PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Android Paylaşım Alanı(Uygulamalar,rom..)

Sayfa : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Day Walker
28-08-2012, 08:29
Android alınmaz :D

initial-D
28-08-2012, 08:52
S3'de facebook'dan fotoğraf yükleyemiyorum sürekli hata veriyor. Çekilen fotoğrafın boyutundan kaynaklı olduğunu düşünüyodum boyutu küçülttüm ama çözüm olmadı.

Aynı problemi yaşayan çözüm bulan birileri varmı ?

Instagram'da problem yok yükleniyor.

aynı sıkıntı arkadaşımda da var

yalnız gorilla glass arabadan inerken kucaktan yere düşmeye bakıyormuş.cam tuzla buz,dokunmatik çalışıyor hala o ayrı :)600 tl istemişler ekran için

XoR
28-08-2012, 08:56
aynı sıkıntı arkadaşımda da var

yalnız gorilla glass arabadan inerken kucaktan yere düşmeye bakıyormuş.cam tuzla buz,dokunmatik çalışıyor hala o ayrı :)600 tl istemişler ekran için

Ekran korkusuna bu kılıfı aldım inşallah sıkıntı yaşamam :) Kılıfa başta alışması zor oldu ama şimdi çok memnunum.

http://image.cdn.sahibinden.com/photos/65/01/74/916501740m9.jpg

::ZaFeR::
28-08-2012, 09:25
En güzeli kılıf.Düşürünce pek fazla zarar olmuyor.Fruit ninja yüzünden çok ekran koruyucu çok çiziliyor :D

Schumi
28-08-2012, 09:34
S3'de facebook'dan fotoğraf yükleyemiyorum sürekli hata veriyor. Çekilen fotoğrafın boyutundan kaynaklı olduğunu düşünüyodum boyutu küçülttüm ama çözüm olmadı.

Aynı problemi yaşayan çözüm bulan birileri varmı ?

Instagram'da problem yok yükleniyor.

Bende de sürekli kapat hataları felan veriyordu. Sanırım versiyondan. KAldırıp tekrar yükledim şu an hiç sorun yok.

XoR
28-08-2012, 09:36
Bende de sürekli kapat hataları felan veriyordu. Sanırım versiyondan. KAldırıp tekrar yükledim şu an hiç sorun yok.

O zaman facebook'u siliyorum tekrar yüklüyorum bakalım düzelecekmi. Ama ben kontratlı turkcell'den c.tesi günü aldım telefonu ve herşeyi sıfırdan yükledim yani Facebook versiyonu yeni olmalı.

Ahmet Saraçoğlu
28-08-2012, 09:43
Koray abi eski ios cu olarak ne dersin girilir mi android e :D

Schumi
28-08-2012, 09:53
O zaman facebook'u siliyorum tekrar yüklüyorum bakalım düzelecekmi. Ama ben kontratlı turkcell'den c.tesi günü aldım telefonu ve herşeyi sıfırdan yükledim yani Facebook versiyonu yeni olmalı.

Bende cuma günü aldım telefonu. Cuma günü yükledim facebook u. Cumartesi su koyuverdi. Sildim tekrar yükledim 4 gündür sıkıntı yok. Ayrıca kontratlı telefon hatasını ben bir kere yaptım 2 sene önce tekrar yapmam. Sana geçmiş olsun.

cery
28-08-2012, 09:57
Dead Trigger diye bi oyun var 149 mb indirmelisiniz,harika bi oyun.

Hakan abi aradığın oyun bu olabilir belki.

önceden 3.99 $ fiyatıydı.
bu aralar bedava. kesinlikle indirin.
grafikleri oynanışı 10 üzerinden 25
android platformunda gördüğüm en kaliteli fps.

galaxy note'un büyük ekranıyla da bi farklı oluor. psp den daha güzel diyim.

blackmart alpha'dan da temple run brave indirdim. bi ona bi ona geçiyorum.
işi gücü bıraktım oyunbaz oldum.

şarj dayanmıyor :D

XoR
28-08-2012, 09:59
Koray abi eski ios cu olarak ne dersin girilir mi android e :D

Bence girilir ben çok memnunum :)

Bende cuma günü aldım telefonu. Cuma günü yükledim facebook u. Cumartesi su koyuverdi. Sildim tekrar yükledim 4 gündür sıkıntı yok. Ayrıca kontratlı telefon hatasını ben bir kere yaptım 2 sene önce tekrar yapmam. Sana geçmiş olsun.

Yükliyim bi bakalım :)

Hacı bundan önce iPhone 4 vardı onuda 2 sene kontratlı almıştım sıkıntı olmuyo 2 sene dolunca değiştiriyorum ödeme durumundan memnunum. Ha kredi kartı ile ödemişim ha fatura ile ki fatura ile ödemek bana daha cazip geliyo. :D

Schumi
28-08-2012, 10:02
Ama çok geçiriyorlar telefona be. :D

XoR
28-08-2012, 10:16
Ama çok geçiriyorlar telefona be. :D

Kankacım benim aldığım paket

1000 dk her yön
1000 sms her yön
1 gb internet

Telefon ile birlikte 148 TL

Telefon 1800 liraya geliyor 24 ay sonunda ve sabit fiyat garantisi ile aldım.

Şuanda Türkiye Genpa garantili kayıt kuyut yurtdışı derdi olmayan S3 fiyatı 1700-1800 arası. iPhone 4 home tuşu bozuldu geçen ay verdim servise 3 günde değiştirip geri verdiler garanti kapsamında.

CooLeqenD
28-08-2012, 10:42
Koray abi sorunun cozuldumu abi facebook fotograf yukleme? Bende hic bir sekilde yukliyemiyorum s2 var bendede instagram ise fotoyu kirpiyo anca internetten face e girip yukleniyor resim cok pis uyuz ediyor insani..

matthardy
28-08-2012, 10:46
önceden 3.99 $ fiyatıydı.
bu aralar bedava. kesinlikle indirin.
grafikleri oynanışı 10 üzerinden 25
android platformunda gördüğüm en kaliteli fps.

galaxy note'un büyük ekranıyla da bi farklı oluor. psp den daha güzel diyim.

blackmart alpha'dan da temple run brave indirdim. bi ona bi ona geçiyorum.
işi gücü bıraktım oyunbaz oldum.

şarj dayanmıyor :D

yuh left 4 dead'in telefonda oynanı bu :D

XoR
28-08-2012, 10:49
Koray abi sorunun cozuldumu abi facebook fotograf yukleme? Bende hic bir sekilde yukliyemiyorum s2 var bendede instagram ise fotoyu kirpiyo anca internetten face e girip yukleniyor resim cok pis uyuz ediyor insani..

Şuanda tekrar yüklüyorum yazarım birazdan

XoR
28-08-2012, 11:17
Sorun devam ediyor düzelmedi silip 2 defa tekrar yükledim

morgy_drag
28-08-2012, 11:23
mobil verinin zayıf olduğu durumlarda bende aynı sorunu yasıyorum koray..
hatta kılıtlenıyor kapanmaya zorla gıbı bıseylerde cıkıyor..
ama wifi da hıc yasamadım..

CooLeqenD
28-08-2012, 11:23
Degismez koray abi cok denedim ben olmuyor
.

Wifi veya mobil hic fark etmiyor her turlu yalana bagliyor face resim yukleme.

cery
28-08-2012, 11:41
yuh left 4 dead'in telefonda oynanı bu :D

aynen :D gece karanlığında daha bi zevkli oluyor ::D

XoR
28-08-2012, 11:45
mobil verinin zayıf olduğu durumlarda bende aynı sorunu yasıyorum koray..
hatta kılıtlenıyor kapanmaya zorla gıbı bıseylerde cıkıyor..
ama wifi da hıc yasamadım..

Wifi üzerinden de yüklemiyor.

Şimdi iyice sıçtı Whatsapp'dan fotoğraf gönderip alamıyorum.

mmustu
28-08-2012, 11:46
düşecen cubaaama :D

CooLeqenD
28-08-2012, 11:47
Telefonu kapatıp aç abi düzelebilir, Whatsapp öyle saçmalıyor bazenleri çok saçma ama böyle saçma sorunlar Telefondan soğutuyor niye ios dan buraya geçtim ki dedirtiyor insana..

XoR
28-08-2012, 11:51
Telefonu kapatıp aç abi düzelebilir, Whatsapp öyle saçmalıyor bazenleri çok saçma ama böyle saçma sorunlar Telefondan soğutuyor niye ios dan buraya geçtim ki dedirtiyor insana..

Whatsapp ve Facebook düzgün çalışmazsa benim için bir anlamı kalmaz telefonun :) dur bi kapatıp açayım

Low-Rider
28-08-2012, 12:00
fbook s3'te problemli bu ara,aplikasyondan kaynaklanıyor sanırım

CooLeqenD
28-08-2012, 12:01
Android problemli özgür abi :D Rodajdalar mı nedir bir türlü parçaları cartları curtları oturmuyor yerli yerine :D

cery
28-08-2012, 12:11

facebook uygulaması güncellendi güncelleneli sıkıntılar başladı.
güncellerken android marketteki yorumları okudum kimse memnun değildi.

hızlanmasına hızlandı ama upload sorunu başladı. yeni bi güncelleme ile çözülebilir bu durum sanırım. bende de ara sıra upload sorunu var. 3g den wi-fi ye geçince yüklemeye devam ediyor ama

Dodoo
28-08-2012, 12:35

Evet bende pek memnun değilim.. Daha hiç fotoğraf yükleyemedim :D

initial-D
28-08-2012, 12:37
xperia s te sıkıntı yok :D

Low-Rider
28-08-2012, 13:42
facebook uygulaması güncellendi güncelleneli sıkıntılar başladı.
güncellerken android marketteki yorumları okudum kimse memnun değildi.

hızlanmasına hızlandı ama upload sorunu başladı. yeni bi güncelleme ile çözülebilir bu durum sanırım. bende de ara sıra upload sorunu var. 3g den wi-fi ye geçince yüklemeye devam ediyor ama

Bir güncellemede bozuyor, diğerinde düzeltiyorlar:D

Schumi
28-08-2012, 13:55
Şükür bende sıkıntı yok cumartesiden beri. :)

halilcan9455
28-08-2012, 16:26
huawei ideos x3 kullanan veya bilgi sahibi olan var mı nasıl telefon ?
android le Türkcell T10 ile tanışan birisine T10 dan sonra nasıl gelir ?

tunceR
28-08-2012, 16:47
xperia arc s internet ayarlarını yapabilen var mı avea hattım bitürlü girmiyo bütün ayarları yaptık manuel olarak msj da attom servis ayarları için genede girmiyo nete.. aynı model kullanan var mı aramızda internete bağlanabilen ?

Ahmet Saraçoğlu
28-08-2012, 16:50
Beyler ipad ayarı ; sim kart giren ,Bluetooth kulaklıkla falan telefon özelliği olan android tablet var mı?

yigitblr
28-08-2012, 17:37
xperia arc s internet ayarlarını yapabilen var mı avea hattım bitürlü girmiyo bütün ayarları yaptık manuel olarak msj da attom servis ayarları için genede girmiyo nete.. aynı model kullanan var mı aramızda internete bağlanabilen ?

Bende xperia u var avea kullanıyorum bende de ilk başta internet sorun olmuştu:)
Sonra Avea müşteri servisini aradım halletiler ama size bana yaptırdıklarını söyleyebilirim

Öncelikle Ayarlardan Kablosuz ağ ayarlarına girin
Kablosuz ağ ayarlarından mobil ağlara girin
Mobil ağlardan Erişim noktası adlarına tıklayın
Orada seçenekler tuşuna basın(sağdaki tuş)
Orada karşınıza bir sayfa çıkar orda Ad yazan kısma ' avea internet '
APN ye internet yazın sonra seçeenkler tuşundan kaydedin

benim böyle çözülmüştü şu an sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum

punto_multijet
28-08-2012, 19:03
Beyler ipad ayarı ; sim kart giren ,Bluetooth kulaklıkla falan telefon özelliği olan android tablet var mı?

samsung galaxy tab ;)

Ahmet Saraçoğlu
28-08-2012, 19:46
İPad i aratmayacak bişeyler lazım , yeni asmuşlarsa vss yokmu görüşme özelliği?

meLaNchoLic
28-08-2012, 19:56
samsung galaxy s3 kullanıyorum facebookda sıkıntım yok allaha şükür :D hiçbir uygulamamı yorumları okumadan güncellemiyorum çünkü :D otomatik güncellemeler daima kapalı =)

yigitblr
28-08-2012, 19:58
İyi günler telefona Dead Triggerı indirmek istedim ama telefon ağ bekleniyor da kaldı ilerlemiyor yarım saattir böyle nasıl indirebilirim?

matthardy
28-08-2012, 20:18
note için 4.0.4 geldi diyolar bende güncellemede birşey çıkmıyor????

Low-Rider
28-08-2012, 20:20

4.0.4 temmuz'da gelmiş ama her telefona düşmüyor güncellemeler bazen,seri numaralarıyla alaklı sanırım

4.0.3 çıktığında da hemen indiremiyenler olmuştu

SamMobile Firmware Page (http://www.sammobile.com/firmware/)

buradan indirip kendin flashlıyabilirsin

matthardy
28-08-2012, 20:25
4.0.4 temmuz'da gelmiş ama her telefona düşmüyor güncellemeler bazen,seri numaralarıyla alaklı sanırım

bunların nasıl yapıldığı ilgili hiç bir deneyimim hiç bir bilgim yok.

eninde sonunda gelicekse bekliyelim :)

Low-Rider
28-08-2012, 20:26
Gelicektir ama ne zaman belli olmaz,s2 içinde 4.0.4 çıktı bir çok ülkede ama hala yayınlanmayan ülkelerde var Türkiye de dahil

cery
28-08-2012, 20:27

yaklaşık 1 1.5 aydır kullanıyorum 4.0.4 ü note da.

4.0.3 e göre biraz daha rahatlama var.
ve video izlerken küçültüp videoyu kapatmadan diğer işleri yapmaya olanak sağlıyor. s3 ile gelen özellikti de ismini hatırlayamadım. biraz tarzanca oldu.

güncellemelerimi kies üzerinden yapıyorum hep

matthardy
28-08-2012, 20:28
bana biri kies üzerinden güncellemeyi çıtırdan anlatabilirmi yada bilgi edinceğim yer varmı?

cery
28-08-2012, 20:31
telefonu pc ye bağlıyorsun. kies i açıyorsun. kendi zaten kullanılabilir güncelleme var diyor. şarjın %50 nin üzerinde olması lazım. yoksa kabul etmiyor.

orda yazılanları takip ediyorsun. indiriyor telefona atıyor. sonra telefon reboot yapıyor.
4.0.4 ü kurunca 4 5 tane almanca program da kurmuştu. navigasyon filan vardı da pek kafam yatmadı. sildim hepsin
google play kitaplar diye bi program kaldı. kaldıramadığım. o da e-kitap ile alakalı sanırım

matthardy
28-08-2012, 20:33
telefonu pc ye bağlıyorsun. kies i açıyorsun. kendi zaten kullanılabilir güncelleme var diyor. şarjın %50 nin üzerinde olması lazım. yoksa kabul etmiyor.

orda yazılanları takip ediyorsun. indiriyor telefona atıyor. sonra telefon reboot yapıyor.
4.0.4 ü kurunca 4 5 tane almanca program da kurmuştu. navigasyon filan vardı da pek kafam yatmadı. sildim hepsin
google play kitaplar diye bi program kaldı. kaldıramadığım. o da e-kitap ile alakalı sanırım

:icon_tup: teşekkürler

isyfuat
28-08-2012, 20:41
admin kardesler bı kısayol falan bisey yapsalarya android icin

Low-Rider
28-08-2012, 20:45
admin kardesler bı kısayol falan bisey yapsalarya android icin

masaüstünde basılı tutup kısayolalrdan "yer imi" olarak eklyiebilirsin techturkey'i

en kısa yol bu:)

punto_multijet
28-08-2012, 20:49

ayni anda alinmis 2 note a yaklasik 10gun arayla geldi4.0.4

matthardy
28-08-2012, 20:54
ayni anda alinmis 2 note a yaklasik 10gun arayla geldi4.0.4

eninde sonunda geliyarsa bende beklicem uğraşamicam kies odin modin :ofk:

Low-Rider
28-08-2012, 20:55
bende beklicem uğraşamicam kies odin modin :ofk:

kies'ten korkma yahu:D

samsung'un itunes'u kies.

istern telefondan ister kies üzerinden güncelleme yap farkeden birşey yok.

matthardy
28-08-2012, 21:05
kies'ten korkma yahu:D

samsung'un itunes'u kies.

istern telefondan ister kies üzerinden güncelleme yap farkeden birşey yok.

yapamıyorum desem :D

ben kiesde sadece telden açıp çıkan numarayı browsera yazarak telden resim müzik vs almayı biliyorum.

daha deminde öyle girdim güncelle müncelle demedi bende çıktım gittim :D

blackberryede çok iyidim ya bu samsungta niye böyle balta oldum ben:soru:

Low-Rider
28-08-2012, 21:08
o senin bahsettiğin kies air

kies'in ayır bir programı var birde pc'ye kurrduğun,ona bağlandığın mı direk güncellemeleri kontrol ediyor tek tuşla hallediyorsun:D

matthardy
28-08-2012, 21:14
o senin bahsettiğin kies air

kies'in ayır bir programı var birde pc'ye kurrduğun,ona bağlandığın mı direk güncellemeleri kontrol ediyor tek tuşla hallediyorsun:D

nerden indircem o laneti :D

Low-Rider
28-08-2012, 21:16
Samsung Apps (http://www.samsungapps.com/about/onPc.as)

buradan indirirsin

ama telefondan baktığında güncelleme yok dediyse bu program üzerinde'de çıkmaz

matthardy
28-08-2012, 21:18
Samsung Apps (http://www.samsungapps.com/about/onPc.as)

buradan indirirsin

ama telefondan baktığında güncelleme yok dediyse bu program üzerinde'de çıkmaz

niye uğraşiyoz o zaman :Deli: :D

ben beklim boşver çok teşekkür ederim bana vakit ayırdığın için :Bravoo:

Low-Rider
28-08-2012, 21:22
program ile yedekleme ıvır zıvırda yapabilirsin:D vsvs :D

matthardy
28-08-2012, 21:27
program ile yedekleme ıvır zıvırda yapabilirsin:D vsvs :D

sana ilerde çok sorum olcak lo rider :icon_tup: saolasın :D

morgy_drag
29-08-2012, 08:49
yeri değil belki ama..
bu s3 un ıcınden cıkan..video oynatıcının ıcınde yuklu olan video yu aldığım gun yanlışlıkla silmiştim..
nereden bulabilirz onu yahu..acaip merak ediyorum nasıl birşey olduğunu şimdi :D

volume81
29-08-2012, 11:03
Şirket'in kartlarına çöktüm puanlarla gittim Xperia P aldım daha SIM'i bile takmadan peder geldi el koydu :D

1 hafta 10 güne kalmaz geri alırım :D

XoR
29-08-2012, 11:06
Bu facebook ne zaman düzelecek ya sinirim bozulmaya başladı. Instagram üzerinden face'e fotoğraf atar olduk :D

initial-D
29-08-2012, 12:16
xperia s kullanıp timescape kullanan yada bilen var mı

volume81
29-08-2012, 12:20
xperia s kullanıp timescape kullanan yada bilen var mı

xperia P'de kısa süreli test ettim bugün akşama daha güzel bir şekilde test edicem :)

şuan'a kadar gördüğüm baya hızlı özellikle motorola'nın kini kullandım daha doğrusu kullanamadım çok yavaştı görseller felan o kadar iyi'de değildi ama sony kalitesi belli oluyor :)

kullanışlı ve özellikle sony'nin kendi teması baya güzel olmuş 2.3 işletim sisteminde genelde tüm sorun menü geçişlerinde veya özel app'lerde hıçkırık gibi çok kısa süreli takılmalar vardı sony'de o yok zaten android 4 ile hepsi gitti sony android 4'de daha hızlı olacak gibi :)

CooLeqenD
29-08-2012, 12:42
Bu facebook ne zaman düzelecek ya sinirim bozulmaya başladı. Instagram üzerinden face'e fotoğraf atar olduk :D

Hahaha :D Koray abi birde çektiğin resmi kesiyor üstten sağdan soldan alttan :D O daha kötü eklerken birisini Tag liyemiyorsun o dahada beter :D

CavitS
29-08-2012, 12:57
2.3.4 sürümden 4.0.4 e geçersem menülerde vs. görsel olarak bi değişiklik olur mu?

bir de en önemli mevzu şarj. bir kaç yerde okudum daha az gidiyo diye aslı astarı va rmı?

punto_multijet
29-08-2012, 13:11
2.3.4 sürümden 4.0.4 e geçersem menülerde vs. görsel olarak bi değişiklik olur mu?

bir de en önemli mevzu şarj. bir kaç yerde okudum daha az gidiyo diye aslı astarı va rmı?

gorsel baya farklı. 4.0.4 te sarj problemi duzeltildi sıkıntısız.

CavitS
29-08-2012, 13:19
pek s2 de en kullanışlı sürüm hangisi. pek anladığım şeyler değil ondan soruyorum.

birde ice cream tarzı bişi var sanırım sürüm oda. hangisi daha iyi?

birde çakma seri numaralı telefonları odin diye bi prog. ile güncelliyormuşuz sanırım. onun detaylı anlatamını yapan bir site biliyormusunuz galaxy s2 için.

Low-Rider
29-08-2012, 13:26
pek s2 de en kullanışlı sürüm hangisi. pek anladığım şeyler değil ondan soruyorum.

birde ice cream tarzı bişi var sanırım sürüm oda. hangisi daha iyi?

birde çakma seri numaralı telefonları odin diye bi prog. ile güncelliyormuşuz sanırım. onun detaylı anlatamını yapan bir site biliyormusunuz galaxy s2 için.

yesilcin.com da detaylı bilgiler var

punto_multijet
29-08-2012, 13:27
ice cream zaten android 4.?.? serisi bildigim kadarıyla. ben suanda galaxy note da da htc wildfire s tede 4.0.4 kullanıyorum 2sinde de gayet memnunum.
eger ingilizceniz varsa bence bu işin profları Android Forums & Windows Phone Discussion @ xda-developers (http://forum.xda-developers.com/) bu adreste orda android ile ilgili herseyi bulabilirsiniz.

initial-D
29-08-2012, 15:39
xperia P'de kısa süreli test ettim bugün akşama daha güzel bir şekilde test edicem :)

şuan'a kadar gördüğüm baya hızlı özellikle motorola'nın kini kullandım daha doğrusu kullanamadım çok yavaştı görseller felan o kadar iyi'de değildi ama sony kalitesi belli oluyor :)

kullanışlı ve özellikle sony'nin kendi teması baya güzel olmuş 2.3 işletim sisteminde genelde tüm sorun menü geçişlerinde veya özel app'lerde hıçkırık gibi çok kısa süreli takılmalar vardı sony'de o yok zaten android 4 ile hepsi gitti sony android 4'de daha hızlı olacak gibi :)

eyvallah :)

cevap beklemeden gittim twitterla face i kurdum.veri kullanım kaydınıda aldım.bakalım aşırı internet yemeyecekse kullanırım.güzel gözüküyor.

yalnız fanatiklik falan değilde menü geçişlerinde telefon yağ gibi, s3 bile takılıyor gibi daha doğrusu takılmıyorda sony gibi akamıyor.sonyde çok daha hızlı ekran geçişi olmasına rağmen.

birde timescape de bildirimler ses çıkarmıyor sanırım.sadece ekran uyarısı var kişilerin yanında galiba.

uygulamadan tek farkı her seferinde girmek yerine herşeyi direkt karşında görmek sanırım.face twitter 4sq herşey içiçe direkt ekranda

arfy
30-08-2012, 14:54
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameforge.xmobile.mafia&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5nY W1lZm9yZ2UueG1vYmlsZS5tYWZpYSJd

mafia game adlı oyunu şu sıralar listenin başına aldım... oyun tamamen türkçe bi kere o çok güzel... ücretsiz ... iphone ve android için de mevcuttur... foruma konuda açtık birbirimizi ekleyip mob kurabiliyoruz...

ilgili konu: http://www.techturkey.com/forum/sohbet/131467-mafya-oyunu.html

Ahmet Saraçoğlu
30-08-2012, 15:06
beyler tr girişli ürün almazsak wifi den normal güncelleme yapamıyormuyuz ,, yoksa ben yanlış mı anladım başka bi mevzuyu?

Low-Rider
30-08-2012, 15:33
beyler tr girişli ürün almazsak wifi den normal güncelleme yapamıyormuyuz ,, yoksa ben yanlış mı anladım başka bi mevzuyu?

yaparsın ama uğraşman lazım biraz

yurtdışı ürün alıp,türkiye verisyon yükleyip kies üzerinden güncellenebilri hale getirmen lazım

zor işlemler değil,adım adım anlatılıyor

meLaNchoLic
30-08-2012, 22:50
yaparsın ama uğraşman lazım biraz

yurtdışı ürün alıp,türkiye verisyon yükleyip kies üzerinden güncellenebilri hale getirmen lazım

zor işlemler değil,adım adım anlatılıyor

üzerinde kendi imei si olması lazım ama.. yoksa cooook sıkıntılıymıs öğrendiğim kadarıyla... içindeki EFS dosyasını kaybedersen şebekeden sinyal alamıyormuşsun bidaha.. onun yedeğini falan almak şart..

Low-Rider
30-08-2012, 22:51
üzerinde kendi imei si olması lazım ama.. yoksa cooook sıkıntılıymıs öğrendiğim kadarıyla... içindeki EFS dosyasını kaybedersen şebekeden sinyal alamıyormuşsun bidaha.. onun yedeğini falan almak şart..

dediklerin doğru,ama çözümü yok değil

tekrar imei çakıyorlar düzeliyor

htsipit
30-08-2012, 23:59
viberi yükledim. Şimdi kaldırmak istiyorum kaldırmıyor. :p

Edit: Sonunda kaldırdı. :)

meLaNchoLic
31-08-2012, 01:20

hazır batmandayken yapsammı ki diyomda pek gerek yok gibi şimdilik.. burda imei çakma 5TL 10TL :D

initial-D
31-08-2012, 10:39
bu şekildeyken ekran dokunmatiği çalışıyor :) galaxy s3

http://a1208.hizliresim.com/10/z/cgw0c.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Mehmet Gazihan
31-08-2012, 10:44
ekran sivri bi tasa v.s. denk gelmiş..

Geçmiş olsun..

Benim Desire onlarca defa düşmüştür belki..

matthardy
31-08-2012, 10:47

tele versiyon atarken imei'ni kağıda yazıyor.

elinde versiyon atarken versiyona bişey yapmışlar naapmışlarsa artık :D alet imei soruyor :D

onu yazıon taaaak devam.

bende öyle alınmış bir tane galaxy note var 2.3.6 versiyon.

şimdi 4.0.4 yaptırcam 40 tl istiyorlar.

yahu bide şu jelly bean dalgası note'da gelicekmi?

SULTANOGLU
31-08-2012, 10:50
Offf en korktugum sey devamli telefob dusuren biriym. Gecmis olsun S3 kiminse

XoR
31-08-2012, 11:08
Dusurme korkusuyla Turkcell'den 40 liraya Carbon kilif aldim telefonu tamamen kapliyo. Sert deri üzerine CF kumaş kaplanmış. İlk başta alışması zor olsada sonrasında verdiği güven hissi ile kılıfı tavsiye ederim. Farklı carbon renkleri ve düz deri tipleri var.

http://i1201.photobucket.com/albums/bb342/XooR/20120831_115817.jpg

http://i1201.photobucket.com/albums/bb342/XooR/20120831_115846.jpg

http://i1201.photobucket.com/albums/bb342/XooR/20120831_115751.jpg

SULTANOGLU
31-08-2012, 11:27
Ya bende silikon kilif aldim o baya bir koruyor, ilk basta ekran ciIlmez dikkat ederim falan dedim sonra bir baktim kilcal kilcal cizikler oluyor. Hemen ekran koruyucuda aldim su anda bana gore koruma tam ama su varki cepte tasirken sirvi.bir koseye ekran vururmu diye korkmuyor degilim

Mr.K
31-08-2012, 11:32
alınırmı s3 :D aliyimmi ne diyosunuz yoksa bekliyeyim biraz daha da noteII mi alim ? baydı artık rom bıle atmıyorum sıkıldım enson cıft rom kullandım oda bıktırdı :d

XoR
31-08-2012, 11:34
alınırmı s3 :D aliyimmi ne diyosunuz yoksa bekliyeyim biraz daha da noteII mi alim ? baydı artık rom bıle atmıyorum sıkıldım enson cıft rom kullandım oda bıktırdı :d

Rom atmak ne demek ? :D Ben çok memnunum telefondan facebook fotoğraf yüklememesi dışında :D

SULTANOGLU
31-08-2012, 11:34
Abi 5800 dan S3 e gecen birine soruyorsan cok ama cok net alinir :D tas devrinden jetgil cizgi filmibe transfer olmus gibiyim

SULTANOGLU
31-08-2012, 11:35
Rom atmak ne demek ? :D Ben çok memnunum telefondan facebook fotoğraf yüklememesi dışında :D

Kanka 2 bardak rom iciyorsun. Telefon hizliymis gibi oluyor

matthardy
31-08-2012, 11:37
Kanka 2 bardak rom iciyorsun. Telefon hizliymis gibi oluyor

:D hakan abi tele cebe koyarken ekranı sana bakıcak şekilde cebine at o zmn sivri yere denk gelsende bişe olmuyo note'da test edildi onaylandı

SULTANOGLU
31-08-2012, 11:39
Abi hep oyle koyuyorum korkuma :D

matthardy
31-08-2012, 11:41
Abi hep oyle koyuyorum korkuma :D

yada cüzdanlı kılıf al ;) GALAXY NOTE KILIF''ZENUS EDGE DİARY SERİES'' KAÇMAZ sahibinden.com'da - 96309403 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-galaxy-note-zenus-edge-diary-series-sadece-1-ay-kullanildi-96309403/detay/)

bunun s3 için olanıda var ;)

G_TT_I
31-08-2012, 12:08
galaxy s3'u masaya ekran tarafi altta kalacak sekilde koydugunda sesiz mode alabilen var mi?
Iphone kesin cikiyormus sanirim note 2 ne zaman geliyor?

Low-Rider
31-08-2012, 12:09

Bekle bence note2 al

en güzeli standart valla ya upraşmıyorum bende hiç:D

burada giriş fiyatı 2000+ olur,bosna da nasıl fiyatlar buraya göre?

SULTANOGLU
31-08-2012, 12:11
Onu sensor ayarlarindan yapmak lazim. Ben direk sessize alabiliyorm.

volume81
31-08-2012, 12:19
usd euro vs görebileceğim borsa widget'i varmı bilgiğiniz güzel bişey

borsa app'i indirdim ama gir çık güncelle felan biraz uzun sürüyor :)

Ek olarak Ocean Tower indirdim güzel bir oyun tavsiye ederim :)

XoR
31-08-2012, 12:35
Onu sensor ayarlarindan yapmak lazim. Ben direk sessize alabiliyorm.

Kafasını aşşağı eğince benimkide susuyo otomatik olarak

31-08-2012, 13:00
Samsung Galaxy SII i9100g 4.0.4 Almanya Rom

http://g1208.hizliresim.com/10/z/ch037.png

Fazla kurcalamayınca durum böyle : ) JellyBean'ı bekliyorum şu an için :)

Aps
31-08-2012, 13:03
s3 e yan tarafa dogru acilan kiliftan almistim,pek koruyucu degildi ve cabuk yiprandi,nasil bir kilif alacagima karar veremedim

@sultanoglu,silikon kilifin fotosu var mi acaba ?

SULTANOGLU
31-08-2012, 13:32
Yuklemeyi deniyorum simdi bir dakika

SULTANOGLU
31-08-2012, 13:37
http://db.tt/w85m5dzF

Benim silikon kilif boyle bayada memnunum hatta demin bunu cikarinca telwfon baya bir ince geldi :)) samsung dukkanindan aldim paladiumdan

XoR
31-08-2012, 13:39
Yuklemeyi deniyorum simdi bir dakika

Photobucket kullanırsan sevinirim... (yollu 3 nokta)

Edit gördüm,

Görmez olaydım dantelli don gibiymiş kılıfınız

SULTANOGLU
31-08-2012, 13:42
Dantel seviyoruz :D photo bucketta indirim sporgazetesi :D

Dodoo
31-08-2012, 13:44
Edit gördüm,

Görmez olaydım dantelli don gibiymiş kılıfınız

:D:D

Bende caddedeki kılıfçıların birinden almıştım, ama plastik gibi garip bir maddeden yapılan kısımlarında çatlak gibi şeyler oluştu kapta, götürüp değiştiricem.

Baya uzun süredir kapsız cam koruyucu ile kullanıyorum, kapakta çizikler oluşuyo tabi ama kaplar da çok fazla kalınlaştırıyor :)

XoR
31-08-2012, 13:44
Dantel seviyoruz :D photo bucketta indirim sporgazetesi :D

Telefonda beyazsa kılıf çok uyumlu olmuş

SULTANOGLU
31-08-2012, 13:46
Beyaz telefonum :D cok ciksim beyaz gunes gozluklerimde var

Ahmet Saraçoğlu
31-08-2012, 14:00
Beyler herhangi bı android telefonda , herhangi bi custom romala ;; şöyle 3 4 gün yada fazlası batarya ömrü deneyimi yaşayan arkadas varmı aramızda ???

Dodoo
31-08-2012, 14:23
Beyler herhangi bı android telefonda , herhangi bi custom romala ;; şöyle 3 4 gün yada fazlası batarya ömrü deneyimi yaşayan arkadas varmı aramızda ???

Benim en fazla 2.5 gün dayandı.. Cihaz s3..

Ahmet Saraçoğlu
31-08-2012, 14:25
Standart rom mu ,,pil tasarrufuna dayalı , işlemciyi vss yi kısan bı rom mu?

XoR
31-08-2012, 14:27
Rom'suz S3 kullanmak ile donsuz *** gezdirmek arasındaki fark nedir ?

S3'üm fabrika çıkışı sadece ön camda 2 numara film var. İlla rom atmam gerekiyormu ? Nasıl natılır ne işe yarar ?

Dodoo
31-08-2012, 14:32
Standart rom mu ,,pil tasarrufuna dayalı , işlemciyi vss yi kısan bı rom mu?

Standart rom ile bu şekilde idi.. Ama bu ara nedense pil seviyem patır patır düşüyor, bi el atmak lazım :)

Low-Rider
31-08-2012, 14:33
Rom'suz S3 kullanmak ile donsuz *** gezdirmek arasındaki fark nedir ?

S3'üm fabrika çıkışı sadece ön camda 2 numara film var. İlla rom atmam gerekiyormu ? Nasıl natılır ne işe yarar ?

farklı rom yüklediğin zaman,orjinalinde olmayan bazı kısayollar geliyor tema değişiyor.daha kullanılabilir hale geliyor farklı özellikler ekleniyor

orjinalinde olan buglar falan gideriliyor rom geliştiricisi tarafından

kısaca telefonun orjinal rom'u modifiye ediliyor.

rom sonrası daha performanslı ya da daha az şarj tüketicek şekilde düzenliyebilirsin ayarlarını falan

olmazsa olmaz birşey değil,kişisel tamamen

ben uğraşmayı sevdiğim için uğraştım bir süre şimdi orjinale döndüm

ama telenu root yap kesin,çünkü arka planda çok çalışan gereksiz uygulama var

game hub,social hub vs vs onları etkisiz hale getirebiliyorsun

bunlar gereksiz yere çalışıp ram kullanıyor,internete bağlanıyor falan

google maps'i devre dışı bıraktım mesela çünkü devamlı aktif,devamlı bir internet kullanımı var ve şarja büyük etkisi var.

Ahmet Saraçoğlu
31-08-2012, 14:34
Bı nevi remap :D

İPad den feci memnunum ama bu ara tekrar göz kırpıyorum androide ,, bakalım bakalım noolcak :D

XoR
31-08-2012, 14:39
farklı rom yüklediğin zaman,orjinalinde olmayan bazı kısayollar geliyor tema değişiyor.daha kullanılabilir hale geliyor farklı özellikler ekleniyor

orjinalinde olan buglar falan gideriliyor rom geliştiricisi tarafından

kısaca telefonun orjinal rom'u modifiye ediliyor.

rom sonrası daha performanslı ya da daha az şarj tüketicek şekilde düzenliyebilirsin ayarlarını falan

olmazsa olmaz birşey değil,kişisel tamamen

ben uğraşmayı sevdiğim için uğraştım bir süre şimdi orjinale döndüm

google maps'i devre dışı bıraktım mesela çünkü devamlı aktif,devamlı bir internet kullanımı var ve şarja büyük etkisi var.

Tamam şimdi anladım araba mantığıyla yazılım atılıyor telefona :D

Denk geldiğimizde sen yaparsın hacı ben anlamıyorum Android'den henüz :)

Dodoo

Go'nun task killer falan vb programları ne derece işe yarıyor sence, denedin mi hiç? Ben kullanıyorum ama arka planda güya iptal ettiğim program hala çalışıyo gözükebiliyor..

Root atmadan şu pil ömrüne fayda sağlayacak herhangi bir işlem var mı? Programların internet kullanımını nasıl engelliyoruz :D

Bu arada akşam forzada kapışalım mı :cool: :D

Low-Rider
aynen kısaca remap:D

hallederiz görüştüğümüzde

Low-Rider
31-08-2012, 14:41
Go'nun task killer falan vb programları ne derece işe yarıyor sence, denedin mi hiç? Ben kullanıyorum ama arka planda güya iptal ettiğim program hala çalışıyo gözükebiliyor..

Root atmadan şu pil ömrüne fayda sağlayacak herhangi bir işlem var mı? Programların internet kullanımını nasıl engelliyoruz :D

Bu arada akşam forzada kapışalım mı :cool: :D

advanced task killer kullanıyorum ben,telefonun orjinalinde olmayan sonradan yüklenenleri kapatıyor ama işte google maps,game hub,social hub tarzı hublar ve sistemle entegre çalışan uygulamalar kapatılsada çalışmak zorunda olduğu için tekrar açılıyor

Root atmadan ekstra fayda sağlıcak program yok bence,root'un zararı yok çekinme yapmaktan.

Aynen kapışalım akşam:D

XoR
31-08-2012, 14:47
advanced task killer kullanıyorum ben,telefonun orjinalinde olmayan sonradan yüklenenleri kapatıyor ama işte google maps,game hub,social hub tarzı hublar ve sistemle entegre çalışan uygulamalar kapatılsada çalışmak zorunda olduğu için tekrar açılıyor

Root atmadan ekstra fayda sağlıcak program yok bence,root'un zararı yok çekinme yapmaktan.

Aynen kapışalım akşam:D

Hub'ların hepsini sildim ben yani ana ekranda gözükmüyorlar. Bunlar şimdi benden pil yiyomu yada internet ? Vicıtlar kısmında hepsi kullanmıyorum

XoR
31-08-2012, 14:50
Edvans Task Kilır kurdum şimdi dünya kadar şey çalışıyomuş hepsi kapattı :D ama şimdi yine baktım çalışanlar var bunları nasıl manuel hala getirebiliriz ?

iphone'a göre daha çok nette kalıyo bu alet

Low-Rider
31-08-2012, 14:58
Hub'ların hepsini sildim ben yani ana ekranda gözükmüyorlar. Bunlar şimdi benden pil yiyomu yada internet ? Vicıtlar kısmında hepsi kullanmıyorum
ana ekrandan sildiğin sadece kısayol:D

sistem dosyası olduğu için rootlamadan sildirmez

Edvans Task Kilır kurdum şimdi dünya kadar şey çalışıyomuş hepsi kapattı :D ama şimdi yine baktım çalışanlar var bunları nasıl manuel hala getirebiliriz ?

iphone'a göre daha çok nette kalıyo bu alet

işte dediğim gibi,atıyorum google maps'i kapatır ama o daha sonra yine açılır

ama senin sonradan kurduğun herhangi bir programı kapatır ama açılmaz

advanced task killer ayarlara gir

auto kill level:crazy
auto kill frequency: when screen of
yap

iphone'da giriyordu bu kadar ama böyle detaylı göremiyorduk:D

XoR
31-08-2012, 15:02
ana ekrandan sildiğin sadece kısayol:D

sistem dosyası olduğu için rootlamadan sildirmez

işte dediğim gibi,atıyorum google maps'i kapatır ama o daha sonra yine açılır

ama senin sonradan kurduğun herhangi bir programı kapatır ama açılmaz

advanced task killer ayarlara gir

auto kill level:crazy
auto kill frequency: when screen of
yap

iphone'da giriyordu bu kadar ama böyle detaylı göremiyorduk:D

Level'ı kıreyzi yaptım, otomatik öldürücü sıklığımıda dediğin gibi ayarladım

Ahmet Saraçoğlu
31-08-2012, 15:08
Samsung galaxy tab 10.1 kullanan var mı?((p7500)) İPad den daha geniş ekranli ve en onemlisi telefon özelliği var , yani ikinci bı cihaz taşımama gerek kalmayacak bı alet.Bi senedir İPad kullanıyorum ve surekli yanımda taşıyorum , boyutta bı sorun yok.((musterilere gorsel sumunu icin surekli buyuk ekran bı alet şart.telefon ciddiyetsiz oluyor oyle bı durumda))bluetooth kulaklıkla telefon olarak kullanılır.Ama islemcisi hızı ekrani vss İPad den teknoloji olarak ileri mi geri mi? İPad i aratır mı?
Yine buyuk ekran , İPad den aşağı kalmayacak ve telefon ozellikli ne var piyasada?

meLaNchoLic
31-08-2012, 22:29
galaxy s3 orjinal sistem ile 2 gün 11 saat 32 dk 22sn gördüm şuana kadar :D

XoR
31-08-2012, 22:31
galaxy s3 orjinal sistem ile 2 gün 11 saat 32 dk 22sn gördüm şuana kadar :D

benimki 1 gün zor gidiyo yapmam gereken bi ayar falanmı var acaba ?

CooLeqenD
31-08-2012, 22:32
benimki 1 gün zor gidiyo yapmam gereken bi ayar falanmı var acaba ?

Abi ben çözemiyorum zaten bundan öncede s2 si vardı oda fazla gidiyordu şarjı, aldığı telefonlar fazla ciğerli galiba :hehe:

SiMaO
31-08-2012, 22:37
Galaxy s2 var beyaz,
2.3.4 yüklü
yurt dışından aldım
İMEİ kaydı yaptım (pasaport ile değil başka telefonun imei numarasını aktardık)
en günceli hangisi bilmiyorum ve android ile yeni tanıştım acaba güncellesem iphonedeki gibi kapanma olayı felan olur mu bide nasıl yükseltebilirim..
Teşekkürler

SifirinciMurat
31-08-2012, 22:40
Sony Xperia Mini Pro

https://p.twimg.com/A1VwRAXCcAE28uR.png

doncarlo
31-08-2012, 22:41
Merhaba,yeni konu açmak istemedim ben android destekli bir telefon almak istiyorum bütçem 500-600 lira arası telefonun şarzı kesinlikle 1gün gitmeli ayrıca kamerası vs iyi olursa tadından yenmez.Bu özelliklerde bir android telefon önerirmisiniz bana ?

meLaNchoLic
31-08-2012, 22:50
Sony Xperia Mini Pro

https://p.twimg.com/A1VwRAXCcAE28uR.png

hocam sen bildiğin şarj edip bekleme süresi test etmişsin kullanmamışsınki idle %43 standby %43 :D

SifirinciMurat
31-08-2012, 22:51
arayan oldu da açmadım mı :)

meLaNchoLic
31-08-2012, 22:59
arayan oldu da açmadım mı :)

arayan az demekki :P :D

Mr.K
31-08-2012, 23:21
Bekle bence note2 al

en güzeli standart valla ya upraşmıyorum bende hiç:D

burada giriş fiyatı 2000+ olur,bosna da nasıl fiyatlar buraya göre?

s3 1000tl noteII ne durumda olur bilmiyorum valla.. s2yide 500e alıyo 2.elde alıcam heralde maddiyatımı duzeltırsem oyle dusunuyorum :D

@ s3te sarjı nerdeyse 3gun gıden arkadasa ben ınanmadım kımse kusuruma bakmasın..

orhansah
31-08-2012, 23:27
hoba :)
N7000 Galaxy Note Samsung Cep Telefonu Mağazadan sıfır 1.899 TL - 97900366 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-galaxy-note-2-yalnis-duymadiniz-bahariye-iletismden-97900366/detay?source=promotion_topl)

Dragger
31-08-2012, 23:52
Iphone 3gs sonrası herhalde s3 bana uçak gibi falan gelir :D

meLaNchoLic
01-09-2012, 00:13
Iphone 3gs sonrası herhalde s3 bana uçak gibi falan gelir :D

uçak mı :D UFO gibi gelir valla :D

htsipit
01-09-2012, 00:51
Beyler bir sıkıntım var. Kiesi yükledim fakat bir türlü çalıştıramadım. Aşağıdaki link den ve daha arka sayfalarda verilen linkden indirip yükledim. bu 4. silip yükleyişim. Bir el atın hele neden beceremedim. Yüklemede hiçbir sıkıntı yok. Yüklüyor fakat masaüstündeki simgesine tıkladığımda hiçbir faaliyet yok. Öyle kalıyor yani. :(
En son indirdiğim yer burası:
http://www.samsung.com/tr/support/usefulsoftware/KIES/JSP

Dodoo
01-09-2012, 01:20
@ s3te sarjı nerdeyse 3gun gıden arkadasa ben ınanmadım kımse kusuruma bakmasın..

Banaydı bu sanırım :) Valla kimseye yalan borcum yok, kimse kimseye ooo bak benimki bu kadar gidiyo diye hava atma peşinde de değil.. ekran görüntüsünü kaydetseymişim keşke :)

tool
01-09-2012, 09:36
galaxy s2 icin rom tavsiyesi istiyorum black kernel- yada velibey isimleri cok gecti forumda derdim daha uzun bekleme suresi...

barış_erdal
01-09-2012, 09:42
Merhaba,yeni konu açmak istemedim ben android destekli bir telefon almak istiyorum bütçem 500-600 lira arası telefonun şarzı kesinlikle 1gün gitmeli ayrıca kamerası vs iyi olursa tadından yenmez.Bu özelliklerde bir android telefon önerirmisiniz bana ?

HTC Wildfire S veya Samsung Galaxy Ace öneririm. iki telefonu da 1 yıla yakındır kullanıyorum 3g yi bütün gün kullanmazsan 1 günü geçer. Ace de 3g yi hiç kullanmıyorum günlük ortalama 1 saat konuşmayla 3 gün gidiyor şarjı.

Low-Rider
01-09-2012, 09:51
galaxy s2 icin rom tavsiyesi istiyorum black kernel- yada velibey isimleri cok gecti forumda derdim daha uzun bekleme suresi...

sırf rom-kernel atmayla bitmiyor hocu o işler

farklı ayarlamalar yapman lazım daha uzun bekleme süresi için

tool
01-09-2012, 10:01
sırf rom-kernel atmayla bitmiyor hocu o işler

farklı ayarlamalar yapman lazım daha uzun bekleme süresi için

bunlarin altin paketi falan yokmu: sanami yolliyim yada receteli ilac mi lazim amarello

volume81
01-09-2012, 10:04
xperia P' 2.3.7 kullanıyorum o kadar kusursuz ve güzel ki kıyamıyorum root edip 4'e geçmeye :)

Low-Rider
01-09-2012, 10:05
bunlarin altin paketi falan yokmu: sanami yolliyim yada receteli ilac mi lazim amarello

yok hocu bıraktım bende stok kullanıyorum:D

şirketin yeni taşıdnığı binada 3g çekmiyor bütün gün edge'de telefon,şarj fena gitmeye başladı 3g olmayınca:D

tool
01-09-2012, 10:26
yok hocu bıraktım bende stok kullanıyorum:D

şirketin yeni taşıdnığı binada 3g çekmiyor bütün gün edge'de telefon,şarj fena gitmeye başladı 3g olmayınca:D

google maps'i kaldirayim bari onun yolunu goster ozaman hocubik

Low-Rider
01-09-2012, 12:25
google maps'i kaldirayim bari onun yolunu goster ozaman hocubik

telefonu root yapman gerek

root yaptıktan sonra titanium backup yükleyebilirsin,o programla kaldırabilirsin

root yapmak kolay,nette anlatımları var basit baya.

01-09-2012, 12:33
Custom ROMların çoğunda Simcard kişilerini göstertemedim ben rehberde.O yüzden orjinal ROM'a çevirdim :)

CavitS
01-09-2012, 13:38
Yav hafta sonu vakit varken sunu4.0.4 e yukseltiyim diyorum ama internetten okuyorum hep bilmedigim biseyler cikiyo.

Yurt disi klon imeili s2 yi4.0.4 e yukseltmeyi hic anlamayan, gerizekaliya anlator gibi anlatabilecek var mi :)

matthardy
01-09-2012, 16:39
bütün dünyadaki galaxy note'lar 4.0.4'e geçti.
benim avarel hala bulamıyor güncellemeyi, çıldırcam :Deli:

halilcan9455
01-09-2012, 16:53
daha önce paylaşıldımı bilmiyorum.
telefon Şarjı az gidenler veya performansını arttırmak isteyenler.
Bilgisayarda olduğu gibi telefonlarınızı da overclock edebilirsiniz.
Android Overclock Rehberi ! - ShiftDelete.Net (http://shiftdelete.net/android-overclock-rehberi-33628.html)
bu linkte nasıl yapılacağı yazıyor.
not: Tüm sorumluluk her zaman ki gibi size ait.

bilalMW
01-09-2012, 17:10
benim kaşıntılar başladı beyler şimdi :D bu htc one v'yi stock kullandığım yeter bu melet 4.0 sürüm bunu nasıl root ederim ve güncel sürüm jelly bean yaparım çünkü totoş htc güncellemeyi kesti.

şunu yapsam olur mu ?

http://www.androidcim.com/root-htc-one-x-tek-tusla-root-superuser-yapma-islemi-ayrintili-winmaclinux/

alper_pug
01-09-2012, 17:22
benim kaşıntılar başladı beyler şimdi :D bu htc one v'yi stock kullandığım yeter bu melet 4.0 sürüm bunu nasıl root ederim ve güncel sürüm jelly bean yaparım çünkü totoş htc güncellemeyi kesti.

şunu yapsam olur mu ?

Tek tıkla One X HTC Root ve Superuser yetkisi vermek win, mac, lin | Android ROM, Uygulama, Market, Root, Recovery (http://www.androidcim.com/root-htc-one-x-tek-tusla-root-superuser-yapma-islemi-ayrintili-winmaclinux/)

Banada lazım bu soruların cevabı , öğrenirsen banada haber et kardeş :D

cery
01-09-2012, 23:33
bütün dünyadaki galaxy note'lar 4.0.4'e geçti.
benim avarel hala bulamıyor güncellemeyi, çıldırcam :Deli:

Senin ilacin kies panpa. Samsung sitesinden indir kur. Kablo ile pcye bgla telefonu. Gerisini kies e birek

meLaNchoLic
02-09-2012, 01:26
s3 1000tl noteII ne durumda olur bilmiyorum valla.. s2yide 500e alıyo 2.elde alıcam heralde maddiyatımı duzeltırsem oyle dusunuyorum :D

s3 de aldıgım ekran goruntum.. telefon kapandıktan sonra sarja takıp actım ve dırek goruntu aldım.. durum budur.. http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/293127_136001093208734_119673632_n.jpg

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=136001093208734&set=a.124315931043917.24330.100003965322392&type=3&theater

matthardy
02-09-2012, 19:20
tel menüsünde yazılım güncellemede yeni güncelleme çıkmadığı halde kies'e bağladım yeni sürümü buldu şuna atıyor ;)

geçen kim dedi bana kieste bulmaz diye, çıksın ortaya :D

Low-Rider
02-09-2012, 19:22
ben demiştim ama aynı zamanda kies kurmanı da söylemiştim:D:D

matthardy
02-09-2012, 20:21
ben demiþtim ama ayný zamanda kies kurmaný da söylemiþtim:D:D
Tesekkur ederim kardisim :) 1 saat oldu daha versiyon indirimede %35 :) butun gece kitlendim simdi :)
Daha bunun indirdikten sonra kurmasi vardir , artik sabahlarim :D

vtec26
02-09-2012, 20:28
s3 de aldıgım ekran goruntum.. telefon kapandıktan sonra sarja takıp actım ve dırek goruntu aldım.. durum budur.. http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/293127_136001093208734_119673632_n.jpg

Kemal Çakırs Fotos | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=136001093208734&set=a.124315931043917.24330.100003965322392&type=3&theater)

hücre askıda ile ekranın yeri değişmiş olsaydı 2.5 gün değil 25 saat bile gitmezdi :D
ben de s3 kullanıcısıyım ama görünen o ki telefonunuzu az kullanmışsınız :)

edit: s3 ün bataryası cidden iyi, inanmak için teknosa mediamrkt vb. mağazalardaki s3 ü bulup en son ne zaman şarj etmişler ve kaç saat geçmiş bakabilirler.Ben geçen gün 3gün 20 saattir şarj edilmemiş s3 gördüm :D

meLaNchoLic
02-09-2012, 21:24
hücre askıda ile ekranın yeri değişmiş olsaydı 2.5 gün değil 25 saat bile gitmezdi :D
ben de s3 kullanıcısıyım ama görünen o ki telefonunuzu az kullanmışsınız :)

edit: s3 ün bataryası cidden iyi, inanmak için teknosa mediamrkt vb. mağazalardaki s3 ü bulup en son ne zaman şarj etmişler ve kaç saat geçmiş bakabilirler.Ben geçen gün 3gün 20 saattir şarj edilmemiş s3 gördüm :D

çok fazla telefon görüşmesi yapmıyorum zaten.. sadece internet bağlantısı için wi fi veya 3g yi kullanıcağım zaman açtım.. totalde 3 4 defa konuşmuşumdur... bide %4 falandı yarım saat falan konustum sonra kapandı :D bıraksam %4 le boştayken bi 4 5 saat geçirirdi heralde :D

matthardy
02-09-2012, 21:32
tam 2 saat 10 dakkada kies ile güncelleme yaptık şükür :D
Yarin su sarj isine bakcam.
Eminim hala telefon kaaaliyken alarm calmiyordur.
Ulan akilli telefon dedin alet 3210un yaptini yapamiyor arkadas

urukain
03-09-2012, 19:49
Dikkat acemi androidçi sorusu :D
daha önce hiç android kullanmadım 2. telefon olarak android işletim sistemli bişey almak istiyorum ama genelde hotspot olarak kullanmayı düşünüyorum max 500 bilemedim 600 lira bütçe ayırıcam bu işe. En düşük android 2.3 olmasını istiyorum ama 4.0 olsa tadından yenmez hani :D düşündüğüm telefonlar turkcell t10, t11 veya t20 veya sony ericsson xperia mini sizce ne yapsam kafam çok karıştı yahu sizin önerileriniz nedir veya başka ne tavsiye edersiniz ??

meLaNchoLic
03-09-2012, 23:39
daha önce hiç android kullanmadım 2. telefon olarak android işletim sistemli bişey almak istiyorum ama genelde hotspot olarak kullanmayı düşünüyorum max 500 bilemedim 600 lira bütçe ayırıcam bu işe. En düşük android 2.3 olmasını istiyorum ama 4.0 olsa tadından yenmez hani :D düşündüğüm telefonlar turkcell t10, t11 veya t20 veya sony ericsson xperia mini sizce ne yapsam kafam çok karıştı yahu sizin önerileriniz nedir veya başka ne tavsiye edersiniz ??

tavsiyem şu: bence 1. telefon içinde androide dön :D

urukain
04-09-2012, 07:56
tavsiyem şu: bence 1. telefon içinde androide dön :D

Valla abisi iyi dedinde tam bir dokunmatik ozurluyum tuslu telefon genlerimde var ne yapayim :D bide blackberryimi seviyorum degistirmek istemiyorum :)

halilcan9455
04-09-2012, 08:00

Türkcell T10 dan uzak dur iyi bir tavsiye olur :D

urukain
04-09-2012, 08:08
Türkcell T10 dan uzak dur iyi bir tavsiye olur :D

Tavsiyeniz icin tesekkur ederim :) T11 tam benim aradigim gibide az bi gidim daha cozunurluklu olsa.. abi bildigin tetris oynar gibi oldum teli kullanirken :D

XoR
04-09-2012, 08:17
Mail (hotmail & gmail) ile fotoğraf veya Word & Excel ekli dosya gönderemiyorum sebebini bilen varmı ? Cihaz s3

Şirket mailimide kuramıyorum iPhone'da otomatik kurabilmiştim.

Bu gidişle ben bu s3'e yol veririm :)

Low-Rider
04-09-2012, 08:19
Ben ekli dosya gönderebiliyorum o konuda sıkıntı yok.

Hata mı veriyor hiç mi göndermiyor?

Mail ayarlarını bende bilmiyorum tam(gmail-hotmail dışında), bizim şirkettekiler ayarladı problem olmadan

XoR
04-09-2012, 08:33
Ben ekli dosya gönderebiliyorum o konuda sıkıntı yok.

Hata mı veriyor hiç mi göndermiyor?

Mail ayarlarını bende bilmiyorum tam(gmail-hotmail dışında), bizim şirkettekiler ayarladı problem olmadan

Ekli gönderince iletildi diyip 10 sn sonra postmaster uyarılı iletilemedi mail'i alıyorum. Eksiz gönderince sıkıntı olmuyor. Ek'in boyutuda önemli değil hepsini denedim.

matthardy
04-09-2012, 09:52
abi çıldırcam.

4.0.4 geçtik pil problemini giderdiler diye(galaxy note).
benim şarjım max 16-17 saat gidiyor.

her gece telefonu uçuş moduna alarak şarja takıyorum sabah alıyorum (uçuş moduna almadığım günlerde saat 12de %60'a iniyo).
9da açıyorum akşam 12de %10 yada %12.

ekran en kısıkta bide lan hiç bişe görmüyorum :D
bütün senk kapalı whatsapp hariç.
süper nette gezdimde yok.
saatte bi twit'e bide face bakarım bu.

lanet olsun ya telefonun kıçını prizemi bağlayıp gezcez ???

Yada 3g'yi kapasammı la?

Eqemen
04-09-2012, 18:37
oyun önerirmisiniz bagımlılık yapan. Cihaz:Galaxy R

CooLeqenD
04-09-2012, 19:34
abi çıldırcam.

4.0.4 geçtik pil problemini giderdiler diye(galaxy note).
benim şarjım max 16-17 saat gidiyor.

her gece telefonu uçuş moduna alarak şarja takıyorum sabah alıyorum (uçuş moduna almadığım günlerde saat 12de %60'a iniyo).
9da açıyorum akşam 12de %10 yada %12.

ekran en kısıkta bide lan hiç bişe görmüyorum :D
bütün senk kapalı whatsapp hariç.
süper nette gezdimde yok.
saatte bi twit'e bide face bakarım bu.

lanet olsun ya telefonun kıçını prizemi bağlayıp gezcez ???

Yada 3g'yi kapasammı la?

Apple' a kafa tutmayı biliyorlar ya ilk önce gitsinlerde şu telefonların salakça şarj yeme problemlerini çözsünler. Dünya kadar para veriyoruz telefonun şarjı az gitsin diye bütün özelliklerini kısıyoruz hiç bir şeyinden yararlanamıyoruz. 2G ile dolaşıyorum şarj gitmesin diye cebimde bile 600hp arabanın benzin ibresi gibi iniyor namussuz.. Bıktırıyor kendinden..

matthardy
04-09-2012, 20:01
Apple' a kafa tutmayı biliyorlar ya ilk önce gitsinlerde şu telefonların salakça şarj yeme problemlerini çözsünler. Dünya kadar para veriyoruz telefonun şarjı az gitsin diye bütün özelliklerini kısıyoruz hiç bir şeyinden yararlanamıyoruz. 2G ile dolaşıyorum şarj gitmesin diye cebimde bile 600hp arabanın benzin ibresi gibi iniyor namussuz.. Bıktırıyor kendinden..

ah senin canını yiyim bütün duygularıma tercüman oldun :D

kardeşim bu telefona bu kadar özellik koydunuz ama şarjı bir gün gitmesi için herşeyi kapatmak zorundaysak bu özellikleri niye koydunuz ?

televizyon gibi teli cebimde taşıyom 3g kapalı senk kapalı bu ne la ?

CooLeqenD
04-09-2012, 20:03
Bende herşey kapalı, sözde S2 kullanıyorum. ORJ Rom' u bile değiştirdim şarjı az gitsin diye şimdide facebook bozuldu resim upluad edemiyorum orjinale bile dönsem olmuyor hiç bir şekilde. 3310' lar varken millet şarj aletinin nerede olduğunu unutuyordu bunlarla yanımızda taşıyoruz ya biterse diye..

matthardy
04-09-2012, 20:04
Bende herşey kapalı, sözde S2 kullanıyorum. ORJ Rom' u bile değiştirdim şarjı az gitsin diye şimdide facebook bozuldu resim upluad edemiyorum orjinale bile dönsem olmuyor hiç bir şekilde. 3310' lar varken millet şarj aletinin nerede olduğunu unutuyordu bunlarla yanımızda taşıyoruz ya biterse diye..

facete genel bir problem var bugun yarın güncelleme gelir düzelir.

ben turkcellden şarjlı kap aldım artık.
ondada 3000mah pil var diye 0dan 100e kadar edemiyo nasıl iş anlamadım.
bide 140 tl para verdim o dalgaya

Schumi
04-09-2012, 22:00
facete genel bir problem var bugun yarın güncelleme gelir düzelir.

ben turkcellden şarjlı kap aldım artık.
ondada 3000mah pil var diye 0dan 100e kadar edemiyo nasıl iş anlamadım.
bide 140 tl para verdim o dalgaya

Orjinal pilinde bir enayilik olmasın senin ? Note sahibi müşterim var kendisi sürekli kalem ile felan not alır email felan filan. Hatta almanyaya giderken ne usb ne şarj kablosu almayı unutmuş. 30 saat gitmiş şarjı günü birlik almanya seyahati boyunca.

matthardy
04-09-2012, 22:20
Orjinal pilinde bir enayilik olmasın senin ? Note sahibi müşterim var kendisi sürekli kalem ile felan not alır email felan filan. Hatta almanyaya giderken ne usb ne şarj kablosu almayı unutmuş. 30 saat gitmiş şarjı günü birlik almanya seyahati boyunca.

valla sanmıyorum bi enayilik olcanı cihazı turkcelldem aldım çünkü.

ama şu şarj eden kılıfların pili mala bağladığını duymuştum,

o kılıf 10 kere falan kullandım acaba o yapmış olmasın???

2g 'de ilk günüm suan 13 saatte ve %32de versiyonda 4.0.4

CooLeqenD
05-09-2012, 12:05

Ney 30 Saat mi ? Şuayb abi benim telefonum o kadar gitsin öpüp başımın üzerinde gezdiririm :D Okunup üflenmiştir abi o Note haha :D

Low-Rider
05-09-2012, 12:37
Yahu öyle bir yazıyorsunuz ki sanki samsung dışında ki telefonların şarjı 4gün gidiyor

Iphone'un kullanıma bağlı olarak şarjını s2'den hiç farkı yok.İphone'u da sabah evden full çıkıp akşam şarja takardım, s2'de aynı şekilde.

Özellikler gelişiyor ama hala yüksek kapasiteli pil kullanmıyorlar.Note2'de 3100mah pil var.O pilin ömrü çok iyi olur diye düşünüyorum.

Onun dışında bu tür telefonların ortalama yoğun kullanımları sonucu gideceği max 1 gündür.,yapacak birşey yok.Kullanmayın en güzeli:)

İnternette ki yorumlara takılmayın,çok adam var bütün gün oyun oynuyorum whatsapp giriyorum şu bu elimden düşmüyor 2gün gidiyor diyorlar.Yalan başka birşey değil.

CooLeqenD
05-09-2012, 12:39
Ya özgür abi, iPhone kullanırken bizler hiç bir özellik kısmadan 1 gün gitmiyorlarmıydı ? O şekil gidiyorlardı, bu telefonda hiç bir özelliğini kısmayalım tam ışık ekran 2G değilde 3G olsun arkada facebook twitter mail whatsapp şarja bakıyorum gidişine peynir ekmek gibi gidiyor abim be kısıyoruz ediyoruzda normale dönüyor :) Normalde değilde normal işte :)

matthardy
05-09-2012, 14:39
bugun hep 2g'de gezdim 3g ilede öyle arada süper fark yok.
ağır asılıyorum whatsapp twıt şu bu 7 saattir açık tel şaun %68de ;)

acep note 2 çıkınca onun pili note'a uyarmı?

ENGean
05-09-2012, 15:00
şuanda telefonum servıste oldugu ıcın 20 gundur samsung tablet kullanıyorum, ara ara oyun ve ara ara nete giriyorum. cok net 2 gün gidiyor.

bnde noramlde htc sensatıon war 1,5 gıdıyodu o da
arkdsımda one x war 15 saat ancak gıdıyor :D
s2-s3 de 1 gun ortalama :)

XoR
05-09-2012, 15:54
Ortalama kullanım ile şuanda s3 ile 36 saat süreyi yakaladım. Sadece wifi kapalı ihtiyacım olduğunda açıyorum. Ekran ortanın bi tık altında. Oyun oynamaya zaten vakit yok face whatsapp mail bakıyorum.

Gps'de kapalı, yüz takibide.

Day Walker
05-09-2012, 16:27
500 hp araban var gaza basmıyosun bu ne be :D telefonun var herşey kapalı pehhh :D

CooLeqenD
05-09-2012, 16:32
500 hp araban var gaza basmıyosun bu ne be :D telefonun var herşey kapalı pehhh :D

Burası TR abicim benzin çok pahallı :hehe: Android duy sesimi ADAM ol ADAM ! Hakkını ver şu cihazların hakkını, hayal mahsulusun hayal haayal.

meLaNchoLic
05-09-2012, 23:40
bugun sabah 10 gibi telefonu sarjdan alıp işe gittim.. yolda müzik dinlerim gidip gelirken ortalama 75 dk sürer gidiş geliş.. iş yerinde kontuarda müzik dinledim ortalama 1 saat.. 5 6 sefer tel. görüşmesi yaptım.. yarım saatte bir face-whatsapp-twitter ve 4square kontrolü yaparım genelde.. eve geldiğimden beride 1 saattir whatsappdan yazısıyorum ve evdeyken hep wifi acıktır.. şuanda 16 saatte %33 e düştü.. S3...

matthardy
06-09-2012, 00:15
bugun sabah 10 gibi telefonu sarjdan alıp işe gittim.. yolda müzik dinlerim gidip gelirken ortalama 75 dk sürer gidiş geliş.. iş yerinde kontuarda müzik dinledim ortalama 1 saat.. 5 6 sefer tel. görüşmesi yaptım.. yarım saatte bir face-whatsapp-twitter ve 4square kontrolü yaparım genelde.. eve geldiğimden beride 1 saattir whatsappdan yazısıyorum ve evdeyken hep wifi acıktır.. şuanda 16 saatte %33 e düştü.. S3...

ulan note'ta bunları yapsak 4 kere şarja takardık :D

2gmi 3mi şebeken ?

punto_multijet
06-09-2012, 07:46
galaxy note butun gun iş yerindeyken wifi acık aksamlarıda evde az biraz internet 2 gunden biraz fazla gidiyor esimin tlf 3g kapalı

Low-Rider
06-09-2012, 09:05

2gmi 3mi şebeken ?

sen daha önceden pil performansından memnundun sanki yanlış mı hatırlıyorum?

XoR
06-09-2012, 09:07
Bugün 3g'yi kapatmayı öğrendim ve kapattım :) bakalım ne kadar fark edecek.

XoR
06-09-2012, 16:00
Bugün 3g'yi kapatmayı öğrendim ve kapattım :) bakalım ne kadar fark edecek.

Sabah 7'de şarjdan aldım. Tüm ofis içindeydim 3g ve wifi full kapalı. Ara ara whatsapp, face bakındım sürekli mail trafiği oldu. 10 defa falan konuştum. Şokdayım :D

Saat 17:00 ve şarjım %85 :) abi götümü yiyim ayağı yapma diyenlere sikrin şat yollayabilirim :)

Low-Rider
06-09-2012, 16:04
Sabah 7'de şarjdan aldım. Tüm ofis içindeydim 3g ve wifi full kapalı. Ara ara whatsapp, face bakındım sürekli mail trafiği oldu. 10 defa falan konuştum. Şokdayım :D

Saat 17:00 ve şarjım %85 :) abi götümü yiyim ayağı yapma diyenlere sikrin şat yollayabilirim :)

Gayet normal hacı.

Daha önce de yazmıştım, şirketin yeni taşındığı yerde 3g çekmiyor wifi kullanmıyorum şirkette sadece evde bağlı, onun dışında normal whatsapp kullanımı.

Bu hafta başı test ettim 38saat gitti şarja takarken %10'du,2saat daha giderdi o %10

XoR
06-09-2012, 16:05
Gayet normal hacı.

Daha önce de yazmıştım, şirketin yeni taşındığı yerde 3g çekmiyor wifi kullanmıyorum şirkette sadece evde bağlı, onun dışında normal whatsapp kullanımı.

Bu hafta başı test ettim 38saat gitti şarja takarken %10'du,2saat daha giderdi o %10

iPhone'dan sonra garip geliyor hergün şarja takmamak :D

Day Walker
06-09-2012, 16:09
Terbiyesizler :D

XoR
06-09-2012, 16:24
Terbiyesizler :D

Hacı kulak arkası şarj cihazı çıkmış aypon için al bitanede orda taşı :D

Low-Rider
06-09-2012, 16:24

eauhauhaeuh çok iyi:D

XoR
06-09-2012, 16:25

Olm adam bize bi geliyo her yerinden şarj aleti çıkıyo :D

Day Walker
06-09-2012, 16:26

hacı bende kapasam herşeyi benimde gider ama benim şarj zaten 16 saat gidiyo :D

sabah 07:00 çıkarıyorum gece yatarken takıyorum hee instagramda çok takılırsam 6 saatte bitiyo :D

Day Walker
06-09-2012, 16:27
Olm adam bize bi geliyo her yerinden şarj aleti çıkıyo :D

bu sefer şarjlı geldim amk senin internet yüzünden bütün şarjım bitti :D o nebiçim internet :D

Low-Rider
06-09-2012, 16:28
hacı bende kapasam herşeyi benimde gider ama benim şarj zaten 16 saat gidiyo :D

sabah 07:00 çıkarıyorum gece yatarken takıyorum hee instagramda çok takılırsam 6 saatte bitiyo :D

hiç bir şey kapatmadan iphone ile aynı ya,o konuda sıkıntı olmuyor tek farkı şarj problemi olmuyor uyan bir alet bulunuyor illa:D

Day Walker
06-09-2012, 16:56
hiç bir şey kapatmadan iphone ile aynı ya,o konuda sıkıntı olmuyor tek farkı şarj problemi olmuyor uyan bir alet bulunuyor illa:D

Haci evde iste cantamda kablo ve arac sarji ve priz basligi mevcut :D

XoR
06-09-2012, 17:02
Saat 18:00 %82 oldu :(

:D

Dragger
06-09-2012, 20:42
Ben de ısrarlara dayanamayıp S3 kervanına katıldım vatana millete hayırlı olsun :D

İnşallah İphone 5 güzel yapamaz ibneler de pişman olmayız :p

matthardy
06-09-2012, 20:46
sen daha önceden pil performansından memnundun sanki yanlış mı hatırlıyorum?

kanki ne zaman versiyon 4'lü sayılara geçtik bizim alet bitti.
2.3 küsürken daha iyidi hem performans hemde görsel olarak,şimdi kesinlikle daha hızlı ozaman böle nasıl diyim tartışmasız straight'di yani :D

Low-Rider
06-09-2012, 21:36
Ben de ısrarlara dayanamayıp S3 kervanına katıldım vatana millete hayırlı olsun :D

İnşallah İphone 5 güzel yapamaz ibneler de pişman olmayız :p

pişman olmassın;)

kanki ne zaman versiyon 4'lü sayılara geçtik bizim alet bitti.
2.3 küsürken daha iyidi hem performans hemde görsel olarak,şimdi kesinlikle daha hızlı ozaman böle nasıl diyim tartışmasız straight'di yani :D

Çok zorlanıyorsan bundan al taşırsın yanında.

Benim genelde sıkıntı olmuyor, hsonu çok yoğun kullanıyorum onda da araba şarjı falan kurtarıyor.

Sony Mini Şarj Aleti CP-ELS - Telefon - Hepsiburada.com (http://www.hepsiburada.com/liste/sony-mini-sarj-aleti-cp-els/productDetails.aspx?productId=telsarjminisony&categoryId=16113)

matthardy
06-09-2012, 23:24
pişman olmassın;)

Çok zorlanıyorsan bundan al taşırsın yanında.

Benim genelde sıkıntı olmuyor, hsonu çok yoğun kullanıyorum onda da araba şarjı falan kurtarıyor.

Sony Mini Şarj Aleti CP-ELS - Telefon - Hepsiburada.com (http://www.hepsiburada.com/liste/sony-mini-sarj-aleti-cp-els/productDetails.aspx?productId=telsarjminisony&categoryId=16113)

bendede turckcellden alınma şarjlı kap var cok para verdım hem :D

ama ona takıncada bısey farkettım deilimki gun ıcınde şarjım %10 o aletı taktım %80 e kadar dolduruyor,onuda bitiriyorum.

sonra prizden teli şarj ediyorum. prizden ettim şarjla normalde 16 saat gidiyorsa bu sefer 10 saat gidiyor.

zaten o şarjlı kılıfların teli mal ettini bi yerde okumustum

Dou
06-09-2012, 23:28
cihaza rom yüklemeye çalışıyorum ama tam yüklerken

signature verification failed hatası alıyorum

galaxy s3 cihazım

yardım plz :)

Low-Rider
07-09-2012, 07:58
bendede turckcellden alınma şarjlı kap var cok para verdım hem :D

ama ona takıncada bısey farkettım deilimki gun ıcınde şarjım %10 o aletı taktım %80 e kadar dolduruyor,onuda bitiriyorum.

sonra prizden teli şarj ediyorum. prizden ettim şarjla normalde 16 saat gidiyorsa bu sefer 10 saat gidiyor.

zaten o şarjlı kılıfların teli mal ettini bi yerde okumustum

Sony'nin pilinin problem yaşatıcağını düşünmüyorum ama şöyle söyliyim, her zaman usb'den ettiğin şarj prizden ettiğine göre çok daha az gidiyor.

Harici pillerde usb'den şarj mantığında olduğu için az gitmesi normal, ama günü kurtarmaya yetiyor.

Low-Rider
07-09-2012, 07:59

galaxy s3 cihazım

Farklı bir rom'mu yüklüyorsun yoksa kies üzerinden falan mı yapıyorsun?

Kies'ten alıyorsan bu uyarıyı güncellemeyi dene kies'i.

powERS
07-09-2012, 08:09
hacılar ben tablete netten resim indiremiyorum başarısız diyor nedir bunun sorunu bilen varmı nasıl cozerız ?

SULTANOGLU
07-09-2012, 08:22
Real racing 2 yi indirdim bayaaa iyi yavvv :))

punto_multijet
07-09-2012, 08:38
Sony'nin pilinin problem yaşatıcağını düşünmüyorum ama şöyle söyliyim, her zaman usb'den ettiğin şarj prizden ettiğine göre çok daha az gidiyor.

Harici pillerde usb'den şarj mantığında olduğu için az gitmesi normal, ama günü kurtarmaya yetiyor.

Sony CP-A2LS bu cihaz super bence tavsiye ederim direk prizden sarj oluyor gibi sarj ediyor tek telefonu veya aynı anda 2 tlfnu usbden sarj ediyor gibi edebiliyor. pilde 4000mAh lik

Low-Rider
07-09-2012, 09:01
Sony CP-A2LS bu cihaz super bence tavsiye ederim direk prizden sarj oluyor gibi sarj ediyor tek telefonu veya aynı anda 2 tlfnu usbden sarj ediyor gibi edebiliyor. pilde 4000mAh lik

Satılsa burada alacazda yok:D

matthardy
07-09-2012, 09:35

zaten bende bıraktım artık nede olsa illa gün içinde şarja takıcam..

3g açık bütün senkler açık parlaklık en sonda...

bundan sonra artık .... değil :D

bari bütün özellikleri kullanım yav :D

http://www.akakce.com/sarj-cihazi/en-ucuz-sony-cp-a2ls-fiyati,765766.html

punto_multijet
07-09-2012, 09:39

var ya btsony de 89 tl hatta 4gb kart hediyeliymiş. yedek pilim olmadıgından almadım daha ama fiyat olarakta gayet ii bence

Low-Rider
07-09-2012, 09:40
aa varmış valla,görmemişim demek.

alıp arabaya koymak lazım

meLaNchoLic
07-09-2012, 09:52

2gmi 3mi şebeken ?

tabiki 3g :D 2g ye alınca whatsapp facebook vs. güncellemeleri gelmiyo zamanında :D

sametozt
07-09-2012, 09:53
Galaxy s2 kullanıyorum.İnternetim sürekli açık.3g otomatikte duruyor.Veri kullanımında en yüksek olan android os 27 ağustos - 7 eylül arasında 263 mb ı yemiş.İnternetim sınırsız sıkıntı yok ama bu rakam biraz fazla değil mi ?

Luc
07-09-2012, 09:56

galaxy s3 cihazım

andoridsoul'u takip etmeni oneriirm. Step by step anlatim mevcut. Guncel rom'larla birlikte. Eger custom yukluyorsan tabi KIEs harici.

XoR
07-09-2012, 11:36
Saat 18:00 %82 oldu :(

:D

1 gün 5 saat olmuş şarjdan çıkartalı.

Şuanda pil %45 aynı şekilde dünkü gibi kullanıyorum. Üstüne birde dün gece 45 dk yurtdışından gelen bir telefon görüşmem oldu.

Şarj aynı şekilde bugünde geceye kadar giderse harika olacak :)

XoR
07-09-2012, 16:31
Saat 17:30 itibariyle pil seviyesi %34 tüm öğleden sonra ofis dışındaydım ara ara navigasyon kullanımı, genel facebook whatsapp kullanımı.

cery
07-09-2012, 16:37
gündüz eczanede şarja takıyorum.
17 gibi çıkarıyorum. 1 saat yol ile eve gidiyorum. ekranı açtığımda %100 gösteriyor

40 dakka kadar temple run takılıyorum %95 ila 90 arasına iniyor.

dışarı çıkıyorum. şarj düşmanı bi arkadaş var. 2 3 saat takılıyor. arkadaşlardan ayrılırken %50 civarlarında oluyor.

evde 2 saat kadar facebook whatsapp temple run ve death trigger takılıyorum. % 20 ile %10 arası bi seviyeye iniyor.

sabah kalktığımda %7 civarı oluyor.

eczaneye geldiğimde %5 lerde şarja takıyorum.

günlük planım bu şekilde :D

Galaxy Note 4.0.4
24 saat Wi-Fi açık
2G ye alma olayını bilmiyorum. orijinali nasıl duruyorsa o :D

meLaNchoLic
09-09-2012, 11:10
Galaxy serisi candir :D o degilde gecen arkadasa s3 aldim dedim.. audi s3 anladi kamil :D

sametozt
09-09-2012, 13:08
Galaxy s2 kullanıyorum.İnternetim sürekli açık.3g otomatikte duruyor.Veri kullanımında en yüksek olan android os 27 ağustos - 7 eylül arasında 263 mb ı yemiş.İnternetim sınırsız sıkıntı yok ama bu rakam biraz fazla değil mi ?

Yazmıştım ama arada kaynamış sanırım.Sebebi ne olabilir ?

meLaNchoLic
10-09-2012, 10:05

mobili sürekli açık tutuyorum demişsin.. task killer programlarından kullanmanı öneririm.. uygulamaların acık kaldıkca otomatik güncellemede açıksa sürekli güncelleme yapar veri alış verişi trafiği bitmez.. task killer tarzı bişi kullan uygulamaları kapat market ayarlarına gir otomatik güncelleştirmeleride kapat birazcık düzelir..

initial-D
10-09-2012, 10:29

xperia s te 120 mb yemiş benim 1 aylık dilimde

Yigit-Y
10-09-2012, 10:33
xperia U kullanıyorum bu lanet telefonun 4gb lik hafıza olayını yükseltebiliyormuyuz bilgisi olan varmidur?

XoR
10-09-2012, 10:41
25 Ağu - 10 Eylül 355 mb harcamış S3

Ama başlarda gereksiz kullanımlarım çok oldu download hızını ölçücem derken dünya kadar app çektim 3g'den :) 25 Eylül - 25 Ekim periyodunda kesin kullanım bilgilerime ulaşıcam

lncdlt
10-09-2012, 11:12
bir ricam var buradaki bu islerden daha cok anlayan arkadaslardan.
kendime bir galaxy nexus almistim, onu kardesime verdim cok istedigi icin, ben galaxy ace aldim.
ama bu dahili hafiza yetersizligi beni oldurecek.
simdi s3 kafami kurcaliyor, ama bir telefon manyagi degilim (yani navigasyon,whatsapp, facebook, facebook mesenger kullanirim + 3 tane mailimi telefondan kontrol ederim) arasira da oyun oynarim ama cok nadir. dolayisi ile millet s3 senin neyine yazik parana tarzi laflar etti. bende gittim s2 yi kurcaladim hosuma gitti.
simdi s2 ile s3 arasinda fiyat farkina degecek kadar bir fark varmidir? bunu ogrenmek istiyorum.
yardim edecek olanlara simdiden tesekkurler.
tabi telefonumu degistirmemin bir nedeni de, ara sira ace in kitlenmesi (3 maile mail dustugunde vs).

yigitblr
10-09-2012, 11:33
xperia U kullanıyorum bu lanet telefonun 4gb lik hafıza olayını yükseltebiliyormuyuz bilgisi olan varmidur?

bende u kullanıyorum
Hafıza yükseltiliyor fakat garanti dışı kalır cihaz yani yetkili serviste değilde telefoncularda yapılıyormuş
buraya bakmanızı öneririm burada konusu geçmişti ama bulamadım:
Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi (http://forum.donanimhaber.com/m_62067282/mpage_1/f_/key_//tm.htm)

matthardy
10-09-2012, 11:33
millet şaşırmıs zaten s2'ye 900 1000tl para istiyor.
doğubankta 1250 tlye s3 var.
arada 250 tl oynuyor çok büyük bir fark değil.
250 tl için gidipte 3 yıllık cihaz almaya gerek yok

BU ARADA : 1280 x 800 piksellik Galaxy Note'tan daha düşük ekran çözünürlüğü sunan Galaxy Note 2, 1280 x 720 piksellik PenTile tabanlı Super AMOLED HD ekran ile geliyor. 5.5 inçlik ekran, PPİ değerleri bakımından ilk Galaxy Note'dan daha düşük özelliklere sahip.

olay kestt cevo :D

cery
10-09-2012, 11:40
note candır :D
dizayn olarak da note, note2 den daha kaliteli duruyor

matthardy
10-09-2012, 11:46
note candır :D
dizayn olarak da note, note2 den daha kaliteli duruyor

bencede +1

bu arada alıntıdır ;

Galaxy S2 ve Note için Jelly Bean Onaylandı
Samsung Galaxy S2 ve Galaxy Note için Jelly Bean güncellemesi testleri geçti ve başarıyla onaylandı.
Galaxy S2 ve Note kullanıcılarına da Jelly Bean gelecek.
17/08/2012 19:00

Samsung Galaxy Note ve Galaxy S2 için Samsung'un Jelly Bean güncellemesi için çalıştığını duyurmuştuk.
Büyük ihtimalle testleri geçmesi beklenen telefonlar, nihayet testleri tamamladılar ve başarıyla Jelly Bean'i çalıştırdılar.
Samsung'un resmi olmayan blog sayfası sammobile.com, Galaxy S2 ve Galaxy Note için test çalışmalarının sona erdiğini ve testlerin başarılı sonuçlandığını duyurdu.
Samsung tahminlere göre 29 Ağustos'ta Android 4.1.1 Jelly Bean güncellemesini Galaxy S3'e verecek.
Galaxy S3'ten sonra Eylül sonu Ekim başı gibi Galaxy S2 ve Note'ta Android 4.1.1 Jelly Bean'e güncellenecek.

Bu güncellemelerden sonra Samsung, üst seviye ürünlerini Jelly Bean'e güncellemiş olacak.

lncdlt
10-09-2012, 11:56

BU ARADA : 1280 x 800 piksellik Galaxy Note'tan daha düşük ekran çözünürlüğü sunan Galaxy Note 2, 1280 x 720 piksellik PenTile tabanlı Super AMOLED HD ekran ile geliyor. 5.5 inçlik ekran, PPİ değerleri bakımından ilk Galaxy Note'dan daha düşük özelliklere sahip.

soyle bir soru sorayim o zaman
ben yurtdisindayim
burda s2 370 eur
s3 570 eur

aradaki farka degermi degmezmi?

matthardy
10-09-2012, 12:02
ben yurtdisindayim
burda s2 370 eur
s3 570 eur

kesinlikle değer :icon_tup:

Schumi
10-09-2012, 12:03
ben yurtdisindayim
burda s2 370 eur
s3 570 eur

Kesinlikle Değer

Low-Rider
10-09-2012, 12:04
Arada ki farka değer,s3 alma imkanın varsa düşünmeden al.

SiMaO
10-09-2012, 13:02

Ne kullanıyorsun sen koray abi ya :D
Bende s2 var 1 gün dayanmıyor 3g wifi açarsam hele 2-3 saat face takılırsam şarj yarıya iniyor 1 günü tamamlıyamıyorum :S

lncdlt
10-09-2012, 13:10
ok o zaman tesekkur ediyorum
s3 icin detayl fiyat arastirmasina basliyorum

SifirinciMurat
10-09-2012, 13:45

Note1 ve Note2'nin piksel başına altpiksel sayılarını biliyor musun?

matthardy
10-09-2012, 13:54
Note1 ve Note2'nin piksel başına altpiksel sayılarını biliyor musun?

bumu

GALAXY NOTE 2
720 x 1280 pixels, 5.5 inches (~267 ppi pixel density)

GALAXY NOTE
800 x 1280 pixels, 5.3 inches (~285 ppi pixel density)

SifirinciMurat
10-09-2012, 13:55
bumu

GALAXY NOTE 2
720 x 1280 pixels, 5.5 inches (~267 ppi pixel density)

GALAXY NOTE
800 x 1280 pixels, 5.3 inches (~285 ppi pixel density)

Samsung Galaxy Note II preview: First look - GSMArena.com (http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_ii_n7100-review-806p2.php)

matthardy
10-09-2012, 13:59
Samsung Galaxy Note II preview: First look - GSMArena.com (http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_ii_n7100-review-806p2.php)

Samsung Galaxy Note 2 Ön İnceleme - ShiftDelete.Net (http://shiftdelete.net/samsung-galaxy-note-2-on-inceleme-39582.html)

sametozt
10-09-2012, 14:00
mobili sürekli açık tutuyorum demişsin.. task killer programlarından kullanmanı öneririm.. uygulamaların acık kaldıkca otomatik güncellemede açıksa sürekli güncelleme yapar veri alış verişi trafiği bitmez.. task killer tarzı bişi kullan uygulamaları kapat market ayarlarına gir otomatik güncelleştirmeleride kapat birazcık düzelir..

Task killer tarzı programları denedim ama ayarlarından mıdır neden bilmiyorum programları başarılı bir şekilde kullanamadım.Otomatik güncellemem de kapalı ilk alındığı günden beri.Bakalım öteki ay da gözlemlicem

SifirinciMurat
10-09-2012, 14:15
Samsung Galaxy Note 2 Ön İnceleme - ShiftDelete.Net (http://shiftdelete.net/samsung-galaxy-note-2-on-inceleme-39582.html)

Verdiğim linke tıklayıp bakmamışsın bile. Çözünürlükten veya cm'ye düşen piksel sayısından bahsetmiyorum. Her bir pikseli oluşturan kaç alt piksel var onları karşılaştır sadece. Verdiğim linke tıklayıp sayfanın sonuna in, hangi ekran daha iyi açıkça görülüyor. 16:10 değil 16:9 diye tü kaka değil. Adı pentile olan her ekran da birbirinin aynısı değil.

matthardy
10-09-2012, 14:18
Verdiğim linke tıklayıp bakmamışsın bile. Çözünürlükten veya cm'ye düşen piksel sayısından bahsetmiyorum. Her bir pikseli oluşturan kaç alt piksel var onları karşılaştır sadece. Verdiğim linke tıklayıp sayfanın sonuna in, hangi ekran daha iyi açıkça görülüyor. 16:10 değil 16:9 diye tü kaka değil. Adı pentile olan her ekran da birbirinin aynısı değil.

baktımda anlamadım için sallamadım çok.

ben oraya sadece okudumu yazdım,okudum makaleyide link attım..anlaşılan sizde bakmamışsınız

SifirinciMurat
10-09-2012, 14:23
anlamadıysan sorsaydın keşke, ezbere kötülemeden önce.
neyse ben de sallamıyorum, bıktım millete laf anlatmaktan.

XoR
10-09-2012, 14:37
Ne kullanıyorsun sen koray abi ya :D
Bende s2 var 1 gün dayanmıyor 3g wifi açarsam hele 2-3 saat face takılırsam şarj yarıya iniyor 1 günü tamamlıyamıyorum :S

S3 kullanıyorum :D basınç kısık yani tam gücünü kullanmıyorum iphone 4'den sonra bana fazlasıyla yetiyor şuanda. Yetmediği zaman güç tasarrufunu kapatırım. 3g kapalı çünkü zaten Türkiye'de 3g tam performansı ile çalışmıyor. Wifi ihtiyacım olduğu anda açıyorum sadece.

SiMaO
10-09-2012, 15:17
S3 kullanıyorum :D basınç kısık yani tam gücünü kullanmıyorum iphone 4'den sonra bana fazlasıyla yetiyor şuanda. Yetmediği zaman güç tasarrufunu kapatırım. 3g kapalı çünkü zaten Türkiye'de 3g tam performansı ile çalışmıyor. Wifi ihtiyacım olduğu anda açıyorum sadece.

Vay ... Bende1 gün dayanmıyor s2 güç tasarrufunda mı kullanayım bende :D 3g ayrı edge ayrı mı o ayarı bilmiyom sağa basılı tutup veri ağı modunu etkinleştiriyorum okadar sanırım 3gde açılıyor :S o yüzdende çabuk bitiyor

Low-Rider
10-09-2012, 15:48
s2 ile s3ün pil performansını karşlılaştırmayın

pilleri aynı değil bir kere,s3'ün pili daha büyük.

SiMaO
10-09-2012, 15:51
Yok karşılaştırmıyorum ama en azından bazı şeylerden kısarsak koray abi gibi daha fazla şarj gidebilir onu demek istedim

initial-D
10-09-2012, 16:58
şu alet tr de saatılıyormu? bilen varmı?

bizim telefona uyumluymuş

http://www-static.se-mc.com/blogs.dir/0/files/2012/01/smartwatch-main-image-620x440.png

300den fazlaysa alınmaz gerçi,yada ben almam :)

Dou
10-09-2012, 17:35
Kendimi ufak ufak geliştiriyorum

Önce cihazı rootlamayı başarıp
Şimdi siyah v1.5.2 kernel yükledim

Sırada rom var, ama .tar dan yüklemem lazım odin aracılığıyla.

Çünkü signature verification failed uyarısı alıyorum reboot mode da

Pil ömrü fark etti, fark etmese bile processor u underclock yaparak -veya 2 çekirdeğe düşürerek- pil tüketimini azaltabiliyorum.

RottingChrist
10-09-2012, 18:16
beyler, s3 kullanlar arasında açma kapama düymesinin takılı kaldığı oldu mu hiç. arkadaşımın ilk aldığı telefon bir hafta sonra düyme takıldığı için kendiliğinden kapanıyordu. iki hafta serviste bekledi yenisi ile değiştirdiler şimdi yeni aldığının da düymesi hafif içeri göçmüş ve her an takılacak gibi bir his veriyor. bende almayı düşünüyorum kronik bir problem olmasından korkuyorum.