Orijinalini görmek için tıklayınız : Android Paylaşım Alanı(Uygulamalar,rom..)
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
Beyler bu android ler için anti virüs ler var bunların harbiden bir işlevi varmı yoksa name olsun diyemi u üretilmiş yazılımlar.
Yani androidleri etkileyen virüs yada kötü amaclı yazılım lar varmı
Özellikle tablet kullananlar a tavsiye edeceginiz koruyucu program varmi?
Beyler bu android ler için anti virüs ler var bunların harbiden bir işlevi varmı yoksa name olsun diyemi u üretilmiş yazılımlar.
Evet işlevleri var.
Yani androidleri etkileyen virüs yada kötü amaclı yazılım lar varmı
Evet bazı virus değilde kötü amaçlı yazılımlar var
Özellikle tablet kullananlar a tavsiye edeceginiz koruyucu program varmi?
Ben indirdiğim programları dikkatli seçtiğimdem kullanmıyorum.
meLaNchoLic
28-11-2012, 11:22
huawei mediapad tablete... galaxy tab rom u atılabilirmi acaba? dışı huawei içi samsung olsa :D
tayreep_john
28-11-2012, 12:26
arkadaşlar ben galaxy - y android işletim sistemi olan bi cihaz aldım samsung kullanmayı pek bilmiyorum facebook ve whatssap indirebildim anca ... yararlı programları nasıl indirebilirim ne gibi yararlı uygulamaları var androidin...
Evet işlevleri var.
Evet bazı virus değilde kötü amaçlı yazılımlar var
Ben indirdiğim programları dikkatli seçtiğimdem kullanmıyorum.
ayrıntılı cevaplar ıcın tesekkurler.
tabletı aldık ama ben pek ılgılenemdım android i de pek ogrenemedım. sankı aldıgımdakınden daha yavas gıbı gelıyor cıhaz gecen haftalarda formatladım mı artık rootmu oldum onu bıle bılmıyorum.
cıhaz olarak guzelbı alet alırken ozellıklerıne fılan bakmıstım pıyasadakı urunlerın bı tık ustundeydı oyle cın malı gıbı degıl yanı.
ama şöyle performanslı kullanmak ıcın ne yapmamı onerırsınız?
cıhaz vodafone smarttab 10.1
matthardy
28-11-2012, 13:16
numaramdan suphe ettim zaten az once,
mesaj kismina gelemedim cunku dogrulama yapamiyor server tarafindan...
whasapp'Da da bu ara sapıtmalar var tek önerim 3 5 gün içinde yeniden denemeniz :)
RottingChrist
28-11-2012, 13:20
yararlı uygulamalar kişiden kişiye ve ihtiyaca göre değişir. ben ihtiyacım olan bir şey varsa buna göre market veya google de aratıp çıkan sonuçların yorumlarına bakıyorum genel olarak. siz de öyle yaparsanız işinize yarayan şeyler bulunabilir. gereksiz program kalabalığına gerek yok. :icon_tup:
arkadaşlar ben galaxy - y android işletim sistemi olan bi cihaz aldım samsung kullanmayı pek bilmiyorum facebook ve whatssap indirebildim anca ... yararlı programları nasıl indirebilirim ne gibi yararlı uygulamaları var androidin...
Galaxy note kullanıcıları. Müjde. 4.1.2 Jelly bean sürümü 10 15 dakika önce yayınladı. Tüm testleri geçip diğer firmware ler gibi stabil çalıştığı yazılmış. Pre-released sürüm olarak indirmek isteyenler samfirmware sitesine bi uğrayın. Ben yarın denerim sanırım
tayreep_john
28-11-2012, 23:44
yararlı uygulamalar kişiden kişiye ve ihtiyaca göre değişir. ben ihtiyacım olan bir şey varsa buna göre market veya google de aratıp çıkan sonuçların yorumlarına bakıyorum genel olarak. siz de öyle yaparsanız işinize yarayan şeyler bulunabilir. gereksiz program kalabalığına gerek yok. :icon_tup:
teşekkürler :icon_tup:
CasabLanca
29-11-2012, 18:27
galaxy w kullanıyorum acayip şarj sorunu yaşıyorum
şimdi easy battery saver kurdumda kullanımı hakkında bilgisi olan var mı :D
TolgaEsentepe
30-11-2012, 19:19
note 2 var, biraz yavaş geliyor bana nasıl hızlandırabiliriz..
görüntü kalitesi iyi oyun olarak da tavsiye alabilirim ya da keyifli programlar falan..
matthardy
30-11-2012, 21:25
Galaxy note kullanıcıları. Müjde. 4.1.2 Jelly bean sürümü 10 15 dakika önce yayınladı. Tüm testleri geçip diğer firmware ler gibi stabil çalıştığı yazılmış. Pre-released sürüm olarak indirmek isteyenler samfirmware sitesine bi uğrayın. Ben yarın denerim sanırım
bu surumde multiview var ;)
ama daha root'u çıkmadı...
ben rootsuz kulllanmam bida :D
root çıkına 4,0,4 e devam :D
musti2jz
30-11-2012, 22:52
androidle alakası yok ama bir soru sorcam bilgisi olan varsa ve cevaplarsa çok sevinirim. samsung star2 ye whatsapp oluyor mu?
note 2 var, biraz yavaş geliyor bana nasıl hızlandırabiliriz..
görüntü kalitesi iyi oyun olarak da tavsiye alabilirim ya da keyifli programlar falan..
yavaş mı :eek:
androidle alakası yok ama bir soru sorcam bilgisi olan varsa ve cevaplarsa çok sevinirim. samsung star2 ye whatsapp oluyor mu?
android
symbian
win phone
blackberry disinda henuz destekledigi platform yok malesef
musti2jz
30-11-2012, 23:11
android
symbian
win phone
blackberry disinda henuz destekledigi platform yok malesef
cevapladığınız için teşekkür ederim :)
TolgaEsentepe
30-11-2012, 23:15
yavaş mı :eek:
evett bana çok akıcı gelmiyor..
birde, ya ben ayarlarını yapamadım bilmiyorum, kamerası gerçekten çok kötü.. eski 4sle çektiğim fotoğraflara bakıyorum birde şimdi pc ye atıp bakıyorum çok kötü kalitesi :(
Birisi şurada çıksın desin ki bana benim Andidoit telefonum, tabletim takılmıyor, takır takır çalışıyor..
Birisi şurada çıksın desin ki bana benim Andidoit telefonum, tabletim takılmıyor, takır takır çalışıyor..
takir takir calisiyor,
tek ihtiyaci rom'mus galaxy s2 rahatladi valla...
takir takir calisiyor,
tek ihtiyaci rom'mus galaxy s2 rahatladi valla...
Aynen katılıyorum.. S3 kullanıyorum, UltimaROM kurdum, Siyah kernel ile birlikte müthiş oldu..
evett bana çok akıcı gelmiyor..
birde, ya ben ayarlarını yapamadım bilmiyorum, kamerası gerçekten çok kötü.. eski 4sle çektiğim fotoğraflara bakıyorum birde şimdi pc ye atıp bakıyorum çok kötü kalitesi :(
bende note 2 var ama bu şekilde sorunlar yok çünkü çok şaşırdım...
TolgaEsentepe
30-11-2012, 23:32
memnunmusun kamerasından ? tel ekranından gördüğün değil, pc ye atıp baktığın zaman ki kalite ?
şubat mart gibi samsung S4 çıkaçakmış bilgisi olan varmı??????
orhansah
02-12-2012, 00:52
s3 mini çıkmış alınır mı sizce??
hepsiburada.comda 1000 tl
piyasada Diğer Samsung Cep Telefonu Mağazadan sıfır 700 TL - 105869266 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-s3-mini-i8190-ilk-bizde-700tl-105869266/detay/) 700 tl ye kadar bulunabiliyor??
halilcan9455
02-12-2012, 05:47
piyasada Diğer Samsung Cep Telefonu Mağazadan sıfır 700 TL - 105869266 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-s3-mini-i8190-ilk-bizde-700tl-105869266/detay/) 700 tl ye kadar bulunabiliyor??
700 liraya alınabilir
ama kesinlikle 1000 TL verilmez.
orhansah
02-12-2012, 07:46
700 liraya alınabilir
ama kesinlikle 1000 TL verilmez.
evet ben de 720 lik fiyatı görünce aklıma düştü ama fiyat fazla uygun geldi kıllanmadım da değil :) bi araştırıyım bakıyım..
tayreep_john
02-12-2012, 11:16
iphone dan andoride rehber aktarımı hakkında yardımcı olabilicek arkadaş varmı ??? rehberim olmadan diğer telefona geçmem mümkün değil ... :( yada iphone telefon rehberini sim' rehberine kopyalayabilirmiyiz...
CooLeqenD
02-12-2012, 11:20
Vodafone yapiyor diye biliyorum gevis yapmayi
Low-Rider
02-12-2012, 11:24
s3 ile alakası yok abi boşver, alacaksan ya s3 al ya note2
iphone dan andoride rehber aktarımı hakkında yardımcı olabilicek arkadaş varmı ??? rehberim olmadan diğer telefona geçmem mümkün değil ... :( yada iphone telefon rehberini sim' rehberine kopyalayabilirmiyiz...
kies programıyla yapılabiliyor samsungta
akarags1905
02-12-2012, 14:23
ben turkcell'de rehber aktarımı yapmıştım.. bir cihaz var menüsünde sanırım tüm telefonlar var ona göre aktarım yapılıyor, iphone da vardır bence..
bir konu da daha yardıma ihtiyacım var.
galaxy s2 root yaptım ve gereksiz gördüğüm herşeyi sildim. ama şimdi gelen mailler telefonuma düşmüyor ve ekteki dosyaları açamıyordum ve bunu gibi bir çok şey.
hard format yaptım ilk günki haline gelsin, sildiğim tüm programlar gelsin diye ama format oldu, sildiğim şeyler gene yok. bunları geri getirmek için ne yapmam gerekiyor?
halilkarakas
02-12-2012, 17:27
çinde bu telefon 125 $ :)
Low-Rider
02-12-2012, 17:50
bir konu da daha yardıma ihtiyacım var.
galaxy s2 root yaptım ve gereksiz gördüğüm herşeyi sildim. ama şimdi gelen mailler telefonuma düşmüyor ve ekteki dosyaları açamıyordum ve bunu gibi bir çok şey.
hard format yaptım ilk günki haline gelsin, sildiğim tüm programlar gelsin diye ama format oldu, sildiğim şeyler gene yok. bunları geri getirmek için ne yapmam gerekiyor?
Araştırmadan silersen sonuçları böyle olabilir, daha önce paylaşmıştım bu konuda silinebilecek ve silinmemesi gereken programları.
Format atsanda geri gelmez çünkü içinden komple uçuruyorsun.
evet teşekkür ederim yine sen yardımcı olmuştun ama o zaman da çok geçti. şimdi ne yapmam lazım. email, fb hiç bi ileti telefonuma gelmiyor.
maildeki ekleri de açamıyorum eski haline nasıl getiricem bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Low-Rider
02-12-2012, 17:58
Sildiğin şeylerin setup'ını bulup atman lazım telefona, bir link paylaşmıştım orada telefon ile default gelen tüm programlar vardı.
evet favorilerimde duruyor o link.
Önemli Not: bu listede verilen apk dosyalarını kurulum yapmadan orjinal konumlarına kopyalamanız gereklidir. kopyalamanıza rağmen çalışmazsa daha sonra kurulum yaparak deneyebilirsiniz. kopyalama işlemi için root gereklidir. root explorer tarzı sistem dosyalarına erişebilen bir dosya yöneticisi ile ilgili klasöre yazma izni verip apk dosyasını içerisine yapıştırmalısınız.
böyle yazıyordu, peki bunların orijinal konumlarını nasıl bulucam. sd carda atıp denedim ama yüklemedi, orijinal yerlerini bulamadım yani.
birde ben bilmeden bir çok şey sildim. şimdi çare yoksa tek tek baştan indirip atıcam ama daha kısa bir yolu varsa daha iyi olur. bulupta şeysizisini istemek gibi olacak ama 129432198 tane apk dosyası var ve ben nerdeyse çoğunu sildim bunların.
Low-Rider
02-12-2012, 18:13
data/system altına atıp denedin mi?
o geldi aklıma birtek
.::EmrE::.
02-12-2012, 18:16
Arkadaslar galaxy note 2 icin rom onerecek var mi? Malesef zaman gectikce kasmalar basladi bu telefonda da...
ayni sitede 900 liraya htc desire X var,
tavsiye ederim...
Bu arada burda verildimi bilmiyorum ama Android uygulama ve oyunlarını bilgisayarda çalıştırmak isterseniz BlueStacks (http://bluestacks.com/) yükleyebilirsiniz.Emulatorlere göre daha basit,denediğim oyunlar açıldı az da olsa açılmayanlar olabiliyormuş ben çok fazla uygulama kurmadığımdan rastlamadm.Bir de program beta olduğundan arada hata verebilir kapatıp açarsanız düzeliyor.
Edit:Mac içinde mevcut.
evet teşekkür ederim yine sen yardımcı olmuştun ama o zaman da çok geçti. şimdi ne yapmam lazım. email, fb hiç bi ileti telefonuma gelmiyor.
maildeki ekleri de açamıyorum eski haline nasıl getiricem bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Komple orjinal rom'u yüklemen lazım.
teşekkürler.
orijinal rom araştırdım şimdi 4.0.4 indirdim bilgisayara, benim sürümde 2.3.4 yazıyor. ben bu 4.0.4 ü yüklesem de sorun ortadan kalkar mı yoksa 2.3.4 bulup onu mu yüklemem lazım?
S2 icin xda dan rom kullanan varsa ne kdrdir deniyo vs bi oneri vqrmi acaba..vakitsizlikteen bakamadim hic romdan memnun dilim kuklandigim suanki(kbakmayin tlden yaziorm) onerilere acifim..
fatihtemizer
03-12-2012, 10:48
S2 icin xda dan rom kullanan varsa ne kdrdir deniyo vs bi oneri vqrmi acaba..vakitsizlikteen bakamadim hic romdan memnun dilim kuklandigim suanki(kbakmayin tlden yaziorm) onerilere acifim..
onur sammobıle 4.1.2 jb v7 var onu kallanablırsın..akıcı,hızlı stabıl..yapımcısı constantıne..
Low-Rider
03-12-2012, 10:52
Sen şu an ne kullanıyorsun fatih?
omerbeytekin
03-12-2012, 14:10
lg optimus black için rom atan oldumu hiç ? eğer denediyse stabilite ne durumda acaba?
orhansah
04-12-2012, 08:36
ayni sitede 900 liraya htc desire X var,
tavsiye ederim...
inceliyorum, teşekkürler :)
Desire X HTC Cep Telefonu Mağazadan sıfır 770 TL - 106815587 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-desire-x-sifir-kutusunda-garantili-vergi-kayitli-kredi-karti-106815587/detay)
One X+ gelmiş sanırım. Bütçeye uyuyorsa onuda bi incelemek lazım.
Ama bence S3 Mini çok mantıklı, S3'e büyük diyenler için aynı özelliklerde mini :)
onur sammobıle 4.1.2 jb v7 var onu kallanablırsın..akıcı,hızlı stabıl..yapımcısı constantıne..
tesekkur ederim bi bakiyim.. sarj suresi nedir ? suan ben 1gunu zor cikartiyorum ,sayet sevdigim bikac ozelligi var diye vazgecmedim rom`dan ama artik bikkinlik geldi :D
Ama bence S3 Mini çok mantıklı, S3'e büyük diyenler için aynı özelliklerde mini :)
samsung cok bozdu, neresi ayni ozellikte ismi disinda bisey bulamadim ben :D
Low-Rider
04-12-2012, 09:39
Nesi aynı olm özelliklerin :)
SAdece görüntü ve isim aynı..
Samsung I9300 Galaxy S III vs. Samsung I8190 Galaxy S III mini - GSMArena.com (http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4238&idPhone2=5033)
samsung cok bozdu, neresi ayni ozellikte ismi disinda bisey bulamadim ben :D
Nesi aynı olm özelliklerin :)
SAdece görüntü ve isim aynı..
Samsung I9300 Galaxy S III vs. Samsung I8190 Galaxy S III mini - GSMArena.com (http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4238&idPhone2=5033)
Dövseydiniz amk :D
Biraz Ghz eksiği varmış bide kamerası ayfon kamerasıymış :D
orhansah
04-12-2012, 09:42
yavru aynı özellikler olsa dakka durulmaz ama alakası yok ya malesef :)
Dövseydiniz amk :D
Biraz Ghz eksiği varmış bide kamerası ayfon kamerasıymış :D
:D
seneye s4 u bekleyelim :D
Low-Rider
04-12-2012, 09:46
s4 note2'den donanım olarak biraz üstün olur sonra note3 gelir sonra s5 falan derken böyle gider paracıklar:D:D
bulamadim ama?
SamMobile Firmware Page (http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9100&pcode=0&os=1&type=1#firmware)
Burnumun kenarlarını ovuşturunca elime bulaşan bu Çizi kokusunun hastasıyım
Low-Rider
04-12-2012, 09:50
bulamadim ama?
SamMobile Firmware Page (http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9100&pcode=0&os=1&type=1#firmware)
Hocu orjinal olandan bahsediyor Fatih sanırım, 4.1.2 var.
Hocu orjinal olandan bahsediyor Fatih sanırım, 4.1.2 var.
4.0.4 olmasin :confused:
Low-Rider
04-12-2012, 09:57
görmüyonmu hafız 4.1.2 yi:D
S3 için ekranı ikiye bölen bu 4.1.2 Headers çıktımı ?
görmüyonmu hafız 4.1.2 yi:D
burasi teknik platform lutfen direk link verim :D
sadece 4.0.4 cikiyo bana verdigin sayfada :icon_wack
Low-Rider
04-12-2012, 10:10
link veremiyorum
arama kısmında 9100 yaz arat aşağıya sıralanıyor
Bu arada bu sürüm nete sızdırılmış test sürümü! bilginiz olsun
haci abi ben gugilda search (https://www.google.com/search?q=xda+constantine&oq=xda+constantine&aqs=chrome.0.57j62l3.11138&sugexp=chrome,mod=11&sourceid=chrome&ie=UTF-8#hl=tr&tbo=d&sclient=psy-ab&q=xda+constant%C4%B1ne&oq=xda+constant%C4%B1ne&gs_l=serp.3...14835.14835.0.15927.1.1.0.0.0.0.180. 180.0j1.1.0...0.0...1c.1.ihOtDGMkbEs&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=d4b2dfd96a865cd3&bpcl=39580677&biw=1024&bih=618) ettigimde bulamiyorum bi link paylasabilir misin rica etsem ?
dukkanda islerde durgun olmadi yukliyim bakiyim vsvs yada feedback`leri okusam da yeter :o
matthardy
04-12-2012, 11:32
4.1.2 versiyonun pil omru zayif haberiniz ola he ama gunde 2 kere sarja takiyorsaniz sikinti yok ama 1gun cikarmiyor.
orhansah
05-12-2012, 17:36
bu S3 mini yeni çıktı ve hemen indirime girdi yahu.
999 dan 949 a düştü
Samsung i8190 Galaxy S III Mini - Telefon - Hepsiburada.com (http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i8190-galaxy-s-iii-mini/productDetails.aspx?productId=telcepsami8190&categoryId=371946)
orijinal rom yükledim bu sefer telefon hiç açılmadı bende telefoncuya verdim, en son hangisi varsa onu yükle diye at kafası 2.3.4 varken 2.3.3 yüklemiş.
şimdi dokunmatik kötüleşmiş ve yukardan aşağı inen wifi felan ikonlar siyahken böyle grimsi bi renk olmuş. acaba bu sürümden mi kaynaklı yoksa ekranı felan mı çin malı ile değiştirmişle güvenemedim. nedir sizcE?
galaxy s2
Türkcell T30 MaxiPro 5 almayı düşünüyorum. Çok telefondan anlayan birisi değilim. Android 4. 8 mb kamera 720 hd video kayıt yapabiliyor. 512 rama sahip. Nasıldır sizce iş görürmü ? 850 lira gibi bir fiyatı var
halilcan9455
05-12-2012, 20:01
Türkcell T30 MaxiPro 5 almayı düşünüyorum. Çok telefondan anlayan birisi değilim. Android 4. 8 mb kamera 720 hd video kayıt yapabiliyor. 512 rama sahip. Nasıldır sizce iş görürmü ? 850 lira gibi bir fiyatı var
daha önce T10 kullanıyordum.
1 hafta önce t21 yani maxiplus 5 aldım
T10 o kadar kötüydü ki beni androidden soğutmuştu.
maxiplus5 den ise o kadar memnunum ki anlatamam 499 lira fiyatıyla bence mükemmel.
muhtemelen t30 da güzeldir ancak 850 liraya
Xperia Arc S(hepsiburada da şuan 849 TL)
alabilirsiniz
Low-Rider
05-12-2012, 20:02
999 dan 949 a düştü
Samsung i8190 Galaxy S III Mini - Telefon - Hepsiburada.com (http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i8190-galaxy-s-iii-mini/productDetails.aspx?productId=telcepsami8190&categoryId=371946)
Abi değmez ya, s3 falan al almışken
halilcan9455
05-12-2012, 20:03
999 dan 949 a düştü
Daha da düşmesi lazım Sırf isminde Galaxy S III geçiyor diye 950 tl verilmez.
bence hakkı 800-850 TL
daha önce T10 kullanıyordum.
1 hafta önce t21 yani maxiplus 5 aldım
T10 o kadar kötüydü ki beni androidden soğutmuştu.
maxiplus5 den ise o kadar memnunum ki anlatamam 499 lira fiyatıyla bence mükemmel.
muhtemelen t30 da güzeldir ancak 850 liraya
Xperia Arc S(hepsiburada da şuan 849 TL)
alabilirsiniz
Özellik olarak pek bir farkı varmı ?
s3 ü yan çevirince klavye tam ekranı kaplıyor, forumu göremiyorum
onu nasıl düzeltirim, ekranın yarısını kaplasın
s3 ü yan çevirince klavye tam ekranı kaplıyor, forumu göremiyorum
onu nasıl düzeltirim, ekranın yarısını kaplasın
Kanayan yarama ekran çevirdin tebrik ederim :D aynı şey whatsapp'dada oluyor görmeden yazıyoruz :)
sadece firefoxda olmuyor bu,
barmaklarım yüzüden dik iken düzgün yazamıyorum
sadece firefoxda olmuyor bu,
barmaklarım yüzünden dik iken düzgün yazamıyorum
http://www.gunlukyemektarifleri.com/wp-content/uploads/zeytinya%C4%9Fl%C4%B1-sarma-tarifi.jpg
KGüneyli
09-12-2012, 00:23
4.1.2 yayınlanmıs. Ay sonuna kadar TR serverlarından güncelleme yonlendirilcekmiş cihazlara.
sorunlar olduğu söyleniyor bilgisi olan varmı acaba ?
Dün Odin ile 4.1.2 Polonya sürümü kurdum.. Henüz bir problemle karşılaşmadım..
Low-Rider
09-12-2012, 22:34
Şu an nette olan test sürümü..
Polonya resmi kies sürümü yayınlandı..
KGüneyli
09-12-2012, 22:40
Şu an nette olan test sürümü..
Resmi sürüm cıkalı 3 gunu gecti nerdeyse. Yanlısın var.
Dün Odin ile 4.1.2 Polonya sürümü kurdum.. Henüz bir problemle karşılaşmadım..
Klavye sorunları bide rehperdeki 3 saniyelik gecikme giderilmişmi farklı gelen ne var gözüne :) aydınlat bizi.
Resmi sürüm cıkalı 3 gunu gecti nerdeyse. Yanlısın var.
Klavye sorunları bide rehperdeki 3 saniyelik gecikme giderilmişmi farklı gelen ne var gözüne :) aydınlat bizi.
Aynen 5 Aralık'ta Polonya Kies sürümü paylaşıldı..
Gözüme farklı gelen, çoklu pencere olayı gerçekten iyi olmuş.. Rehberdeki o 3 saniyelik gecikmeyi yaşamadım, daha önce 4.1.1'de bende yaşamıştım SIM'de ki kişileri görüntüleyerek fakat artık Google kişileri olarak kullanıyorum gecikme yok..
Polonya sürümünde RAM kullanımı falan stabil gibi.. Gecikme, takılma, ısınma sorunları yaşamadım dünden beri.. Dünden bu yana pek fazla kullanamadığım için çok fazla yorum yapmak istemiyorum, uzun vadede daha çok belli olur sanırım..
KGüneyli
09-12-2012, 22:48
- Anladım, Bide bi sorum olucak şimdi ben Telfonu aldıgımda beri hep cihaz üzerinden güncellemeye calıstım yada TR romlarını kurdum hep.
Seninde yaptıgın gibi Polonya rom'unu kurarsam cihaza Benim Cıkan diğer güncellemelerden haberim olacakmı Cihaz üzerinden yani bilgi gelicekmi yoksa. Artık sürekli odinlemi ugrasmak zorunda kalıcam :)
Low-Rider
09-12-2012, 22:49
Telefonlar karıştı sanırım yaw, ben s2 için konuştum sorry :)
- Anladım, Bide bi sorum olucak şimdi ben Telfonu aldıgımda beri hep cihaz üzerinden güncellemeye calıstım yada TR romlarını kurdum hep.
Seninde yaptıgın gibi Polonya rom'unu kurarsam cihaza Benim Cıkan diğer güncellemelerden haberim olacakmı Cihaz üzerinden yani bilgi gelicekmi yoksa. Artık sürekli odinlemi ugrasmak zorunda kalıcam :)
Bende daha yeni yeni uğraşmaya başladım, bildiğim kadarıyla Odin üzerinden uğraşmak zorunda kalacaksın.. :)
KGüneyli
09-12-2012, 22:50
Bende daha yeni yeni uğraşmaya başladım, bildiğim kadarıyla Odin üzerinden uğraşmak zorunda kalacaksın.. :)
ozaman ben biraz daha sabredeyim :)
Telefonlar karıştı sanırım yaw, ben s2 için konuştum sorry :)
- Doğrudur, Senin baya bilgin vardı galiba Android'te bi yardımcı olabilicekmisin üstteki soruma :)
Low-Rider
09-12-2012, 22:57
Çözümü kolay onun :)
1- Önce Türkiye için olan ve konu başlığında Türkiye Kies Sürümü yazan bir firmware indirip, Odin ile telefona yüklememiz gerekiyor.
2- Yüklediğimiz romlarla telefonumuzun bölge kodu değiştiğinden, onu da Türkiye koduna geri çevirmemiz lazım. Bunun için arama ekranına *#272*imei numaranız# tuşladığımızda, açılan pencerede "TUR" seçeneğini işaretleyeceğiz.
3- Eğer TUR listede çıkmazsa ilgili sürüm farklı bir bölgeye aittir. Türkiye sürümü bulunmuyorsa diğer ülkelerin sürümünü yükleyip onun kodunu seçemek gerekli. Deneme yanılma ile güncelleme görüp görmeyeceği kontrol edilecek.
4- Kod seçiminden sonra telefon format atmış gibi orjinal haline dönecek ve tüm verilerimiz silinecek.
5- Daha sonra Kiese bağlandığımızda güncellemeyi görecektir.
http://yesilcin.com/samsung-telefonlarinizi-tekrar-kiesten-guncellenebilir-hale-getirme-t1177.0.html
s3 içinde geçerlidir muhtemelen
KGüneyli
09-12-2012, 23:01
Çözümü kolay onun :)
Samsung Telefonlarınızı Tekrar Kiesten Güncellenebilir Hale Getirme - Android Genel Bölümü (http://yesilcin.com/samsung-telefonlarinizi-tekrar-kiesten-guncellenebilir-hale-getirme-t1177.0.html)
s3 içinde geçerlidir muhtemelen
Deneyelim bakalım bi nede olsa sirkette sabahcıyız, insallah bozmayız cihazı :)
onursumer
10-12-2012, 00:11
beyler 3 haftalık
temiz çakma imelili kutulu full s3 umvar şuan yurt dışı kutu içeriğinde eksik hiçbirşey yok
kutusunu paketlesem sıfır sanarlar o derece yani :D hatta dayımdan biraz hırpalanmış aynı beyaz renk filip cover bile hacıladım full yani :D
bunu satsam ne eder ? nakit lazım :D
matthardy
10-12-2012, 10:28
beyler sammobiledan almanya üstünden 4.1.2 yüklemeyi düşünüyorum
bunu telefona nasıl atıcam.
telefon patladı samsung yazısında takılı kalıyor.
firmware yüklenince düzeleceği söylendi.
canınızı yiyim bi el atın
Low-Rider
10-12-2012, 10:29
download moda alıp odin ile atabilirsin sanırım
matthardy
10-12-2012, 10:36
download moda alıp odin ile atabilirsin sanırım
biraz açıklarmısın :D
daha önce odin ile root yaptım aynı onun gibimi?
Low-Rider
10-12-2012, 10:47
Odin ile Yazılım(Firmware) Güncelleme Nasıl Yapılır? - Android Genel Bölümü (http://yesilcin.com/odin-ile-yazilimfirmware-guncelleme-nasil-yapilir-t707.0.html)
karıştır biraz buraları :)
matthardy
10-12-2012, 10:48
Odin ile Yazılım(Firmware) Güncelleme Nasıl Yapılır? - Android Genel Bölümü (http://yesilcin.com/odin-ile-yazilimfirmware-guncelleme-nasil-yapilir-t707.0.html)
karıştır biraz buraları :)
çok teşekkür ederim :) burayı seviyorum ya 5 dakka problem çözülüyor :D
çok teşekkür ederim :) burayı seviyorum ya 5 dakka problem çözülüyor :D
Ah Kıvıl ah her kuşu becerdin bi kalmıştı leylek :D şmdi telefon patladı mı sabahtan beri ulaşamıyoruzda direk aklıma geldi bu telefonu patlattı diye neyse note 2 gelmiş kanka :D
onursumer
10-12-2012, 11:32
beyler 3 haftalık
temiz çakma imelili kutulu full s3 umvar şuan yurt dışı kutu içeriğinde eksik hiçbirşey yok
kutusunu paketlesem sıfır sanarlar o derece yani :D hatta dayımdan biraz hırpalanmış aynı beyaz renk filip cover bile hacıladım full yani :D
bunu satsam ne eder ? nakit lazım :D
yeni 1 soru daha geliyor
çakma imeli s3 nasıl güncellenir
kiesle olmuyor kendi ustundende olmuyor güncelleme var diyo yama yüklerenhata veriyo
Benim s3 orjinal imei var ama bu da ne kies ne de kendi üzerinden görmüyo, hala 4,0,4 takılıyoruz valla
s3 te mesaj geldimi yada whatsaptan ileti geldiği zaman telefon tuş klidindeyse ekra ışıkları felan yanmıyor ekranda bişey belirmiyor sadece mesaj sesi çalıyo ekran gene karanlık. onun bi ayarı var mı
s3 te mesaj geldimi yada whatsaptan ileti geldiği zaman telefon tuş klidindeyse ekra ışıkları felan yanmıyor ekranda bişey belirmiyor sadece mesaj sesi çalıyo ekran gene karanlık. onun bi ayarı var mı
Üst köşedeki led ışığını istediğin uyarı için istediğin renge göre ayarlayabilirsin. 5-6 tane renk vardı sanırım. Bende mesela whatsapp mesajı geldiğinde yeşil yanıyor. Facebook bildirimleri mavi.
hımm ona ben hiç dikkat etmedim animasyon sanıyom ben onu :D onun ayarı nerden tam biliyomusun şimdi iki saat aramım :)
3-5 gün bekleyin 4.1.2 için.
Yakında güncelleme yapabilmek için vatandaşlıktan çıkıcaksınız korkuyorum :hehe: yada kütüğünüzü Berline aldırın :D
matthardy
10-12-2012, 11:47
3-5 gün bekleyin 4.1.2 için.
Yakında güncelleme yapabilmek için vatandaşlıktan çıkıcaksınız korkuyorum :hehe: yada kütüğünüzü Berline aldırın :D
benim acil yapmam lazım artık vatandaşlıkta şu bu ne lazımsa :D teL açılmıyor çünkü :D
yeni 1 soru daha geliyor
çakma imeli s3 nasıl güncellenir
kiesle olmuyor kendi ustundende olmuyor güncelleme var diyo yama yüklerenhata veriyo
onur onu kies ile yapabiliyor olman lazım.
benim kız arkadasımın note'da çakma imei.
wifi ile güncellememiyordu keise bağladım
güncelleme var dedi direk buldu yükledi 4.0.4 oldu...
oda olmuyorsa tek çıkar yol odin.
yada telefon rootlu ise cfw ile zipten kurmak
hımm ona ben hiç dikkat etmedim animasyon sanıyom ben onu :D onun ayarı nerden tam biliyomusun şimdi iki saat aramım :)
Valla rezil bi durum ama 5 dk baktım nereden yaptığımı bulamadım :D
SULTANOGLU
10-12-2012, 11:57
Whatsupp in icindeki ayarlardan degistiriyorsun yaa bildirimlerden :D
Markette yazılımlar var bu iş için, ücretsiz indirebilirsin. X kişisinin aramasına ayrı mesajına ayrı renk atayabiliyosun bu gibi opsiyonlar da mevcut. :icon_tup:
Telefona baktım ama bulamadım :D
onursumer
10-12-2012, 11:58
benim acil yapmam lazım artık vatandaşlıkta şu bu ne lazımsa :D teL açılmıyor çünkü :D
onur onu kies ile yapabiliyor olman lazım.
benim kız arkadasımın note'da çakma imei.
wifi ile güncellememiyordu keise bağladım
güncelleme var dedi direk buldu yükledi 4.0.4 oldu...
oda olmuyorsa tek çıkar yol odin.
yada telefon rootlu ise cfw ile zipten kurmak
root lu olup olmadığını nasıl anladım sanki orjinal gibi bu :D 1 haftadır bende yabancısıyım
odin nasıl bir program akşam eve gidince deniym
matthardy
10-12-2012, 12:04
root lu olup olmadığını nasıl anladım sanki orjinal gibi bu :D 1 haftadır bende yabancısıyım
odin nasıl bir program akşam eve gidince deniym
onur telefonu kapat aç.
ilk açılışta sarı bir üçgen içinde ünlem varsa rootlu.
yoksa
telefon rootsuzdur.
Bende odinle ile bugun yazılım atıcam,anlatırım sana önce bi kendim tecrübe edim :D
note için resmi 4.1.2 celi biin bekleye bekleye kuruduk yaa :D
S2 için piyasadaki son sürüm nedir abiler? bende 4.0.3 var güncelleme gözükmüyor ama bir telefoncu da 4.1.1 yüklenir yazıyordu.
KGüneyli
10-12-2012, 13:48
- Düngece bende kurcaladım biraz ama, baktım değişk bişeyler yazıyor dedim brak olum patlamasın sen bekle ülkene gelecek güncellemeyi :)
onursumer
10-12-2012, 14:48
onur telefonu kapat aç.
ilk açılışta sarı bir üçgen içinde ünlem varsa rootlu.
yoksa
telefon rootsuzdur.
Bende odinle ile bugun yazılım atıcam,anlatırım sana önce bi kendim tecrübe edim :D
rootsuz :D
sen yüklede bekliyorum seni :D son surumu yükleyip oyle satiym :D
fatihtemizer
10-12-2012, 14:55
S2 için piyasadaki son sürüm nedir abiler? bende 4.0.3 var güncelleme gözükmüyor ama bir telefoncu da 4.1.1 yüklenir yazıyordu.
4.1.2 CUSTOM romlar mevcut ***** sıtelerde oralardan yukleyıp flashlamanız gerek tabi ki telefonunuz rootlu olması lazım..
matthardy
10-12-2012, 15:30
@onursumer
onur burda nasıl yapılcağı hakkında bilgi var.
ben şuan burdaki adımları uygulayarak atıyorum versiyon.
SamMobile Firmware Page (http://www.sammobile.com/firmware/?page=3)
bu siteden telefona uygun son firmware'i indir yukardaki link nasıl atıcagını gosterıyor.
fakat satıcaksan telefonu sakın ugraşma :D
onur root sadece unlemde anlasilmaz kankacim belki root yapip o unlemi kaldirmista olabilirler bilgine..
matthardy
10-12-2012, 17:40
onur yaptım 4.1.2 ;)
kurtardım teli ama herşey gitti.
birde 4.1.2 acaip ram yiyor.
note un kullanılabilir rami max 860 mb.
sürekli 700ünde bi meşgulluk var.
Low-Rider
10-12-2012, 17:45
aferim öğreniyon mat:D
çıksa adam gibi sürümde indirsek valla sıkıldım
matthardy
10-12-2012, 17:47
aferim öğreniyon mat:D
çıksa adam gibi sürümde indirsek valla sıkıldım
hahaha :D 4.0.4 en temiziydi ya :D
hahaha :D 4.0.4 en temiziydi ya :D
Bende hala ondan var :D :cool:
onursumer
10-12-2012, 18:22
hacılar şimdi ben odin ile yüklersem son surumu çakma imei gidermi ? bide onla uğraşmıym
@
matthardy satıyorumda hani merakta etmedim değil imei gitmez diyorsanız girişicem bu akşam :D
onur yaptım 4.1.2 ;)
kurtardım teli ama herşey gitti.
birde 4.1.2 acaip ram yiyor.
note un kullanılabilir rami max 860 mb.
sürekli 700ünde bi meşgulluk var.
ram'ı yemesi çakma firmware'ile alakalı olabilirmi
matthardy
10-12-2012, 18:32
ram'ı yemesi çakma firmware'ile alakalı olabilirmi
sammobile'dan indirdim.
sızdırılmış sürüm falan diyordu neyse gelir 3 5 güne orjinali bide onu denerim ;)
RottingChrist
10-12-2012, 18:49
aramızda CHAOS oynayan var mı acaba?
onursumer
10-12-2012, 18:50
beyler s3 için konuların birçoğunu okudum
çakma imei ile odinle güncelleme yaparsam imegi gorunsede ets dosyası zarar goruyormuş şebeke sıkıntısı oluyormuş
ets yedeğini alıp son surumu yukleyip tekrar imei çakılması gerekmiş
vazgeçmek üzereyim :D
matthardy
10-12-2012, 18:57
beyler s3 için konuların birçoğunu okudum
çakma imei ile odinle güncelleme yaparsam imegi gorunsede ets dosyası zarar goruyormuş şebeke sıkıntısı oluyormuş
ets yedeğini alıp son surumu yukleyip tekrar imei çakılması gerekmiş
vazgeçmek üzereyim :D
kanki o topa hiç girme boşver çakma imei işi sıkıntı.
ben galaxy note almıştım çakma imeili.
aldım yer tanıdığım bi yerdi.
dediki çakma imei atılan telefon wifiden güncellemeri görür fakat indirmez.
ama istersen pcye kies kurup yapabilirsin.
yap imei giderse bi kenara yaz imeiyi getir baştan bana gene atarım demişti.
bende kies ile 4.0.4 geçirmiştim herhangi bi sıkıntı çıkmamıştı.
birde benim cihaz turkcellden alınmaydı.
bendeki 4.0.4 ile çakma imeili telefondaki 4.0.4 görünümleri farklıydı :D
yukardan bildirim penceresini indiriyoduk arada farklılılar vardı.
sen hiç bulaşma boşver,dertsiz başına dert alma :D
onursumer
10-12-2012, 19:07
aynen ben en iyisi satılık ilanımı açıym resim çekip vazgeçtim :D
KGüneyli
10-12-2012, 19:10
- eger bu gelicek update'dede sıkıntı varsa s3 kullanıcıları isyan bayragını cekicek gibi
acaba stabil sürüm nezaman gelir. Gelsede braksalar istemiorm güncelleme felan sogutmasınlar bnei telfondan :D
matthardy
10-12-2012, 21:33
jellybean allah bin belasını versin 4.0.4 geri dönüyorum hacılar sakın gelmeyin kalın 4.0.4 te.
downgrade olmuyor iyimi telefona 4.0.4 atınca açılmıyor :D
gene en başa döndük pöööööööööf
nasıl yani wipe filan kurtarmıyor mu?
KGüneyli
10-12-2012, 23:35
- telefon güncellemeyi buldu suan kendiliğinden bilidirm geldi ancak, wifi ile güncelle dediğimde hata veriyor. Kies'dede hiç bi uyarı yok hayırdır:)
Resmi rom çıkmadan boşuna rom denemeyin. Her seferinde geri dönmek zorunda kalıcaksınız. :)
KGüneyli
10-12-2012, 23:43
Resmi rom çıkmadan boşuna rom denemeyin. Her seferinde geri dönmek zorunda kalıcaksınız. :)
Resmi 4.1.2 Cıktı zaten, suan Türkiye içinde basladı heralde güncellemesi. bana geldi bir uyarı. ama sıkıntı var sanırım olmuyor güncelleme
matthardy
10-12-2012, 23:57
valla herşeyi yaptım ama 4.0.4e geri dönemedim.
ısınamadımda 4.1.2'e
4.1.2 ye rootta bulamadım resmen kafayı yicem.
(buldumda odinle atılarak yapılandan değil.zipli bi dosya sd karttan bişeyler yapılarak atılıyormuş onuda ben bilmiyorum)
kaldım böyle ortada :D
özellikleri iyi ama..
ekrana baktıkca kapanmıyo.
siteye girip videolara bakınca ayrı ufak bir pencereden videoları açabiliyor.
pilini yarın test edicem.
flashplayer bu versiyonda x olmuş haberiniz olsun.
arayüzü daha görsel.
telefon üper ısınıyor.(doğalgaza bu kadar zam yapan igdaşa rakip) hep cebimde gezdiriyorum.
dokunma ve ekran kilit sesleri rezalet,sürekli bi su sesi adamın çişi geliyor.
(yanlız çok ilginçtir bugun 4.1.2yi aynı telefonu 2 kere attım şuan 2yükleme ile daha hızlı telefon)
ama şahsi görüşüm bu firmware 2gb rame sahip note2de sıkıntı olmaz ama 1gb rame sahip note1 için biraz fazla kasvetli.
bence note 1 için ne iyi yazılım rootlu 4.0.4 ;)
Berkant_R32
11-12-2012, 00:25
Resmi 4.1.2 Cıktı zaten, suan Türkiye içinde basladı heralde güncellemesi. bana geldi bir uyarı. ama sıkıntı var sanırım olmuyor güncelleme
telefonu kiese bağladım ama 4.1.1 hala son resmi sürüm olarak gözüküyor bende. daha gelmedi heralde güncelleme.
Polonya için başladı. Ben 4.1.2 için demedim zaten.
KGüneyli
11-12-2012, 01:04
- Şuan bende güncelliyor gözüküyor ama hayırdır insallah. İnsallah cihaza birşey olmaz.
KGüneyli
11-12-2012, 07:33
- Beyler telefon patates, suan hiç bişy yapamıyorum ne acılıyor ne kapanıyor :) ne yapmak lazım acaba.
matthardy
11-12-2012, 09:49
- Beyler telefon patates, suan hiç bişy yapamıyorum ne acılıyor ne kapanıyor :) ne yapmak lazım acaba.
çıkamassan işin icinden anlatırım ;)
beyler aramızda hala benim gibi drag racing oynayan varmı ?
career moddaki 7 level aston martin one 77 'i geçmek için 3 milyon para harcadım hiçbir arabayla geçemedim :D
Drag Racing iyice zorlaştı son versiyonla, saç baş yoldurtabiliyor :D
Ben novitec rosso ile geçmiştim o leveli, birsürü ayar sonrası.
Tüm modifiyeleri yap, sonrasında ayarlarda şuna yakın birşeyler ayarla.
Nitro saniyesini bosver, yüzde olarak yakın birseyler yap. Final drive da yazdıgımı salla yakın biseyler yap. Vites oranlarını ayarla, final drive test ederek çözersin.
Tam gaz kalk ve direk kalktıgı gibi 2ye at, 3te nos bas, geçiyorsun :D
Nitrous: 1.88s @ 104 %
Final Drive: 1.806
1st: 4.364
2nd: 3.477
3rd: 2.217
4th: 1.902
5th: 1.672
6th: 1.364
ya birsey sorucam galaxy s3 'de numaralari 053-255-55555 seklinde ayiriyor default olarak 0532-555-5555 seklinde ayirtmak mumkiun mu, o sekilde aklimda tutamiyorum
KGüneyli
11-12-2012, 22:56
çıkamassan işin icinden anlatırım ;)
- Valla kurcalasammı yoksa braksam servisemi versem nasıl iyi olur
ya birsey sorucam galaxy s3 'de numaralari 053-255-55555 seklinde ayiriyor default olarak 0532-555-5555 seklinde ayirtmak mumkiun mu, o sekilde aklimda tutamiyorum
Benimki istediğin gibi ayırıyor ilk aldığımdan beri hiç ayar yapmadan.
Outlook gibi çalışan ve emailleri anında indiren bir program bilen ses etsin :D
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsck.k9&hl=en
Outlook gibi çalışan ve emailleri anında indiren bir program bilen ses etsin :D
matthardy
13-12-2012, 14:37
sızıntı sürüm sıkıntıymış ya salak salak yerlerde program durduruldu çıkıyor pat alet ana ekrana dönüyor.
şarj gene 1 gün max.
ama açılır pencere iyimiş :D
matthardy
14-12-2012, 19:35
beyler konuyu hortlatıyorum ama önemli bi bilgi paylaşmam lazım yaptım araştırmalar sonucu 4.0.4 versiyonunda bulunan bug nedeniyle ;
eğerki telefonunuzu jellybean (4.1.x) versiyonunu yükseltirseniz 4.0.4 e downgrade mümkün değil.
bunu göz önüne alarak jelly bean geçin derim
odinle geri flashlarım falan demeyin telefon samsung ekranında donup kalıyor.
son sözüm jelly bean pişmanlıktır.
akarags1905
14-12-2012, 19:53
beyler aramızda hala benim gibi drag racing oynayan varmı ?
career moddaki 7 level aston martin one 77 'i geçmek için 3 milyon para harcadım hiçbir arabayla geçemedim :D
Nitro saniyesini bosver, yüzde olarak yakın birseyler yap. Final drive da yazdıgımı salla yakın biseyler yap. Vites oranlarını ayarla, final drive test ederek çözersin.
bende buraya yazıp sorucaktım cesaret edemedim ne yalan söyliyim:D
o one 77'nin allah belasını versin:D bu yüzden oyunu sildim tekrar kurdum 7-7 oynarım diye:D
yavuz abi aynılarını yapıcam 3-5güne yazarım:)
beyler konuyu hortlatıyorum ama önemli bi bilgi paylaşmam lazım (note2 ve s3 hariç) yaptım araştırmalar sonucu 4.0.4 versiyonunda bulunan bug nedeniyle ;
eğerki telefonunuzu jellybean (4.1.x) versiyonunu yükseltirseniz 4.0.4 e downgrade mümkün değil.
2.3.7den 4.0.4e geçtim ben ona bile pişmanım jb gelir rahatlarım diyodum ama şu son satır bitirdi beni..
xperia u kullanıyorum, gb'de çook daha rahat çalışıyodu makine, ram kullanımı daha azdı ics'de ise ufak donmalar, 1 ayda 2 kez kapanıp açılmalar, kilit ekranından msj açarken msj menüsünde donmalar vs. gibi saçmalıklar yaşıyorum..
tabi 512 ramli alt sınıf bir makinede bunların olması belki de normaldir bilemiyorum ama 2.3.7 xperia u için bence çok daha stabil ve hızlıydı..
sametozt
14-12-2012, 20:05
beyler konuyu hortlatıyorum ama önemli bi bilgi paylaşmam lazım yaptım araştırmalar sonucu 4.0.4 versiyonunda bulunan bug nedeniyle ;
Bence jelly bean hic pismanlik degil.4.1.2 cm 10 rom kullaniyorum. Hicbir sikintim yok. Ara sira program durduruldu hatasi cikiyor o da kullanima hic etki etmiyor. Normaldr 4.0.3 kullaniyodum orji al fw kasmalar mi dersin donmalar mi dersin akicilik vs 0 di
Ama bu roma gectikten sonra telefonun dunyasi degisti. Akicilik dehset sekilde. Kilit ekraninda hic takilma donma yok home tusuna basinca uygulama.ne olursa olsun pat diye cikiyor. Kisacasi ben memnunum 4.0.3 e don deseler de donmem :)
Low-Rider
14-12-2012, 20:14
Bence jelly bean hic pismanlik degil.4.1.2 cm 10 rom kullaniyorum. Hicbir sikintim yok. Ara sira program durduruldu hatasi cikiyor o da kullanima hic etki etmiyor. Normaldr 4.0.3 kullaniyodum orji al fw kasmalar mi dersin donmalar mi dersin akicilik vs 0 di
Ama bu roma gectikten sonra telefonun dunyasi degisti. Akicilik dehset sekilde. Kilit ekraninda hic takilma donma yok home tusuna basinca uygulama.ne olursa olsun pat diye cikiyor. Kisacasi ben memnunum 4.0.3 e don deseler de donmem :)
s2'de mi kullanıyorsun?
link var mı rom için, birde radyo aktif mi rom'da?
sametozt
14-12-2012, 20:16
Evet s2 de kullaniyorum. Radyo malesef aktif degil onu soylemeyi unutmusum. Ama net radyosu kullaniyorum zaten. O yuzden eksikligini hissetmedim. Linki bulunca editleyim mesajimi
Low-Rider
14-12-2012, 20:18
ok teşekkürler bekliyorum
internet radyosu ne kullanıyorsun? ben genelde radyo aktif olmayan romları kurmuyorum
bende buraya yazıp sorucaktım cesaret edemedim ne yalan söyliyim:D
o one 77'nin allah belasını versin:D bu yüzden oyunu sildim tekrar kurdum 7-7 oynarım diye:D
yavuz abi aynılarını yapıcam 3-5güne yazarım:)
o one77 nin ben taaaa :D bende harbi oyunu sildim .. cinnet geldi :D çok uğraştım ayar kayar ne varsa ... son level aracıda aldım o boss u gene geçemedim .. bugatti , 9ff hepsi full yüklü ama gene geçemedim :D
Vlla son bikaçgündür 'MyHorse' diye bi oyuna sardım :D aşırı eğlenceli tavsiye ederim.
Atınız var,tımar ediyosunuz,besliyosunuz,show gösterilerine falan fişman sokuyosunuz.Blablabla..:)
sametozt
14-12-2012, 20:28
ok teşekkürler bekliyorum
internet radyosu ne kullanıyorsun? ben genelde radyo aktif olmayan romları kurmuyorum
Radyo : https://play.google.com/store/apps/details?id=tunein.player&hl=tr
Rom : Galaxy S2 CyanogenMod 10 Official Nightly Builds Jelly Bean 4.1.1 - i9100 JB (4.1.x) Custom Romlar (http://yesilcin.com/galaxy-s2-cyanogenmod-10-official-nightly-builds-jelly-bean-411-t9598.0.html)
Low-Rider
14-12-2012, 20:28
eyvallah bakayım bir
subway surfer'a sardım bende fena
radyo olarak androturk radyoyu tavsiye ederim. kategorize edilmiş ve şak diye açıyor.
ayrıca favorilere ekleme ile sık dinlediğiniz radyoları arama zahmetiniz yok
aynı şekilde raamy tv de denediğim tüm tv programlarını ezer. al jazeera bile çekiyor :d
edit: myhorse indiriyorum bakalım :D
galaxy ace androıd surumum 2.3.6 daha yuksegı varmıkı
Vlla son bikaçgündür 'MyHorse' diye bi oyuna sardım :D aşırı eğlenceli tavsiye ederim.
Atınız var,tımar ediyosunuz,besliyosunuz,show gösterilerine falan fişman sokuyosunuz.Blablabla..:)
sanal bebek vardı eskiden onun gibi bişey heralde ... googleplay de anasayfada çıkıyor dimi :)
PiscocuK
14-12-2012, 21:53
arkadaşlar one x kullanıyorum..önereceğiniz bir navigasyon varmı..ücretlide olabilir iş görsün yeterli teşekkürler
sanal bebek vardı eskiden onun gibi bişey heralde ... googleplay de anasayfada çıkıyor dimi :)
kanka valla nerden indirdim bilmiyorum yaa :D kurcalıyodum marketi dikkatimi çekti,çekmez olaydı :D
arkadaşlar one x kullanıyorum..önereceğiniz bir navigasyon varmı..ücretlide olabilir iş görsün yeterli teşekkürler
sygic deneme sürümünü kullanıp, duruma göre satın alabilir veya kırılmış bir şekilde telefonunuza atabilirsiniz ***** yerlerden bulup :icon_tup:
PiscocuK
14-12-2012, 22:26
sygic deneme sürümünü kullanıp, duruma göre satın alabilir veya kırılmış bir şekilde telefonunuza atabilirsiniz ***** yerlerden bulup :icon_tup:
valla ***** yer neresi bilmiyorum bu işlerdende çok anlamam açıkcası :)
Sygic kullanıyorum ben de çok memnunum.
Turkcell t30 kullanıyorum. Turkcell push client diye birşey var %40 civarı şarjımı yemekte kendisi. Bunu kaldırabilirmiyim bir çözümü varmı ?
Shadow_Dancer
14-12-2012, 23:13
bu s3lerin batarya perfonmansi nasil acaba?
goldbergbrk
14-12-2012, 23:29
çok sık kullanır elinden düşürmezsen 1 günü yine geçiyor şarjı s3 kral telefon
bu s3lerin batarya perfonmansi nasil acaba?
gün içinde çok yoğun kullanırım bende , oyun face bayaa sms telefon konuşması vs vs her halükarda eve getiriyor beni :) gece de olsa eve gelişim dayanıyor .. kolay kolay gün içinde şarjının bittiğini görmedim ...
Sygic tavsiye ederdim ama telefondan silindi, tekrardan yükledim 10.6mb ön yüzü google play'den fakat simsiyah ekranda kalıyor sygic logosu çıkıyor ya program açılırken neden acaba bana facebook whatsapp olmasın navi olsun ama bozuldumu noldu acaba programı satın almıştım.. Bilgili arkadaşlar esirgemeyiniz değerli bilgilerinizi :)
sametozt
15-12-2012, 11:16
Abi gözünün yağını yiyim ya nerden gördüm şu postu :D indirdiğim dakikadan beri elimden bırakmadım telefonu. O nasıl eğlenceli bi oyundur. Level 5 teyim mükemmel bi oyun herkese tavsiye ederim :D
sametozt
15-12-2012, 12:05
Abi gözünün yağını yiyim ya nerden gördüm şu postu :D indirdiğim dakikadan beri elimden bırakmadım telefonu. O nasıl eğlenceli bi oyundur. Level 5 teyim mükemmel bi oyun herkese tavsiye ederim :D
Edit : 6 ya geçtim. Bu da ekran görüntüsü. Dinlenmeye çekildik birazcık enerjimiz kalmadı :)
http://img28.imageshack.us/img28/3835/screenshot2012121513021.png (http://imageshack.us/photo/my-images/28/screenshot2012121513021.png/)
Shadow_Dancer
15-12-2012, 12:08
çok sık kullanır elinden düşürmezsen 1 günü yine geçiyor şarjı s3 kral telefon
gün içinde çok yoğun kullanırım bende , oyun face bayaa sms telefon konuşması vs vs her halükarda eve getiriyor beni :) gece de olsa eve gelişim dayanıyor .. kolay kolay gün içinde şarjının bittiğini görmedim ...
Valla alayım bende o zaman ya.. NOte2 baktım o da direk kürek arkadaş.
Valla alayım bende o zaman ya.. NOte2 baktım o da direk kürek arkadaş.
Öyle demeyin Note II candır , şarj durumu da gayet iyi
Shadow_Dancer
15-12-2012, 12:12
Çok büyük aga, yani pantolon cebine sıgmazsa işime yaramaz. Teknik olarak farklılık var mı s3 ile ?
Çok büyük aga, yani pantolon cebine sıgmazsa işime yaramaz. Teknik olarak farklılık var mı s3 ile ?
Bazı arkadaşlar biraz bol giyin sorun olmaz diyorlar , ben iş gereyi ya ceket ya hırka giyiyorum ve bluetooth kulaklık ile kullanıyorum sorun olmuyor , teknik olarak ekran işlemci ve ram olarak daha üstün note II
Android için hatta tüm telefonlar için gelmiş geçmiş en iyi oyun NFS Most Wanted.
Asphalt 7 falan da yüklemiştim, bildiğin atari oyunu gibi puan topla falan ot bk saçmalık.
Most Wanted hem grafik hem arabalar hem yarışlar olarak ezmiş, oyunu bırakamıyorsunuz herkese tavsiye ederim.
PC versiyonundan bile başarılı öyle diyebilirim.
my horse için mumkun oldugunca turnuvaya katıl 3er yıldzın olsun,bde maviden sonra veya önce değil mavinin üstünde atlamaya bas her zmn :D bol bol yemek yedir free 1altın 1altındır:D söylenen şeylere uy vs blabla..meeting'ten komsu edin,nikclere bakın invite'tan friend ısmını gir yaparak ekle,bellı bı level sonra isticek vs ben 9mu 10damı neyim yalan olmasın :D süper zevkli suan 26yada 29yıldızım var böyle işte :D
ekleme ;
level10
yıldız 24 (fazla atmışım yukarda:hehe:) simdi sondan bi önceki turnuvanın 3starını almaya kasıyorum
para 1082
gem2
aksesuar gırla :D ne dediyse aldım hatta demeden aldıklarım vs de var :D
CasabLanca
16-12-2012, 21:34
twitterdan bildirim gelmiyor bana araştırdım nette birçok kişi aynı durumdan şikayetçi
bu sorunu çözebilen oldu mu
sametozt
16-12-2012, 22:33
my horse için mumkun oldugunca turnuvaya katıl 3er yıldzın olsun,bde maviden sonra veya önce değil mavinin üstünde atlamaya bas her zmn :D bol bol yemek yedir free 1altın 1altındır:D söylenen şeylere uy vs blabla..meeting'ten komsu edin,nikclere bakın invite'tan friend ısmını gir yaparak ekle,bellı bı level sonra isticek vs ben 9mu 10damı neyim yalan olmasın :D süper zevkli suan 26yada 29yıldızım var böyle işte :D
ekleme ;
level10
yıldız 24 (fazla atmışım yukarda:hehe:) simdi sondan bi önceki turnuvanın 3starını almaya kasıyorum
para 1082
gem2
aksesuar gırla :D ne dediyse aldım hatta demeden aldıklarım vs de var :D
Telefonun internal hafızasına format atmaya karar vermiştim. Rom yüklemesi falan yaptım.Birsürü dosya oluştu.Format atmadım elle sileyim derken myhorse'la ilgili bişey sildim sanırım oyun açılmadı :( Yarın disaster 4.1.2 roma geçicem internal hafızayı falan formatlıcam tertemiz kurulum yaptıktan sonra tekrar yüklerim bağımlılık yaptı :D Kız arkadaşımın da s3 ü var ona da kurdurttum. İkimizde kasıyoruz :D
Telefonun internal hafızasına format atmaya karar vermiştim. Rom yüklemesi falan yaptım.Birsürü dosya oluştu.Format atmadım elle sileyim derken myhorse'la ilgili bişey sildim sanırım oyun açılmadı :( Yarın disaster 4.1.2 roma geçicem internal hafızayı falan formatlıcam tertemiz kurulum yaptıktan sonra tekrar yüklerim bağımlılık yaptı :D Kız arkadaşımın da s3 ü var ona da kurdurttum. İkimizde kasıyoruz :D
aklında olsun appsaver ile yedeğini al rom vs atmadan önce ,save'li yerden devam ediyo :)
arkadaşlar anlayamadığım bi sorunum var bu akşamdan beri telefondan ve wireless den deniyorum telefon internet bağlantısını göstermesine rağmen internete bağlanamıyorum. gün içinde herşey normaldi. google markete girdiğimde ise kimlik doğrulama uyarısı vermekte.. varmıdır çözümü?
matthardy
16-12-2012, 22:50
evet gençler bu gece herşeyi göze aldım ben NE YAPIP EDİCEM bu 4.1.2 jelly bean'den galaxy note'u 4.0.4 düşürcem
daha önce 4.0.4 flashlama çabalarım hüsrandı.
daha DİBİNDEN GİRİCEM bu gece telefona 2.3.6 atıp sonrasını kiesten halletmeyi düşünüyorum.
oda olmazsa 4.0.3 ile bida giricem.
bu gece bu telefon her rom'u görcek aga :D
jbden yeterki kurtulim :)
en son ki düşüncem telefona çok ağar format atmak.ama onla ilgili henüz bi yazı bulamadım.
bu gece ya android galip olcak yada ben.
ölmek var dönmek yok :D
Low-Rider
16-12-2012, 22:52
sakin ol şampuan:D
sametozt
16-12-2012, 22:53
aklında olsun appsaver ile yedeğini al rom vs atmadan önce ,save'li yerden devam ediyo :)
Çok iyiymiş abi sağolasın :)
Low-Rider
16-12-2012, 22:55
eskiden rom atınca ya da format atınca falan google play otomatik yüklerdi tüm programları o güzeldi ama yapmıyor artık, app saver güzel o yönden
matthardy
16-12-2012, 22:55
sakin ol şampuan:D
yok abi bu gece bu aleti çöp yapmayı dahi göze aldım.
benden bu hayatta bi müzik setinin kumandası kurtuldu,tamir olamadı :D
bide andorid (sadece şuanlık)
intikam soğuk yenen bi yemektir ando ;)
sametozt
16-12-2012, 22:59
eskiden rom atınca ya da format atınca falan google play otomatik yüklerdi tüm programları o güzeldi ama yapmıyor artık, app saver güzel o yönden
Süper ya tam böyle bi uygulama arıyodum.Sürekli play'den download etmeye çalışıyorum.Hem kota gidiyo hem vakit. Şimdi mükemmel oldu yedekledim hemen :)
sametozt
16-12-2012, 23:00
evet gençler bu gece herşeyi göze aldım ben NE YAPIP EDİCEM bu 4.1.2 jelly bean'den galaxy note'u 4.0.4 düşürcem
daha önce 4.0.4 flashlama çabalarım hüsrandı.
daha DİBİNDEN GİRİCEM bu gece telefona 2.3.6 atıp sonrasını kiesten halletmeyi düşünüyorum.
oda olmazsa 4.0.3 ile bida giricem.
bu gece bu telefon her rom'u görcek aga :D
jbden yeterki kurtulim :)
en son ki düşüncem telefona çok ağar format atmak.ama onla ilgili henüz bi yazı bulamadım.
bu gece ya android galip olcak yada ben.
ölmek var dönmek yok :D
Neden geri dönüş yapılmıyo ki ? Sadece note için mi geçerli bu durum. İnşallah gece brick ile sonuçlanmaz :o
matthardy
16-12-2012, 23:02
Neden geri dönüş yapılmıyo ki ? Sadece note için mi geçerli bu durum. İnşallah gece brick ile sonuçlanmaz :o
noteda 4.1.2 acaip kasıyor.
çok pil yiyor.
sureklı bi programlar kapanıyor falna filan.
kies air yok.
brick olayı 4.0.4den düşmek isteyince daha muhmemel diye biliyorum.
Low-Rider
16-12-2012, 23:03
olmm daha hazır olmayan versiyonu yükleyip ağlanıyyorsun sende :)
sametozt
16-12-2012, 23:03
noteda 4.1.2 acaip kasıyor.
çok pil yiyor.
sureklı bi programlar kapanıyor falna filan.
kies air yok.
brick olayı 4.0.4den düşmek isteyince daha muhmemel diye biliyorum.
Şu an hangi romu kullanıyosunuz ?
devilboy
16-12-2012, 23:06
s3üm var pek anlamam güncelleme geldi yaptım ama tlf kafayı yedi tuşlara ilk etapta basmamaya başladı kendi kendine ışıklar yanıp sönmeye başladı tlf sesi full açıkken kısık sesle çalmaya başladı nasıl düzeltebilirim ?? yada başkasının başına geldimi böyle durumlar
matthardy
16-12-2012, 23:08
Şu an hangi romu kullanıyosunuz ?
telefon 4.0.4 rootlu iken patladı samsung ekranında donuyordu dedilerki yeni versiyon at bende sammobilede sızıntı çıkan note için 4.1.2yi yükledim (lanet olsun)
olmm daha hazır olmayan versiyonu yükleyip ağlanıyyorsun sende :)
baco valla haklısın :D ne diyim kafama sı... :D
gecen dedim beklim tr versiyonu gelene kadar daha almanyanda sızıntı yeni gelmiş tr'ye düşmesi 2 ay sürer :eek: o gelene kadar ben kanser olurum :D
sametozt
16-12-2012, 23:14
telefon 4.0.4 rootlu iken patladı samsung ekranında donuyordu dedilerki yeni versiyon at bende sammobilede sızıntı çıkan note için 4.1.2yi yükledim (lanet olsun)
Aslında odinle türkiye 4.0.4 sürümünü tekrar flashlasanız olur gibime geliyo ama denedim demişsiniz sanırım ?
matthardy
16-12-2012, 23:16
Aslında odinle türkiye 4.0.4 sürümünü tekrar flashlasanız olur gibime geliyo ama denedim demişsiniz sanırım ?
denedim,gene aynı sorun oldu telefon samsung ekranında kalıyordu.
bakalım bide 2.3.6da nolcak :D
şans dileyin :D
sametozt
16-12-2012, 23:21
denedim,gene aynı sorun oldu telefon samsung ekranında kalıyordu.
bakalım bide 2.3.6da nolcak :D
şans dileyin :D
xda da şöyle bi konu buldum belki işine yarar.Pek anlamam ingilizce ama odin kullanılarak onlar da dönülebilceğini söylüyo sanırım.Muhakkak biri çevirir konuşmaları (Q) Downgrade from 4.1.2 to 4.0.4 - xda-developers (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2010702)
Edit: antique_sonic nickli arkadaş şöyle yazmış.
Yep.
Download the firmware version that u need, use pc odin to flash.
Just simple as that. Don't forget, not to do any wiping, once u r on stock ics kernel.
Sanırım stock kernelde olduğun için wipe işlemlerini yapmamanı söylüyo.
ProdriveSTI
16-12-2012, 23:23
Beyler HTC Sensation XL telefonumda son sürüm 4.0.3 olarak gözüküyor.4.0.4 halen gelmedi.
Ben direk 4.1 jelly bean yüklemek istiyorum.
Nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz.
Ayrıca garanti dışı kalıyor mu telefon ?
Daha sonra orijinale dönebilir miyim tekrardan ?
matthardy
16-12-2012, 23:26
xda da şöyle bi konu buldum belki işine yarar.Pek anlamam ingilizce ama odin kullanılarak onlar da dönülebilceğini söylüyo sanırım.Muhakkak biri çevirir konuşmaları (Q) Downgrade from 4.1.2 to 4.0.4 - xda-developers (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2010702)
Edit: antique_sonic nickli arkadaş şöyle yazmış.
Yep.
Download the firmware version that u need, use pc odin to flash.
Just simple as that. Don't forget, not to do any wiping, once u r on stock ics kernel.
Sanırım stock kernelde olduğun için wipe işlemlerini yapmamanı söylüyo.
okumuştum daha önce ama ben o wipe bokunu bi kere yedim :D
neyse şuan 2.3.6 versiyonu telefona flashlanıyor yarısı doldu hadi bakalım hayırlısı :D
Beyler HTC Sensation XL telefonumda son sürüm 4.0.3 olarak gözüküyor.4.0.4 halen gelmedi.
Ben direk 4.1 jelly bean yüklemek istiyorum.
Nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz.
Ayrıca garanti dışı kalıyor mu telefon ?
Daha sonra orijinale dönebilir miyim tekrardan ?
jellybean pişmanlıktır 2 sayfadır yazıyorum :D hiç uğraşma bırak kalsın ;)
sametozt
16-12-2012, 23:31
okumuştum daha önce ama ben o wipe bokunu bi kere yedim :D
neyse şuan 2.3.6 versiyonu telefona flashlanıyor yarısı doldu hadi bakalım hayırlısı :D
Sonucu merakla bekliyorum inşallah olur :D
ProdriveSTI
16-12-2012, 23:32
Pardon yaa bakmadan yazdim,kalsin o halde :D
matthardy
16-12-2012, 23:37
Sonucu merakla bekliyorum inşallah olur :D
attı suan 2.3.6yı ama sureklı "üzgünüm su kapatıldı bu kapatıldı diye möesaj gelıyor..
şimdide 4.0.3 atıcam
sametozt
16-12-2012, 23:41
attı suan 2.3.6yı ama sureklı "üzgünüm su kapatıldı bu kapatıldı diye möesaj gelıyor..
şimdide 4.0.3 atıcam
Hadi hayırlısı olsun.Büyük kısmı atlattın 4.0.3 de yüklendiğinde ballı kaaymak.Üstüne root yaparsın gül gibi geçinirsiniz artık stabil sürüm gelene kadar :D
Edit: Yalnız 4.0.3 sürümünde note için bug olduğu söyleniyo. http://yesilcin.com/note-ve-s2-ics-surumlerine-gectikten-sonra-brick-riski-olmadan-kullanma-rehberi-t9226.0.html En azından burayı okuyarak hareket etmeniz doğru olcaktır.
matthardy
16-12-2012, 23:46
Hadi hayırlısı olsun.Büyük kısmı atlattın 4.0.3 de yüklendiğinde ballı kaaymak.Üstüne root yaparsın gül gibi geçinirsiniz artık stabil sürüm gelene kadar :D
Edit: Yalnız 4.0.3 sürümünde note için bug olduğu söyleniyo. Note ve S2 ICS Sürümlerine Geçtikten Sonra Brick Riski Olmadan Kullanma Rehberi - Android Genel Bölümü (http://yesilcin.com/note-ve-s2-ics-surumlerine-gectikten-sonra-brick-riski-olmadan-kullanma-rehberi-t9226.0.html) En azından burayı okuyarak hareket etmeniz doğru olcaktır.
çok sağol gece gece ilgilendin için :D
yanlış yazmışım temmuzda çıkan resmi 4.0.4 atıcam suan iniyor rootunuda indirdim bakalım insin atınca açılıcakmı :)
sametozt
16-12-2012, 23:50
çok sağol gece gece ilgilendin için :D
yanlış yazmışım temmuzda çıkan resmi 4.0.4 atıcam suan iniyor rootunuda indirdim bakalım insin atınca açılıcakmı :)
Ne demek ya rica ederim ne için varız burda durduk yere brick olmaya hiç gerek yok şimdiden hayırlı olsun 4.0.4 :D
matthardy
17-12-2012, 01:33
evvet gençler android : 0 kıvılcım : 1 maçın skoru :D
lanet olsunki geçtim 4.1.2 versiyondan 2.3.6 dönmeyi başardım.
odinle 2.3.6 kurdum fakat telefon hep şu uygulama bu uygulama kapandı deyip bir türlü açılmıyordu.
wipe ettim , çıkardım pili taktım sorunsuz 2.3.6a geçiş yaptım.
şimdide sıkıntısız 1 kies sürümü ile (son kies rezalet) orjinal turkiye 4.0.4ü attımmı bu işi çözmüşüm demektir.
helal lan bana :D
edit : (yemişim kies'i telefonun kendi yazılım güncelleme menüsünden yapıyorum yeni kiesler mesajlaşma özelliğinden dolayı sürekli donuyor.)
O da bişey mi. Ben kies ile baglanirken sim kart takilmadi iletisime devam edilemiyor hatası veriyor. Kies sim kartı napacaksa artık :)
Jb nin de resmi sürümünü bekliyorum. Sızıntı filan uğraşmam ben :)
matthardy
17-12-2012, 10:49
O da biþey mi. Ben kies ile baglanirken sim kart takilmadi iletisime devam edilemiyor hatasý veriyor. Kies sim kartý napacaksa artýk :)
Jb nin de resmi sürümünü bekliyorum. Sýzýntý filan uðraþmam ben :)
Kieslerin son versionu sikintili hep, googleda kies 2.0 ile 2.3.3 versiyonlar arasinda olanlardan birini bul indir ;)
Bende bu arada icsdense gingerbreadda kalmayi tercig ettim. Resmen sarj daha ii be :)
SULTANOGLU
17-12-2012, 10:54
Demin telefonu 3g baglantiyla guncellemeleri kontrol et kismindan 4.1.1 e yukseltm hakkaten bir hizli geldi telefon :))
Demin telefonu 3g baglantiyla guncellemeleri kontrol et kismindan 4.1.1 e yukseltm hakkaten bir hizli geldi telefon :))
S3 mü kullanıyorsun ?
SULTANOGLU
17-12-2012, 11:40
Evet S3 kullaniyorum
Evet S3 kullaniyorum
Bugün bir arkadaşım almış yutr dışı S3 ondad 4.1.1 yüklüydü biraz inceledim gayet akıcıydı
Kieslerin son versionu sikintili hep, googleda kies 2.0 ile 2.3.3 versiyonlar arasinda olanlardan birini bul indir ;)
Bende bu arada icsdense gingerbreadda kalmayi tercig ettim. Resmen sarj daha ii be :)
hocam öncelikle 4.1.2 yüklediğiniz için geçmiş olsun daha hazır olmayan ve doğru düzgün çalışmayan bir rom kurmuşsunuz
android cihazlarda downgrade yapmak için geriye dönüş yapacağınız rom un 3 parçalı
yükleme dosyasını bulmanız gerekiyor ve tabiki pit dosyasınıda bulmalısınız
3 parçalı dosyayı yükledikten sonra muhtemelen cihazınız yine açılmayacaktır daha sonra recovery moda girerek cihazı wipe edin tekrar download moda geçerek 3 parçalı romu birdaha yükleyin ve mutlu son :)
SULTANOGLU
17-12-2012, 12:43
Bugün bir arkadaşım almış yutr dışı S3 ondad 4.1.1 yüklüydü biraz inceledim gayet akıcıydı
Aynen bu hafta sonu bir teknoloji markette baktim ondada 4.1.1 vardi. Yeniler boyle geliyor sanirim. guncellemeden sonra hizi gayet farkedilir seviyede artti :)
Birde çift pencere geleydi tadından yenmezdi :)
SULTANOGLU
17-12-2012, 12:47
Artik baska bahara diyorum :) yapar umarim ama bu bile bence gayet iyi cok arada kalmistim guncelleme yapmala yapmamak arasinda ama simdilik pisman olmadim ole diyim :)
4.1.1 sana neden bu kadar geç geldi Falconetti ?
Ben buna geçeli 1,5 ay falan oldu sanırım, ofişıl olarak geldi ayrıca.
SULTANOGLU
17-12-2012, 13:01
Ya abi sirket bilgisayarini kullanarak kiesle yukleyemedim. Sonra usendim :D bugunde sansa guncellemeleri tarattim zort dedi 297.37mb lik guncelleme var yapimi dedi ? Bende yap amk dedim dunyam degisti :D
Sarj olurken ama nedense yukarda bildirim isigi bir kisik yanmaya basladi ona taktim simdi :D
Ya abi sirket bilgisayarini kullanarak kiesle yukleyemedim. Sonra usendim :D bugunde sansa guncellemeleri tarattim zort dedi 297.37mb lik guncelleme var yapimi dedi ? Bende yap amk dedim dunyam degisti :D
Sarj olurken ama nedense yukarda bildirim isigi bir kisik yanmaya basladi ona taktim simdi :D
Şarj süren uzayacak mı bakalım, kullanım sonrası bilgi vermeni rica ediyorum.
Ben update geldiğinde bilgisayara bağlamandan yapmama müsade etmemişti seninkisi enteresan olmuş.
4.1.2 ile S3'ün ekranıda ikiye bölünecek bekliyorum maske bantını çektim :D
SULTANOGLU
17-12-2012, 13:15
Valla su anda %58 oldu 2 saatten beri sarj ediyorumdur ama ayni zamanda radyo dinleyin internetede baya giriyorum :D bnde merak icersindeyim nolcak bakalim :D
Birazda dikkatli kullanarak 55 saat koydum ben :D
Sabah 7'de çıkarttım şarjdan, şuanda %87 ki elimi whatsapp'dan çekmedim sabahtan beri.
Low-Rider
17-12-2012, 13:21
ya bırak en son 2saat önce online olmuşsun hep mübala hep mübala:D
ya bırak en son 2saat önce online olmuşsun hep mübala hep mübala:D
inanmayana sarjı doldurur teslim ederim kullanır, şarjı doldurur geri verir. İstediği servise ustaya gösterebilir teleservice'i temizdir :hehe:
koray abi 4.1.2 yükledinmi sen 4.1.1 mi kullanıosun hala
koray abi 4.1.2 yükledinmi sen 4.1.1 mi kullanıosun hala
4.1.1 hala Ersinim.
ben şimdi 4.1.2 polonya sürümünü indiorum deniycem bakalım note 2 gibi ekranıda 2 ye ayırıomuş :)
ben şimdi 4.1.2 polonya sürümünü indiorum deniycem bakalım note 2 gibi ekranıda 2 ye ayırıomuş :)
Sorun yaşamazsan atarız banada :D
matthardy
17-12-2012, 14:47
hocam öncelikle 4.1.2 yüklediğiniz için geçmiş olsun daha hazır olmayan ve doğru düzgün çalışmayan bir rom kurmuşsunuz
android cihazlarda downgrade yapmak için geriye dönüş yapacağınız rom un 3 parçalı
yükleme dosyasını bulmanız gerekiyor ve tabiki pit dosyasınıda bulmalısınız
3 parçalı dosyayı yükledikten sonra muhtemelen cihazınız yine açılmayacaktır daha sonra recovery moda girerek cihazı wipe edin tekrar download moda geçerek 3 parçalı romu birdaha yükleyin ve mutlu son :)
dün gece ben tek parçalı offical TR 2.3.6 romu ile 4.1.2 den 2.3.6 geçiş yaptım :soru:
4.1.2 almanya sızıntı romu ile note çift pencere mümkündü...
dün gece ben tek parçalı offical TR 2.3.6 romu ile 4.1.2 den 2.3.6 geçiş yaptım :soru:
herhangi bir problem çıkmadıysa kullanabilirsin ama com.anroid durduruldu veya com.phone durduruldu gibi hatalar alman mümkün bu şekilde yükleme yapıldığında
4.1.2 almanya sızıntı romu ile note çift pencere mümkündü...
sızıntı romlarda genelde sorun çıkıyor o yüzden yükleme yapmıyorum ayrıca herhangi çözemeyeceğiniz bir problem yaşarsanız yardımcı olmaya çalışırım hatta istanbuldaysanız osmanbeyde dükkanımız var her zaman beklerim bir çay içer her türlü sorunu çözeriz :D
matthardy
17-12-2012, 15:01
sızıntı romlarda genelde sorun çıkıyor o yüzden yükleme yapmıyorum ayrıca herhangi çözemeyeceğiniz bir problem yaşarsanız yardımcı olmaya çalışırım hatta istanbuldaysanız osmanbeyde dükkanımız var her zaman beklerim bir çay içer her türlü sorunu çözeriz :D
teşekkür ederim :D
evet o hataları aldım fakat recovery moda alıp wipe edince düzeldi ;)
arenimo (aren) den dolayı muştu beyi tanıyorum siz kardeşimi oluyorsunuz?
SULTANOGLU
17-12-2012, 15:41
Bu arada cok net bir sarj problemi var biraz uzun sureu sanki :) su an %75
Bu arada cok net bir sarj problemi var biraz uzun sureu sanki :) su an %75
Olm traş makinası priziylemi şarj ediyosun sen :D Benimki şimdiye kadar 5 defa doldur boşalt yapmıştı :)
Low-Rider
17-12-2012, 15:46
hakan şarjdan çıkar kapat aç bir, bazen sapıtabiliyor özellikle şarj esnasında yoğun kullanıyorsan şarj olmak bilmiyor
SULTANOGLU
17-12-2012, 15:51
Olm traş makinası priziylemi şarj ediyosun sen :D Benimki şimdiye kadar 5 defa doldur boşalt yapmıştı :)
valla anlamadım :D yada ben mi fazla kullanıyorum telefonu şarjdayken onu bilemedim ya :(:(
hakan şarjdan çıkar kapat aç bir, bazen sapıtabiliyor özellikle şarj esnasında yoğun kullanıyorsan şarj olmak bilmiyor
abi devamlı şarj problemi varvarvvr dendi acaba oyüzdenmi bu kadar pimpirikli oldum bilmiyorum ama şimdi dediğini yapıyorum. bu arada şarj olurken devamlı radyo açık buda sanırım geç şarj olmasına nedne oluyor anladığım kadarıyla.
kafama takılan soru şarja taktığımda eskiden üstte yanan kırmızı ışık daha bir canlı yanardı şimdi bir sönük yanıyor. tuş kilidini açıp tekrar tuşları kilitlediğimde ise normale dönüyor :( hatta şarj esnasında bazen kısılıp sonra eski halinede döndüğü oluyor :( kafam karıştı.
Low-Rider
17-12-2012, 15:56
havuz problemi gibi kanka senin ki
bir yandan boşaltırken bir yandan dolduruyorsun
SULTANOGLU
17-12-2012, 15:57
havuz problemi gibi kanka senin ki
bir yandan boşaltırken bir yandan dolduruyorsun
benim ağzıma mıçsınlar nerde benim 5800'ım :D
Şarj olurken ben elleşmiyorum telefonu bundan dolayı gece yatarken takıyorum sabah depo kapağına kadar dolu halde alıyorum :D
Low-Rider
17-12-2012, 15:59
benim ağzıma mıçsınlar nerde benim 5800'ım :D
sivas esnafına haber veriyorum:D
SULTANOGLU
17-12-2012, 16:00
%77 oldu anca :D radyyo madyo kapalı korkar oldum :D
hatta şimdi %80 oldu vuhuuu
nette gezinirken beğendiğim bir fotoğrafı nasıl kaydedebilirim ? telefon s3
nette gezinirken beğendiğim bir fotoğrafı nasıl kaydedebilirim ? telefon s3
Ben Dolphin browser kullanıyorum beğendiğin fotoğrafın üstüne basılı tuttuğunda resmi kaydet seçeneği çıkıyor.Diğerlerinde de vardır muhtemelen.
Low-Rider
17-12-2012, 20:03
Normal browser'da da öyle olması lazım, üzerine basılı tutunca çıkar
Dolphin çok iyi browser olarak bu arada.
Dolphin işin sonu, night mode'u falan efsane :)
Şuan en kral browser dolphin mi bende yükliyim ona göre :D
Şuan en kral browser dolphin mi bende yükliyim ona göre :D
Web to Pdf
Screen Cut
Night Mode
Bu 3'ü benim çok işime yarıyor :)
Low-Rider
17-12-2012, 20:28
Bu arada chrome to phone diye bir app var ,hem chrome hem firefox'ta kullanılabiliyor.
pc'de iken bir bir web sitesinin adresi yada fotoğrafın linkini direk telefona gönderiyor bastığınız anda
telefondan o sayfayı açmayla ya da o fotoğrafı indirip telefona atmayla uğraşmıyorsunuz
benim olmazsa olmazım ve acaip işime yarıyor
bütün gün pc'de gezerken web siteleri olsun sahibinden olsun direk linkleri telefona atıyorum ondan sonra ister mail ister whatsapp çok kolaylaştırıyor
Web to Pdf
Screen Cut
Night Mode
Bu 3'ü benim çok işime yarıyor :)
Peki yüklüyorum ozaman :D
Night mode baya iyiymiş. Diğerleri pek işime yaramaz sanırım.
Dolphin candır
akarags1905
18-12-2012, 03:11
Abi nasip olurda tanısırsak alacak hanende benden bir kahven var:D
one77'nin eline verdim rossoyu:p :D
initial-D
18-12-2012, 07:56
ben 3k civarı kalkış,6k da 2. vitese atma,sonrasında 3. viteste full nos ile geçtim ama bayaa şanzıman ayarı yaptım
şimdi level 9da f1 dediği boss race öncesindeki aracı geçmeye hazırlanıyorum.lp670-4sv full modda level 9a atlayabilse üstünden atlardım o aracım ama level 9 olamadı.
4wd diye bugatti ss ile denedim oda level 10a atlamadan geeçemeyecek.normal veyron ile denedim o da geçemeyecek.sonra grip seviyesi ile 1/2 mili stock en mantıklı 9ff diye düşünerek aldım.daha level 9un ortasında olmasına rağmen mod olarak 0,2 saniye gerisindeyim.level 10a atlamadan geçerim iti :D