PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Android Paylaşım Alanı(Uygulamalar,rom..)

Sayfa : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

initial-D
21-06-2012, 09:59
salı sabahı 9:30da full şarj

bu sabah 9:30da bitti

10-15 dk internet kullandım.10-15 dk oyun oynadım.3-5 dk konuştum.arada whatsapp tan yazıştım.3g hep açık.ekran ışığı kısık.24 saat dayandı.

xperia s

SiMaO
21-06-2012, 10:17
Selam arkadaşlar,
Yurtdışından Galaxy S II Aldım fakat türkçe menü yok bunu nasıl halledebilirim bi yardımcı olabilirmisiniz ?

Deagles48
21-06-2012, 14:11
Genelde Android'in tüm sürümlerinde Türkçe vardır yurtdışından alınan cihazlazda Türkçe dil desteği olmadığı zaman coğunlukla S2'nin başka bir versiyonu oluyorlar menü'de options'a girin ordan en alllta about phone diye bir şey olması lazım oraya girip cihazın model numarasını buraya yazın GT-9100 demesi lazım eğer böyle ise Türkçe room yükleyerek kolayca çözersiniz ilk önce bunu öğrenelim

Low-Rider
21-06-2012, 14:48
Bugün yakın arkadaşıma s3 aldık Turkcell'den , ilk defa bu kadar kurcalama fırsatı buldum.

Acaip beğendim telefonu , mavisi çok güzel.S2'ye göre inanılmaz hızlı benim ki fena yavaş kaldı:D

Ekranı büyük ama oval yapıdan dolayı kullanımı hiç rahatsız etmiyor tek elle çok kolay kullanılıyor , cebe koyuncada rahatsız etmiyor.

powERS
21-06-2012, 16:12
Bugün yakın arkadaşıma s3 aldık Turkcell'den , ilk defa bu kadar kurcalama fırsatı buldum.

Acaip beğendim telefonu , mavisi çok güzel.S2'ye göre inanılmaz hızlı benim ki fena yavaş kaldı:D

Ekranı büyük ama oval yapıdan dolayı kullanımı hiç rahatsız etmiyor tek elle çok kolay kullanılıyor , cebe koyuncada rahatsız etmiyor.

inceden yol yapıyorum diyorsun :D

Day Walker
21-06-2012, 16:14

Al al hemen hacı tam senlik :D

Ae86
21-06-2012, 16:15

10-15 dk internet kullandım.10-15 dk oyun oynadım.3-5 dk konuştum.arada whatsapp tan yazıştım.3g hep açık.ekran ışığı kısık.24 saat dayandı.

xperia s

Normal tüketim benim de benzer gidiyor.Hala 4.0 resmi olarak gelmedi.

Low-Rider
21-06-2012, 16:25
inceden yol yapıyorum diyorsun :D

Al al hemen hacı tam senlik :D

S2 almamış olsaydım alırdım , o kadar tüketim manyaklığı yok bende:)

Low-Rider
21-06-2012, 16:26

xperia s

Bu şekilde kullanınca rahat gider belki 1-2ayarla biraz daha uzar ama o kullanım süreleri x3 olsun daha az olur ömür.

ygtkrmdnz
21-06-2012, 18:04
sgs2 yi bugün 4.0.3 yaptım

fakat tuş kilidi modunu bir türlü aktif edemedim bilen var mı :D yüz tanıma ,pin,şifre model dahi çalışmıyor direk ana ekran görünüyor

initial-D
22-06-2012, 09:11
Normal tüketim benim de benzer gidiyor.Hala 4.0 resmi olarak gelmedi.

xperia s mi kullanıyorsun sende

Bu şekilde kullanınca rahat gider belki 1-2ayarla biraz daha uzar ama o kullanım süreleri x3 olsun daha az olur ömür.

tabiikide,bende güç tasarrusuna yönelik bir uygulama bile yok:)bu şekilde bir kullanımda bu tarz telefonlarında 2 gün gidebildiğini söylemek için yazdım.

yarım saat temple run oynayınca tam tersi hızda boşalıyor mesela:)

Low-Rider
22-06-2012, 09:34
xperia s mi kullanıyorsun sende

tabiikide,bende güç tasarrusuna yönelik bir uygulama bile yok:)bu şekilde bir kullanımda bu tarz telefonlarında 2 gün gidebildiğini söylemek için yazdım.

yarım saat temple run oynayınca tam tersi hızda boşalıyor mesela:)

Bende bu sabah şarja takmadan önce 28saati görünce sevindirik oldum biraz:D

cery
22-06-2012, 11:24
Samsung D900i den galaxy note a gectim. Uzaya cikmis gibiyim :) bu topicteki tavsiye edilen herseyi kurdum. Cok guzeller

mert_leon
22-06-2012, 11:27
xperia arc kullanıyorum son 4.0.4 gelmıs guncelledım sarz olayı çok iyi oldu artık 24 saati deviriyor telefon. fakat bi yavaşlama, ara sıra donma, ana menüyü kaydırırken bazen takılmalar olmaya başladı.

CooLeqenD
22-06-2012, 12:44
Dün gece bir dellendim gittim telefonu root ettim, rom attım yaptım ettim :D Sonunda bu olayları başarı ile tamamladım. Şuan telefona TurkbeyROM yükledim, ama beğenmiyorum görünümünü falan, daha güzel daha kullanışlı bir şey varmıdır acaba ? Birde başka bir rom yüklerken ne yapmam gerekir bu " cache, advanced/wipe dalvik cache ve advanced/fix permissions " gibi şeyler yapın diyorlar AMA ben telefonumun içinden bir şey gitsin istemiyorum. Nasıl olucak bu işlem ?

Edit: Kernel sürümümse; SiyahKernel-v3.3.1 var.

cery
22-06-2012, 15:29
galaxy note 'un en güncel android versiyonu kaç arkadaşlar?
bi de yurtdışı cihazın güncellemesini yapabilirmiyim menüden?

ygtkrmdnz
22-06-2012, 15:38
4.0.3 note için en son sürüm

ama yurt dışı cihazlarını güncellemek biraz karışık

Samsung Galaxy Note (http://forum.androidturkiye.net/forumdisplay.php?168-Samsung-Galaxy-Note)

umarım yardımcı olur :)

cery
22-06-2012, 15:55
4.0.3 note için en son sürüm

ama yurt dışı cihazlarını güncellemek biraz karışık

Samsung Galaxy Note (http://forum.androidturkiye.net/forumdisplay.php?168-Samsung-Galaxy-Note)

umarım yardımcı olur :)

Teşekkürler. müsait zamanda deneyecem

CooLeqenD
22-06-2012, 18:05
Yahu eskiden USB' i telefona taktığımda PC' de telefonu görebiliyordum. Şuan artık göremiyorum :/ Karıştırdım ettim ama olmuyor bir türlü. Nedendir ve ne yapmam lazım acaba ?

::ZaFeR::
22-06-2012, 18:13
Benim Galaxy S2 4.0 'dan sonra sanki aptallaştı gibi.Onerebileceğim. Rom ya Firmware var mı ?

Deagles48
22-06-2012, 20:13
Dün gece bir dellendim gittim telefonu root ettim, rom attım yaptım ettim :D Sonunda bu olayları başarı ile tamamladım. Şuan telefona TurkbeyROM yükledim, ama beğenmiyorum görünümünü falan, daha güzel daha kullanışlı bir şey varmıdır acaba ? Birde başka bir rom yüklerken ne yapmam gerekir bu " cache, advanced/wipe dalvik cache ve advanced/fix permissions " gibi şeyler yapın diyorlar AMA ben telefonumun içinden bir şey gitsin istemiyorum. Nasıl olucak bu işlem ?

Edit: Kernel sürümümse; SiyahKernel-v3.3.1 var.

Odin programı ile cihazı download moda alıp istediğiniz room'u cihazınıza yükleyebilirsiniz uygun olanları tabi internette bir sürü görsel anlatımlar var bu roomu yüklediğiniz yere bakın en azından geri dönüş veya başka room'a geçmek istiyorsanız wipe yapmanız lazım buda bir nevi cihazı sıfırlar aksi taktirde wipe'siz deneyip ne olacağını kendiniz görün :D titanium backup ile programlarınızın yedeklerini alabilirsiniz root'lu cihazlar için

mert_leon
22-06-2012, 20:24
Yahu eskiden USB' i telefona taktığımda PC' de telefonu görebiliyordum. Şuan artık göremiyorum :/ Karıştırdım ettim ama olmuyor bir türlü. Nedendir ve ne yapmam lazım acaba ?

kablodan kaynaklanıyor sanırım benımkıde aynı durumda arkdsımn kablosunu kullanınca dırek goruyor.

CooLeqenD
22-06-2012, 20:25
Yok sorun Turkbey ROM' dan kaynaklıymış. MTP olayı yokmuş lanet ROM' da :@ Şimdi sildim, telefon romsuz bir şekilde duruyor. Şarj ediyordu yani telefonu USB :)

Deagles48
23-06-2012, 12:42
Yok sorun Turkbey ROM' dan kaynaklıymış. MTP olayı yokmuş lanet ROM' da :@ Şimdi sildim, telefon romsuz bir şekilde duruyor. Şarj ediyordu yani telefonu USB :)

Türkbey biraz kendi zevkine göre bir yapımcı açıkcası en sonki final room'unda artık S2'ye room yapmayacak S3 için çalışmalara başladı diye biliyorum Touch wizz bile yoktu S3'ün Touch wizz 5'ini yüklemiştim güzeldi bende Türkbey rom kullanıyorum görsel olarak güzel MTP'yi ben hiç kullanmadım bilmiyorum hep Kies air kullanıyorum çok pratik işe yarar bir yazılım

highpower
23-06-2012, 12:44
arkadaşlar galaxy ace için kullanımı ve kurulumu profesyonellik istemeyen bir navigosyon indirme yöntemi veya adresi bilen varmı şimdiden teşekkürler

CooLeqenD
23-06-2012, 13:08
Galaxy S II için Android 4.0.3 versiyonunu yükliyecem ama yükliyemiyorum çünkü PC telefonu görmüyor görmeyincede odin ile bağlanamıyorum. Deli olmak üzereyim.. Alttaki resim kendi cihazımdan çekmiş olduğum resimdir.

http://b1206.hizliresim.com/y/r/8kdg8.png (http://bit.ly/c25MCx)

Allahıma bin şükür yarabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, her işte bir hayır varmış. Bende diyorum bugün neden erkenden Kalktım! Neredeyse saat 10' dan beri telefon ile uğraşıyorum kahvaltı bilem yapmadım. Sonunda saat 4 oldu ve şükür bitti. MTP olarak görüyor telefon. Şimdi sadece Onur abi bana şunu şunu yükle derse onu yüklicem yok böyle olmuyor kendi kafama buyruk yapıyorum ediyorum sonra delleniyorum :D

snan1910
24-06-2012, 00:42
whatsapp facebook gibi uygulamalara wifiden rahatça girebiliyorum ama 3g li baglantida kesinlikle giremiyorum. daha önce bu problemi yaşayan,yardım edebilcek biri varmı?

AEAlmas
24-06-2012, 17:20
S3 için rom ne önerisinin :*(

Onurkk06
24-06-2012, 17:30
desire hdye yanlışlıkla android rev 7.04 yerine 6.3.3 kurmuşum 1 haftadır cinnet geçirdim telefon aşırı yavaşladı yeni farkettim 6.3 olduğunu :)

Onurkk06
24-06-2012, 17:31

usb modunu değiştirmeyi denediniz mi disk modu sadece şarj modu fln vardır

AEAlmas
24-06-2012, 19:18
[ROM][XXALF6][22Jun]Online●●●►Omega v6.0◄●►Omega Files Kitchen◄●Custom Installation●► - xda-developers (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656)

galaxy s3 rom kurdum güzel öneririm herkese :)

cery
25-06-2012, 12:52
Arkadaslar galaxy note kullaniyorum. Ekran goruntusu yakalamak istedigimde ekran yakalanamiyor tekrardeneyin yaziyor. Kalem ve home+power kombinasyonunu denedim ikisinde de ayni hata. Ne yapabilirim fikri olan var mi??

XoR
25-06-2012, 21:20
Yeri değil ama sorayım :D

Irakdayım,

s3 - 690 Usd
s2 - 450 Usd
Note - 590 Usd

Sizce bu fiyatlara hangisini almak mantıklı ?

FT106
25-06-2012, 21:28
HTC Desire S 1,1 GB
HTC one V
LG optimus black

bunlardan birini seçmem lazım:)

veya bu fiyat aralıklarında bir tel tavsiye edermisiniz?2. el güvenilirde olabilir _?

XoR
25-06-2012, 21:39
HTC one V biraz kurcaladım oldukça iyiydi. Kasanın altındaki kıvrım ele ve yüze çok iyi oturmasını sağlıyor.

Diğerleri hakkında fikrim yk :)

Low-Rider
25-06-2012, 21:49
Yeri değil ama sorayım :D

Irakdayım,

s3 - 690 Usd
s2 - 450 Usd
Note - 590 Usd

Sizce bu fiyatlara hangisini almak mantıklı ?

s2'nin fiyatı çok iyiymiş aynı şekilde s3'ün fiyatı da müthiş

ikisi arasında baya fark var ama çok çıkmiyim diyorsan s2 al,700$ım var ben zenginim diyorsan:D s3 al

CooLeqenD
25-06-2012, 21:50
Ne gibi farklar var özgür abi ? Ekran büyük, 4 Çekirdek ve 1.4Ghz ? Başka varmı değişik özelliği ?

trgy
25-06-2012, 21:51
koray abi one x kac kuruş?

Low-Rider
25-06-2012, 21:53
Ne gibi farklar var özgür abi ? Ekran büyük, 4 Çekirdek ve 1.4Ghz ? Başka varmı değişik özelliği ?

çok daha hızlı,ekranı falan daha iyi

CooLeqenD
25-06-2012, 21:54
Abi Overclock ile bizimkinide iyileştirebilirizde. Ekranına bir şey diyemem tabikide :)

XoR
25-06-2012, 22:03
s2'nin fiyatı çok iyiymiş aynı şekilde s3'ün fiyatı da müthiş

ikisi arasında baya fark var ama çok çıkmiyim diyorsan s2 al,700$ım var ben zenginim diyorsan:D s3 al

Hacı s3 çıkmışken s2 alasım gelmiyo hiç :D

s3'ün sadece Beyaz'ı var onuda ben beğenmdim çakma telefon gibi duruyo :D

koray abi one x kac kuruş?

Kardeşim malesef yok :( olsa zaten Samsung bakmadan One X alırdım :D çok yakın bi arkadaşım one X aldı bütün hafta sonu kurcaladım çok başarılıydı.

Low-Rider
25-06-2012, 22:04
Hacı s3 çıkmışken s2 alasım gelmiyo hiç :D

s3'ün sadece Beyaz'ı var onuda ben beğenmdim çakma telefon gibi duruyo :D

Kardeşim malesef yok :( olsa zaten Samsung bakmadan One X alırdım :D çok yakın bi arkadaşım one X aldı bütün hafta sonu kurcaladım çok başarılıydı.

Mavi bulabilirsen kesin al ,beyazı hakkaten iğrenç ötesi ama mavisi çok güzel

trgy
25-06-2012, 22:04
bende uygun fiyatlı garantili one x arıyorum.

s 3 demişken şu linke bi göz atın.

Galaxy S III melts down - Galaxy S III Is Too Hot, It Even Melts Down - Softpedia (http://news.softpedia.com/newsImage/Galaxy-S-III-Is-too-Hot-It-Even-Melts-Down-2.jpg/)

XoR
25-06-2012, 22:08
Aklıma bide sürekli cihaza bişey olursa ne yapacağım geliyor, sonuçta burası ne edüğü belli olmayan bir yer :D

mert-si
25-06-2012, 22:13
Arkadaşlar merhaba sony ericsson x peria arc s kullanıyorum.Fakat navigasyon ile ilgili bir sıkıntım var.İnterneti açıyorum daha sonra gps i aktif duruma getiriyorum navigasyona giriorm konum bekleniyor yazısı çıkıyor saatlerce bekliyorum fakat her hangi bir durum yol tarifi alma söz konusu değil öylece konum bekleniyor yazıyor duruyor yardımcı olursanız bir yol gösterirseniz sevinirim..

onurgoyunc
25-06-2012, 22:15
Aklıma bide sürekli cihaza bişey olursa ne yapacağım geliyor, sonuçta burası ne edüğü belli olmayan bir yer :D

buz gibi soğuk su içersiniz üstüne :D

Low-Rider
25-06-2012, 22:23

hacı düşürüp kırmadığın sürece bir *** olmuyor bu cihazlara ya tabi bahtsız bedevi değilsen oğuz gibi:D

yazılımsal problem olsa onlar kolay zaten

DarkSky
25-06-2012, 23:18

abi ırakta dikkat, dükkandan dahi alsın kutusunu aç , cihazı çalıştır emin ol çalıştığına öyle ayrıl dükkandan.Daha önce dükkandan fotoğraf makinası alıp otele geldiğinde içinde taş bulan arkadaşım var.Dükkana geri gittiğinde de adam ben seni tanımıyorum benden almadın demiş, yapacak pek bişey yok ırak şartlarında.

bu arada s3 - s2 olayına kesinlikle s3 diyorum.

26-06-2012, 22:07
Arkadaşlar S2'yı rootlayim istedim ama beceremedim sanırım.açılış ekraninda takıldi kaldi telefon.download mode'da alamiyorum.napacam şimdi ?

Mr.K
27-06-2012, 10:07
Arkadaşlar S2'yı rootlayim istedim ama beceremedim sanırım.açılış ekraninda takıldi kaldi telefon.download mode'da alamiyorum.napacam şimdi ?

recovery mod'a almayı dene..root ıslemı okeyse ztn cwm gorursun baktın gordun cwm at bıtane rom , romu kur .. sonra gene ıstersen gıngerbread stock rom kurarsın..

cery
27-06-2012, 11:05
Arkadaslar galaxy note kullaniyorum. Ekran goruntusu yakalamak istedigimde ekran yakalanamiyor tekrardeneyin yaziyor. Kalem ve home+power kombinasyonunu denedim ikisinde de ayni hata. Ne yapabilirim fikri olan var mi??

güncell.....

Kaan
27-06-2012, 11:06
bu android'in root olayı accayip karışık çok taw oldum

elimde s1 var bitane suan 2.3.3 turkcell root lu bunu kaldırmak istiyorum kafam basmadı beceremedim ya kolay bi yöntemi yok mu bunun ya

Mr.K
27-06-2012, 11:14
3 tus kombınasyonuyla recovery moda gir , sırasıyla

wipe cache yap
advanced secenegınden
fix permissions de(biraz uzun surebılır 1~3dk arası
restart at telefona

duzelır muhtemelen

bu android'in root olayı accayip karışık çok taw oldum

elimde s1 var bitane suan 2.3.3 turkcell root lu bunu kaldırmak istiyorum kafam basmadı beceremedim ya kolay bi yöntemi yok mu bunun ya

kaan forum (http://forum.androidturkiye.net/forumdisplay.php?22-Samsung-Galaxy-S-i9000-Programlama-ve-Geli%FEtirme)larda arat stock rom kur .. root zaten gıdıcek otomatıkman

semih1469
27-06-2012, 11:18
arkadaşlar navigasyon sesli yol tarifi trafik bilgisi iç içe olan bi program arıyorum ne tavsiye edersiniz

Kaan
27-06-2012, 11:26
3 tus kombınasyonuyla recovery moda gir , sırasıyla

wipe cache yap
advanced secenegınden
fix permissions de(biraz uzun surebılır 1~3dk arası
restart at telefona

duzelır muhtemelen

kaan forum (http://forum.androidturkiye.net/forumdisplay.php?22-Samsung-Galaxy-S-i9000-Programlama-ve-Geli%FEtirme)larda arat stock rom kur .. root zaten gıdıcek otomatıkman

kanka ço kkarışık ki neyi kurucağımı bile çözemedm ya rootlayıp versiyonuda yükseltmek istiyorum

Mr.K
27-06-2012, 11:46
kanka ço kkarışık ki neyi kurucağımı bile çözemedm ya rootlayıp versiyonuda yükseltmek istiyorum

hee kankacım ben rootlu sandım zaten telefonu :D

ver. yukseltmek ıcın nıye root ypıcaksınn onu anlamadım ?? Kies bagla dırek otomatık guncellesın zaten ??,

eger root yapmak ıstıyosan odin denilen program var,onu ındır kur pc ye cok basıt zaten forumda hersey yazıyo root et olsun bıtsın..

sonra ıstedıgın rom'u atarsın zaten..

CooLeqenD
27-06-2012, 11:50
Onur abi, güncel düzgün bir ROM paylaşabilir misin abi ? TurkbeyROM kurulu başka birisinede sordum ondada MTP olmuyor, telefon bildiğimiz Flash Bellek olarak görünüyor. Zaten temasınıda beğenmiyorum bu turkbey' in bir kaç sayfa önce paylaştığın rom' u yükledim yüklediğim yerde çok link vardı kafam karıştı tekrar turkbey' e geçtim abi bi yardım edermisin :D

Kaan
27-06-2012, 11:53
hee kankacım ben rootlu sandım zaten telefonu :D

ver. yukseltmek ıcın nıye root ypıcaksınn onu anlamadım ?? Kies bagla dırek otomatık guncellesın zaten ??,

eger root yapmak ıstıyosan odin denilen program var,onu ındır kur pc ye cok basıt zaten forumda hersey yazıyo root et olsun bıtsın..

sonra ıstedıgın rom'u atarsın zaten..

yok moruk turkcell yazılımı var içinde kies ten en son 2.3.3 e yükseltiyo bende onu istemiyorum bu odinle baska bişi indirmeden direk mi yapıoz peki yazıo da anlamıyom olm aptal aptal şeyler yazıo :D biz apple a alışığız linux ters geliyo :D

CooLeqenD
27-06-2012, 11:55
Vay beee, Yılların APPLE' cısı kaan abim Androidlerle uğraşıyor. DAAAŞ yağacak DAAAŞ! :D

Kaan
27-06-2012, 11:56
nan olum uzaktan bağlanın bana yapın şunu :D ahuahuauhahua

Mr.K
27-06-2012, 11:58
Onur abi, güncel düzgün bir ROM paylaşabilir misin abi ? TurkbeyROM kurulu başka birisinede sordum ondada MTP olmuyor, telefon bildiğimiz Flash Bellek olarak görünüyor. Zaten temasınıda beğenmiyorum bu turkbey' in bir kaç sayfa önce paylaştığın rom' u yükledim yüklediğim yerde çok link vardı kafam karıştı tekrar turkbey' e geçtim abi bi yardım edermisin :D

-17/06- OlloSII MoNsTeR XWLPG VERTUMUS THEME AOSP PACKAGE Jkay Support!!! - xda-developers (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1650293)

OlloSII MoNsTeR Pure Rev1 indir bunu ilk posttan devam..pure inmesse jkayde indrebilirsin..

CooLeqenD
27-06-2012, 12:00
Rev1' i indirmiştim ben abi hatta kurmuştum bile, ama altta çok dosyası vardı onlarda yanında kurulucak mı kurulmayacak mı diye ikilemde kaldımda tekrardan değiştirdim. Onlar kurulucak mı abi ?

Mr.K
27-06-2012, 12:04
Rev1' i indirmiştim ben abi hatta kurmuştum bile, ama altta çok dosyası vardı onlarda yanında kurulucak mı kurulmayacak mı diye ikilemde kaldımda tekrardan değiştirdim. Onlar kurulucak mı abi ?

onlar tamamen isteğe baglı yuklemek zorunda değilsin.Gerekte yok :icon_tup:

CooLeqenD
27-06-2012, 12:06
Anladım abi :icon_tup: Birde altta Rev2 yazıyor o yeni sürüm mü abi ? Bunlar haricinde abi, bendeki turkbeyrom MMS yollamıyor abi sebebi ne olabilir ?

Kaan
27-06-2012, 12:20
nan onur bana bak nasıl rootlucaz bunu custom la I9000JXJV6 ya bulsana banada :D

matthardy
27-06-2012, 12:37
ya beyler galaxy note'ta 4.0.3te lane sliptter oynmarken 1 dakka sonra donuyor??? yokmu bunu bi çaresi yada aynı problemi yaşıyan

27-06-2012, 17:50
recovery mod'a almayı dene..root ıslemı okeyse ztn cwm gorursun baktın gordun cwm at bıtane rom , romu kur .. sonra gene ıstersen gıngerbread stock rom kurarsın..

ne recovery'e ne geciyor ne de download moda.sadece usbyi takinca açılıyor.bakalim usb jig sipariş ettim.Onunla duzeltebilirsem duzelttim artık.Sanırım root yaparken i9100 modeli için olan root'u kullandim o yuzden oldu.Benimki i9100g

Low-Rider
27-06-2012, 21:51
suan kullandıgım bu kankacım paylastıydım zaati :D
1bucuk gun net gidiyo (def. mod'da battery mode 2*3 saat farkettırıyo):D

zaten en son versiyonu indirim voltajla oynayıp bıde oc yaptımmı 2günü cok temız devırırım gıbı gelıyo :D

-17/06- OlloSII MoNsTeR XWLPG VERTUMUS THEME AOSP PACKAGE Jkay Support!!! - xda-developers (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1650293)

son versiyonunu indirirsen eger at bana msnden :D :hehe:

ki whtsap fring kullanımımı vs bılıyosun genel anlamda ,öyle cebime atıp durmuyorum hiç telefonu:D

Yükledim şimdi , bakalım bir kaç gün kullaniyim yorumları yazarım.

CooLeqenD
29-06-2012, 12:58
TurkbeyROM ile 2g 9s 32d 51s Pilim %14' deydi maşallah diyorum :D Pek fazla bir şey yapmadım telefonla ama yinede iyidir 3G' i açınca Pil NOS basıyor zaten :D

Low-Rider
29-06-2012, 13:09
2g dediğin edge ile mi bağlanıyor?

ya da nasıl geçiliyorz 2g'ye?

CooLeqenD
29-06-2012, 13:11
Hayır özgür abim, 2Gün 9Saat 32Dakika 51Salise, ama 2G' e geçme yöntemini söyliyim abi. Ayarlar -> Diğer... -> Mobil Ağlar -> Şebeke Modu -> Yalnızca GSM bunu yapınca 2G oluyor özgür abi :icon_tup:

Low-Rider
29-06-2012, 13:13
Deniyim bakim bir , internet hızı nasıl oluyor?

Low-Rider
29-06-2012, 13:14
Deniyim bakim bir , internet hızı nasıl oluyor?

CooLeqenD
29-06-2012, 13:19
Abi şöyle söyliyeyim, Whatsapp' da biraz yavaşlama oluyor internette pek takılmıyorsan kullanılınır ama internette çok geziyorsan abi 2G canını sıkar :)

ygtkrmdnz
29-06-2012, 14:39
2g ile 3g arasında dağlar kadar fark var hız olarak :)

ama 2g 3g den çok daha iyi çekiyor 3g nin çekmediği yerlerde 2g ezer

Yiğit G.
02-07-2012, 17:42
HTC Evo kullanıcılarına İCS geldi hyrlı ugurlu olsun.Şimdi telefon bipledi güncelemeniz var diye aksam yüklicem bakalım nasıl olmuş.

Maxi
02-07-2012, 18:30
beyler tango programını bilmeyen varmı ?

FT106
02-07-2012, 19:17
htc evo 3d aldım işallah iyi cihazdır:) varmı kullanan hiç ?

Low-Rider
02-07-2012, 21:04
Abi şöyle söyliyeyim, Whatsapp' da biraz yavaşlama oluyor internette pek takılmıyorsan kullanılınır ama internette çok geziyorsan abi 2G canını sıkar :)

2g ile 3g arasında dağlar kadar fark var hız olarak :)

ama 2g 3g den çok daha iyi çekiyor 3g nin çekmediği yerlerde 2g ezer

Çoğunlukla 3g kapalı, 2g hızı yetiyor bana şu anda

yer yer 3g açarak 1günü çook rahat çıkartıyorum huzura erdim valla:D

trgy
02-07-2012, 21:33
uNvdtnaO7mo

güzel bir oyuna benziyor.

yigitblr
02-07-2012, 22:11
Bugün Xperia U aldım fakat bir sorun var telefon wifidan internete sorunsuz bağlanırken wifi kapatılınca girmiyor
Sorun ne olabilir?

ygtkrmdnz
02-07-2012, 22:19
internet paketin var değil mi öyle deniyorsun

02-07-2012, 22:22
su an 2.3.6 kullaniyorum sanki 4.0 a gore sarji daha fazla gidiyor

Low-Rider
03-07-2012, 09:30
bu son rom'u çok sevdim:D

http://c1207.hizliresim.com/z/3/96clw.png

http://c1207.hizliresim.com/z/3/96cm4.png

Day Walker
03-07-2012, 10:00
Beyler kayınpedere evde oynasın diye probook tablet bilgisayar aldık.Bunun güncellemesi falan yokmudur cihazda güncelleme yok diyor.

Low-Rider
03-07-2012, 10:22
Beyler kayınpedere evde oynasın diye probook tablet bilgisayar aldık.Bunun güncellemesi falan yokmudur cihazda güncelleme yok diyor.

yoksa yoktur !1!!11!

Day Walker
03-07-2012, 10:32
yoksa yoktur !1!!11!

500 TL ye alınan android tablette bu kadar oluyomuş :D

Low-Rider
03-07-2012, 10:46
500 TL ye alınan android tablette bu kadar oluyomuş :D

son sürüm olm güncel demek ki:D

DENON
03-07-2012, 10:49
bende turkcell t20 denen cıhazdan var bunu lcd tv ye baglayabılıyomuyuz misal telefondan onlıne film izliyorum tv ye bır kablo ıle görüntü aktarma diye bır olay varmı , bır yardım lütfen

kado
03-07-2012, 15:36
SAMSUNG gio kullanıyorum rootlu şuan flash playerimda var mutluyum huzurluyum :D

TaGo
03-07-2012, 15:48
Samsung galaxy note kullanıyorum. Kendi navigasyonu tam bir baş belası. Mümkünse güzel bir navi program önerisi istiyorum.

Ayrıca güzel bir dyno ve hızlanma programı önerisi varsa onuda istiyorum.

Teşekkürler

Dodoo
03-07-2012, 15:56
Samsung galaxy note kullanıyorum. Kendi navigasyonu tam bir baş belası. Mümkünse güzel bir navi program önerisi istiyorum.

Teşekkürler

Sygic Navigator tavsiye edilmişti bir forumda, ona bir bakın isterseniz :icon_tup: Kırılmış hali benim pc de mevcut ama link bulamadım şimdi :) Ben henüz yüklemedim..

Ae86
03-07-2012, 16:10
Xperia S hala 4.0 güncelleme gelmedi:mad:

initial-D
03-07-2012, 16:13
Xperia S hala 4.0 güncelleme gelmedi:mad:

sırayla geliyormuş cihaz numarasına göre.öyle bugün geldi hadi girin isteyen yüklesin hesabı değilmiş:)bende bekliyorum

6.0.a.3.75 güncellemesi geldi şimdilik.akşama pc ye bağlayalımda bakalım ne var ne yok

punto_multijet
03-07-2012, 16:29

Teşekkürler

atıyom msnden sana :) aç msni

punto_multijet
03-07-2012, 17:01
buarada car performance tavsiye ederim bunlarda az once aldıgım ekran goruntuleri bilgi verir biraz
http://s16.postimage.org/q86jhy9kl/screen_20120703_1752.jpg http://s16.postimage.org/pwu52azg5/screen_20120703_1752_2.jpg http://s16.postimage.org/4oggkvkz9/screen_20120703_1753.jpg
http://s16.postimage.org/lq9amyzud/screen_20120703_1753_2.jpg

cery
03-07-2012, 18:41

Teşekkürler

dyno için raceroid yükledim ama daha kullanmak nasip olmadı :D güzel bişeye benziyor

Mr.K
03-07-2012, 18:56
bu son rom'u çok sevdim:D

[IG]http://c1207.hizliresim.com/z/3/96clw.png[/IMG]

[MG]http://c1207.hizliresim.com/z/3/96cm4.png[/IMG]

bu bnm kullandııgm rom'mu?

Low-Rider
03-07-2012, 19:22
bu bnm kullandııgm rom'mu?

işte en son koyduğun monster pure v2 mi ne o

ERTAN
03-07-2012, 19:37
Android 4.0 a gectim internete girdigimde bazi sitelerde otomatik olarak( m.) Moduna geciyor nasil orjinaline gecebilirim?

cery
03-07-2012, 19:39
imei değiştirilmiş telefonda kies'den otomatik güncelleme yaparsam hat ve şebeke problemi yaşamam di mi? bilen var mı

yigitblr
03-07-2012, 19:48
xperia u yu bilgisayara bağlamak istiyorum fakat bilgisayar telefonu bulmuyor.
sorun ne olabilir?

Günkut
03-07-2012, 20:47
galaxy ace satın aldım bugün oyun oynamak için flas istedi nerden nasıl yapcaz :D

cery
03-07-2012, 20:51
http://c1207.hizliresim.com/z/3/97llj.png

sonunda risk budur diyip kies'den güncellemeyi indirdim. feci halde hızlandı telefon. şarj sıkıntı yapmasa 10 numara olur :D

Günkut
03-07-2012, 21:09
galaxy ace satın aldım bugün oyun oynamak için flas istedi nerden nasıl yapcaz :D

??????????

initial-D
04-07-2012, 16:48
ics 4 hala gelmedi anasını satayım

ygtkrmdnz
04-07-2012, 17:09
??????????

marketten adobe flash player indireceksin olur sanırım

kado
04-07-2012, 17:10

Telefonu rrotlaman lazım öncelikle

Mr.K
05-07-2012, 21:48
suan kullandıgım bu kankacım paylastıydım zaati :D
1bucuk gun net gidiyo (def. mod'da battery mode 2*3 saat farkettırıyo):D

zaten en son versiyonu indirim voltajla oynayıp bıde oc yaptımmı 2günü cok temız devırırım gıbı gelıyo :D

Son versiyonu çıktı egerki final 2 çıkartmazsa :D suana kadar kullandıgım en iyi rom zaten deıstırmedım bıle hıc :) indiriyorum suanda.. indirmek isteyenler için ;

clickclick(pure ver.) (https://docs.google.com/uc?id=0B3EueoObnUifYzNCY3ZVeUtiT2c&export=download)

-01/07- OlloSII MoNsTeR XWLPG VERTUMUS THEME AOSP PACKAGE Jkay Support!!! - xda-developers (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1650293)

ERTAN
05-07-2012, 21:51
Android 4.0 a gectim internete girdigimde bazi sitelerde otomatik olarak( m.) Moduna geciyor nasil orjinaline gecebilirim?

Güncelll:)

Mr.K
05-07-2012, 21:53
otomatik griyiosa sitede secenek vardır her sefer desktop modunda acabılırsınız veyahut mauel kendınız secıp desktop mod'a gırebılırsınız..

cery
10-07-2012, 16:30
http://b1207.hizliresim.com/z/b/9lqdq.png

android 4.0.3 güncellemesiyle Galaxy Note. 24 saat Wi-Fi açık
bence güzel :D

AvcI
10-07-2012, 22:12
değişik işe yarar program & oyun önerisi olan varmı?

cix boy
10-07-2012, 22:44
ya bende note kullanıyorum internet full açık sabah alıyorum şarjdan akşam gene koyuyorum şarja advanced task killer de var ama beden böyle oluyor anlamış değilim. kullanan varsa bir yardımcı olsa çok makbül geçer ya :(

cery
11-07-2012, 09:41
http://b1207.hizliresim.com/z/c/9mbnn.png

daha da dayanamadım sabah şarja taktım :)

matthardy
11-07-2012, 09:52
galaxy note benimde max 1 gün gidiyor.
oda bi gübn gece saat 10da %10 kalırken ertesi gün %50 kalabiliyor.

ben türkcelldeki bi arkadasımdan şu ürünü aldım.
bir kere tam şarj ediyor alet.
baya iş görüyor.

http://img580.imageshack.us/img580/2617/3000mabackupexternalbat.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/580/3000mabackupexternalbat.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

Low-Rider
11-07-2012, 09:54
http://b1207.hizliresim.com/z/c/9mbnn.png

daha da dayanamadım sabah şarja taktım :)

Birdaha bu performansı yakaladığında grafiğin üstüne tıklasana , full grafik açılıyor o zaman daha detaylı gözüküyor kullanım

2gün süper süre , note'un pili kaç mah?

cery
11-07-2012, 10:16
Birdaha bu performansı yakaladığında grafiğin üstüne tıklasana , full grafik açılıyor o zaman daha detaylı gözüküyor kullanım

2gün süper süre , note'un pili kaç mah?

Temel özellikler
Pil Standard battery, Li-Ion 2500 mAh

grafigi bilmiyordum. bi dahakine tıklar bakarım.

Low-Rider
11-07-2012, 10:18
s2 pili arasında baya fark varmış , bizim pil 1650mah

cix boy
11-07-2012, 11:04
bende de şöyle bir şey oluyor anlamadım bir türlü ????
http://f1207.hizliresim.com/z/c/9md6m.png (http://bit.ly/c25MCx)

cery
11-07-2012, 11:29
telefonun çekmediği yerde çok duruyor gibisin

cix boy
11-07-2012, 11:53
yoo telefon full çekiyor

ygtkrmdnz
12-07-2012, 18:08
drag race de en iyi süreniz kaç oynayan var mı daha bu oyunu ben son 1 haftadır tekrar başladım :D

Hennesesey Venom GT kullanıyorum

7.730 --- 1/4
11.420 --- 1/2

cery
12-07-2012, 18:56
drag race de en iyi süreniz kaç oynayan var mı daha bu oyunu ben son 1 haftadır tekrar başladım :D

Hennesesey Venom GT kullanıyorum

7.730 --- 1/4
11.420 --- 1/2

lvl7 de boss dan önceki arabayı geçemiyorum. upgrade yapamıyorum rp eksik çıldıracam :D

onursumer
12-07-2012, 19:28
one x orjinal rom sanki hafif bi ağırlaşma var

ama sadece uygulama çıkışlarında neden olabilir sizce?

ygtkrmdnz
12-07-2012, 19:29
Rp icin bir ipucu vereyim online modd oyunlarinda oyna her yaris iyi sure yaparsan 60 rp garanti oyunun verdigi araclarla yarisiyosun fakat internet baglantisi sart

ygtkrmdnz
12-07-2012, 19:30
Pro league sececeksin

12-07-2012, 19:44
Şu Jelly Bean SII için çıksın da yukleyelim : )

cery
12-07-2012, 19:46
Rp icin bir ipucu vereyim online modd oyunlarinda oyna her yaris iyi sure yaparsan 60 rp garanti oyunun verdigi araclarla yarisiyosun fakat internet baglantisi sart

paso proleauge kasıyorum zaten. random mode da :D

ygtkrmdnz
13-07-2012, 00:04
en güzeli o şu an 2.000.000 civarı nakit var ama bi işe yaramıyo rp için gece gündüz uğraşıyorum :D

BoraRS
13-07-2012, 08:09
Ya arkadaslar bir arkadasin annesine samsung galaxy tab 2 aldik daha sifir amerikadan getirttim. Kadincagiz Gamyunda okey oynamak ve facebooktaki bubble witch saga diye bi oyun oynamak icin aldi bu aleti. Alet cok cok iyi ama malesef bu iki oyunu da oynayamiyor. Flash destekli bi browser indirdim ama bu sefer de java istiyor o da malesef yok. Mexbur saticaz simdi guzelim cihazi. Bu sorunlarla karsilasip cozen var mi aranizda?

cery
13-07-2012, 18:59
şarj olayında yeni ss.

http://d1207.hizliresim.com/z/f/9pt26.png

http://d1207.hizliresim.com/z/f/9pt2z.png

note beklediğimden daha iyi şarj konusunda

Low-Rider
13-07-2012, 20:22
büyük pil avantaj güzel gidiyormuş , s3te büyük pil sayesinde 2gün görüyor net

s2ye pil alyim ben:D

CooLeqenD
13-07-2012, 20:41
Fiyat ne kadar abi s3 pilinin ? :D

Low-Rider
13-07-2012, 20:45
s3 pili olmaz , büyük ebat olarak

CooLeqenD
13-07-2012, 20:55
Peki abi alacagin pil nasil olucak kaclik olucak ?

CooLeqenD
14-07-2012, 21:32
Custom ROM kullanıp MMS' inde sorunu olan veya çözümünü bulan varmıdır ? Büyük sıkıntım var..

CooLeqenD
14-07-2012, 23:51
10ur_K

Anladım abicim gönderiyordum alıyordum ama her halde kafasına göre davranıyor bu, yada kız gönderdi hemen sildi resimleri çekemedi resimi tam sanırsam ondan :D

Eyvallah onur abim teşekkürler :cool:

Onur abi mesaj kutun dolu yollıyamadm :D

Mr.K
15-07-2012, 00:00
farkettim temizliyorum şimdi :D

ygtkrmdnz
15-07-2012, 01:15
ics 4.0.3 güncelledikten sonra s2 daha çok ısınmaya başladı bu normal mi sizce

mesela oyun oynarken bir süre sonra örn 20 30 dk sonra ısı artıyor önceden daha azdı

Mr.K
15-07-2012, 01:31
yazılımdan yazılıma bu farketmekte..forumları oku (yabancı turk)..

17-07-2012, 11:52
Samgung Galaxy SII i9100g - 2.3.6 . 4.1 surumunu bekliyorum.4.0.3'de bundan daha az gidiyordu şarjım.

http://i154.photobucket.com/albums/s278/TRZafer/SC20120715-222909.png

http://i154.photobucket.com/albums/s278/TRZafer/SC20120715-172150.png

Spec.
17-07-2012, 12:09
iphone ücretsiz oyun indirmek istiyorum gmail hesabı açtım mailimi açmak istiyorum şu hatayı veriyor imap.gmail.com için kullanıcı adı veya parola doğru değil yardımcı olabilirmisiniz.

Mr.K
17-07-2012, 12:24
iphone ücretsiz oyun indirmek istiyorum gmail hesabı açtım mailimi açmak istiyorum şu hatayı veriyor imap.gmail.com için kullanıcı adı veya parola doğru değil yardımcı olabilirmisiniz.

iphone ? gmail ? android ?

hata kendi icinde vermis zaten parola veya adres yanlis..

umut01
17-07-2012, 12:32
arkadaşlar navigasyon programı olarak ne kullanıyorsunuz? haftasonu ilk defa kullanayım dedim S2'deki orjinali hiçbirşey anlamadım, eski usül sora sora Bağdat'ı buldum.

17-07-2012, 12:58
igo yukledim ben.fena değil gibi

Mr.K
17-07-2012, 13:14
igo kullaniyorum ben gayet yetiyoda herseye sahsen..

punto_multijet
17-07-2012, 13:19
igo gayet guzel bencede 600mhz işlemcili makinada bile gayet guzel calsııyor

initial-D
17-07-2012, 15:06
navier hud kullanan var mı peki

birde ses yükseltme uygulaması kullanan varmı.telefon harika bir müzikçalar ama ses biraz kısık kalıyor sanki.daha doğrusu yeterlide bana yetmiyor :)

fevzi
17-07-2012, 16:25
@cery
dostum su note da sarj olayını nasıl yaptın ya ben pek anlamıyorum su root room işlerınden bı yardımcı olursan sana zahmet

mcanx
17-07-2012, 16:57
Desire S'e rom yüklemeye çalışıyorum bakmadığım yer denemediğim şey kalmadı, benimkinin sürümü 2.00.0002 olduğunda önce downgrade olucakmış ama bir türlü olmadı, bildiğiniz kesin bi çözüm var mı?

demokena
17-07-2012, 17:19
arkadaşlar navigasyon programı olarak ne kullanıyorsunuz? haftasonu ilk defa kullanayım dedim S2'deki orjinali hiçbirşey anlamadım, eski usül sora sora Bağdat'ı buldum.

http://f1207.hizliresim.com/z/k/9thum.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

sygic tavsiye ederim. 3 boyutlu markette şimdilik en güzel navigasyon. hatta bende crackli full app dosyasıda var.

saygın86
19-07-2012, 12:54
http://f1207.hizliresim.com/z/k/9thum.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

sygic tavsiye ederim. 3 boyutlu markette şimdilik en güzel navigasyon. hatta bende crackli full app dosyasıda var.

dosyayı burada paylaşman mümkünmü acaba senin için sorun olmaz ise?

Maxi
19-07-2012, 12:59
yesilcin forumunu kullanin

saygın86
19-07-2012, 13:07
yesilcin forumunu kullanin

teşekkürler ;)

V3li4ht
19-07-2012, 13:07
telefonu orjinal update ettikten sonra mesajlarımı okuduğum halde ana ekranda yeni mesaj var kutucuğu yanıyor aynı sorunla uğraşan varsa bi yardım etsin :D

cery
19-07-2012, 14:11
android 4.0.4 çıkmış. şimdi güncelledim. 4.0.3 e göre çok fark göremedim. şarj durumuna bakacaz tabi :D

CooLeqenD
19-07-2012, 14:12
4.0.4' ü Galaxy S2' de deneyenler şarj süresini yazarlarsa çok memnun olurum :)

Ranthor
19-07-2012, 14:38
navigasyon alacagima bir tane telefon aliyim diyorum.
uygun fiyatli guzel ne var, cin mali da olur. huawey filan.

400 e filan

Ranthor
19-07-2012, 15:09
Sony Ericsson Xperia Mini - Telefon - Hepsiburada.com (http://www.hepsiburada.com/liste/sony-ericsson-xperia-mini/productDetails.aspx?productId=telceperickxpmin&categoryId=371946)

DENON
19-07-2012, 15:12
navigasyon alacagima bir tane telefon aliyim diyorum.
uygun fiyatli guzel ne var, cin mali da olur. huawey filan.

400 e filan
kesinlikle huaveı al ben kullanıyorum gerçekten cok ıyı

Ranthor
19-07-2012, 15:22
xperia mini nasildir

kado
19-07-2012, 15:34
galaxy gio'da ics kullanan var mı ??

Ranthor
19-07-2012, 15:49
mmustu pronun fiyati neydi ya allak bullak oldu kafam

Ranthor
23-07-2012, 09:04
arkadaslar play.google.com a girince benim telefon unknown gozukuyor, burayi nasil ayarlayacagim?

bir de bazi programlari icin illa telefonu amerikada da mi gostermek lazim

rebelh
23-07-2012, 09:45
bnm sorum çok basit olcak

telefonun çalışı sizdede önce kısık sonra birden belirlediğimiz yüksek seviyeyemi çıkıyo?

bunun direk belirlediğimiz seviyeden şekilde çalmasını ayarlamanın bi yolu varmı?
telefon galaxy s plus

ALy
23-07-2012, 09:50
galaxy note'unda cyanogenmod9 rom kullanan var mı acaba?

cery
25-07-2012, 23:25

telefonun çalışı sizdede önce kısık sonra birden belirlediğimiz yüksek seviyeyemi çıkıyo?

bunun direk belirlediğimiz seviyeden şekilde çalmasını ayarlamanın bi yolu varmı?
telefon galaxy s plus

O olay bütün samsung`larda ayni. D900i d de ayniydi Galaxy Note da da ayni. Sanirim cozumu yok. Yine de bilen arkadaslar yazar

matthardy
25-07-2012, 23:46

telefon galaxy s plus

ilk başta bağırmasın bangır bangır diye.2 saniye falan kısık çalar öyle sonra yüksek çalar,düzeltmeninde bi yolu yok.

SPORTING
26-07-2012, 01:01
nota 4.0.4 guncelleme geldi sarj olayi cok cok iyi olmus arkadaslar

26-07-2012, 01:41
4.0.3'e guncelledim şeytan durttude.4.0.4 China ROM var i9100g için.4.1 için beklemedeyim ben asıl : )

driftboy
27-07-2012, 15:56
Turkcell t20'de turkcell'in programlarını silmek icin room mu root mu ne bişeyler yapılıyomuş detaylı anlatabilcek olan varmı ? yada başka bi çözüm yolu ? nettekileri denedim beceremedim

27-07-2012, 16:04
CM9 yukledim geçen SII(i9100g) 'ye fakat simcardaki kişileri bir türlü gostertemedim.Bende stock ROM'a dondum

cery
28-07-2012, 14:46
nota 4.0.4 guncelleme geldi sarj olayi cok cok iyi olmus arkadaslar

şimdi bagladım pc ye yeni bi güncelleme var diyor. 4.0.5 mi acaba?
4.0.4 ten memnunum. herşey güzel de bi ısınmaya çözüm bulamadılar

meLaNchoLic
29-07-2012, 02:40
galaxy s3 4.0.4 ics kullanıyom bende 4.1 yüklerim ilerde bi cıksın deneyenler olsunda :D

boretto
05-08-2012, 18:47
ben suan 4.0.4 Sony Xperia S kullaniyorum ... sarj tatmin edici ve kullanimi da guzel... yazim sirasinda klavye ve google sesli yazimi aktif secenek olarak sunmasi da ayri bir kolaylik tabii yerine gore ...

driftboy
05-08-2012, 18:51
Turkcell t20'de turkcell'in programlarını silmek icin room mu root mu ne bişeyler yapılıyomuş detaylı anlatabilcek olan varmı ? yada başka bi çözüm yolu ? nettekileri denedim beceremedim

bilen gören eden yokm

mlh_s
05-08-2012, 19:11
samsung u pc ye bağlamak için pc suite olarak hangi programı yuklemek lazım kies mi acaba ?

CooLeqenD
05-08-2012, 19:14
Windows7 otomatik taniyor aygiti ama telefona kies indirip internet uzerindende telefinunuzu gorebilirsiniz. Pc e de kies kurarak ayni islemleri yapabilirsin.

mlh_s
05-08-2012, 19:20
Windows7 otomatik taniyor aygiti ama telefona kies indirip internet uzerindende telefinunuzu gorebilirsiniz. Pc e de kies kurarak ayni islemleri yapabilirsin.

pc im görmedi telefonu direk bağlayınca demekki kies kurmak lazımmış teşekkur ederim.

tunceR
05-08-2012, 19:24
pasaport kaydı yaptırmam gerekiyor aramızda bu işi yapan varmı yada bildiğiniz kişi veya yer ?

matthardy
08-08-2012, 00:59
Android 2.1 (Eclair)'de whatsapp çalışıyor mu?

kardeşime birtane MOTOROLA FLIPOUT almayı düşünüyorumda??

Çünkü google store yokmu diye okudumda

cookies
10-08-2012, 16:58
Samsung Galaxy ACE telefonum dondu kaldı açılmıyor.. Google play store' dan route66 programını indirince oldu muhtemelen.. :soru:
Ne yapmam gerekir? Format fln atabilirmiyim servise mi göndermeliyim :confused:

Dodoo
10-08-2012, 23:29
Video indirmek için hangi programı kullanıyorsunuz acaba ?

cookies
10-08-2012, 23:41
Samsung Galaxy ACE telefonum dondu kaldı açılmıyor.. Google play store' dan route66 programını indirince oldu muhtemelen.. :soru:
Ne yapmam gerekir? Format fln atabilirmiyim servise mi göndermeliyim :confused:

Bakırköy'de başarı elektronik bakıyor samsung telefonlara.. Oraya git..

_driver_
11-08-2012, 01:36
http://img577.imageshack.us/img577/8692/adszffb.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/577/adszffb.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

gerçekten güzel bi soru cevap olmuş :D

doush
11-08-2012, 01:53
Abi kurabiyeleri çok kaçırmış :D

initial-D
11-08-2012, 11:18
xperia s e instagram yükleyememenin sebebi android 4le birlikte gelen özelliklermiş meğersem.içinde instagramdakine benzer şeyler var.iş görür

saygın86
11-08-2012, 11:26
Video indirmek için hangi programı kullanıyorsunuz acaba ?

tubemate kullanıyorum ben tavsiye ederim.:icon_tup:

powERS
12-08-2012, 21:05
beyler dns leri nasıl degiştiriyorduk ?

BLuEBoY
12-08-2012, 23:38
beyler galaxy SIII de video arama yaparken kamerayı açıp anında kapatıyo ve baglantı kurulamıyor hatası veriyo ? başına gelen daha önce yaşayan yada bilgisi olan varmıdır acaba ?

Dou
12-08-2012, 23:41
Bir kaç gün önce s3 aldım ama android e alışamadım henüz, sorularım anlamsız gelebilir kusurabakmayın şimdiden :D

omeganın rom unu yükleyecem ama farklı bir kernel kullanabiliyor muyuz, yoksa romun içinde kendine has bir kerneli oluyormu?

meLaNchoLic
15-08-2012, 02:42
galaxy s3 :D http://img421.yukle.tc/images/6264Screenshot_2012-08-15-03-36-48.png (http://www.yukle.tc)

cookies
15-08-2012, 02:48
Telefonumda yüklü android sürümünü nasıl öğrenebilirim?

KGüneyli
15-08-2012, 06:32
- Bişey sorucam, bitane yurt dısı s2 var. buna imei atıolarmıs galiba pasaport kaydı gerek kalmıo felan diye bişy dediler dogrumudur bu ?

Acil yardım, olmuyorsa bile pasaporta ihtiyacım var kayıt için yardımcı olabilicek varmı acaba :)

initial-D
15-08-2012, 07:45
Telefonumda yüklü android sürümünü nasıl öğrenebilirim?

ayarlar/telefon hakkında/android sürümü

likedead
15-08-2012, 08:45
- Bişey sorucam, bitane yurt dısı s2 var. buna imei atıolarmıs galiba pasaport kaydı gerek kalmıo felan diye bişy dediler dogrumudur bu ?

Acil yardım, olmuyorsa bile pasaporta ihtiyacım var kayıt için yardımcı olabilicek varmı acaba :)

doğru duymussun kullanmadığın 3g li bir telefonu götürüp onun imelini s2 ye geçiriyorlar..fiyatıda 50 tl civarı olması lazım..

meLaNchoLic
15-08-2012, 09:07

ben batmandan aldım s3 ü aynı dediğin şekilde.. başka imei var üstünde.. burda imei atmayı 5 tl ye yapan var 10tl ye yapan var :)

kıbrısa gidicem kışın gitmeden cakıcam orjinal imei yi dönüşte kendi adımada kayıt yaptırıcam.. ama şöyle bi durum var farklı imei oldugundan güncelleme atamıyorum telefona aynısı olucaktır sendede..

ayrıca o şekilde almayı düşünüyosan s3 al bence.. zxaten üstünde 4.0.4 le geliyo :) bataryasıda iyi.. şuanda 46% da ve 1gün 5saat 20dk olmus sarjı fulleyeli :)

matthardy
15-08-2012, 11:23
doğru duymussun kullanmadığın 3g li bir telefonu götürüp onun imelini s2 ye geçiriyorlar..fiyatıda 50 tl civarı olması lazım..

3g'li telefona gerek yok herhangi bir nokia 3310 bile olabilir.

sirkeci / doğubankta 40 tl'ye yapıyorlar.

bana sorarsan pasaport kaydından daha güvenli.

çünkü artık pasaporta kaydını silip sizi açıkta bırakabiliyorlar.

Versiyon atmada tek sıkıntı teli wifi'ye bağlayıp "versiyon güncelle" diyerek versiyon atılmaması.

Yoksa gene imei çakarak versiyon atılıyor pc bağlatısı ile.

KGüneyli
15-08-2012, 13:35
bakalım, bi tam olarak netleşsin s3 mu s2 mi karambolde alıcam bişey . sorunsuz oluyosa dediniz gib iimei attırırm olur biyer

meLaNchoLic
16-08-2012, 03:01
ısrarla S3 derim :)

bataryadaki son durum :D

http://img421.yukle.tc/images/1600Screenshot_2012-08-16-04-00-27.png (http://www.yukle.tc)

CGR328
16-08-2012, 03:36
android xperia s imi sattım tekrar iphone a kavuştum şükürler olsun :D

likedead
16-08-2012, 08:04
3g'li telefona gerek yok herhangi bir nokia 3310 bile olabilir.

sirkeci / doğubankta 40 tl'ye yapıyorlar.

bana sorarsan pasaport kaydından daha güvenli.

çünkü artık pasaporta kaydını silip sizi açıkta bırakabiliyorlar.

Versiyon atmada tek sıkıntı teli wifi'ye bağlayıp "versiyon güncelle" diyerek versiyon atılmaması.

Yoksa gene imei çakarak versiyon atılıyor pc bağlatısı ile.

eğer telefonun 3g bağlantısını kullanıyorsan sorun oluyor..3310 imei olan telefon 3g ile internete giremez diye kapatıyorlar..ama sen bilirsin karar senin..

akucukdogan
16-08-2012, 14:52
Ben telefonuma bir tane rom yükledim global romdu android 2.3.4 yani telefonun ilk satıldığı zamanki romuydu. SI numarası farklı bir rom olmalı ki şuanda son güncellemeleri alamıyorum. SI numarasına göre tekrar 2.3.4 rom mu bulmalıyım yoksa gene global generic bir 4.0.4 bulsam olur mu ?

Bu arada telefon Xperia arc s

CavitS
22-08-2012, 20:44
Selamlar

galaxsy s2 telefonuma navigasyon yukliyicem ama bir turlu beceremedim. igo diyo herkrs ama markette bulamadim. internete baktim cok fazla surum cikiyor ve boot felan diyor anlamiyorum bende boot frlan. sygic yukledim hem deneme surumu hemde cok karisik geldi beceremedim
route 66 yukledim gayet kullanisli geldi fakat gpa agini ariyor diyo oda arama yapmiyor.

bana detayli bir sekilde anlatabilecek vr mi bu isin icinden nasil cikarim.

Telefonun surumu 2.3.4 bu arada.

CavitS
22-08-2012, 20:45
Birde internet paketinden degilde uydudan alan bi program olursa sahane olur.

Low-Rider
22-08-2012, 20:46
Telefon ile birlikte gelen igo'yu upload ederim biryere istersen.

Mobil veriyi kapatıp sadece gps'i açık bırakırsan interneti yemeden de iş görür,ama çok fazla etkisi yok zaten internete.

ygtkrmdnz
22-08-2012, 20:54
bugün iphone4 satıp aldığım galaxy s2 mi satıp tekrar iphone4 almış bulunmaktayım :D

2 ay boyunca büyük çile çektim gerçekten ısınma sorunu güncelleme sorunu yerli yersiz kapanıp açılma vs bir türlü stabil çalışmadı

arkadaşlarım s2 yi verip s3 almasına rağmen kanmadım bu defa :D s3 gerçekten güzel telefon ekranı büyük falan ama aynı wifi ile bağladığım s2 ve s3 forumlarda yaptığım hız testlerinde ve oyun indirme - açma google play testlerinde s2 ve s3 hemen hemen aynı hızlarda çıktı çok gariptir ki bir türlü beğenmedim s3 ün hızını menüdede zaman zaman kasılmalar oluyor

fakat s3 ün şarjı sanırım yarım gün daha fazla gidiyor s2 ye göre :D

kısaca gerçekten iphone killer diyorum :D heheh

bluestain
23-08-2012, 00:17
Selamlar

galaxsy s2 telefonuma navigasyon yukliyicem ama bir turlu beceremedim. igo diyo herkrs ama markette bulamadim. internete baktim cok fazla surum cikiyor ve boot felan diyor anlamiyorum bende boot frlan. sygic yukledim hem deneme surumu hemde cok karisik geldi beceremedim
route 66 yukledim gayet kullanisli geldi fakat gpa agini ariyor diyo oda arama yapmiyor.

bana detayli bir sekilde anlatabilecek vr mi bu isin icinden nasil cikarim.

Telefonun surumu 2.3.4 bu arada.

özelden igo içim link atıcam ben kullanıyorum çok memnunum linkte detaylı anlatımı var çok rahat kullanırsın

meLaNchoLic
23-08-2012, 00:19
bugün iphone4 satıp aldığım galaxy s2 mi satıp tekrar iphone4 almış bulunmaktayım :D

2 ay boyunca büyük çile çektim gerçekten ısınma sorunu güncelleme sorunu yerli yersiz kapanıp açılma vs bir türlü stabil çalışmadı

arkadaşlarım s2 yi verip s3 almasına rağmen kanmadım bu defa :D s3 gerçekten güzel telefon ekranı büyük falan ama aynı wifi ile bağladığım s2 ve s3 forumlarda yaptığım hız testlerinde ve oyun indirme - açma google play testlerinde s2 ve s3 hemen hemen aynı hızlarda çıktı çok gariptir ki bir türlü beğenmedim s3 ün hızını menüdede zaman zaman kasılmalar oluyor

fakat s3 ün şarjı sanırım yarım gün daha fazla gidiyor s2 ye göre :D

kısaca gerçekten iphone killer diyorum :D heheh

arkadaşının s3 ünde yada o anki baglantısında sorun olmus olabilir.. s3 kullanıyorum mobil veridede gerçekten hızlı.. youtube dan HQ videoları sıkıntısız izleyebiliyorum.. menude kasma olayıda yok hiç.. ayrıca batarya konusuna gelirsek :D
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/293127_136001093208734_119673632_n.jpg

kendi ekran görüntümdür :D

ümitech
23-08-2012, 01:34
android in en son sürümü nedir ???
ben bunu telefonuma nasıl yükleyebilirim ???
s3 aldım yeni ..
arkadaslar yardım lütfen :(

akucukdogan
23-08-2012, 01:48
android in en son sürümü nedir ???
ben bunu telefonuma nasıl yükleyebilirim ???
s3 aldım yeni ..
arkadaslar yardım lütfen :(

Android'in son sürümü ice cream yani 4.0.4 4.1.0.B.587 firmware var şuan ortalıkta son sürümü bu. S3 için telefonun kendi programı olması gerek güncellemeleri falan alabileceğiniz? arc s telefonumda sony'nin kendi programı ile güncelleme alıyoruz.

meLaNchoLic
23-08-2012, 09:47
sğer s3 de kendi imeisi varsa ayarlardan güncelleştirmelere girip direk alabilirsin son güncelleştirmeleri ayrıca otomatik olarakda takip eder güncelleştirme olunca indirip kurar.. ancak farklı bi imei çakılıysa telefona güncelleştermeyi indirir ancak kurarken hata verir bendeki gibi.. 9mb lık bi güncelleştirme gözüküyo mesela indirdikten sonra kurarken yüzde 31 de hata veriyo.. kendi imeisi ile kayıt yaptırdıktan sonra güncellicem mecburen ama zaten üzerinde android 4.0.4 ics ile geliyo.. güncelleştirmeleri kamera yazılımı ve sistem stabilitesiyle ilgiliymiş sanırım.. benimki yeterince stabil calıstıgı için sıkıntım yok şimdilik :)

matthardy
23-08-2012, 11:17
eğer telefonun 3g bağlantısını kullanıyorsan sorun oluyor..3310 imei olan telefon 3g ile internete giremez diye kapatıyorlar..ama sen bilirsin karar senin..

3 aydır kullanıyorum sıkıntısız :icon_tup:

Day Walker
23-08-2012, 11:46
https://firsat.milliyet.com.tr/firsat/samsung-galaxy-s3-mavi/14908/?ref=MilliyetForm

fiyata bakın ne kadar düşmüş.

volume81
23-08-2012, 12:02
xperia P mi yoksa Xperia ARC S mi pampalar ikiside hemen hemen aynı fiyat

initial-D
23-08-2012, 13:01

ben arc s seçerdim sanırım

Dragger
23-08-2012, 14:30
S3 kullanan herkes memnun sanırım :)

arfy
23-08-2012, 14:56
muhtemelen s3 ve one x sahiplerinin büyük oranı mutludur ...

VolkanA.
23-08-2012, 15:05
Çok mutluyuz s3 ile :D Gerçekten fena bir telefon. Ayfon alıcaktım aslında bi durumlar oldu s3 ısmarladım. Geldi telefonum akşamına arkadaşımın ayfonunu kurcaladım biraz oyuncak gibi geldi o an anladım çok doğru bir tercih yaptığımı :)
Dün samsung apps den real racing oyununu indirdim kurmaya 45 dakika falan bekledim ama görenler hayran kalıyor bende dahil :)

akucukdogan
23-08-2012, 15:05

arc s i tercih etmelisin bence.

CavitS
23-08-2012, 18:54
arkadaş saolsun igo yu attı ama 3 kere farklı hata verdi. ikisini halletim biri olmadı sildim bende. internette sygic buldum şimdi 560 mb onu indiriyorum. onu deniycem bide.

telefonun kendi navigasyonunu kullanmanın bi yolu yok mu bu arada?

2 haftadır bi navigasyon işini çözemedim helal olsun bana :)

vtec26
23-08-2012, 19:09
arkadaş saolsun igo yu attı ama 3 kere farklı hata verdi. ikisini halletim biri olmadı sildim bende. internette sygic buldum şimdi 560 mb onu indiriyorum. onu deniycem bide.

telefonun kendi navigasyonunu kullanmanın bi yolu yok mu bu arada?

2 haftadır bi navigasyon işini çözemedim helal olsun bana :)

Ben de s3ümde sygic kullanıyorum memnunum :) yanlız dikkat edin sakın ürünü etkınlestır demeyın , eğer demezsenız sıkıntısız kullanırsınız :)

Dragger
23-08-2012, 19:39
Yurtdışı cihaz olunca farklı bir imei çakınca telefonu güncelleyemiyor muyuz kendi üzerinden?

Low-Rider
23-08-2012, 19:44
Yurtdışı cihaz olunca farklı bir imei çakınca telefonu güncelleyemiyor muyuz kendi üzerinden?

pc üzerinden farklı bir programla(odin ismi) güncellemen gerekiyor.5800'a versiyon attığımız gibi yapılıyor

bu şekilde güncellerken imei'nin uçma doalyısıyla sinyal alamama riski var.bu olduğu zaman tekrar imei çakıyorlar düzeliyor

Dragger
23-08-2012, 19:47
Pasaport olayı daha iyi sanırım o zaman, hoş boş pasaport yok.

Low-Rider
23-08-2012, 19:48
Aynen pasaportla kayıt ettirdinmi o sıkıntı olmuyor.Şirketten 2kişi aldı çinden,getirdikleri gün değiştirdim versiyonlarını sıkıntısız.

Thy'de kanalın var olm oradan bul:D

OmerRS
23-08-2012, 20:03
Telefon ile birlikte gelen igo'yu upload ederim biryere istersen.

Mobil veriyi kapatıp sadece gps'i açık bırakırsan interneti yemeden de iş görür,ama çok fazla etkisi yok zaten internete.

Galaxy s2 ile mi geldi?

Eğer öyleyse bende alabilir miyim. Geçen gün yanlışlıkla silindi dosyaları hata oluştuğundan.

Low-Rider
23-08-2012, 20:07
Galaxy s2 ile mi geldi?

Eğer öyleyse bende alabilir miyim. Geçen gün yanlışlıkla silindi dosyaları hata oluştuğundan.

evet s2 ile gelen igo

apk'sını yükler link pm atarım

Dragger
23-08-2012, 20:10
Aynen birinin pasaporta işletcez artık malı bi alalım da :D

Orjinal halde kullanırım hiç öyle nokia gibi ugrasasım yok.

punto_multijet
23-08-2012, 20:12
galaxy note icin igo apk si olan var mi?

SULTANOGLU
23-08-2012, 20:12
Abi real racing hakkaten asmisssssss asmis yuhhhh diyorum. S3 hakikaten telwfonun dibi su an icin

ProdriveSTI
23-08-2012, 20:16
Abi real racing hakkaten asmisssssss asmis yuhhhh diyorum. S3 hakikaten telwfonun dibi su an icin

Real Racing (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.realracing2_OTD_row&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lY S5nYW1lLnJlYWxyYWNpbmcyX09URF9yb3ciXQ..)

Bundan mı bahsediyosun abi :confused:

SULTANOGLU
23-08-2012, 20:18
Real Racing (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.realracing2_OTD_row&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lY S5nYW1lLnJlYWxyYWNpbmcyX09URF9yb3ciXQ..)

Bundan mı bahsediyosun abi :confused:

Hayir ya samsung apps ta real racing 2 yazan 400 mb oyun. Goruntuler falan baya iyi :))

ProdriveSTI
23-08-2012, 20:21
Hayir ya samsung apps ta real racing 2 yazan 400 mb oyun. Goruntuler falan baya iyi :))

400 mb'lık apk buldum,indiriyorum şimdi deneyeyim bi :D

SULTANOGLU
23-08-2012, 20:29
Asil simdi gecenlerde gordugum oyunu ariyorum usengecligime indirmedimm. Bildigin counter gibi oyun. Simdide bulamiyorum

vtec26
23-08-2012, 20:48
400 mb'lık apk buldum,indiriyorum şimdi deneyeyim bi :D

apk nın linkini atabilirmisiniz :)

ProdriveSTI
23-08-2012, 20:49
apk nın linkini atabilirmisiniz :)

4 saat verince iptal ettim,alternatif linklere bakıyorum şuan :D

torrent bulursam yollarım :)

ProdriveSTI
23-08-2012, 20:52
Buldum indiriyorum şuan,isteyen olursa,link verebilirim ama denemedim kesin çalışıyor mu bilmiyorum :D

meLaNchoLic
23-08-2012, 22:42
galaxy s3 üme orjinal imei sini çaktırsam güncellemeleri yapıp tekrar şuanki farklı imeiyi çaktırsam olurmu ki ya ??

yoksa imei atılırken formatmı yiyoki :/

CavitS
24-08-2012, 07:20
Lowridet banada mesaj atarsan sevinirim
400 mb sygic indirdim oda kendi kendine kapaniyo.

kafayi yicem

Low-Rider
24-08-2012, 07:29
igo'da şöyle bir problem var,sd kart içinde ki igo klasörünü de sildiğim için yüklenemiyor.o klasörleride bulmak lazım internetten.

sen sygic s3 için mi kurdun?

CavitS
24-08-2012, 12:11
Google sygic full turkce indir yazip ilk cikan siteye girdim. iki part toplam 540 mb indirdim kurdum turkiye haritasini sectim indirdim sonra kapandi aciyorum sygc yaziyo haritalar yukleniyo diyo siyah ekran oluyo ve atiyo. 3,4 kere sildim yukledi. olmadi.

Telefon s2 bu arada 2.3.4 surum var ve rom root felan hic bi sey yok kutudan ciktigi gibi

CavitS
24-08-2012, 12:15
İgoda ise missing or in complate folder diye bi hata veriyo acmiyo programi. internette hatayi yazinca hic cikmiyo cevap. ayni hatanin daha uzunu var o cikiyo

Low-Rider
24-08-2012, 12:18
Google sygic full turkce indir yazip ilk cikan siteye girdim. iki part toplam 540 mb indirdim kurdum turkiye haritasini sectim indirdim sonra kapandi aciyorum sygc yaziyo haritalar yukleniyo diyo siyah ekran oluyo ve atiyo. 3,4 kere sildim yukledi. olmadi.

Telefon s2 bu arada 2.3.4 surum var ve rom root felan hic bi sey yok kutudan ciktigi gibi

arkadşımın s3'üne yükledim,netten 5-10mb'lık apk'yı indrip telefona kurduk daha sonra telefon üzerinden 200-300mb'lik haritayı indirdi.s2 iiçin bilgim yok sygic ile ilgili

İgoda ise missing or in complate folder diye bi hata veriyo acmiyo programi. internette hatayi yazinca hic cikmiyo cevap. ayni hatanin daha uzunu var o cikiyo

sdcard içeriği olmadığı için o hatayı alıyorsun.sadece apk yeterli değil kurulma igo'da

Ahmet Saraçoğlu
24-08-2012, 23:15
Beyler hic ihtiyacım yok ama bu ara bı galaxy note sevgisi oluştu bende.surekli İPad kullanıyorum ama Nokia e6 yi satıp İPad in yanına note alasım var , ikna etsenize beni :D

Schumi
24-08-2012, 23:25
Beyler hic ihtiyacım yok ama bu ara bı galaxy note sevgisi oluştu bende.surekli İPad kullanıyorum ama Nokia e6 yi satıp İPad in yanına note alasım var , ikna etsenize beni :D

Bu mesajı okuduktan sonra Note almazsan ve 3 tanıdığına kadar almazsan 3 vakte kadar başına çok kötü birşey gelicek.

Ahmet Saraçoğlu
25-08-2012, 12:33
Birazdaha elle tutulur bişeyler lazım :D

ProdriveSTI
26-08-2012, 16:19
Dead Trigger diye bi oyun var 149 mb indirmelisiniz,harika bi oyun.

Hakan abi aradığın oyun bu olabilir belki.

XoR
28-08-2012, 08:21
S3'de facebook'dan fotoğraf yükleyemiyorum sürekli hata veriyor. Çekilen fotoğrafın boyutundan kaynaklı olduğunu düşünüyodum boyutu küçülttüm ama çözüm olmadı.

Aynı problemi yaşayan çözüm bulan birileri varmı ?

Instagram'da problem yok yükleniyor.