:D

blackapp smartmı ne bı program var bende vakti zamanında yabancı sıtelerı karıstırırken bulduydum(yazarım tam ismini aklıma gelmio) onda ilaçlı şekilde butun programlar var ztn :D bide paramı ödüyosun tck tck tck :D

Low-Rider
20-11-2012, 20:47
blackapp smartmı ne bı program var bende vakti zamanında yabancı sıtelerı karıstırırken bulduydum(yazarım tam ismini aklıma gelmio) onda ilaçlı şekilde butun programlar var ztn :D bide paramı ödüyosun tck tck tck :D

ahaha ya root'u yaptım heyecanlı heyecanlı takılırken baktım titanium backup'ı tavsiye ediyor herkes ama cracklenmesi lazımmış ve crack patlıyormuş devamlı

bende uğraşamam dedim ve tamı tamına 6$ ödedim ama 60$lık kullandım:D

Mr.K
20-11-2012, 20:54
olum 6$ fena paralan nasıl verdin :D :Bravoo::scared:

matthardy
21-11-2012, 09:45
rootlu tele versiyon gelmiş ?
güncelle desek root bozulurmu?

hsyn
21-11-2012, 10:37
rootlu tele versiyon gelmiş ?
güncelle desek root bozulurmu?

Güncelle derseniz güncellemez. :) Rootlu telefonlar orjinal rom'un güncellemelerini havadan (ota olarak) alamıyorlar.
Güncel versiyonu yüklemek isterseniz unroot yapıp güncelleyip tekrar rootlamanız gerekir.

hsyn
21-11-2012, 10:40

Sanırım bahsettiğiniz blapk market. Alternatip olarak Aptoide'i de kullanabilirsiniz.
Yanlız Aptoide'in son versiyonu çalışmıyor. 2.6.1 sürümünü internetten aratıp sorunsuz kullanabilirsiniz.

tool
21-11-2012, 10:46
bu yontemi kullanan var mi?

Galaxy S2 Root ve CWM Recovery Yükleme (Sayaç Artmaz, Ünlem Çıkmaz) - Galaxy S2 Android Geliştirme (http://yesilcin.com/galaxy-s2-root-ve-cwm-recovery-yukleme-sayac-artmaz-unlem-cikmaz-t9693.0.html)

matthardy
21-11-2012, 10:55
Güncelle derseniz güncellemez. :) Rootlu telefonlar orjinal rom'un güncellemelerini havadan (ota olarak) alamıyorlar.
Güncel versiyonu yüklemek isterseniz unroot yapıp güncelleyip tekrar rootlamanız gerekir.

şaka dimi :D
daha rootla yeni uğraşıyorduk şimdi nasıl unroot yapıp eski haline döncez??
bide tel galaxy note acep bu gelen güncelleme 4.1.1' midir ?
oysa hiç unroot yapmim 4.1.1 multi wiew olmicakmış.
4.1.2'yi beklim unroot için ????

ayrıca 4.1.2 versiyonda şuanda root mümkün değilmiş :(

ben en iyisi beklim 1kaç ay :D

Low-Rider
21-11-2012, 10:57
@hocu;
Yapmıştım bunu sanırım ama diğer yöntem ile yapıyorum ben(CF root), bunu sevmemiştim nedense

tool
21-11-2012, 11:00
@hocu;
Yapmıştım bunu sanırım ama diğer yöntem ile yapıyorum ben(CF root), bunu sevmemiştim nedense

tamam cf root deniyim ozaman ;)

hsyn
21-11-2012, 11:23
şaka dimi :D
daha rootla yeni uğraşıyorduk şimdi nasıl unroot yapıp eski haline döncez??
bide tel galaxy note acep bu gelen güncelleme 4.1.1' midir ?
oysa hiç unroot yapmim 4.1.1 multi wiew olmicakmış.
4.1.2'yi beklim unroot için ????

ayrıca 4.1.2 versiyonda şuanda root mümkün değilmiş :(

ben en iyisi beklim 1kaç ay :D

Maalesef şaka diil :)
Kasım ayında çıkan güncelleme 4.0.4 sürümü olarak gözüküyor.
Note için sadece universal 4.1.1 sürümü çıkmış yani muhtemelen sana gelen güncelleme 4.0.4 sürümüdür. (hata giderme falan yapmış olabilirler.)
Eğer 4.1.1 sürümü istersen telefona direk atabilirsin.
Sammobile internet sitesinde samsung için stock romları bulabilirsin.
Unroot olayıda çok kolay orjinal romunu bilgisayarına indirip kiesle veya odin ile direk telefona atıyorsun :)

CooLeqenD
21-11-2012, 11:44
An itibari ile Android 4.1.2 sürümünü S2' e yükledim Note II ve S3 ün özelliklerinin entegre edildiği güzel bir ROM şuan test romu yalnız bence CustomRom' lardan daha iyi en azından Samsung yapmış bakalım şarj olayları nasıl olacak :icon_tup:

tool
21-11-2012, 11:51
An itibari ile Android 4.1.2 sürümünü S2' e yükledim Note II ve S3 ün özelliklerinin entegre edildiği güzel bir ROM şuan test romu yalnız bence CustomRom' lardan daha iyi en azından Samsung yapmış bakalım şarj olayları nasıl olacak :icon_tup:

s2 icin en memnun kaldiginiz rom hangisi peki?

CooLeqenD
21-11-2012, 11:55
Şuana kadar memnun kaldığım olmadı, hepsinde ufak tefek sıkıntılar oldu ama en uzun kullandığım Onur abinin tavsiye ettiği ROM oldu başkada kullanmadım şimdi OEM Test Rom' una geçtim şuanlık görünüş açısından vb şeyler açısındanda güzel duruyor ama Androidde önemli olan Şarj Süresi :) Altta verdiğimi uzun vadede kullandım bende çoğu ROM' lar MTP Sorunu yarattı ama bu ROM' dayken o sıkıntıyı çözmüştüm bundada kalmıştım :)

Kullandığım ROM

" OlloSII XWLPG MoNsTeR Pure Final "

matthardy
21-11-2012, 12:12
Maalesef şaka diil :)
Kasım ayında çıkan güncelleme 4.0.4 sürümü olarak gözüküyor.
Note için sadece universal 4.1.1 sürümü çıkmış yani muhtemelen sana gelen güncelleme 4.0.4 sürümüdür. (hata giderme falan yapmış olabilirler.)
Eğer 4.1.1 sürümü istersen telefona direk atabilirsin.
Sammobile internet sitesinde samsung için stock romları bulabilirsin.
Unroot olayıda çok kolay orjinal romunu bilgisayarına indirip kiesle veya odin ile direk telefona atıyorsun :)

ah anladım ;)
benim tel zaten 4.0.4
sanırım gelen 4.1.1 dediğim gibi.

Galaxy Note için Jelly Bean Sızdırıldı - ShiftDelete.Net (http://shiftdelete.net/galaxy-note-icin-jelly-bean-sizdirildi-40930.html)

böyle 1 haber okumuştum geçenlerde çünkü.

ilginiz için teşekkürler :)

sametozt
21-11-2012, 12:26
s2 icin en memnun kaldiginiz rom hangisi peki?

Ben ilk defa telefonuma rom yükledim ama stock roma göre çok hızlı ve gayet stabil.Daha hiç kapanma donma sorunu yaşamadım.Yüklediğim rom cyanogenmod10.

cery
21-11-2012, 14:26
Note 2 için 4.1.2 yayınlanmış. Twitter da gördüm demin. Note a direkt 4.1.2 gelicek sanırım. Bi yerlerden okumuştum

Ramiz
21-11-2012, 17:53
Note 2 için 4.1.2 yayınlanmış. Twitter da gördüm demin. Note a direkt 4.1.2 gelicek sanırım. Bi yerlerden okumuştum

indirebilen varmı ki ?

Mr.K
21-11-2012, 18:39
tool amca gecmıs sayfaları arat xda linki attıydım ordan bakarsanbulursun ( en son surumu sorunlu bı oncekını ındır abı daha stabil;)) yenı gnclleme geldıyse (kasım tarıhlı) onuda kurabılırsın duzeltmıstır o zmn :)
Ben suan hangi rom'u kullanıyorum bılmıyorum aşırı sıkıntılı ama sevdıgım bıkacozellıınden dolayı sılmedım acıkcası bu ay bende bıraz keşif yapıp(1er hafta deneme ile 4farklı rom:)) gene en stabil olanını seçicem:)
@ramiz

kieste cıkmayabılır fakat android forumlarında vardır odin ile yukleyebılırsınız.Orj. rom oldugu ıcınde samsung surumu root vs zartzurt yada sayaç sorununuz olmaz.

Doğu
21-11-2012, 19:35
bende simdi rootladim gereksizleri silerken arada saatte silindi uygulamasi yani. nasil geri getircem?

birde silecegimi sildikten sonra root yapinca gelen 2 programi ve titaniumu kaldirsam ne olur?

Ramiz
21-11-2012, 19:45
@10ur_K okadar kasmaya lüzum yok beklerim kiesi :)

ArMy
22-11-2012, 09:35
Arkadaşlar S3'de android sürümüm 4.0.4'dü güncelledim.Bu aralar cihaz bilgisina bakarken android sürümün 4.1.1 olması gerekirken gene 4.0.4 olduğunu gördüm.Yeni güncelleme de bulunamadı diyor.Sebep nedir.Bilgisi olan var mı?

Dodoo
22-11-2012, 09:48
Benim cihazin da 4.1.1 yuzu gorme vakti geldi :)

Low-Rider
22-11-2012, 10:05
bende simdi rootladim gereksizleri silerken arada saatte silindi uygulamasi yani. nasil geri getircem?

birde silecegimi sildikten sonra root yapinca gelen 2 programi ve titaniumu kaldirsam ne olur?

buradan saat'i bulup

https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0Ag43oj7rLQP4dENZcmhGN0ZUa3pHSENVeXlqUm5vV0E&single=true&gid=0&output=html

burada ki anlatımlara göre geri getirebilirsin

i9100 tüm orjinal apk dosyaları ve hangileri silinebilir listesi - Galaxy S2 Android Genel Bölüm (http://yesilcin.com/i9100-tum-orjinal-apk-dosyalari-ve-hangileri-silinebilir-listesi-t24.0.html)

galaxy s2 için bu ama

buda s3 için

I9300 tüm orjinal apk dosyaları ve hangileri silinebilir listesi - Galaxy S3 Android Genel Bölüm (http://yesilcin.com/i9300-tum-orjinal-apk-dosyalari-ve-hangileri-silinebilir-listesi-t8842.0.html)

cery
22-11-2012, 10:31
indirebilen varmı ki ?

SamMobile Firmware Page (http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-N7100&pcode=0&os=1&type=1#)

galaxy note 2 için 4.1.2 orijinal sızıntı sürümü indirme linki. kırmızı ünlemli olan.

Ramiz
22-11-2012, 11:26
teşekkürler :)

ygtkrmdnz
22-11-2012, 12:01
beyler one x plus kullanan var mı forumda

1.7 ghz işlemci ve 4 çekirdekli baya artısı var

iphone 4s verip almak mantıklı mı sizce

CooLeqenD
22-11-2012, 17:50
Anlık değerim budur günlük kullanışım 4.1.2 biraz çabuk bitti gibi geldi ama bilmiyorum CustomRom' a da geçmek istemiyorum bunun duruşu kullanışı daha bir hoşuma gitti biraz kasmalar yapıyor galiba Test sürümü olmasından tam entegre edemediler ama iyi bence sadece Şarj hızlı indi :)

http://c1211.hizliresim.com/13/q/g5f2v.png

psikolojikdeli
22-11-2012, 17:50

x plus garantili olarak satışa çıktımı herhangi bir mağazada ?

Dodoo
22-11-2012, 18:16

Bence mantıklı, s3 ve x+ varken 4s kullanmam şahsen :)

cery
22-11-2012, 20:17
galaxy note ile 4.0.4 Alman sürümünden dün yayımlanan 4.0.4 Türkiye sürümüne geçtim. ne varsa toprağımızda var. Almana göre baya hızlandı telefon. şarj olayı nolcak bakalım artık.

ygtkrmdnz
22-11-2012, 20:22
S3 su an cogu arkadasimda var ve sunu soyleyebilirim 4s daha seri bir telefon kesinlikle s3 surekli gereksiz yerlerde takiliyor cok sinir bozucu ve cirkin bir telefon

One x zaten hizli bir modeldi simdi one x + cikti 1.7 ghz ve islemcisi daha iyi 4+1 cekirdek sanirim degisik br model olmus :D ekran kalitesi zaten cok daha ustun s3den youtube videlarini izledim iphone5 ile hemen hemen ayni gibi hiz olarak

Sahibindende 1500tl civari one x + daha kvk tr cihazlari yok sanirim one x ise 1100-1200 tl sifiri kararsiz kaldim aslinda 4s den de baya memnunum ama one x+ kullanicisi olsa yorumlarini ogrenirdik

Ufuk
22-11-2012, 20:44
task killer indirdim güzelmiş :D ama kapattığım program yine kendiliğinden açılıyor ?

meLaNchoLic
22-11-2012, 21:30
bugun superonline aboneliğimi yeniledim.. huawei tablet geldi yeni abonelikle.. android 4.0.3 yüklü içinde.. 3G si yok sadece wi-fi.. güzel cihaz 8gb dahili hafıza var microSD kart desteği falan var..

ama whatsapp falan yükleyemiyorum markette cihaz desteklenmiyor diyor :D

PROMINENT
23-11-2012, 19:50
android de iblaclist de.. arama engellediğinde karşı taraf 1 kere çalıyor vede meşgule atıyor..
sms engellemede ise sms leri görüyorum karşı taraf iletildi raporu alıyor. bende sms leri görüyorum ama sms kutusuna değil dosyaya atıyor..
başka yolu yok değilmi ?

akarags1905
26-11-2012, 04:20
eminim içinizde yapanınız olmuştur,lütfen yardım edin, fikir verin:)

gb'den ics'ye geçmek istiyorum ancak çok fazla sorun yaşandığına dair yorumlar var.. sizce ne yapmalıyım?

ben yapmaya çok istekliyim ancak şu anda sürümden de telefondan da çok memnun olduğumdan dolayı sıkıntı yaşama ihtimali gözümü korkutuyor..

telefonum xperia u, fikirlerinize ihtiyacım var,şimdiden teşekkürler:)

initial-D
26-11-2012, 07:34
eminim içinizde yapanınız olmuştur,lütfen yardım edin, fikir verin:)

gb'den ics'ye geçmek istiyorum ancak çok fazla sorun yaşandığına dair yorumlar var.. sizce ne yapmalıyım?

ben yapmaya çok istekliyim ancak şu anda sürümden de telefondan da çok memnun olduğumdan dolayı sıkıntı yaşama ihtimali gözümü korkutuyor..

telefonum xperia u, fikirlerinize ihtiyacım var,şimdiden teşekkürler:)

rahat ol, yap gitsin.100 kişi kullanıyorsa telefonu problem yaşayan 10 kişinin 9u yazıyor ama memnun kalan 90 kişinin 5i yazıyor ve insanda bir korku oluyor tabi :D

ics şöyle sorun böyle sorun dediler xperia s için.yükledik bambaşka bi telefon oldu.hatta kardeşim solayı aldıktan 2 gün sonra ics ye geçti.

RottingChrist
26-11-2012, 09:00
bir arkadaşım s3 e 4 1 2 nin test sürümünü yüklemiş çok memnun olduğunu söyledi. note 2 de bulunan ekranı 2 ye bölme ve ayrıca kamera ile 360 derece foto çekme özelliği varmış. bildiğiniz mini note 2 gibi olmuş :)

XoR
26-11-2012, 09:13
bir arkadaşım s3 e 4 1 2 nin test sürümünü yüklemiş çok memnun olduğunu söyledi. note 2 de bulunan ekranı 2 ye bölme ve ayrıca kamera ile 360 derece foto çekme özelliği varmış. bildiğiniz mini note 2 gibi olmuş :)

Yok artık Alim Sami :D

Çok iyi ya :) 4.1.1'den şuan çok memnunum ama bahsettiklerin olduğunda S3 işin sonu olur :)

RottingChrist
26-11-2012, 09:31
aynen abi. bu arkadaş samsung un bilmemneyine üye ve bazı test sürümlerini ona gönderiyorlar test etmedi için. zaten bunlar s3 ilk çıktığında koyacaklarmış ama biraz aceleye gelmiş ve bu güncellemede gelecekmiş herkese :)

Yok artık Alim Sami :D

Çok iyi ya :) 4.1.1'den şuan çok memnunum ama bahsettiklerin olduğunda S3 işin sonu olur :)

XoR
26-11-2012, 09:33
aynen abi. bu arkadaş samsung un bilmemneyine üye ve bazı test sürümlerini ona gönderiyorlar test etmedi için. zaten bunlar s3 ilk çıktığında koyacaklarmış ama biraz aceleye gelmiş ve bu güncellemede gelecekmiş herkese :)

Mini Note II mevzusu güzel oldu :D ekranı mutlaka ikiye bölmem lazım birinde AT yarışı diğerinde İDDAA olmalı :hehe:

RottingChrist
26-11-2012, 09:52
:) 360 derece resim çekme note 2 de bile yok orjinal sürümünde. ötesine bile geçmiş makina. şimdi konuştum arkadaşımla telefonda aralık sonunu bulmadan bütün s3 lere güncelleme gelecekmiş.

Mini Note II mevzusu güzel oldu :D ekranı mutlaka ikiye bölmem lazım birinde AT yarışı diğerinde İDDAA olmalı :hehe:

XoR
26-11-2012, 10:11
:) 360 derece resim çekme note 2 de bile yok orjinal sürümünde. ötesine bile geçmiş makina. şimdi konuştum arkadaşımla telefonda aralık sonunu bulmadan bütün s3 lere güncelleme gelecekmiş.

Günün güzel haberi :)

iphone kullandığım yıllara acıyorum :hehe:

EgemeN.
26-11-2012, 10:21
android de iblaclist de.. arama engellediğinde karşı taraf 1 kere çalıyor vede meşgule atıyor..
sms engellemede ise sms leri görüyorum karşı taraf iletildi raporu alıyor. bende sms leri görüyorum ama sms kutusuna değil dosyaya atıyor..
başka yolu yok değilmi ?

Abi çağrı yöneticisi diye bir program var google play store'da mesajın geldiğini görmüyorsun herhangi bir bildirim yok direk programa düşüyor programın içinde görünüyor bunun dışında geçen gün avast mobile security yükledim onun menüsünde de var sms ve arama engelleme,onda da herhangi bir bildirim yok program içinde görüyorsun mesajları

Ramiz
26-11-2012, 11:19
note II yi boşunamı aldık şimdi :D

cery
26-11-2012, 11:47
Note 2 asla boşa alınmış bi telefon olmadı olmaz da. S-pen yeter de artar bile :) note kullanıyorum s3 ü olan arkadaşları kalemle eziyorum. Onlar da çekirdek sayısıyla eziyorlar orası da ayrı :)

Ramiz
26-11-2012, 11:48
Note 2 asla boşa alınmış bi telefon olmadı olmaz da. S-pen yeter de artar bile :) note kullanıyorum s3 ü olan arkadaşları kalemle eziyorum. Onlar da çekirdek sayısıyla eziyorlar orası da ayrı :)

:D bu şaka anlamındaydı zaten , ben s3'ü zaten elemeştin boyut kısmından dolayı satın alma aşamasında :)

RottingChrist
26-11-2012, 12:23
bahsettiğim arkadaşım ile az önce bir test yaptık. onda s3 4 1 2 var bende note 2 4 1 1. benim telefon 14 gb hafıza dolu onun toplamda 4 gb. yeniden başlat yaptığımızda yaklaşık 10 saniye daha erken açılıyor note. açılır açılmaz rehber veya mesajlara erişim sağlayabiliyorum s3 biraz bekletiyor. internet video açma ve izleme için ikimiz de firefox kurduk ve sonuç note ye yaklaşamadı bile. (ikisi de aynı oteratör) markete girip yüksek boyutlu bir uygulama indirelim dedim net paketim az kaldı dedi :) yani note 2 bildiğin tayyar :)

Ramiz
26-11-2012, 12:31
bir sorum olacak sizdede varmı aynı sıkıntı diye ; telefon kısmın agirdiğimde bilgiler biraz geç geliyor rehber arama kaydı tuşlar vs yanlız arama kaydını sildiğim de hızlanıyor kayıtlar çoğalınca yine ağır çalışmaya başlıyor varmı bu sorunu yaşayan ?

RottingChrist
26-11-2012, 12:35
şimdi inceledim tam saymadım ama herhalde 500 ün üzerinde kayıt vardır arama kaydında. aldığımdan beri hiç temizlemedim desem daha doğru olacak ama bende bir sorun yok şimdilik.

bir sorum olacak sizdede varmı aynı sıkıntı diye ; telefon kısmın agirdiğimde bilgiler biraz geç geliyor rehber arama kaydı tuşlar vs yanlız arama kaydını sildiğim de hızlanıyor kayıtlar çoğalınca yine ağır çalışmaya başlıyor varmı bu sorunu yaşayan ?

Ramiz
26-11-2012, 12:36
şimdi inceledim tam saymadım ama herhalde 500 ün üzerinde kayıt vardır arama kaydında. aldığımdan beri hiç temizlemedim desem daha doğru olacak ama bende bir sorun yok şimdilik.

benim nuhnebiden kalma sim kartımla alakalı olabilirmi

RottingChrist
26-11-2012, 13:40
bilmiyorum fakat ben de şirket hattı kullanıyorum sim kart en az 10 senelik vardır. hatta note2 ye takmak için küçültürken eski sim olduğu için bozulup çalışmayabilir demişlerdi. şükür sorun çıkarmadı ama çıkarıp takma sırasında bozulma ihtimali varmış.

XoR
26-11-2012, 13:42
benim nuhnebiden kalma sim kartımla alakalı olabilirmi

s3'e geçerken yeni sim taktılar TIM'de. Sebebini sorduğumda uyum sorunlarıyla karşılaşıldığından bahsetmişti. Sim'i yenilemekte fayda var.

RottingChrist
26-11-2012, 14:13
aynen benim de anlatmak istediğim buydu. eski kart şirket adına yani benim adıma olmadığı için yeni kartı bana veremeyeceklerini söylediler. ben de kesin lan dedim. sonra baktım ki gerçekten kartın üstündeki metalin bir kısmı da eksilmiş.

s3'e geçerken yeni sim taktılar TIM'de. Sebebini sorduğumda uyum sorunlarıyla karşılaşıldığından bahsetmişti. Sim'i yenilemekte fayda var.

Ramiz
26-11-2012, 16:02

evet bir tane alayım bende

cery
26-11-2012, 19:40
play store u kurcalarken flash player i sildim.
netten videoları açamıyorum. telefonun iphone dan farkı kalmadı yardım edin :D

RottingChrist
26-11-2012, 20:25
mail adresi verirsen gönderebilirim.

play store u kurcalarken flash player i sildim.
netten videoları açamıyorum. telefonun iphone dan farkı kalmadı yardım edin :D

cery
26-11-2012, 20:44
internetten 4 5 farklı apk buldum kurdum ama hiçbirinde açmadı

şöyle bi görüntü çıkıyor karşıma
http://i1195.photobucket.com/albums/aa383/naughty_cery/export_01.png

cery
26-11-2012, 20:55
edit: sorunu çözdüm. internettekiler hep android 2.x versiyonlarıymış.
adobe'un sitesinde 4.x ics sürümlerini yükleyince oldu. ecel terleri döktürdü akşam akşam ya :D

tool
26-11-2012, 22:07
telefon galaxy s2
whatsapp kurmaya calisiyorum ama telefon numarasi dogrulanmadigi icin baglanmiyor,
server hatasi diye dusundum ama arkadasimin makinasina(htc one V) sorunsuz kurduk;
ne yapmam gerekiyoR?

not: apn degistirmeyi falan denedim hala ayni
not2: lutfen numaranizi yeniden dogrulayin hatasi devam ediyor....

matthardy
26-11-2012, 22:56
telefon galaxy s2
whatsapp kurmaya calisiyorum ama telefon numarasi dogrulanmadigi icin baglanmiyor,
server hatasi diye dusundum ama arkadasimin makinasina(htc one V) sorunsuz kurduk;
ne yapmam gerekiyoR?

başka bir telefon kullanıyormusunuz ?
ondada whatsapp yuklu aynı numaranız ilemi kayıtlıdır??
ben whatsapı nokia android iphone blackeberry butun cıhazlarda kullanda hayatımda boyle 1 hata ile karsılasmadım

tool
26-11-2012, 23:00
başka bir telefon kullanıyormusunuz ?
ondada whatsapp yuklu aynı numaranız ilemi kayıtlıdır??
ben whatsapı nokia android iphone blackeberry butun cıhazlarda kullanda hayatımda boyle 1 hata ile karsılasmadım

bende ilk kez kurayim dedim, devamli ayni hata

matthardy
26-11-2012, 23:05
bende ilk kez kurayim dedim, devamli ayni hata

numarınızı dogru yazdıgınaz eminsiniz dimi +905xx xxx xx xx şeklinde..
sonra 1 mesaj gelicek mesajda 3 rakamdan oluşan bir şifre var onu giriceksiniz.

tool
26-11-2012, 23:18
numarınızı dogru yazdıgınaz eminsiniz dimi +905xx xxx xx xx şeklinde..
sonra 1 mesaj gelicek mesajda 3 rakamdan oluşan bir şifre var onu giriceksiniz.

numaramdan suphe ettim zaten az once,
mesaj kismina gelemedim cunku dogrulama yapamiyor server tarafindan...

akarags1905
27-11-2012, 00:28
rahat ol, yap gitsin.100 kişi kullanıyorsa telefonu problem yaşayan 10 kişinin 9u yazıyor ama memnun kalan 90 kişinin 5i yazıyor ve insanda bir korku oluyor tabi :D

ics şöyle sorun böyle sorun dediler xperia s için.yükledik bambaşka bi telefon oldu.hatta kardeşim solayı aldıktan 2 gün sonra ics ye geçti.

hay ağzını ö...:p:D

şaka bir yana teşekkür ederim:) s üst sınıf makine ama sola ile u arasında sadece hafıza farkı var, eğer kardeşin sıkıntı yaşamadıysa bende yaşamam diye düşünüyorum, inşallah:)

en kısa zamanda yapıştırıyorum icsyi:)

Schumi
27-11-2012, 00:48
telefon galaxy s2
ne yapmam gerekiyoR?

Bu gün bir S2'ye yüklemeye çalıştık. Daha önce başka bir telefonda yüklemiş olabilirsiniz felan filan dedi bir türlü yüklemedi. Sanırım yeni yüklenen versiyon ile alakalı bir durum var.